Canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için

Bakalım şimdilik iyi gibi kaçıncıya nereye istersen gidelim dönüştede kızları kardeşinden almaya giderken pasta alır ordada pasta keseriz diyor

Suikast mi planlıyor bana yoksa

Allahtan cumaya da çok var

ama bir yandanda yemeğe gideceğimize kendim için sağlıklı şeyler mi alsam diyorum :26: ama perşembe de eve alışveriş yaparkende eksikleri alabilirim :26:
Ay ne bileyim ne kadar sağlıklı birşeyler de yesem dışarda yine düzenim bozulursa diye korkuyorum :26:
.Bakalım daha karar veremedim ama adama Hiltona gidelim desem kabul edecek kıvamda
Şu eltini yolasım geldi yeminle

Allah akıl fikir versin ne diyeyim eminim kreştedkiler bile yakında ne mal olduğunu anlarlar

Sen üzme tatlı canını inşallah bir gün Rabbim onu sana muhtaç ederde neyin ne olduğunu anlar diyecektim ki kızının rahatsızlığını okudum :26: dediğin gibi Masumun günahı yok ve çok şanslı ki senin gibi bir yengesi var

Allah tez zamanda şifasını da verir inşallah ... Aminnnnn
Valla ben dün en sonunda gerkenleri söyledim

cevap verecek hali bile kalmadı ve bu günü yeni bir başlangıç olarak sayalım diyebildi ancak

Artık bu kaçıncı başlangıçsa

ama son olduğununda üzerine basa basa hatırlattım

Yaza kadar şu kilocuklardan kurtulup güzelce kızlarımla uzun bir tatil yapıp ondan sonrada gönlüme göre bir işe gireceğim ananda sıkıyorsa çoçuklara bakmasın dedim en sonunda

annemler emekli olup gelene kadar mecbur bakacak kaç senedir bir hayrını görmedim eğer hayır dersede annenıde kesinlikle sıradan geçiririm dedim

sen nasıl istersen dedi

ama kısmet önce bir tatilimi yapayım da sonrasını zorlada olsa ayarlamak zorunda kalacak
: