Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağol Yenacım valla sağlık açısından iyi olmaya çalışıyorum Yenacım :15: Limoni durumlar bir geçiyor bir dönüyor anlayamadım anladığım tek şey gerçekten özlemden yapıyoruz bunu. Şimdilik iyi diyelim bundan sonra hep iyi olsun :16:

Sen nasılsın çocuklar nasıl izmire kar yağdı mı bu sefer :1:

Yağmadı baharcığım dört gözle bekliyoruz ama zor gibi..
her yıl olan bişey değil çünkü arada bir yağar çocuklar dahil hepimiz çıldırırız sevinçten.:)

[

bende boyozzz bende boyozzzz.hatta çiğdem ve gevrekten istiyorum...ben dokuz eylül de okudum.bi hocamız vardı rus bi gün bize halka anlatacak ama türkçesi yok.biz yarım yamalak ingillizcemizle onu dinliyoruz o rus aksanı ingilizcesiyle anlatmaya çalışıyor fln.bi türlü anlaşamadık.sonra dediki hani sabahları geçiyorlarr(burasını ingilizce anlattı) kapıdan evreeeek evreeeeek diye bağırıyorlar diye:1::1::1::1: tüm sınıf bir koptu adamcağız bi de uzun saçlı örgülü bir tip genç sayılır kıpkırmızı oldu ama...yazıkk yaa işte gevrek bilmdiği için sırf duyduğu sesi evreeek olarak anlamış o geldi bak şimdi aklıma:1::1::1:

.

Demek biliyorsun sende boyozu çok güzeldir değilmi.? sıcak sıcak yanında haşlanmış yumurta.:)
Fakat deli gibide yağlı..birde her yerde iyi yapamıyor boyozu belli yerlerden almak lazım...
Bornovada iki yer vardı pazar kahvaltılarında alırdık ama Bucaya taşınalı almadık hiiç..
Hangi yıllar burdaydın..??

Selam topiğimin güzel melekleri :16:

Bu gün biraz daha iyi gibiyim ağrım hafifledi ben de kaç gündür evde sıkıldım komşuma incem azcık ordan da kayınvalideme çıkcam biraz havam değişsin diyorum.Duşumu aldım giyindim süslendim püslendim ki moralim yerine gelsin.Kaç gündür evin içinde eşofmanlarla saç baş dağınık kendimden iğrenmiştim.Size de oluyor mu bilmem ama ben kendimi saldığım zamanlarda daha bir uyuşuk oluyorum azcık baktığımdaysa daha mutlu ve enerjik.Allahım artık şu bahar gelsede hepimiz ölü topraklarını üzerimizden atsak yenilensek tazelensek kış hepimizi yordu.Sizleri seviyorum,akşam geldiğimde dün akşam kaldığım yerden okuyup bakıyım neler yapmışsınız.Bir iki gözüme takılan var ama özellikle Ayşecim senin diyetisyenin seni motive etmesine çok ama çok sevindim maşallah canım sana sen de bizleri motive et bari canım benim.Emircik inşallah çok daha iyidir başka pürüzde çıkmazda devam eder bu güzel motivasyonun,ayrıca hamile olmamamna da sevindim canım.
Beyzuş senin iştahla ilgili yorumuna da çok güldüm ya :1: demek ayakkabısı yok ki yuz dökesin :1: (hakkaten işe yarıyor mu o tuz olayı hiç denemedim de :1: )
Nilüfer canım yeni avatarına bayıldım çok severim yin yang sembolünü ve anlamını.İnşallah senin de iştahın ve hayatın dengeye girer baktıkça canım tabi bizimde aynen :) ben inşallah zayıfladığımda dövme olarak yaptırcam yin yangı ama etrafında güneş içinde yinyang istiyorum,kısmet bakalım.

hepinizi öpüyorum ancak gece gelirim sanırım bekleyin beni gece kuşları :9:

Biz seni özlüyoruz artık..Nadir geliyorsun..

Bende çoğunlukla evde eşofmanlayım..:( Arada topluyorum ama saçımı başımı..:))
Geçen oturduğum yerde düşünüyorum ne uzun zaman olmuş ruj sürmeyeli gerçi pek sevmem ruju.. göz makyajını severim ama makyaj yapınca rujda sürülmeden olmaz..
Sonra kalktım makyaj yaptım.:)

vericez beraber merak etme cnm olacakkkkkkkkkkkk başka yolu yokkkkk

saol füsüncum valla bomba gibi hissediyorum kendimi
ara öğünümü de yaptım şimdi ohhh akşamı da atlattık mı süper 2. günümüzü de böylelikle atlatmış olucaz inş.

:nazar::nazar::nazar:

Arkadaşlar merhaba..aranıza yeni katıldım ve umuyorum ki bu kiloları vereceğiz. Bir kaç gündür msj larınız okuyorum.dukan diyetine başladım pazartesi günü..aslında motive olmak için buraya girdim. Toplu halde dayanışma içersinde kilo verdiğinizi ve birbirinizi hiç tanımadığınız halde motive ettiğinizi görmek okumak güzel...şimdi banada aynısını yapyın =)) hamıleliğimde ve sonrasında aldığım kilolarımı veremiyorum.hepimize kolay gelsin..bi de bu k.lo cevtelini nasıl oluşturuyoruz yardımcı olursanız sevinirim....

Hoşgeldin...

Sağol canım, kızım iyileşti çok şükür. Ama oğlanla başım fena dertte bu sefer. Ablası gibi uyumlu geçirmiyor o, çok huysuzluk yapıyor, dün gece 1 saat ancak uyuyabildim :(

Sende inşallah hastalanmazsın.Uykusuz kalınca direnci düşüyor insanın..
Kızına maşallah atlatmış :nazar::nazar:
Ben ateşte acaip evhamlanırım seni tebrik ediyorum o açıdan...

Son düzenleme:
Yıllardır sabit kalan kilolarda kendi kendini yok etse ya....Hükümsüz nasıl olsa.....:1:

Herkese selamlar arkadaşlar....:16::16::16::16:

Bu günlerde topiğimizi biraz ihmal ettim.Kusura bakmayın...Misafirlerim var biliyorsunuz....Bu arada fena iştah patlaması yaşıyorum.Bu canavar sırayla hepimizi dolaşıyor galiba.

Yokmu başını ezecek ve bizi kurtaracak bir babayiğit...
hoşgeldin ablacım özlettin valla. ama senin şişlerin vardı ne oldu :)
Canım eşinin yemeğine hazırlık yapıyorsun anladığım.:)
İnşallah gönlüne göre geçer,çok eğlenirsin..

Bizim şirkette yapar yılda bir ve genelde yaz aylarında olur...
Açık mekan tercih edilir kır havasında...
eşimin şirkeitnde yakın olduğumuz bir aile var hanım benim gibi etine dolgun çok rahat ederiz ikimizde adeta güç alırız birbirimizden acaip eğleniriz..:)
O çok rahat.. onun sayesinde kendimi çok rahat hissederim otururuz yemek yeriz azıcık. sonra çıkar oynarız,tepiniriz acıkırız tekrar yemeye otururuz.:)
Çok matrak,çok eğlenceli geçer.:)
evet canım ona hazırlık yapıyorum ,inşallah güzel geçer teşekkür ederim güzel dileklerin için :)
benim en yakın arkadaşım zayıf malesef :) hemen bana uygun birini bulmam gerek :) bizde çok eğleniriz ama bu yıl nasıl olacak bebişle bilmiyorum, onunda benimkinden 2 ay küçük bir oğlu var ,artık nasıl coşarız bilmiyorum :)
canım 2 gün üst üste yapma sakın.haftada 1 yapmıştım ben bi ara.aslında 10 günde 1 diye yazmış öneren bey ama ben dayanamayıp haftada 1 yapmıştım.sabah 2 tane tuzsuz kabuklu salatalık yeniyor ve çayı içiyorsun aklına geldikçe.o gün bunlardan başka ağzına leblebi bile atma.süt ayran vs hiç bişi yok.lahanayı 3 e böl.üstüne hazırladığın 500 gr yoğurdun 3 te birini kullan.istersen ayrı ye ama aynı zamanda tüket.12 de 16 da ve 19 da ye 3 kere.aralarda acıkırsan yine tuzsuz kabuklu salatalık yiyebiliyorsun
tamam canım, yapmam o zaman eee o zaman ben bunu o güne kadar ancak 1 kere yaparım hımmm o zaman yakın bir günde yapayım değil mi? bir lahananın hepsini mi yiyoruz 3e bölüp yoksa 3te birini mi 3 öğüne bölüyoruz? senin yazdığından anladığım tümünü yiyoruz :)
Bu gün şükür diete başladım ama çokmu istekliyim hayır şimdi olsa abur cubur yermiyim yerim ama yemicem çünkü biliyorumki yemeye devam edersem 104 lerden 110 lara çıkışım bir çırpıda olucak şuan açım ama yemicem ara öğünlerimide yedim şimdilik öyle oturup tv izlemeye devam ediyim...
aman canım sakın yapma baharda herşey daha güzel olacak ,hem neden bu bahar oramızı buramızı kapatmaya uğraşalım değil mi ya ,giyelim güzel güzel çıkalım artık yeterrrrrrrrrr
Ben de bu grubunuzda diyete başlıyorum::))) Gerçi daha diyet listemi kararlamadım.., siteyi karıştırıyorum.
hoşgeldin
[

:nazar::nazar::nazar: ne güzel bişey yapıyorsunz:)

senin gibi iri yarı dedi haa utanmaz bu insanlar bana da demişlerdi hemde bir adam içn.cansel gibi iri yarı bi adam yaptırdı doğumumu korkmuştum dedi bi de pis kadın:47::47::47: onun sayesinde 10 kg vemriştim o zamanlar ilk bebişim sonrası

dahiliyeye 1 yıl önce doğum yaptığını söyleyince kilomda var fln deyimnce onlar yapıyor zaten tetkikleri.insülin direnci de ben söylemedn yapmıtı dr.
aynen senin dediğin gibi benide adama benzetiler :( bende onlara inat daha çok vermek istiyorum işte. artık bu şekilde isteselerde anamazlar çünkü benden tombikler sıra bendeeeeeeee:))))
Arkadaşlar merhaba..aranıza yeni katıldım ve umuyorum ki bu kiloları vereceğiz. Bir kaç gündür msj larınız okuyorum.dukan diyetine başladım pazartesi günü..aslında motive olmak için buraya girdim. Toplu halde dayanışma içersinde kilo verdiğinizi ve birbirinizi hiç tanımadığınız halde motive ettiğinizi görmek okumak güzel...şimdi banada aynısını yapyın =)) hamıleliğimde ve sonrasında aldığım kilolarımı veremiyorum.hepimize kolay gelsin..bi de bu k.lo cevtelini nasıl oluşturuyoruz yardımcı olursanız sevinirim....

hoşgeldin

Kizlar mehaba,

Bugun saolsun yine umut aradi. Bir zaman yaratip girdim. Cok yazamiyorum simdi. Acayip bir donem geciriyorum. Etrqfimdqki hersey sanki cok hizli akiyor, aksilikler ve sorunlar ile sorumluluklar dizboyu...

Kilo isleri de ustune gelince, basliycam artik dedim.. Bari bu alanda kendimi kasmiim dedim ve aninda kilo aldim tabi... 86 kilo oldum. Sinir... Ama ilginctir, bir donem boyu yedim yedim yedim... Cipsler filan gomdum yani.. Ki sevmem fazla ama daldim resmen..Ama uzun zaman kilo almadi. Sonra lastik koptu tabi 4-5 kilo birden aliverdim.. Neyse fazla gam yapmadi nedense yine de ...

hala da motivasyonum cok dusuk, iki gun diyet, ucuncu gun koyverme hali var... Cok hastaliklar ve buna bagli duzensizliklerim var.. Zaten hersey hasta olup yataklara dustugum bir zaman basladi... Simdi diyorum ki nasil o kadar iyi diyet yapabilioy musum... Nasil oyle iradeliymisim ve azimliymisim. subatta spora basliyorum. Umarim itici bir guc olur bana..

Kisaca boyle. Simdi gecmise bakiym.. asuman kesin 45 kiloya inmistir... Dalokim benim gibi bir buhran esigindeydi en son.. Umarim o benim kadar kilo almamistir..

Yena, ayse ve diger dostlar hepinizi ozledim..kendimi kendime size zaman ayirmaya zorlamaya calisacagim... Yoksa evde yerde yuvarlanan iki bebek, zirt pirt hastaliklar, kizin yogun programi derken... Sacimi bile taramiyorum kendimin...

ben de yeniyim bende bende :3:
evet güzel motive oluyo insan :)yalnız sen doğum kilolarından bahsediyosun bende daha doğum bile yok 4 senelik evliyim maşallah kocayı buldum rahatladım oldu :46: bide kilo cetvelini bende merak içerisinde sana yanıt yazılacak olan şanslı kişinin takibindeyim :34:

Kizlar, ben kendime kizip duruyordum ama nerdeyse herkes ya yerinde saymis, ya da almis...neyse.. Beyzus abla, sendeki ivme dikkatimden kacmadi... asucum da duraklamis...ama Mutlusum sen de ben gibi cozutmussun ne yazikki...

Kizlar, ben kendime kizip duruyordum ama nerdeyse herkes ya yerinde saymis, ya da almis...neyse.. Beyzus abla, sendeki ivme dikkatimden kacmadi... asucum da duraklamis...ama Mutlusum sen de ben gibi cozutmussun ne yazikki...

Beyza naber? :)))) Sevindim canım uğradığına, telefonda konuşurken öyle bir tablo canlandı ki gözümde, uzuuuun zaman için senden umudu kesmiştim (uğramazsın diye) Hatta açtım bilgisayarı tam kızlara havadis veriyordum senden, böyle böyleymiş diye, çat diye elektirikler kesildi, yazdıklarım da gitti. Şimdi fırsat buldum, baktım seni gördüm hoş bir sürpriz oldu :34:

Belirtmeden geçemiycem, 40 bedenlerde misss gibi dolaşan arkadaşlar da var aramızda. Örneğin geçenlerde ece78 ve asumanzeynep buluşmuşlardı, fotoğraf koydular, kilolu sınıfından çıkmış arkadaşlar :nazar: Güzel giden birçok arkadaş var, bizim de umudumuz var, daha ne olsun :)

Bu gün şükür diete başladım ama çokmu istekliyim hayır şimdi olsa abur cubur yermiyim yerim ama yemicem çünkü biliyorumki yemeye devam edersem 104 lerden 110 lara çıkışım bir çırpıda olucak şuan açım ama yemicem ara öğünlerimide yedim şimdilik öyle oturup tv izlemeye devam ediyim...

slm kizlarrrr
banucum aman ipin ucunu birakma yoksa ben gibi 2haftada 3kilo kadar felan alirsin ben daha tartilmadim ama 3kg almisimdir yediklerime göre az bilene ama toplanmaya karar verdim guatrdan problemlerim var 2 tane sislik varmis 2sene önce 6mmve 5mm mis ama simdi 12mm olmus buda moralimi bozdu simdilik kan sonucunu bekliyorum ve dr tedavime baslicak sintigrafi cekilecem ama bebisi emzirmeyi birakmam gerekmis iste böle termin alayim sintigrafi cekilmeye bebisi emzirmeyi birakcam
guatr acayip sinir yapiyor bende bende sinirlenmemeye calisiyorum bebis uyudumu islermi yapiyorum
yedim yedim ne oldu midem hazmetmedi, baska problemlerimde oldu,ve yemeye devam edersem seker hastasida olabilirim hamilelikde cikmisti dr dikkat et demisti ,bunlar benim toplanmama neden oldu ve herkesin dedigi gibi sen kiloyu veriyorsun ama yine aliyorsun dedikleri dogru cikarmamaya calisacam iste böyle
dün 70dakk yürüdüm +bu gün 90dakk toplam 160dakk firsat buldukca yürümeye caliscam ve cumaya kadar vereyim kac kiloyum bilmiyorummmm :53:

gecmisi okuyamadim kizim rahat birakmiyor hastalara gecmis olsun
beyzus ablaaaaaaaaaaaaa icindeki canavari ezzzzzzz sakin yenilmeeeeeeeeeeeeeee :54:

Ben de bu grubunuzda diyete başlıyorum::))) Gerçi daha diyet listemi kararlamadım.., siteyi karıştırıyorum.

Hoşgeldiniz arkadaşlar. Kalıcı olur ve sık paylaşımda bulunursanız, burada kesinlikle destek bulabilirsiniz. :) Kendinizi tanıtıp, kilolarınıza dair bilgi verirseniz (alma hikayeniz, son durum vb.) sizi daha iyi tanırız. Diyet grupları ana sayfasında "Kilo çizelgesi nasıl yapılır" isimli sabit bir başlık var, orada detaylı açıklama bulabilirsiniz.
....Sende inşallah hastalanmazsın.Uykusuz kalınca direnci düşüyor insanın..
Kızına maşallah atlatmış :nazar::nazar:
Ben ateşte acaip evhamlanırım seni tebrik ediyorum o açıdan...
Teşekkür ederim Yenacığım ama hastalandım bile, şimdilik sadece nezle. Burnum civatası oynamış bir musluk gibi şıp şıp damlıyor :))

Ateş bir yana; sabaha karşı kızım 8. kez filan uyandı, ben de onunla fırladım tabii, tuvalete girdi ben oğlana bakmaya gittim (o da ağlamaya başladı sesimize), "anneeeee" diye bağırmasıyla koştum kıza baktım; yüzü gözü kan içinde. Korkmuş da yavrum, "hiç önemli değil kızım olur böyle hastayken, burnun biraz tahriş olmuştur" filan dedim. Görünüşte nasıl sakinim, o da rahatladı, yıkadım, üzerini değiştirdim bu arada burun kanamaya devam ediyor, tampon yaptım, 3-4 dk daha kanadı. Sakince uyudu, sonra ben bir panik. Sabahın dördü, kimseyi arayamadım, bir yandan düşünüyorum epey kanamış, yerlerde halıda, yatakta damlalar var. "Ya tansiyonu çıktıysa, ya başka bir şey olduysa" diye. Zaten uyuyamıyordum, tüy dikti. Öyle gözümü dikip izledim. Görünüşte sakin, sonradan evhamlı bir tip çiziyorum galiba :))
*Sabah anladık, fazla kurcalamaktan kanatmış burnunu. Biraz da sıkılan spreyler, sinüsleri açmak için uyguladığımız solüsyonlar hassaslaştırmış galiba :)
çok geçmiş olsun oğlun ve sanada yazmayı unuttuğumu farkettim.:71::71::71:
benim oğlumda 2 gün ishal kusma yaşadı gene:((( çok kötü değildi ama dün hafif ateşide vardı 37,5 kadar.okula göndermedik 2 gün.ilk defa bu sene bu kadar hastalanıyor halbuki 3 yaşından beri kreşete hiç hastalanamazdk nerdeyse.bu yıl ne oldu hiç bilmiyorum.birde sana bitkisel şurup soracağm eczanelerde satılan arı balı kekek özü fln var içinde üst solununm yolu fonk için önerdi eczacı.bende aldım doğal diye.biraz hastalarsa veriyorum (burun akıntısı öksürük fln yeni başladıysa) iyi geliyor gibi.bi sakıncası varmıdır sence?eczacı satarken bu ürünü kullanan hastlarının neden daha önce almadıklarını ,nerdeyse hastalıklarını antibiyotiksiz geçirdiklerini söylediklerini belirtti.çok güveniyorlar ürünlerine.
Çok teşekkür ederim :) Soruna özelden cevap yazdım canım :)))

canım arkadaslarımmmmm nasılsınız?
dün evde yoktuk giremedm nete ama sizleri özledim:)

iddiadaşım sen nasılsın?kırmızılar gelmiş gözün aydın..

Yıllardır sabit kalan kilolarda kendi kendini yok etse ya....Hükümsüz nasıl olsa.....:1:

Herkese selamlar arkadaşlar....:16::16::16::16:

Bu günlerde topiğimizi biraz ihmal ettim.Kusura bakmayın...Misafirlerim var biliyorsunuz....Bu arada fena iştah patlaması yaşıyorum.Bu canavar sırayla hepimizi dolaşıyor galiba.

Yokmu başını ezecek ve bizi kurtaracak bir babayiğit...
Bizden de selamlar, sevgiler :))) İştah patlamasına şaşırdım ama :( Ben ilk defa böyle itiraflar duydum senden; hep azimli gidişatına, bize de telkinlerine alışkın olunca şaşaladım. Gerçekten herkesi dolaşıyor demek bu canavar. Oğlumun masal kitabındaki canavarlar gibi üfleyip püflesek gider mi acaba?
umutçum bende art niyetli olduklarını düşünüyorum ,biliyorum demek istemiyorum:( inşallah canım çok güzel olacağım :) her hafta aynı gitmiyor ki gitse keşke ama nerdeeeee.
ay ne olur yazıver canım ya şimdiden teşekkürler fıstığım:16:

Gece yazacağım canım, bir aksilik olmazsa. ListedeN bakarak yazayım yanlış olmasın :)))

arkadaşlar kendimi çok kötü hissediyorum yardım edinnnnnn :((

bugün yediklerim (herşey akşam yemeğine kadar çok güzeldi)

sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dillim kepekli ekmek
4 adet zeytin
1 kk light beyaz peynir
1 domates

öğle:
special k ve süt

veeeee akşam:tamı tamına 3 dilim pizza :(((

off zaten haftasonu 700 gram almıştım onu anca vermiştim zaten 1 haftadan beri bende bişey var az yesem de kilo veremiyorum 2-3 günden beri de biraz fazla yiyiyorum sanki ama bu kadar yeter yarın kaldığım yerden devam edicem ben öyle gayet mutluydum.pizzayı yerken mutlu olamadım ki zaten hep içimde bi şey vardı kızdım kendime yedim diye pişmaanımmmmm :((

hoşgeldin beyzacım seni gerçekten merak ettim ve de özledim daha bu akşam kendi kendime ne güzel menü yorumladığını düşündüm
3 aydan fazladır yerimde sayıyorum ben de gördüğün gibi sen de anlattığına göre yine iyi durumdasın canım azcık toparlandınmı halledersin hemencik
inşallah daha sık uğrama fırsatın olur beyzacım

toksin sana da geçmiş olsun canım
gelenleri de toparlanıp halledersin kafana takma herşeyin başı sağlık

ece senin karışıma devam ediyorum canım cumadan beri ama pek bir değişiklik yok bende tabii kaçamakalrım da var itiraf edeyim yarın akşama yine bir yere davetliyiz malesef ilk kez gideceğim bir ev mecbur yerim kötü oldu perşembe olması
ama karışımın rahatlattığı gerçek canım biraz daha fazla dikkat edebilseydim ben de daha iyi sonuç alabilirdim bir de bu hafat spor nerdeyse yok gibi lesliyi canım istemiyor dışarıya çıkmak da hastalığa davetiye olur biliyorsun ankara donuyor

bugün gündüz güzeldi diyet için ama akşam yemeğinde tavuklu makarna yedim bol salatayla çok canım çekti napıyım bu haftadan da umutsuzum kısacası

bugün gündüz güzeldi diyet için ama akşam yemeğinde tavuklu makarna yedim bol salatayla çok canım çekti napıyım bu haftadan da umutsuzum kısacası
bende bugün tavuk yaptım fırında ve makarna vardı yanında :) makarnadan yedim valla ama çok değildi 3-4 kaşık kadardı .
Bizden de selamlar, sevgiler :))) İştah patlamasına şaşırdım ama :( Ben ilk defa böyle itiraflar duydum senden; hep azimli gidişatına, bize de telkinlerine alışkın olunca şaşaladım. Gerçekten herkesi dolaşıyor demek bu canavar. Oğlumun masal kitabındaki canavarlar gibi üfleyip püflesek gider mi acaba?

Gece yazacağım canım, bir aksilik olmazsa. ListedeN bakarak yazayım yanlış olmasın :)))

canım ya sana zahmet olacak ama inan bu davet benim için çok önemli :)

Banucum öncelikle Ayşeye tekrardan geçmiş olsun ve gözünüz aydın.
Diyet konusuna gelince bende çok fenayım.Bugün adet olmam gerek ama hiçbir belirti yok.Ara sıra sancı oluyor ama geçiyor yine.Pko belası yine sardı sanırım.Ne güzel 2 aydır düzenliydi.Ne oldu da şimdi yine gecikmeler başladı anlamadım.Bu sebepten midir nedir bende çok boşladım kendimi.Leslieye başlayamadım.Eşime 1 hafta daha rapor verdi doktoru.Evde yine.Hafta sonu da kızkardeşlerim geliyor memleketten 15 tatilde bende kalcaklar.Yine yapamıcam gibi.Spor yapamayınca diyetde canım istemiyor hiç.Yaklaşık 1,5 ay olcak başlayalı ama hatırı sayılır kilo veremedim.Normalde 1,5 ayda 6 kilo veya daha fazla vermem gerekirken ben yalnızca 4 kilo ile kaldım ve böylede devam edecek gibi kaçamaklar oldukça.
Akşam iş çıkışı genelde kv me gidiyoruz yemeğe.Orda kendimi tutamıyorum.Eve sonra geçiyoruz sonrada abur cubur kaçamağım oluyor.Ne yapcam ben nasıl toparlancam.
Geçen eşimle geziyorduk İzmitte.bi mağazanın vitrininde elbise gördü eşim.Canım zayıflarsan bunu alalım sana çok yakışır dedi.Bi de sivri topuk ayakkabı gördük onu da alcaz.(Bu kiloyla hiç giyemiyorum topuklu ayakkabı.Taşımıyor ki koca vücudu.Bileklerim çok ağrıyor sonra)Söz verdim eşime tamam dedim evlilik yıldönümümüze kadar (mayıs) 75 kiloya düşüp o akşam giyicem o elbise ve ayakkabıyı dedim yemeğe gideriz güzel bir restauranta.ama sözümü tutamıyorum ki.Bi kaçamak yapsam eşimin yanında sonra pişman oluyorum.Sanki bana o elbiseyi hatırlatıyormuş gibi bakışları oluyor.Yada bana öyle geliyor.
Oooofff çok uzattım galiba.Bir dokun bin ah işit.Ne oluyor böyle bize Banu.Hadi gel toparlanaım canım.Motive edelim birbirimizi.O elbiseyi istiyoruuuuummmm..

Mmery canım nerelerdesin?Merak ettim seni geçmişşi okudum yoksun...Umarım iyisindir arkadaşım...
iyiyimm canm benm.. bu ara gezıom hep evde oturan ben kar yagdı attım kendimi ortaya haah.
kv ve oraya gitme olayını öle güzel anlatmssn ki aynı ben dedm.. anam babam uzak olunca onun yerine de kv ye gdıoruz galiba..saolsun iyi hoş,sevıorum da ama oraya gdnce dedigin gibi düzenm degişio..hem güsel hemde ceştli yemek yapıor..
eşimde isteynce kıramıorum dıyet yaptgmı falanda sölemedm..
neden yemıorsn meryem dıo eşimde dıo ona bol sebze yemegi yap hahahha..kadında şok..
eskıden etler,kızartmalar,börekler isteyen ben şimdi sebze dıorum:)))
Aynen canım.Seni çok iyi anlıyorum.Bende çalıştığım için akşamdan yapıyorum yemekleri.O gün kv arıyor balık yapıyorum bize gelin diye.Bişey diyemiyorsun.Yemek kalıyor öylece.Eşim de ameliyat oldu ya şimdi.Evde genelde.Sabah ben işe geldiğim için eşim de uyanınca annesi çağırıyormuş kahvaltıya.Akşama kadar orda duruyor.Bana da işten dönerken oraya uğramak düşüyor.Mecburen yemek yiyoruz ve öyle geçiyoruz eve.Eşim bi işbaşı yapsın bu kadar sık gitmem.Zaten vardiyalı çalışıyor.Yorgun geliyor o bile gitmek istemez.Onlara gittiğimde de yeme düzenim resmen kaçıyor.Sıkılıyorum bu durumdan ama şimdilik yapacak bişeyim yok.
Bi gün biz de eşimle ufak çaplı tartıştık bu gitme meselesi yüzünden.Karnabahar almıştım pazardan.Baya bi dolapta bekledi hemen hemen hergün onlara gittiğimizden.Neyse pişirdim sonra ben.Kıymalı yemeğini yaptım eşim çok sever.Akşamdan yaptım yine tabiki.Ertesi gün yine kv lere gittik yemek kaldı.Sonraki gün yeriz artık dedim bişi demedim.O günde kaynım izinliymiş.Balık almış bizim için.Eşime de gündüzden dedim ki bugüm program yapma evde yiyelim.Akşam aramasın mı balık yiycekmişiz diye.Ben tabi dedim canım evdeki yemek bozulcak artık kaç gündür dolapta pişmeden bekledi.Şimdide pişeli 2 gün oldu.Seni tembihledim ya evde yiyelim diye zaten sen seviyorsun diye yaptım ben pek sevmem yemeğini kızartmasını seviyorum biliyosun dedim.Tamam dedi o akşam eve gittik ama surat yaptı.Yok kardeşim izinliydi de bizi düşünerek almış da hep beraber olcakmışızda (sanki hiç birbirimizi görmüyomuşuz gibi)sırf sen seviyorsun diye palamut aldı da falan.Burnumdan getirdi o gün yemeği.Bu akşam bitsin bu yemek yarına kalmasın aman bozulur mazallah diye laf sokmalar falan.Neyse yedik kalktık.Ben bişey demedim bi süre ve onun söyledikleri bittikten sonra ben söylemek istediklerimi söyledim ve haklı buldu.Ama ne fayda ertesi gün yine kv lerde yemek yedik :31:
amannn bunun için tartısma yine aynısı olacak dcektm ama olmus bile hahhahah..
keşke alsaydınız o elbiseyi..alıp karsına assaydın canım okadar begendysen..
ben inanıyorum evlilik yıldönümünzde gyeceksin:)
vahh vahh sendemi düştün uraya:)
allah kurtarsın arkadasım:)) hoşgeldin bu arada
sende hoşgeldin canm..
burdan yapabilirsinhttp://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
ben de yeniyim bende bende :3:
evet güzel motive oluyo insan :)yalnız sen doğum kilolarından bahsediyosun bende daha doğum bile yok 4 senelik evliyim maşallah kocayı buldum rahatladım oldu :46: bide kilo cetvelini bende merak içerisinde sana yanıt yazılacak olan şanslı kişinin takibindeyim :34:
canım sanada yazayım... insallah gecmişi okursanız görürsünüz..kolay gelsin
buyrun http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
ece senin karışıma devam ediyorum canım cumadan beri ama pek bir değişiklik yok bende tabii kaçamakalrım da var itiraf edeyim yarın akşama yine bir yere davetliyiz malesef ilk kez gideceğim bir ev mecbur yerim kötü oldu perşembe olması
ama karışımın rahatlattığı gerçek canım biraz daha fazla dikkat edebilseydim ben de daha iyi sonuç alabilirdim bir de bu hafat spor nerdeyse yok gibi lesliyi canım istemiyor dışarıya çıkmak da hastalığa davetiye olur biliyorsun ankara donuyor
ayy o sizinkine benzer karısımdan dr. tavsiyesi ile bende içiyorum ama midem agzıma gelıyor..
zaten oldum olası faydalı seleri içemem:((

ohhh afiyet olsun..tavuklu makarna hiç denemedm..kıymalı halini ii bilirimde:9::9::9:

Selam kızlarrrrrrrrr :122: :122: :122:

Geçmişi zar zor okudum bir yandanda Sülümanı izliyorum :1:
Bugün bütün gün bir şey yapamadım belden aşağım ağrıdan resmen uyuştu.
Gelmedi gelmedi derken gümbür gümbür geldi :60:

Hiiiiic aman ne yapsamda yaransam ya da ne yapsamda dirdir edemese diye bosuna kendini hirpalama canim . Naslolsa adi kaynana altindan tabaktanda sunsan yine bahanesini bulur. Takil kafana göre ve her dedigine kulak asma he he de gec gitsin. Yazik hem kocana arada kalmasin bak ne güzel anliyor degerini. Onun hatiri icin gördügünü görmezden duydugunu duymazdan gel. Zaten kalbi kötü olanin basi rahata ermez bak onada kendi annesi yapiyor yapacagini diyecegim o ki takil kafana göre hayatini yasa :9::9::9: ( kelin merhemi olsa hesabi oldu benimki ama olsun ben yapamiyorum sen bari yap :9: )

Canım benimde senden farkım yok :1: başkası anlatınca bende asar keserim ama iş icraate geline çoğu şeyi yapamam :1:
Ama ben yinede Allah rızası için elimden geleni yapıp Allah ne verdiyse hazırlayacağım :34:
Dediğin gibi ağzımla kuş tutsam yaranamam ama yinede ben elimden geleni yaparım.
Eşim dün annesinin arayıpta çocukları özlediği için arayıp gelemek istediğini söylemişti ama aldığım istihbarata göre Eşim arayıp annesine benide işin içine katıp sitem etmiş bak üzülüyoruz gelmiyorsun diye ille gel falan demiş.
Aklı sıra benim annesine daha yakın olmak istediğim izlenimini yaratacak. Tabi ona birşey diyemiyorum yoksa nereden istihbarat aldın diyecek :60:
Hayır tabiki annesini yemeğe davet edebilir ama bunun için yalan söylemesine gerek yokki üstelik bu sefer annesi ne yaparsam yapayım nasılsa Banu yine yutacak herşeyi diye düşündüğünden daha rahat davranıyor :26:
Neyse bu seferde birşey bilmiyorumuş gibi davranıcağım ama eğer hatun yine dangul dungul konuşursa kibarca terbiyemi bozmadan gerekeni söyliyeceğim.

geçer yarına ağrın sancın kalmaz canım benim . bende geçen haftalarda hastaydım ,boğazım ağrıyordu yiyememiştim ve o hafta açlıktan gitmişti kilolar :)
kıyamam enişteye ya adamı artık nasıl şaşırtıysan :)
gerçekten normal düzen her zaman çok daha iyidir vücudun normal çalışmasını sağlar ,metabolizman daha iyi çalışır .
olursun tabi canım ya olanlardan neyin eksik sanki?

%100 detoks dediğin nedir canım ya ben bilmiyorum onu yani öyle şok falansa istemiyorum 2 kiloyu 10 güne yayayım diyorum 3 te olur bak :)

Söz kacamak yok zaten bugüne kadarda öyle aman aman bi kacamak yapmamistim ama cumaya kadar yapmiiycam sözzzzzzzzzz:26::26::26:
Sabah tartilmistim cnm sözde cumayi bekliycektim ama dayanamadim cok sabirsizim coooook esefle kiniyorum kendimi :9::9::9:

Canım valla bir yandan iyiki oldum diyorum diğer yandan ağrıdan geberiyorum ama hiç olmamasından iyidir yinede.
İnşallah dediğin gibi metabolizmamı en azından düzene sokar :34:
Yarına ağrı sızı kalmaz herhalde diye düşünüyorum.
Sende inşallah detoksun sayesinde o güne kadar istediğin kiloya düşer o gecede malum fettanlara inat o gece süslenip püslenip tadını cıkartırsın o gecenin :34:

aynen cnm aynen:17::17::17:
Sabah cocuklar gittikten sonra yatmamaya bi alissam cok sey farkedecek ama yatak cekiyo resmen beni:14:
Dün erken yattim sözde ama sabah yinede yattim bünye aliskin deilki o saatte uyank olmaya ama elimden geleni yapmaya calisiyorum. Kahvaltida etmiyorum hafta ici :50: Yanlis oldugunu bile bile yinede yapiyorum iste :43:

Canım inan insan kendini çok daha iyi hissediyor. Bu sabah eşim ve kızımı sabah 7de işe ve okula geçirdikten sonra inan çok uykum vardı yarım saat daha uyusammı diye düşünüyordum fakat sonra vazgeçtim cünkü biliyorum ki yarım saatle kalamıyacağım.
Onun yerine balkona cıkıp soğuk havayı derin derin içim çekip bir fincan yeşil çayımı içtim bir güzel :34:
İnanılmaz iyi geldi ve inan 10 dakika sonra uyku namına birşey kalmadı günüde daha dolu dolu geçirdim ağrılarıma rağmen :34:

sen o ara yoktun canım eşim sınav kazandı yutdışında kuveytte çalışmaya gitti ekimde
şimdi geliyor kısmetse bizde şubatın 8inde gideceğiz ve bir süre orada yaşıyacağız ayrı olmuyor

Yarın akşam bende giremem tabi enişte gelince sende giremeyebilirsin :34:
Şimdiden Gözün aydın diyeyim ve inşallah Rabbim bir daha sizleri ayırmaz mutlu huzurlu güzel zaman geçirirsiniz :34:

çok şükür hamile değilim reglin belirtileri var :)))))

Rahatlamana sevindim canım. Ben hem spiral hemde pco olduğu halde her ay o korkuyu yaşıyorum nasıl bir psikolojiyse artık :1:
Rabbim Evlat hasreti çeken diğer arkadaşlarımıza nasip etsin ilk önce dimi ama :34:

Sizlerde aramıza hoşgeldiniz :3::3::3: İnşallah hep birlikte hedeflediğimiz kilolara düşer yaza damgamızı vururuz :34:

Kizlar mehaba,

Bugun saolsun yine umut aradi. Bir zaman yaratip girdim. Cok yazamiyorum simdi. Acayip bir donem geciriyorum. Etrqfimdqki hersey sanki cok hizli akiyor, aksilikler ve sorunlar ile sorumluluklar dizboyu...

Kilo isleri de ustune gelince, basliycam artik dedim.. Bari bu alanda kendimi kasmiim dedim ve aninda kilo aldim tabi... 86 kilo oldum. Sinir... Ama ilginctir, bir donem boyu yedim yedim yedim... Cipsler filan gomdum yani.. Ki sevmem fazla ama daldim resmen..Ama uzun zaman kilo almadi. Sonra lastik koptu tabi 4-5 kilo birden aliverdim.. Neyse fazla gam yapmadi nedense yine de ...

hala da motivasyonum cok dusuk, iki gun diyet, ucuncu gun koyverme hali var... Cok hastaliklar ve buna bagli duzensizliklerim var.. Zaten hersey hasta olup yataklara dustugum bir zaman basladi... Simdi diyorum ki nasil o kadar iyi diyet yapabilioy musum... Nasil oyle iradeliymisim ve azimliymisim. subatta spora basliyorum. Umarim itici bir guc olur bana..

Kisaca boyle. Simdi gecmise bakiym.. asuman kesin 45 kiloya inmistir... Dalokim benim gibi bir buhran esigindeydi en son.. Umarim o benim kadar kilo almamistir..

Yena, ayse ve diger dostlar hepinizi ozledim..kendimi kendime size zaman ayirmaya zorlamaya calisacagim... Yoksa evde yerde yuvarlanan iki bebek, zirt pirt hastaliklar, kizin yogun programi derken... Sacimi bile taramiyorum kendimin...

Rabbim yardımcın olsun. İnşallah en kısa zamanda biraz daha sık uğrayabilmen için fırsatın olurda yine birlikte eski düzenimize döneriz :34.

canım arkadaslarımmmmm nasılsınız?
dün evde yoktuk giremedm nete ama sizleri özledim:)

iddiadaşım sen nasılsın?kırmızılar gelmiş gözün aydın..

Hoşgeldin canım :3::3::3: Bizde seni özledik iddadaşım.
Sağ ol canım regl oldum sonunda ama ne regl gümbür gümbür geldi valla :1:
Bırak koltuklarımda krem bütün gün tedirgin oturmaktansa altıma son çare eski koyu bir havlu sermek zorunda kaldım :1:
İnşallah yarın daha iyi olurum ki KVyle baş edecek güçü bulurum :1:
Şükür çok fazla artıda değilim tartıda regl olduğum halde yani cumaya kadar inşallah biter şişliklerde giderse az da olsa eksi bildirim yapma fırsatım olur :34:
Birlikte güzel güzel bildirimler yapar kilolarımızı çatır çatır veririz :34:

iyiyimm canm benm.. bu ara gezıom hep evde oturan ben kar yagdı attım kendimi ortaya haah.
kv ve oraya gitme olayını öle güzel anlatmssn ki aynı ben dedm.. anam babam uzak olunca onun yerine de kv ye gdıoruz galiba..saolsun iyi hoş,sevıorum da ama oraya gdnce dedigin gibi düzenm degişio..hem güsel hemde ceştli yemek yapıor..
eşimde isteynce kıramıorum dıyet yaptgmı falanda sölemedm..
neden yemıorsn meryem dıo eşimde dıo ona bol sebze yemegi yap hahahha..kadında şok..
eskıden etler,kızartmalar,börekler isteyen ben şimdi sebze dıorum:)))

amannn bunun için tartısma yine aynısı olacak dcektm ama olmus bile hahhahah..
keşke alsaydınız o elbiseyi..alıp karsına assaydın canım okadar begendysen..
ben inanıyorum evlilik yıldönümünzde gyeceksin:)

vahh vahh sendemi düştün uraya:)
allah kurtarsın arkadasım:)) hoşgeldin bu arada

sende hoşgeldin canm..
burdan yapabilirsinhttp://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

canım sanada yazayım... insallah gecmişi okursanız görürsünüz..kolay gelsin
buyrun http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

ayy o sizinkine benzer karısımdan dr. tavsiyesi ile bende içiyorum ama midem agzıma gelıyor..
zaten oldum olası faydalı seleri içemem:((

ohhh afiyet olsun..tavuklu makarna hiç denemedm..kıymalı halini ii bilirimde:9::9::9:

bizim karışım pek içilmeyecek bişey değil daha neler içiyoruz onlara göre şerbet gibi yani
tavuklu makarna çok güzel oluyor kaçamak yapmak isteyen denesin
makarnayı haşlamadan tereyağıyla kavuruyorum şehriye gibi sonra da tavuk suyuyla pişiriyorum pilav gibi haşlama değil yani kapattıktan sonra üzerine tavukları didikliyorum sarısaklı yoğurtla süper oluyor valla

Back
X