Selam kızlarrrrrr :122:
Biraz geç oldu ama eşimin laptopta işi vardı ancak gelebildim

Bu arada daha evvel tamire veripte uzun zamandır ses cıkmayan benim laptop sonunda geldi :122: daha doğrusu eşimin şirkette bozuklar vardı onları bilgisayarcıya götürüp bizim hanıma birini kurtar demişti

ama uzun zaman olunca unutmuştum ben onu daha doğrusu ümidimi yitirmiştim

Maşallah yine topikce nazara geldik herhalde benimde iştah maşallah aldı başını gidiyor. Bağırsaklar desen ne çalışcağız bea böööööfff yapıp duruyorlar bana ya çatlayacağım sonunda yada pes edip son hızla çalışacaklar
Hazır aklımdayken yediklerimide yazayım bari de topikçe beni yuhalayın :26::26:
Sabah:
3/4 bardak taze sıkılmış greyfurt suyu ( tam bir bardak değildi )
2 haşlanmış yumurta
2 Dilim Jambon
ara:
Az şekerli nescafe ( ne güzel şekersiz içiyordum iki gündür azda olsa kullanmak istiyor canım )
Öğlen:
1 Koca kase az yağlı bol limonlu Salata ( marul, domates, salatalık )
aradan 2 saat sonra az peynir ekmek ( peynir yağlıydı

)
ara:
1 Elma
Akşam:
1 tabak Sarımsaklı yoğurtlu Semiz otu salatası
6 - 7 YK bulgur pilavi
1 bardak gazoz
Yemekten sonra 1 tane cornet

sonrada 2 avuç çekirdek

2 kaseye yakında çilek

Hay ben bu homini gırtlağımı sıkayımda biraz dursun. Nasıl birşeydir anlamadım reglken gayet güzel gidiyordum tam bitti derken hamile kadınlar gibi ne yesem diye düşünür oldum

Şu kabızlık olayıda beni deli ediyor 2 litre su içtiğim halde davul gibiyim hala. Offfffff offfffffffff netten nasıl cırcır olurum diye araştırma yapacağım sonunda

İnşallah yarından itibaren şu krizlerim azalır yoksa ben çok zor kilo veririm. Birde şu insülin direnci için olan ilaçımı da unuttum iki gündür içmeyi acaba ondamıdır :26: Neyse yarın inşallah ilk işim onu içmek olsun

homini gırtlağım da dursun artık.
İyigeceler bayanlar bir selam veriyim dedim inşallah hepiniz iyisinizdir hepinizi inanın çok özledim ama diet motivasyonum yerlerde olduğundan gelip sizleride kendim yapmak istemiyorum bilgisayarımda arızalı açılıyor ama anca fişte takılıyken oda çok zor oluyor önümüzdeki 10 gün içinde tedaviye başlıyorum onun verdiği stresle hiçbir motive kalmadı umarım buraya güzel haberler verebilirim geçmişi okuyamadım uzun zamandır girmediğim için çok birikmiş hepinizi çok öpüyorummmmm.
Canım dualarımız seninle inşallah en kısa zamanda bizlere müjdeli haberi verirsin
günaydın kızlarrr...
keyifler iyidir inşallah...
okudumda herkesin iştahı açıkmış sadece benim değil sevineyimmi üzüleyimmi...
yarın evlilik yıldönümüm göyaaa 90 altına düşüp gelinliğimi giyecektim ama sağlık olsun....seneye inşallah...
aldığım elbise için savaşa devam...
Canım Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun

Rabbim nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu seneler geçirmenizi nasip eder inşallah ... aminnnnn
Herşey gönlünce olsun sıkma canını seneye inşallah çok daha zayıf olursun eniştede gerekirse seve seve yeni bir gelinlik kiralar
Canım iddadaşım inşallah yarınki sınavında çok başarılı geçer denemede olsa

Ben sana inanıyorum ve eminim bu sefer çok güzel sonuçların müjdesini bize vereceksin
tomurcukcum vallahi sizlerden heves ettim sen olsun mutlu olsun banu olsun heveslendirdiniz beni hiç aklımda yoktu oralar oysaki ben antalya side tarafını düşünüyodum ama oralarda bütçeme uygun otel bulamadım ya ben istiyorum ki otele bağımlı kalmim dışardada yat turu olsun akşamları eglence olsun kalabalık canlılık olsun gündüz güneşlenim denize girim geceyide doya doya yaşim mesala bodrum marmaris oralar öyleydi akçay içinde gayet kalabalık canlı diye okudum yapılan yorumlarda akçay altınoluk arası kaç dakika sürüyo mesala birde akçaydamı kalmamı tavsiye edersin altınoluktamı dedim şartlara uygun olarak akçayda akçay resort otelle görüştüm orasının fiyatı gayet makul geldi bana ama şuan tadilattayım biz gelene kadar tadilat biter mi bilmiyorum böyle bütcemizi aşmıcak bi otel arıyorum o taraflarda ama pek o taraflardada turların anlaşması yok
Canım bende bu sene ilk kez gidiceğim ama daha evvel sarımsaklı, ayvalık tarafına gitmiştik ve çok uygun yerlerde vardı. Eminim akçaydada size göre birşey vardır. Eşimin halası ilk gittiğinde mobilyalı ev tutmak için bir gece bir pansiyonda kalmıştı ve çok güzel demişti oradaki pansiyonlar için ama tabi otel sizin için daha uygun olur.
İnşallah deng gelirde akçayda görüşme imkanı olur

Altınoluk akçay arası 15 dakika falanmış galiba arabayla geçen gün mutlu öyle diyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Kuzenler her sene iple çekiyorlar yazlığa gitmeyi çünkü gece çok güzel tekne partileri oluyormuş

Gündüz deniz ve yürüyüş yada alışveriş

gecede çarşı cıvıl cıvıl millet sabaha kadar sokakta birde sahilde standlar kuruluyormuş ne ararsan var yenge diyorlar

İnşallah gönlüne göre bir tatil yaparsın sende