sorma canım sorma çok inat biz geç bulduğumuz için birazda aşırı şımarttık onu ,şimdi toparlayalım diyoruz babası ile beraber yok yok yine söz dinlemiyor...geçen gün babası benim kapımı açtı diye(arabada)yırttı kendini ağlamaktan kriz geçirdi resmen hangini anlatayım, inşallah geçicek .teyzemin torunu var derin onu çok seviyor 6 yaşında hep onu taklit ediyor derinin sineklere karşı alerjisi var yazın bize geldiklerinde sinek ısırmış sürekli krem sürüyordu ki naz daha o zaman 2 yaşındaydı o günden beri günde kaç kez krem istiyor benden sinek ısırmışonu, derin herşeyin pembesini ister uda başladı şimdi pembe olacak herşey kıyamet kopuyorçoraptan bardağa kadar ..gerçi bene çok kez pembe alırım....Küçükken daha da zor oluyor, laf geçmiyor, mantık işlemiyor çocuklara. Ama geçiyor zamanla, biz epeyce atlattık çok şükür, darısı size :) Benim kız 3 yaşındaydı kardeşi doğduğunda, ilk aylarda aşırı sevme çabası vardı. Sarılıp sarılıp ağzını yüzünü öpüyordu minicik şeyin, "bakın ben onu seviyorum, siz de beni sevin" mesajı veriyormuş. Alakasız şeylerden sinir krizleri, takıntılar (1 seneye yakın hiçbir düğmeli kıyafet giymedi örneğin, "onda düğme var giymem" dedi mi mümkün olmuyordu giydirmek) hepsini anırla atlattık. Şimdi şımarıklık, kapris, mızmızlık başgöterdi, bakalım bunlar geçince ne başlayacak :)))
derinciğim iyi günlerde kullan baskülünü ve bu son olur inşallah..
kaçıncı oldu değimi.?
sorma canım sorma ,kaçıncı faciam bu allahtan bu sefer çok fazla çıkmadım...