Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yazık kilo cetvelim sabit kalmaktan kendini imha etmiş..:60:

Yıllardır sabit kalan kilolarda kendi kendini yok etse ya....Hükümsüz nasıl olsa.....:1:

Herkese selamlar arkadaşlar....:16::16::16::16:

Bu günlerde topiğimizi biraz ihmal ettim.Kusura bakmayın...Misafirlerim var biliyorsunuz....Bu arada fena iştah patlaması yaşıyorum.Bu canavar sırayla hepimizi dolaşıyor galiba.

Yokmu başını ezecek ve bizi kurtaracak bir babayiğit...

canselllllllll canım ya kusura bakma 10 güne 1 yazmısın ben görmemişim ama 2 gün üstüste yapılır mı acaba?
birde ben bu salatayı saat16 ve akşam mı yiyorum ,sabah ne yiyorum sadece çay mı içeceğim anlamadımmmmm:26:

Canım eşinin yemeğine hazırlık yapıyorsun anladığım.:)
İnşallah gönlüne göre geçer,çok eğlenirsin..

Bizim şirkette yapar yılda bir ve genelde yaz aylarında olur...
Açık mekan tercih edilir kır havasında...
eşimin şirkeitnde yakın olduğumuz bir aile var hanım benim gibi etine dolgun çok rahat ederiz ikimizde adeta güç alırız birbirimizden acaip eğleniriz..:)
O çok rahat.. onun sayesinde kendimi çok rahat hissederim otururuz yemek yeriz azıcık. sonra çıkar oynarız,tepiniriz acıkırız tekrar yemeye otururuz.:)
Çok matrak,çok eğlenceli geçer.:)

Son düzenleme:
Yıllardır sabit kalan kilolarda kendi kendini yok etse ya....Hükümsüz nasıl olsa.....:1:

Bu günlerde topiğimizi biraz ihmal ettim.Kusura bakmayın...Misafirlerim var biliyorsunuz....Bu arada fena iştah patlaması yaşıyorum.Bu canavar sırayla hepimizi dolaşıyor galiba.

Ne güzel olur değilmi tatlım...İstediğimizi yiyeceğiz ama yinede kilomuz imha olacak..

Nasıl annen iyi değilmi.?

İçindeki canavar geçicidir fazla yüz verip misafirperverlik gösterme eminim oda gurursuz değil ya..yüz bulmayınca defolup gider en yakın zamanda...
Bende öyleyim bu ara canım...ÖZellikle bu sabah feci abarttım dün akşam misafire yapılan ikramdan yemedim diye bugün onlara ayu gibi saldırdım...
Tesellim sabah oluşu. züğürt tesellisi.:) Ispanak yapacağım ekmeksiz bir tabak ıspanak ve yoğurt yeyip yürüyüş yapacağımki rahatlıyayım..

Son düzenleme:
mutluuuuuuuuuuuuuuuu ve semirannnnnnnnnnnnnnnnnnn hadi dönün artık sizde aramıza
leah ta yok uzun zamandır hala gitmedimi ki misafirleri

Arkadaşlar;

Geçmiş epey birikmiş;okumaya zamanım yok maalesef...Atladığım bir şey olursa ,lütfen kusuruma bakmayın...

Şimdilik çıkıyorum;inşallah akşam görüşürüz....

Arkadaşlar;

Geçmiş epey birikmiş;okumaya zamanım yok maalesef...Atladığım bir şey olursa ,lütfen kusuruma bakmayın...

Şimdilik çıkıyorum;inşallah akşam görüşürüz....

Görüşürüz canım...
Annene selamlar,hürmetler...

Tombulum kelebeğim ben de özledim valla :16: gördün mü 20 kiloya yakın fark vardı aramızda ben kiloları geri aldım :14: maşallah sen de kilo vermişsin buluştuk ortada görüyo musun? :29: zaten sırf beraber aynı kilodan yeniden başlayalım diye aldım o kiloları yoksa şimdiye 75 flan olmuştum :p :))

haaaa oondan yaniiii :9: :27: ortada buluştuğumuza göre beraber inebiliriz merdivenleri yavrum tut elimi :27: :38:

Yazık kilo cetvelim sabit kalmaktan kendini imha etmiş..:60:

:86: :90: :9:

Baharcığım nasılsın.?
Geçtimi limoni durumları..

Ne güzel olur değilmi tatlım...İstediğimizi yiyeceğiz ama yinede kilomuz imha olacak..

Nasıl annen iyi değilmi.?

İçindeki canavar geçicidir fazla yüz verip misafirperverlik gösterme eminim oda gurursuz değil ya..yüz bulmayınca defolup gider en yakın zamanda...
Bende öyleyim bu ara canım...ÖZellikle bu sabah feci abarttım dün akşam misafire yapılan ikramdan yemedim diye bugün onlara ayu gibi saldırdım...
Tesellim sabah oluşu. züğürt tesellisi.:) Ispanak yapacağım ekmeksiz bir tabak ıspanak ve yoğurt yeyip yürüyüş yapacağımki rahatlıyayım..

Annem iyi canım...Teşekkürler...Eskisi gibi yani;kötü geçirdiğimiz geceye benzer kötü bir süre tekrarlanmadı şükür....

Haklısın canım;yüzvermemeye çalışıyorum;ancak benim iştah sanırım biraz yüzsüz ve gurursuz...4-5 gündür çöreklendi gitmiyor.Ayakkabıları da yok ki;tuz dökeyim içine de çabuk gitsin...

Sanırım Erman için yemek konusunda özenli olmaya çalışıyorum ve hazırlarken kendi iştahımı da açıyorum.Neyse ;bu da geçer.....

Annem iyi canım...Teşekkürler...Eskisi gibi yani;kötü geçirdiğimiz geceye benzer kötü bir süre tekrarlanmadı şükür....

Haklısın canım;yüzvermemeye çalışıyorum;ancak benim iştah sanırım biraz yüzsüz ve gurursuz...4-5 gündür çöreklendi gitmiyor.Ayakkabıları da yok ki;tuz dökeyim içine de çabuk gitsin...

Sanırım Erman için yemek konusunda özenli olmaya çalışıyorum ve hazırlarken kendi iştahımı da açıyorum.Neyse ;bu da geçer.....

Çok iyisin yine Allah nazarlardan korusun:nazar::nazar:
misafir olunca aşırı dikkat etmeyi hiç bir insan evladı yapamaz bence..

Geçici bir dönemdir seninde dediğin gibi...

canselllllllll canım ya kusura bakma 10 güne 1 yazmısın ben görmemişim ama 2 gün üstüste yapılır mı acaba?
birde ben bu salatayı saat16 ve akşam mı yiyorum ,sabah ne yiyorum sadece çay mı içeceğim anlamadımmmmm:26:

canım 2 gün üst üste yapma sakın.haftada 1 yapmıştım ben bi ara.aslında 10 günde 1 diye yazmış öneren bey ama ben dayanamayıp haftada 1 yapmıştım.sabah 2 tane tuzsuz kabuklu salatalık yeniyor ve çayı içiyorsun aklına geldikçe.o gün bunlardan başka ağzına leblebi bile atma.süt ayran vs hiç bişi yok.lahanayı 3 e böl.üstüne hazırladığın 500 gr yoğurdun 3 te birini kullan.istersen ayrı ye ama aynı zamanda tüket.12 de 16 da ve 19 da ye 3 kere.aralarda acıkırsan yine tuzsuz kabuklu salatalık yiyebiliyorsun

kızlar yarın dahiliyeye gidicem hipotroidi için. 7. aydan beri hiç bir tahlilim yapılmadı. buraya geldiğimden beri insülin direncidir gidiyor. başka hangi tahlillere baktırsam sizce? tavsiyelerinizi alayım
Kolestorollerinede baktır canım.
bilgsayayrı bozuktu yanlış hatırlamıyorsam

şükür emirin ateşi düşmüş ateş çok yıpratıyor çocuğu

zencefili ıhalamurun içine koyuyorum ben birde ballı zencefil yapınca meyveli yoğurda karıştırıyorum

çok güzel insan düşün bir numara içine girince nasıl mutlu oluyor

umarım ciddi bir şey yoktur diyecem ama sanırım var o kadar ateş var sonuçta
umarım çabuk atlatır
mücvere ben az yumurta koyuyorum bugün 3 kabak 2 pırasa yarım demet pazıdan yaptım 2 yumurta koydum az un çeksin diye az yumurta koyuyorum yinede biraz yapışıyor tabi

geçmiş olsun ama bence önce sağlık gelir bence meyve ye

sevindi iyi çıkmasına bak ihmal etme d vitaminini birşeycik kalmaz

çok iyi haber bu valla sevindim
ne gösterisi bu başarılar diliyorum ona

ilaçları ben enjektörle veridim küçükken ağzına sıkardım çok zor içerdi hatta kusardı bazende
oyüzden ilacı verip yemeği hemen yediridim boş mide olunca kusamıyordu tabi

hadddi kim tutatr seni dmek geldi içimden

sinirlerine hakim ol boşver konuşsun tıka kulaklarını canını sıkma
rahata ermedi kv ne oldum dememli ne olacam demeli

o kadar stress atlattın bırakmadan yola devam et
bu gazla bence verisin ,
Tiyatro gösterisi canım bakalım naıl olucak bende meraktayım.
Bana da içir, bana da içir diye boşuna demiyormuş miniğim. Onun da ateşi çıktı akşam üzeri, şimdilik ablası kadar yüksek değil ama... Doktoru aradım, büyük ihtimalle virütik diye düşünüyoruz, "ortada dolaşan ve yüksek ateş yapan acaip virüsler var bu ara" dedi. Gene de yarın götürmeyi düşünüyorum. Benim oğlan yemiyor artık o numaraları, eskiden ben de yapıyordum, şimdi bakıyor "ayııır penbe ilat verrr" diye tutturuyor. Artık nasıl içten istediyse ona da vermek zorunda kaldım zaten.
Unutmadan, gözün aydın diyeyim, doktordan da sonuçlarının iyi olduğunu duymuşsun, için rahatlamış. Bak, sen tahlil sonuçlarını ilk yazdığında sana yazdığım yorumu aşağıya kopyaladım, doktor da aynı şeyleri söylemiş :)))

..........................

Çok geçmiş olsun. Meyve yemiyorsan bile sebzelerden eşdeğer vitaminleri takviye edebiliyorsundur umarım.

Özlemciğim, eminim o 2-3 kiloyu vermesen bile sen aynı derecede güzel olacaksın. Dünyanın kilosunu vermişsin, farketmeyende art niyet aramalı. Seçeceğin şık kıyafet, saçın-makyajın ile çok güzel olacağına eminim. Ama 10 günde rahatlıkla 2 kilo daha verebilirsin sen, geçen hafta bile 1.400 verdiğine göre. Bana diyetisyenimin verdiği sebze menüsünü önerebilirim ben de sana. Bir hafta az verdiysem, takıldıysam, artıdaysam bana bunu yaptırıyordu.
Sabah ve ara öğünler klasik, yağlı yemişler ve şeker içerebilecek her şey yasak. Örneğin ara öğünde kuru yemiş hakkımı leblebi olarak tüketiyordum, normalde serbest olan 3 adet kuru kayısı gibi ara öğünler yasak yerine greyfurt gibi kalorisi düşük ara öğün var. Ana öğünler ise -sabah, akşam- şu şekilde: 1 kepçe çorba+6 yemek kaşığı az yağlı sebze yemeği+1 dilim tam buğday ekmeği+1 kase salalata. Sebze olarak bezelye, kereviz, patates, havuç, kırmızı lahana yasak, baklagil yok, et yok (yemeklere kıyma-az miktarda et konulabilir). Bir haftada 2 kilo veriliyor bu diyetle. Yapmak istiyorum dersen saatlerini filan daha düzgün yazarım sana.
Çeçmiş olsun umutcum çocuklara sırayla hastalanıyolar umarım biran önce düzelirler.
İyi geceler kaju fıstıkları...:1:

Tebessüm,yarın için şimdiden gözün aydın..Kızının sevincini düşünemiyorum bile canım benim neler yapıcak babasını görünce..

Umutttçum, çok geçmiş olsun bebelere..evde hasta olan biri varsa kesinlikle bulaşıyor..

yst38
canım,bayıldım bebişine nasıl şirin öyle maşallah :nazar::nazar: Allaha emanet..Sende çok güzelsin..:nazar:

Banucuğum ,ayşenin sonucuna çok sevindim canım..Gösterisi içinde başarılar diliyorum..

Saferancığım
,kar altında doğum günü kutlamak ne ilginç olmuş öyle..nice yıllara..

ece,Sonuçlarının normale dönmesine sevindim,gözün aydın..arkadaşının çocuğunada rabbim hayırlı şifalar versin...
İnşallah görüştüğünde iyi haberler alırsın...

-----------

Benim akşam çaya misafirim vardı yine bir dün boştum üst üste oluca zor oluyor..Bu akşam çocukta vardı ev battı tabiii ama iyi oldu çok sıkılıyor bu günlerde sıpacan..
ÇAyın yanına yaptıklarımdan hiiç tatmadım çok merak etmeme rağmen..Yarın yiyeceğim ama..:1:

Hepinize tatlı rüyalar..Allah rahatlık versin...

Son olarak Akabe keşkek yediğini yazmışsın menü paylaşımında.. ben bayılıyorum keşkeğe afiyet olsun..:))))
Sağol yenacım yarında ultrasonu var inşallah oda güzel çıkar şişman olmak ne zor daha küçücükken başlıyor hastahane serüveni.
Ayşe için ayça kayaya mesaj attım bize nasıl bir diet listesi verbilirsiniz diye kendisine gelemicemizi yazdım hem uzak hemde çok pahalı görüşmesi 350 tl miş inşallah geri döner en azından fikir verir.
Sevindim sonuçların iyi çıkmasına gözün aydın bu arada başarı öykünü yazmanı dört gözle bekliyorum

Ben 1 aydır bu diyeti uyguluyorum Banucuğum bana çok iyi geldi 6 kilo kadar verdim tartıda eksileri gördükçe daha bir hırslandım

Umutcuğum çocuklara geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
Bended bugün diete başaldım bakalım onun dediği gibi yhapıyımda gece öğünü yok sanırım onda sen ne yedin akşam arasında.
Günaydın Kızlar :3:

Herkesler iyidir inşallah :16:

Sabah sabah gaz sancısıyla uyandım ya :25: afedersiniz ama alttanda üstende çıkaramadım 1 saat sancı çektim resmen sıcak havlu falan koydum da şimdi biraz geçti gibi. 10:30 da dahiliye randevum var ama hiç gideceğimi sanmıyorum dışarda tipi var resmen sabaha kadar kar yağdı yağmayada devam ediyor ankara istanbul o duruma geldiyse burası mahrumiyet bölgesi olur diye düşünüyorum :25: Yarın bölge araştırma hastanesine gidicem endokrin için randevum var oraya gitmişken dahiliyeye de giderim diye düşündüm :46:

Gidip kahvaltımı hazırlıyım da düzene girmeye çalışayım yatsam misler gibi uyurum aslında :27: ay bilemedim şeytana uyup uyusam mı :47: gece 3de uyudum 8 de uyandım :31: :44: ne çok karıştırdım kafamı :1:
Geçmiş olsun bahar gaz sancısı berbattır.
sıkmıyorumda şu hak edenlerin gözünü pörtletmek istiyorum :)

bu oluyor bazen ne olur düşünme verdiklerine odaklan ne gğzel vermişim yine veririm de...

aynen öyle cansel ya zaten 40ım çıkmamış daha 20 gün olmamış dediği lafa bak bencede böyle bir toplum daha yoktur. hatta biri nereden aklına geldiyse aklı sıra örnek verecek ya işte snein gibi iri yarı dedi o an nasıl üzüldüm anlatamam. ben asla kırıcı bir yapıda olmadım ama hak edenede cevabını hep verdim. bu dünyada benden bir tane daha yok ve beni kimsenin üzmesine izin vermem. insan gibi söylese arkadaşım olduğu belli olsa demem ama dediğine bak ya.
tamam canım haftaya bende yapayım ellerine sağlık, olmadı 2 gün kala yaparım hala vermediysem. kaç gün yapılıyor bu 2 gün mü?

diyet deneyimleirnde varmış bakayım olmazsa, hatice yazmış var diye,ben hiç girmedim oraya.

bende hep böyle yapıyorum canım ne isterse yiyorum ama az :)
İnşallah bugün başladım umarım kaçmaz ilk günü atlattınmı arkası geliyor.
Canım arkadaşım.Sen o yemeğe gidene kadar kilo veremesende ki vereceğine eminim çok güzel olacaksın kesin.Hiç kendini kasma.Kimseyi de tınlama.Sen zaten özelsin.Ben o kadınların vayyy ve ne güzel zayıflamış diyeceklerini hiç sanmıyorum.Çünkü seni görür görmez kıskançlıktan çatlıcaklar.Merakla bekliyorum o akşam yaşanacakları ve diyalogları... :) O akşam AyetEl kürsi nas felak falan oku bol bol çünkü sana kesin nazar edeceklerdir ;)

Banucum öncelikle Ayşeye tekrardan geçmiş olsun ve gözünüz aydın.
Diyet konusuna gelince bende çok fenayım.Bugün adet olmam gerek ama hiçbir belirti yok.Ara sıra sancı oluyor ama geçiyor yine.Pko belası yine sardı sanırım.Ne güzel 2 aydır düzenliydi.Ne oldu da şimdi yine gecikmeler başladı anlamadım.Bu sebepten midir nedir bende çok boşladım kendimi.Leslieye başlayamadım.Eşime 1 hafta daha rapor verdi doktoru.Evde yine.Hafta sonu da kızkardeşlerim geliyor memleketten 15 tatilde bende kalcaklar.Yine yapamıcam gibi.Spor yapamayınca diyetde canım istemiyor hiç.Yaklaşık 1,5 ay olcak başlayalı ama hatırı sayılır kilo veremedim.Normalde 1,5 ayda 6 kilo veya daha fazla vermem gerekirken ben yalnızca 4 kilo ile kaldım ve böylede devam edecek gibi kaçamaklar oldukça.
Akşam iş çıkışı genelde kv me gidiyoruz yemeğe.Orda kendimi tutamıyorum.Eve sonra geçiyoruz sonrada abur cubur kaçamağım oluyor.Ne yapcam ben nasıl toparlancam.
Geçen eşimle geziyorduk İzmitte.bi mağazanın vitrininde elbise gördü eşim.Canım zayıflarsan bunu alalım sana çok yakışır dedi.Bi de sivri topuk ayakkabı gördük onu da alcaz.(Bu kiloyla hiç giyemiyorum topuklu ayakkabı.Taşımıyor ki koca vücudu.Bileklerim çok ağrıyor sonra)Söz verdim eşime tamam dedim evlilik yıldönümümüze kadar (mayıs) 75 kiloya düşüp o akşam giyicem o elbise ve ayakkabıyı dedim yemeğe gideriz güzel bir restauranta.ama sözümü tutamıyorum ki.Bi kaçamak yapsam eşimin yanında sonra pişman oluyorum.Sanki bana o elbiseyi hatırlatıyormuş gibi bakışları oluyor.Yada bana öyle geliyor.
Oooofff çok uzattım galiba.Bir dokun bin ah işit.Ne oluyor böyle bize Banu.Hadi gel toparlanaım canım.Motive edelim birbirimizi.O elbiseyi istiyoruuuuummmm..

Mmery canım nerelerdesin?Merak ettim seni geçmişşi okudum yoksun...Umarım iyisindir arkadaşım...
Sağol canım.
İnşallah vericez bu kiloları aslında misafirin geliyorsa onlara yapıcan yemekleri sebze ağırlıklı seç yanına yaptıklarında az ye bol sebzeni ye umarım elbiseni en kısa zamanda alır ve içine girersin benimde hayallerim var inşallah başarıcaz elbette arada koucak ama olsun durmak yok...

önümde 11 hafta ve vermem gereken 12-14 kilo var oyy oyyy
çok zor ama imkansız değil
Ayşecim her hafta 1 kilo verebilsen ki istesek veririz yaza kadar herşey hallolmuş olur.

Ben dün gece ezdim onu beyzuş abla::)))korkudan bu saat oldu gelemedi tabi arada başını gösteriyor ama ben tüm çevikliyimle vuruyorum tepesine korkma gelmez artık hiç birimize::)))))))))
çok şükür hamile değilim reglin belirtileri var :)))))
Neyse şükür bari istediğin gibi oldu.
Çok iyisin yine Allah nazarlardan korusun:nazar::nazar:
misafir olunca aşırı dikkat etmeyi hiç bir insan evladı yapamaz bence..

Geçici bir dönemdir seninde dediğin gibi...
Gerçekten misafir zor iş yapılanları görünce yapınca yemeden durmak ııııı bana görede değil.

Bu gün şükür diete başladım ama çokmu istekliyim hayır şimdi olsa abur cubur yermiyim yerim ama yemicem çünkü biliyorumki yemeye devam edersem 104 lerden 110 lara çıkışım bir çırpıda olucak şuan açım ama yemicem ara öğünlerimide yedim şimdilik öyle oturup tv izlemeye devam ediyim...

Baharcığım nasılsın.?
Geçtimi limoni durumları..

Sağol Yenacım valla sağlık açısından iyi olmaya çalışıyorum Yenacım :15: Limoni durumlar bir geçiyor bir dönüyor anlayamadım anladığım tek şey gerçekten özlemden yapıyoruz bunu. Şimdilik iyi diyelim bundan sonra hep iyi olsun :16:

Sen nasılsın çocuklar nasıl izmire kar yağdı mı bu sefer :1:

Back
X