teşekkürler bu güzel sözlerin için canım 

tam motvivasyonum bitikken sizleri buldum gerçekten çok güzel oldu benim için
en azından yalnız şavaşmadığımı gördüm
evet bende sürekli motive edici şeyler buluyorum en önemliside
bu sene nişan takmayı düşünüyoruz ve zayıf güzel bir gelin olmak istiyorum
en büyük motivasyonum bu şuanda
ama süpr bişey söyledin
benimda 1. damacanayı indirmeme az kaldı inşallah o insin 2. yi daha çabuk indircem 

herkeşlere ii gecelerrr
yarın sabah doktrodan döndükten sonra bildireceğim kilocuğumu
inşallah güzel bir sonuçla dönerimm

rica ederim canım benim ne demek.
bende motivasyonu burada buldum emin ol ,hep biribirimizi destekledik sağolsunlar çok yardımcı oldular.
yalnız değilsin bizde varızzzzzz 2012nin azimli savaşçılarıyız :)))
ne güzel bak seninde hedeflerin varmış ,inşallah çok cici bir gelin olursun canım
damacananın ilkide inmek üzere daha ne olsun canım ya
başarılar dilerim sana :)))
Selam kızlar bugün ne geçmişi okuyabildim nede gelebildim topiğe :26:
Benim küçük cadı ablasının parmak boyalarını bulup yemiş akşam üzere son anda yakaladım tabi bir kaç parmak atıp kutunun yarısını yemiş :26: o an ödüm koptu ama çok şükür birşey yokmuş.
Bol bol yoğurt yedirdik ama benim ömrümden ömür gitti şu ana kadar.
Neyse eşim laptobu getirmediği için giremedim kızın bilgisayarını tamir etti ama onunda dersi varmış o yüzden ben bugünlük kaçtım ama yarın sabah bildirimi yaparım inşallah
Umarım herkes iyidir artık geçmişide yarın okurum
Öpüldünüz kocaman

çok geçmiş olsun canım ya kıyamam, dr mu dedi yoğurt diye ? yoksa sne mi zehirlenmeye karşı iyidir diye yedirdin?
iyi daha iyi yani iğneler işe yaradı ama çok zorlanıyoruz ilaç içerken.
asıl bomba,
eşimi aradım akşam saat 7 de ne durumdasın geliyomusun falan yok dedi biz şimdi toplantıdan çıktık,eeee saat 7 dedim. yok oturucaz biraz sonra çıkarım dedi. 8.30 ben yemek yiyorum diye mesaj. saat 23 de nerdesin dusa giricem diye aradım, 15 dk ordayım dedi. saat 23.45 da aradım aa geliyorum falan dedi kapadı. özetle 24 de çıldırmış sekilde aradım nerdesin, ehliyeti kaptırdım yuruyorum cevabı....
geçmiş olsun ya 2 yılda çok uzunmuş dğeil mi?
merhaba kizlar popom benden ayri bir organizma gibi davranmaya basladigindan olsa gerek rejime basladim ve 2009 dan beri ilk defa tartildim 99'5 cikti e o 500 gramin hatri kaldi ama 100 olmayayim dedim ne de olsa psikolojik bi sinir var di mi? neyse bu 40 kilo bana 2 yil dunya tatlisi bir bebek ve hipotiroidinin armagani.bugun 4. gunum su 61a6nda 96,400 oldum daha coook uzun bir yol var sonunu goremiyorum bile..ama sunu soylemeliyim bu site ve sizler cesaretimi toplamamin en onemli nedenisiniz. umarim hepimiz basaririz,sevgiler...
canım bende doğumdan sonraydı 4 ay falan geçmişti buraya gelmiştim :) şimdi sende kendimi gördüm bende 100 kiloydum :) ağustos ortasıydı burayla tanıştım ve şimdi 73 kiloyum canım. yeter ki iste ve inan ,zaman ve sabırla oluyor emin ol :) ve buraya bağlı kalman şart yoksa aynen alıyorsun :) denenmiştir :))))
Aman da aman :) Sevsinler seni.Ne güzel 75 altına da düştün Özlemcim.Maşallah sana tu tu tuuu.İnşallah mart sonunda 60 lı kiloları da görür evlilik yıldönümüne ve oğluşunun doğum gününe kadar süpppper olursun arkadaşım...
Meryemcim merhaba.Bence sen duraklama evresindesin şu an.Sakın pes etme.Belli bir süre sonra kilo verme duruyordu ya o zamanlardasın sanırım.Bi kaç hafta sonra yine düşüşler başlar.Sanırım spora başlama zamanın geldi.Diyetisyenine bi danış istersen.
Geçmiş olsun canım oğluna.Allah şifasını versin.Umarım şuan daha iyidir...
Valla ben hiç şaşırmadım Meryem :) Dedim ya bekliyordum diye.Çünkü yumurtlama olduğunu hiç hissetmedim ama bi umut işte naparsın.Dün işe gelemedim evde mahsur kaldım.İnemediğim içinde Veyselciğimin yanına gidemedim.Haftaya müsait olunca giderim artık.Hafta sonu yoğunum çünkü.
Canım önerin için sağol.Birazdan araştırcam.Bugün iş çok yoğun geçmiş okumayı ancak bitirdim.Çok birikmiş.Allah razı olsun ben de senin duacınım güzelim...
Canım amin Allah razı olsun.Benim sadece göğüsler değil bütün beden çocuk istiyo ama olmuyo işte :) Nasip. Bende prolaktin süt hormonu yüksek olduğundan da sızlama olabilir galiba.Dün doktora gitcektim ama kardan dolayı ne işe gelebildim ne de doktora gidebildim.Haftaya bakıcam artık hayırlısı herşeyin...
Allah razı olsun canım.Sağol.Psikoloji hazır canım :) Her testten sonra dumur olunca alışıyo insan :)
şükürler olsun düştüm canım bakalım 73ün altına ne zmaan düşeceğim beni zorlayacak gibi geliyor 75te de uzun kaldım bakalım bunda ne olacak zaten altına düşsem korkmam çünkü bu kilodada kaldım ben biraz :))) inşallah hayallerim gerçek olur :)
sende dr a gidememişsin ne yapacaksın canım sonra gidecek misin?
canım benim ya ne demek dualarım hep seninle emin ol, yatmadan mutlaka okur yatarım artık isimde belirteyim bari :)
araştır bakalım inşalah faydası olur
HAFTANIN 1.si ___________ -2.5 kg. _________ TozToprak __
:122: :81: 

HAFTANIN 2.si __________ - 2.1 kg. _________ İlbatum ___
HAFTANIN 3.sü _________ - 1.7 kg. _________ LEAH ______
:118:
hanaaaaaa listedeyimmmmmmmmm :)))))) kızlar hepinizi tebrik ederim ,kendimide tabisiiiiiiii :)))
YENA canım ellerine sağlık uğraştırdık seni yine ....
ayyyy bu azimle ben haftaya 3 kilo veririm ya :)))))))))) inanılmaz gaza getirdin bak :)