kızlar konu dışı ama çokkk canım sıkkın büyük kızım çokk bunalımda ders çalıştıramıyorum işi gücü evi dağıtma çantalarımı kıyafetlerimi topuklu AYAKKAILARIMI GİYME delircem kızıyorum dayanamıyorum bende küçükken giyerdim diyorum ellemiyorum ama sonu gelmiyo doğudayız öğretmene sorarsan iyi öğrenciler arasında diyo gel görki 1 dönemdir alfabeyi söktüler matematiğe yeni başladılar sabahtan beri babası ben 10 ar 10 ar saydırıyoruuz 30 la 90 ni karıştırıyo kızım 30 diyorum baştan başlıyo 10-20-90 yokk ağladım hırsımdan mutfaga girip yemek yememek içiin attım kendimi buraya ders çalışırken el illa ağzında kardeşi doğdu doğalı kıskançlık geçmed artıyo allah artıyo her dediği yapılıyo burda zor şartlarda mahrum hiç sosyal aktive yok ama mecburuz babamız burda evi memlekete götürsem daha kötü olacak anane babane yanında şimdiye kadar tek torun tek çocuktu kendimde hata arıyorum habire ama yetiştiremiyorum bende buanaldım artık dikkat eksikliği var sanırım netten araştırayım zaten oda olmasa yandım ben neyse kusura bakmayın hiç yapmadığım şeyi yaptım başınızı ağrıttım millette ne dertler var benimkii dert deil işte sabır sabırrr saıırr biraz sanırımmm
estagfirullah ne bas agritmasi birbirimizle dertlesmedikten sonra neye yariyor din kardesligi..
ders konusunda bazen cocuklar anne babalarindan almiyorlar acaba dersini yaparken bir arkadasida gelse eve beraber yapsalar bir cözüm olurmuyduki?
kiskanma konusundada bu cocugun icinde olan birsey ne kadar cok kardesiyle ilgili sorumluluk paylasilirsa o kadar ilgisi azaliyor diye okumustum
evi memlekete götürmüs olsan dogru anladiysam babadan mahrum olunacak..bu cok daha zor olur diye düsünüyorum
üstesinden gelinmeyecen birsey degil bu zamanla cözülür insallah
kendini yemege degil de buraya vermenide cok takdir ettim.