Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün ki menümü paylaşayım :23:

uyanınca
3 günkurusu,3 ceviz
Sabah
5 zeytin,1 salatalık,1 kk peynir,1 üçgen peynir,2 dilim kepek ekmek,yeşilçay
Ara
2 ceviz,2 günkurusu
Öğle
Karnıbahar,yoğurt,2 dilim kepek ekmek
Ara
4 top dondurma :17: ( mirayla alışverişe gitmiştik kızın aklına girdim kahve içecek olan kıza dondurma yedirdim :1: :17: )
Akşam
karnıbahar,yoğurt,2 dilim kepek ekmek
Ara
1 meyve,süt olacak :34:

Sabah 75 dakika yürüdük + 25 dakika da alışverişten döndükten sonra yürüdüm birazdan da avm gidicem :1: bugüne 100 dakika spor yazıyorum :32:

Bu arada kendime kot aldım 48 beden LCW olmamasına rağmen 48 aldım mutluyum :21:

hani abarttığınız yahu gayet makul yemek listeleriniz ben yazzsaam tttüüüüüüüü çekersiniz bana:))
çok pişmanımm amaa:17::17::17::17::17:
bi daha asla yapmam:) galıba bu hafta herkesler artılarla uyanıcaakk:((( 100 grmda versem göbek atıcam vallaaa:)))

JÜLYET cim tam Altınoluk mu istiyosun bilmiyorum ama Akçay Altınoluk arasında Afrodit tatil köyü var.Bi de GÜRE de Saruhan termal otel var.Hepsi çok güzeller.Konaklamadım bizim yazlık olduğu için ama gittim.Düğün falan vardı.Afrodittede bi tanıdık abla kalıyordu.Hepsinin internet sitesi var canım seç beğen artık :) Altınoluk mükemmel zaten tatilin süper geçicek emin ol :) Tek sıkıntı bol oksijen olduğundan yediklerini çabuk yakıp çabuk acıkıyosun :) Ama uykusu süper 4-5 saatlik uyku 8 saate bedel miss gibii...

tomurcukcum vallahi sizlerden heves ettim sen olsun mutlu olsun banu olsun heveslendirdiniz beni hiç aklımda yoktu oralar oysaki ben antalya side tarafını düşünüyodum ama oralarda bütçeme uygun otel bulamadım ya ben istiyorum ki otele bağımlı kalmim dışardada yat turu olsun akşamları eglence olsun kalabalık canlılık olsun gündüz güneşlenim denize girim geceyide doya doya yaşim mesala bodrum marmaris oralar öyleydi akçay içinde gayet kalabalık canlı diye okudum yapılan yorumlarda akçay altınoluk arası kaç dakika sürüyo mesala birde akçaydamı kalmamı tavsiye edersin altınoluktamı dedim şartlara uygun olarak akçayda akçay resort otelle görüştüm orasının fiyatı gayet makul geldi bana ama şuan tadilattayım biz gelene kadar tadilat biter mi bilmiyorum böyle bütcemizi aşmıcak bi otel arıyorum o taraflarda ama pek o taraflardada turların anlaşması yok

diyet olmayan menümü paylaşayım arkadaşlar
kahvaltı
kepek ekmeğiyle yapılmış tost haşalnmış yumurta 7 zeytin
öğle
arkadaşımdaydım 1 dilim fırında kızarmış üzerinde peynir ve yeşillikler olan çavdar ekmeği
ara
başka bir arkadaşta 2 si birarada ve 1 avuç çekirdek
akşam
menemen beyaz peynir 1 dilim kepek ekmeği 5 zeytin roka domates

tomurcukcum vallahi sizlerden heves ettim sen olsun mutlu olsun banu olsun heveslendirdiniz beni hiç aklımda yoktu oralar oysaki ben antalya side tarafını düşünüyodum ama oralarda bütçeme uygun otel bulamadım ya ben istiyorum ki otele bağımlı kalmim dışardada yat turu olsun akşamları eglence olsun kalabalık canlılık olsun gündüz güneşlenim denize girim geceyide doya doya yaşim mesala bodrum marmaris oralar öyleydi akçay içinde gayet kalabalık canlı diye okudum yapılan yorumlarda akçay altınoluk arası kaç dakika sürüyo mesala birde akçaydamı kalmamı tavsiye edersin altınoluktamı dedim şartlara uygun olarak akçayda akçay resort otelle görüştüm orasının fiyatı gayet makul geldi bana ama şuan tadilattayım biz gelene kadar tadilat biter mi bilmiyorum böyle bütcemizi aşmıcak bi otel arıyorum o taraflarda ama pek o taraflardada turların anlaşması yok

canım ben öneririm egeyi sana. Ben nedense akdenizi sevemedim pek. Eger akcay tarafına gıdeceksen mutlaka ama mutlaka sarımsaklık plajı ve örene ugra. Hatta arabayla gıdeceksenız dikilide de denize gir. Hem fiyat olarak da uygun yerler çok

Biz bu sene gene bodruma gıdıcez. Eşimi ikna ettim gene. Geçen sene feci bi deneyim yaşamıştık. İndirimli diye bamturdan aldıgımız otel leş gibi lağım kokuyodu. Paramızı iade etmedıler rezil olduk. Sadece 1 gece yattık ve ertesı gun baska otele gectık. 800 lıramız çöpe gitti sonra bamtur ıflas etmıs:))

bu sene böyle bı durumla karsılasmamak ıcın bıraz paraya kıyalım dedık. guzel bı otelde yer ayırttık bu sefer. aslında durumumuz yok fazla ama eşim o kadar calısıyorum guzel bı yerde kalmak benım de hakkım dedı. bı de hever ettı adam zayıflıyo ya, boş bol resım cektırecekmıs

bodrum tarafında akyarlasa gelen olursa göruselım bacılarr

diyet olmayan menümü paylaşayım arkadaşlar
kahvaltı
kepek ekmeğiyle yapılmış tost haşalnmış yumurta 7 zeytin
öğle
arkadaşımdaydım 1 dilim fırında kızarmış üzerinde peynir ve yeşillikler olan çavdar ekmeği
ara
başka bir arkadaşta 2 si birarada ve 1 avuç çekirdek
akşam
menemen beyaz peynir 1 dilim kepek ekmeği 5 zeytin roka domates

canım bu mu dıyet olmayan menun:26:gayet basarılı bence hatta az yemıssın. anacım ben bunun 1.5 katını yıyorum hala da gözum ac :))) kesın bende bı tuhaflık var yaa

Bugün ki menümü paylaşayım :23:

uyanınca
3 günkurusu,3 ceviz
Sabah
5 zeytin,1 salatalık,1 kk peynir,1 üçgen peynir,2 dilim kepek ekmek,yeşilçay
Ara
2 ceviz,2 günkurusu
Öğle
Karnıbahar,yoğurt,2 dilim kepek ekmek
Ara
4 top dondurma :17: ( mirayla alışverişe gitmiştik kızın aklına girdim kahve içecek olan kıza dondurma yedirdim :1: :17: )
Akşam
karnıbahar,yoğurt,2 dilim kepek ekmek
Ara
1 meyve,süt olacak :34:

Sabah 75 dakika yürüdük + 25 dakika da alışverişten döndükten sonra yürüdüm birazdan da avm gidicem :1: bugüne 100 dakika spor yazıyorum :32:

Bu arada kendime kot aldım 48 beden LCW olmamasına rağmen 48 aldım mutluyum :21:

Afiyet olsun canım. Kız 3 top neyınıze yetmedı 4 top fazla. Kızı da günaha sokmusun:1::1: Canım umarım sen de en yakın zamanda lcw den kurtulursun. 90lı kılolara ınınca baska magazalara da gecıs yaparsın artık:) aklında oldun lıttle bıg, rodı de falan da kotlar bulabılırsın bı 10 kg sonrası

canım bu mu dıyet olmayan menun:26:gayet basarılı bence hatta az yemıssın. anacım ben bunun 1.5 katını yıyorum hala da gözum ac :))) kesın bende bı tuhaflık var yaa

aslında haklısın diyet yapmayınca daha az yemişim demek ama daha gün bitmedi akşam var daha
bir de ben geç kalktım normalde 2 öğün yerdim ama arkadaşa gidince 3 oldu düzenli oldu:1:

canım ben öneririm egeyi sana. Ben nedense akdenizi sevemedim pek. Eger akcay tarafına gıdeceksen mutlaka ama mutlaka sarımsaklık plajı ve örene ugra. Hatta arabayla gıdeceksenız dikilide de denize gir. Hem fiyat olarak da uygun yerler çok

Biz bu sene gene bodruma gıdıcez. Eşimi ikna ettim gene. Geçen sene feci bi deneyim yaşamıştık. İndirimli diye bamturdan aldıgımız otel leş gibi lağım kokuyodu. Paramızı iade etmedıler rezil olduk. Sadece 1 gece yattık ve ertesı gun baska otele gectık. 800 lıramız çöpe gitti sonra bamtur ıflas etmıs:))

bu sene böyle bı durumla karsılasmamak ıcın bıraz paraya kıyalım dedık. guzel bı otelde yer ayırttık bu sefer. aslında durumumuz yok fazla ama eşim o kadar calısıyorum guzel bı yerde kalmak benım de hakkım dedı. bı de hever ettı adam zayıflıyo ya, boş bol resım cektırecekmıs

bodrum tarafında akyarlasa gelen olursa göruselım bacılarr[/QUO
bodrum çok güzel gerçekten ben çok sevdim orayı yine gitmek isterdim bodruma ama biz görümcemlerle gitcemiz için görmdiğimiz bir yer olsun diyo onlar bende burda kızlardan duydum hemen araştırdım o tarafları ve herkes harika diyo oralar için aslında ayvalık cunta adası o tarafları düşünüyodum ama oralar için daha yaşlı kesimin tercih ettiği yerler diye okudum yorumlarda o yüzden tercihim akçay altınoluktan yana oldu allah nasip ederse temmuz dokuz gibi gidicez kücük görümcem kpss gircek sınav bitimi bizde gidicz bi tane otel buldum akçayda akçay resort diye akçay turban tatil köyü diyede geçiyo fiyat olarakta gayet makul bi fiyat biz samsundan izmire ucaklar ordanda kara yoluyla geçmeyi düşünüyoruz ama yat turları olur inşallah o dediğin yerlere yat turuyla gideriz inşallah

bodrum çok güzel gerçekten ben çok sevdim orayı yine gitmek isterdim bodruma ama biz görümcemlerle gitcemiz için görmdiğimiz bir yer olsun diyo onlar bende burda kızlardan duydum hemen araştırdım o tarafları ve herkes harika diyo oralar için aslında ayvalık cunta adası o tarafları düşünüyodum ama oralar için daha yaşlı kesimin tercih ettiği yerler diye okudum yorumlarda o yüzden tercihim akçay altınoluktan yana oldu allah nasip ederse temmuz dokuz gibi gidicez kücük görümcem kpss gircek sınav bitimi bizde gidicz bi tane otel buldum akçayda akçay resort diye akçay turban tatil köyü diyede geçiyo fiyat olarakta gayet makul bi fiyat biz samsundan izmire ucaklar ordanda kara yoluyla geçmeyi düşünüyoruz ama yat turları olur inşallah o dediğin yerlere yat turuyla gideriz inşallah

canım akcayın gece hayatı bodrum gıbı renklı degıl. bıraz daha sakın. daha cok memur kesımın geldıgı bı yer. ama ben cok sevıyorum o tarafları. yat gezisi super olur dedıgın gibi.aslında esım de farklı bı yere gıdelım demıstı ama bu sene de bodrum olsun dıye ıkna ettım. bız annemlerle marmarıs, akcay, didim,bodrum vs gıtmıstık kucukken. didim de güzel tavsıye ederım.

sımdıden ıyı tatıller:))

Afiyet olsun canım. Kız 3 top neyınıze yetmedı 4 top fazla. Kızı da günaha sokmusun:1::1: Canım umarım sen de en yakın zamanda lcw den kurtulursun. 90lı kılolara ınınca baska magazalara da gecıs yaparsın artık:) aklında oldun lıttle bıg, rodı de falan da kotlar bulabılırsın bı 10 kg sonrası

:1: aslında dondurma 6 toptu daaa mirayın acelesi vardı yavaş yavaş yiyemedik kaşık kaşık yedik :1: 3.5-4 top yedim herhalde ama miray 3 top yedi ben açgözlülük yaptım :1: bu seneki ilk dondurma yiyişimdi napim :1: Zaten bugün 6-7 saat falan gezdim dondurma falan kalmamıştır :1:

LCW dan almadım zaten burada ihraç fazlası satan küçük bir dükkan var öyle güzel şeyler öyle markalar getiriyorlar ki aklım şaşıyor. Doroty perkinsten tut zara ya , next ten adidasa kadar hepsi orjinal şeyler ve fiyatları çok makul :46:

10-15 kilo vereyim bedenim 44-46 ya düşsün de daha rahat bulabilirim haklısın :21:

Yorgunluktan ölmek üzereyim sanırım artık ayaklarımı hissetmiyorum sabah 7 de kalktım daha yarım saat önce oturdum :25: sabah mirayla yürüyüşe gittik ardından öğleyin mirayla alışverişe gittik 2.5 saat gezdik sonra akşam avm gittim 2.5 saatte orda gezdim yatıp uyuycam yoksa sabah kalkıp yürüyüşe gidemem. Herkese iyi geceler diliyorum :16:

JÜLYET cim tam Altınoluk mu istiyosun bilmiyorum ama Akçay Altınoluk arasında Afrodit tatil köyü var.Bi de GÜRE de Saruhan termal otel var.Hepsi çok güzeller.Konaklamadım bizim yazlık olduğu için ama gittim.Düğün falan vardı.Afrodittede bi tanıdık abla kalıyordu.Hepsinin internet sitesi var canım seç beğen artık :) Altınoluk mükemmel zaten tatilin süper geçicek emin ol :) Tek sıkıntı bol oksijen olduğundan yediklerini çabuk yakıp çabuk acıkıyosun :) Ama uykusu süper 4-5 saatlik uyku 8 saate bedel miss gibii...

bizim yazlıkta afroditte. bana biraz otel kısmı pahalı geliyor. bir de araba olsun olmasın afrodit arada kalıyor yani gezmek isteniyorsa akçayın yahut altınoluğun merkezinde bir yer sanırım daha mantıklı.

valla ben marmarisi ve fethiye tarafını seviyorum. ama nerde kalınır bilemiyorum.

:1: aslında dondurma 6 toptu daaa mirayın acelesi vardı yavaş yavaş yiyemedik kaşık kaşık yedik :1: 3.5-4 top yedim herhalde ama miray 3 top yedi ben açgözlülük yaptım :1: bu seneki ilk dondurma yiyişimdi napim :1: Zaten bugün 6-7 saat falan gezdim dondurma falan kalmamıştır :1:

LCW dan almadım zaten burada ihraç fazlası satan küçük bir dükkan var öyle güzel şeyler öyle markalar getiriyorlar ki aklım şaşıyor. Doroty perkinsten tut zara ya , next ten adidasa kadar hepsi orjinal şeyler ve fiyatları çok makul :46:

10-15 kilo vereyim bedenim 44-46 ya düşsün de daha rahat bulabilirim haklısın :21:

hemen hemen aynı boydayız senle sanırım bahar en son diyetisyen 173 ölçtü. bana 90 kg 44-46 oluyor. sen 95 de girersin hatta doğum yapmadığın için daha derli topludur vucudun...:46::46::46::46::46:

Selam kızlarrrrrr :122:

Biraz geç oldu ama eşimin laptopta işi vardı ancak gelebildim :34:
Bu arada daha evvel tamire veripte uzun zamandır ses cıkmayan benim laptop sonunda geldi :122: daha doğrusu eşimin şirkette bozuklar vardı onları bilgisayarcıya götürüp bizim hanıma birini kurtar demişti :1: :1: :1: ama uzun zaman olunca unutmuştum ben onu daha doğrusu ümidimi yitirmiştim :60:
Maşallah yine topikce nazara geldik herhalde benimde iştah maşallah aldı başını gidiyor. Bağırsaklar desen ne çalışcağız bea böööööfff yapıp duruyorlar bana ya çatlayacağım sonunda yada pes edip son hızla çalışacaklar :60:

Hazır aklımdayken yediklerimide yazayım bari de topikçe beni yuhalayın :26::26:
Sabah:
3/4 bardak taze sıkılmış greyfurt suyu ( tam bir bardak değildi )
2 haşlanmış yumurta
2 Dilim Jambon

ara:
Az şekerli nescafe ( ne güzel şekersiz içiyordum iki gündür azda olsa kullanmak istiyor canım )

Öğlen:
1 Koca kase az yağlı bol limonlu Salata ( marul, domates, salatalık )

aradan 2 saat sonra az peynir ekmek ( peynir yağlıydı :14: )
ara:
1 Elma

Akşam:

1 tabak Sarımsaklı yoğurtlu Semiz otu salatası
6 - 7 YK bulgur pilavi
1 bardak gazoz :14:

Yemekten sonra 1 tane cornet :14::14: sonrada 2 avuç çekirdek :14::14::14:
2 kaseye yakında çilek :14::14::14:

Hay ben bu homini gırtlağımı sıkayımda biraz dursun. Nasıl birşeydir anlamadım reglken gayet güzel gidiyordum tam bitti derken hamile kadınlar gibi ne yesem diye düşünür oldum :47::47::47::47: Şu kabızlık olayıda beni deli ediyor 2 litre su içtiğim halde davul gibiyim hala. Offfffff offfffffffff netten nasıl cırcır olurum diye araştırma yapacağım sonunda :1:
İnşallah yarından itibaren şu krizlerim azalır yoksa ben çok zor kilo veririm. Birde şu insülin direnci için olan ilaçımı da unuttum iki gündür içmeyi acaba ondamıdır :26: Neyse yarın inşallah ilk işim onu içmek olsun :34: homini gırtlağım da dursun artık.

İyigeceler bayanlar bir selam veriyim dedim inşallah hepiniz iyisinizdir hepinizi inanın çok özledim ama diet motivasyonum yerlerde olduğundan gelip sizleride kendim yapmak istemiyorum bilgisayarımda arızalı açılıyor ama anca fişte takılıyken oda çok zor oluyor önümüzdeki 10 gün içinde tedaviye başlıyorum onun verdiği stresle hiçbir motive kalmadı umarım buraya güzel haberler verebilirim geçmişi okuyamadım uzun zamandır girmediğim için çok birikmiş hepinizi çok öpüyorummmmm.

Canım dualarımız seninle inşallah en kısa zamanda bizlere müjdeli haberi verirsin :34:

günaydın kızlarrr...

keyifler iyidir inşallah...

okudumda herkesin iştahı açıkmış sadece benim değil sevineyimmi üzüleyimmi...

yarın evlilik yıldönümüm göyaaa 90 altına düşüp gelinliğimi giyecektim ama sağlık olsun....seneye inşallah...
aldığım elbise için savaşa devam...

Canım Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun :71: Rabbim nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu seneler geçirmenizi nasip eder inşallah ... aminnnnn
Herşey gönlünce olsun sıkma canını seneye inşallah çok daha zayıf olursun eniştede gerekirse seve seve yeni bir gelinlik kiralar :34:

herkese merhabalar:3::3::3:
dershaneden yeni döndüm ögle ögünü falan yok yani:50::50:
amaaa yarın deneme sınavım var onun heyecanındayım su an:18:

hemen bişiler hazırlayıp yemeliyim..sonra tekrar dönecem ben size:1::1:

Canım iddadaşım inşallah yarınki sınavında çok başarılı geçer denemede olsa :34:
Ben sana inanıyorum ve eminim bu sefer çok güzel sonuçların müjdesini bize vereceksin :34:

Canım bende bu sene ilk kez gidiceğim ama daha evvel sarımsaklı, ayvalık tarafına gitmiştik ve çok uygun yerlerde vardı. Eminim akçaydada size göre birşey vardır. Eşimin halası ilk gittiğinde mobilyalı ev tutmak için bir gece bir pansiyonda kalmıştı ve çok güzel demişti oradaki pansiyonlar için ama tabi otel sizin için daha uygun olur.
İnşallah deng gelirde akçayda görüşme imkanı olur :34:
Altınoluk akçay arası 15 dakika falanmış galiba arabayla geçen gün mutlu öyle diyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Kuzenler her sene iple çekiyorlar yazlığa gitmeyi çünkü gece çok güzel tekne partileri oluyormuş :32::32::32:
Gündüz deniz ve yürüyüş yada alışveriş :34: gecede çarşı cıvıl cıvıl millet sabaha kadar sokakta birde sahilde standlar kuruluyormuş ne ararsan var yenge diyorlar :1:
İnşallah gönlüne göre bir tatil yaparsın sende :34:

hemen hemen aynı boydayız senle sanırım bahar en son diyetisyen 173 ölçtü. bana 90 kg 44-46 oluyor. sen 95 de girersin hatta doğum yapmadığın için daha derli topludur vucudun...:46::46::46::46::46:

benim daha doğum yapmadan göğüsler sarkık:(( bacaklar kollar yumuşadı. O kadar kilo alıp verirsem olacağı o. doğumdan sonra babane gibi olurum artık.

merhaba bayanlar
bugun yediklerim sabah tost ve cay
arada 1 kivi
öglen tavuk salatası yogurt
ara 1 elma
akşam 9 kaşık patlıcan yemegi yogurt 2 dilim ekmek
bugun 2 litre su içtim ondan cok mutluyum

benim daha doğum yapmadan göğüsler sarkık:(( bacaklar kollar yumuşadı. O kadar kilo alıp verirsem olacağı o. doğumdan sonra babane gibi olurum artık.

üzülme canım ben de dogum yapmadım hatta ilk defa diyet yapıyorum ama gene sarkık yasıma göre genetik halalarım gibi :((olsun toplatırız olur biter hele gitsin yaglarımız :)

Back
X