- 20 Mart 2009
- 30.804
- 91.860
- 1.123
Sağol Yenacım valla sağlık açısından iyi olmaya çalışıyorum YenacımLimoni durumlar bir geçiyor bir dönüyor anlayamadım anladığım tek şey gerçekten özlemden yapıyoruz bunu. Şimdilik iyi diyelim bundan sonra hep iyi olsun
Sen nasılsın çocuklar nasıl izmire kar yağdı mı bu sefer![]()
Yağmadı baharcığım dört gözle bekliyoruz ama zor gibi..
her yıl olan bişey değil çünkü arada bir yağar çocuklar dahil hepimiz çıldırırız sevinçten.:)
[
bende boyozzz bende boyozzzz.hatta çiğdem ve gevrekten istiyorum...ben dokuz eylül de okudum.bi hocamız vardı rus bi gün bize halka anlatacak ama türkçesi yok.biz yarım yamalak ingillizcemizle onu dinliyoruz o rus aksanı ingilizcesiyle anlatmaya çalışıyor fln.bi türlü anlaşamadık.sonra dediki hani sabahları geçiyorlarr(burasını ingilizce anlattı) kapıdan evreeeek evreeeeek diye bağırıyorlar diyetüm sınıf bir koptu adamcağız bi de uzun saçlı örgülü bir tip genç sayılır kıpkırmızı oldu ama...yazıkk yaa işte gevrek bilmdiği için sırf duyduğu sesi evreeek olarak anlamış o geldi bak şimdi aklıma
.
Demek biliyorsun sende boyozu çok güzeldir değilmi.? sıcak sıcak yanında haşlanmış yumurta.:)
Fakat deli gibide yağlı..birde her yerde iyi yapamıyor boyozu belli yerlerden almak lazım...
Bornovada iki yer vardı pazar kahvaltılarında alırdık ama Bucaya taşınalı almadık hiiç..
Hangi yıllar burdaydın..??
Selam topiğimin güzel melekleri![]()
Bu gün biraz daha iyi gibiyim ağrım hafifledi ben de kaç gündür evde sıkıldım komşuma incem azcık ordan da kayınvalideme çıkcam biraz havam değişsin diyorum.Duşumu aldım giyindim süslendim püslendim ki moralim yerine gelsin.Kaç gündür evin içinde eşofmanlarla saç baş dağınık kendimden iğrenmiştim.Size de oluyor mu bilmem ama ben kendimi saldığım zamanlarda daha bir uyuşuk oluyorum azcık baktığımdaysa daha mutlu ve enerjik.Allahım artık şu bahar gelsede hepimiz ölü topraklarını üzerimizden atsak yenilensek tazelensek kış hepimizi yordu.Sizleri seviyorum,akşam geldiğimde dün akşam kaldığım yerden okuyup bakıyım neler yapmışsınız.Bir iki gözüme takılan var ama özellikle Ayşecim senin diyetisyenin seni motive etmesine çok ama çok sevindim maşallah canım sana sen de bizleri motive et bari canım benim.Emircik inşallah çok daha iyidir başka pürüzde çıkmazda devam eder bu güzel motivasyonun,ayrıca hamile olmamamna da sevindim canım.
Beyzuş senin iştahla ilgili yorumuna da çok güldüm yademek ayakkabısı yok ki yuz dökesin
(hakkaten işe yarıyor mu o tuz olayı hiç denemedim de
)
Nilüfer canım yeni avatarına bayıldım çok severim yin yang sembolünü ve anlamını.İnşallah senin de iştahın ve hayatın dengeye girer baktıkça canım tabi bizimde aynen :) ben inşallah zayıfladığımda dövme olarak yaptırcam yin yangı ama etrafında güneş içinde yinyang istiyorum,kısmet bakalım.
hepinizi öpüyorum ancak gece gelirim sanırım bekleyin beni gece kuşları![]()
Biz seni özlüyoruz artık..Nadir geliyorsun..
Bende çoğunlukla evde eşofmanlayım..

Geçen oturduğum yerde düşünüyorum ne uzun zaman olmuş ruj sürmeyeli gerçi pek sevmem ruju.. göz makyajını severim ama makyaj yapınca rujda sürülmeden olmaz..
Sonra kalktım makyaj yaptım.:)
vericez beraber merak etme cnm olacakkkkkkkkkkkk başka yolu yokkkkk
saol füsüncum valla bomba gibi hissediyorum kendimi
ara öğünümü de yaptım şimdi ohhh akşamı da atlattık mı süper 2. günümüzü de böylelikle atlatmış olucaz inş.

Arkadaşlar merhaba..aranıza yeni katıldım ve umuyorum ki bu kiloları vereceğiz. Bir kaç gündür msj larınız okuyorum.dukan diyetine başladım pazartesi günü..aslında motive olmak için buraya girdim. Toplu halde dayanışma içersinde kilo verdiğinizi ve birbirinizi hiç tanımadığınız halde motive ettiğinizi görmek okumak güzel...şimdi banada aynısını yapyın =)) hamıleliğimde ve sonrasında aldığım kilolarımı veremiyorum.hepimize kolay gelsin..bi de bu k.lo cevtelini nasıl oluşturuyoruz yardımcı olursanız sevinirim....
Hoşgeldin...
Sağol canım, kızım iyileşti çok şükür. Ama oğlanla başım fena dertte bu sefer. Ablası gibi uyumlu geçirmiyor o, çok huysuzluk yapıyor, dün gece 1 saat ancak uyuyabildim![]()
Sende inşallah hastalanmazsın.Uykusuz kalınca direnci düşüyor insanın..
Kızına maşallah atlatmış

Ben ateşte acaip evhamlanırım seni tebrik ediyorum o açıdan...
Son düzenleme: