Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Uzun bir aradan sonra kendimi toparlayıp yeniden merhaba demek istedim mayıs ayında da sizlere katılabılmek için...tam olarak 2 aydır aranıza katılamıyordum ...ducan diyetini bozdum...biraz moralim bozuldu filan ama kendimi yeniden toparladım...

Kilo bildirimim 98,3
spor 200 dk yürüyüş (kızımı bakıcıya bırakıp almam yürüyüş sayılır değilmi =) )

umarım herkes istediği kadar kilo vermiştir..bugun vakit buldukça geçmişi okumak istiyorum..kolay gelsin herkese

günaydın bende dukanı bozdum karatay yapmaya çalışıyorum ama giden hiç birşey yok :43:

Cecom cnm geçmiş olsun. İnsallah en kısa zamanda iyilesirsi n hiç

semirancim cnm komsuna rabbim sabırlar versin çok zor
nursanacim senin arkadaşın içinde rabbim sabır versin. Ne hayalleri vardı çok üzüldüm

Günaydın Kızlar

Güzel güzel kilo bildirimleri gelmeye başlamış maşallah :46: ben tartılmaya korkuyorum göreceğim sonuç beni mutlu etmezse diye :25:

Bu arada sabah düşündüm de bildirimleri neden cuma günü yapıyoruz :26: sonra da şöyle düşündüm bildirimler pazar günü olsa sadece pazarları cozuturuz kaçamaklarımız olur ama pazartesi tekrar yoluna koyarız cumadan cozutunca 3 gün zararda oluyoruz :26: Haksızmıyım :26: :44:

günaydın kızlar ve herkese hayırlı cumalar
umarım sizler için bool eksili bir gün olur arkadasşlarım

yenacım;
geçen hafta:86
bu hafta:86.5:14::14:

beyza ablacım;
spor: 390 dakika:nazar::nazar::nazar:

Günaydın hayırlı cumalar

Ben çok yoğunum kaç gündür işler felaket.Okuyup çıkıyorum sadece özledim ama iş işte sonuçta.

Bildirimi yapayım

Geçen hafta : 83,100
Bu hafta : 82,800
Spor: 100 dk.

Herkese iyi bildirimler.Geçmişi okuyamam ama listeden takip ederim kimin ne kadar verdiğini.Şimdiden tebrikler.Öpüyorum...

toksin kızın kolayca atlatır inşallah diş operasyonunu sana da kolay gelsin canım

Cnm Saol tatilden önce yaptiralim disleri tatilde agrirsa zehir olurdu tatil hepimize terminde bu pazartesi varmış tam sıkısık. Zamanda hayirlisi. Bazen beynim duruyor düşünmekten dün yaşgünü içi. Alış verişe gittim markete girdim hop beyin durdu ne alacaktım diye düşündüm ha liste yaptim ne alcam diye onuda evde unuttu:27:m

nevzamansiz cnm ozeline bakarmisin

Gelelim dananın kuyruğunun koptuğu ana ki o dana ben oluyorum :60: ve kuyruğumun bu haftada kopmadığı görülüyor :1:

Geçen hafta yanılmıyorsam 109.6 yada 109.8 falandım tam hatırlamıyorum ama
Bu haftada hiç parlak değil sonuç çünkü 110ü gördüm yine ve sabah sabah bir kere daha danalığıma sinir oldum.
Yok yok ben kesin mutlunun listesini uygulayıp mutlaka spor yapmam lazım artık evin içindeki koşuşturma, küçük cadının peşindeki koşuşturma yeterli gelmiyor demekki.

Ben ikili rakamlara düşmek istedikce sanki olduğum yere kök salıyorum. Herkes süzüldün dese bile artık tartıda sonuç görmek istiyorum ben yaaaaaaa:14:
Bu hafta son artı bildirimim olucak kendi kendime söz veriyorum suyuda hareketide ihmal etmeye son :kkk::kkk::kkk:

Canım sen geçen yıldı sanırım doktora gitmiştin onun kontrolüne hiiç gitmedin değilmi.?
Bence en iyisi tekrar doktor+diyetisyen bir görünmen..
Çünkü paylaştığın ve anlattığın gibi beslenmen kesinlikle kilo kaybına yol açmalı..ben senin on katını falan yiyorum heralde bazı zamanlar.:1:
Demek istediğim emeğinin karşılığını almıyorsun bu sabırla düzenli kilo verseydin şimdi 80 lerde falandın...

kızlar ben bu hafta 900 gr vermişim. kilo:89 :))
spor 120 dk yürüyüş.

tatlım düzenli paylaşım ve bildirim şart..
Yanlış hatırlmaıyorsam bebeğinden dolayı düzenli paylaşım yapamayacağını söylemiştin..
Eğer öyleyse sadece motive amaçlı aramızda bulun özka gibi...
Düzenli olmayınca listeye ekleyemem..

Uzun bir aradan sonra kendimi toparlayıp yeniden merhaba demek istedim mayıs ayında da sizlere katılabılmek için...tam olarak 2 aydır aranıza katılamıyordum ...ducan diyetini bozdum...biraz moralim bozuldu filan ama kendimi yeniden toparladım...

Kilo bildirimim 98,3
spor 200 dk yürüyüş (kızımı bakıcıya bırakıp almam yürüyüş sayılır değilmi =) )

umarım herkes istediği kadar kilo vermiştir..bugun vakit buldukça geçmişi okumak istiyorum..kolay gelsin herkese

eterya izinli değildin değilmi, mazeretsiz gitmiştin..?

günaydın bende dukanı bozdum karatay yapmaya çalışıyorum ama giden hiç birşey yok :43:

aslına bakarsan benim yaptığım belirli bişi yok sadece dukanın seyir evresi gibi bişi yapıyorum ama yasaklı olan bazı şeyleri yiyorum karışık bi diyet kafama göre ama çok az besleniyorum...dukanı bozdugum 3 hafta nasıl yedim tahmin edemezsin sabahları poğaçalar börekler...akşamları tatlılar kuruyemişler...sonna kendime dur dedim tartıda 101 gördüm moralim çok bozuldu şimdi maşallah iyi gidiyorum..bugunden itibarende daha sıkı yapıcam...aslında bırası bana iyi geliyor...buraya yazdığım zaman diyeti daha sıkı yapıyorum..yalan yazmak istemediğim ve sizinde motivasyonunuzu bozmamak için diyeti bozduğum donemde girmedim hiç bu sayfaya....3 ayda 14 kilo vermiş bulunuyorum aslına bakarsan iyi bir rakam..haziranda 88 olurmuyum acaba :s

Günaydın,

Tartıda bol eksiler görmeniz dileğiyle..Ben + 400 gramla treni kaçırdım bu hafta..:43:

Bahaaaar
merak ediyorum çok kilonu..

eterya izinli değildin değilmi, mazeretsiz gitmiştin..?[/QUOTE]

EVET YENA MALESEF ÖYLE OLMUŞTU..İŞ YERİM TAŞINMIŞTI BİR TÜRLÜ SİTEYE GİREMEDİM...2 CUMADA KAÇIRINCA KİLO BİLDİRMİNİ..BENİM İPİN UCU KAÇTI ..AMA GERİ DÖNÜŞÜM MUHTEŞEM OLUCAK İNŞALLAH.GİTTİĞİM TARİH İTİBARİ İLE EKSİDEYİM..EN SON KİLO BİLDİRİMİM99,5 İDİ =)

EVET YENA MALESEF ÖYLE OLMUŞTU..İŞ YERİM TAŞINMIŞTI BİR TÜRLÜ SİTEYE GİREMEDİM...2 CUMADA KAÇIRINCA KİLO BİLDİRMİNİ..BENİM İPİN UCU KAÇTI ..AMA GERİ DÖNÜŞÜM MUHTEŞEM OLUCAK İNŞALLAH.GİTTİĞİM TARİH İTİBARİ İLE EKSİDEYİM..EN SON KİLO BİLDİRİMİM99,5 İDİ =)

Önümüzdeki cuma ekleyeceğim seni listeye ama bir daha mazeretsiz gitmek yok ve bol paylaşım,düzenli bildirim lütfen..

Son düzenleme:
asuuu niye sesin çıkmıyor hiiç..

Oğlumla karnımızı doyuralımda gelirim yine..

nursena, bugün bende seni düşündüm inan..
ne oldu işe.?çok önemli bişey yoktur inşallah..
Allah yardımcınız olsun..

Canım takma kafana olur öyle şeyler inşallah önümüzdeki hafta daha güzel geçer ınşallah :34:

nursena sıkıntınız her neyse hayırlısıyla atlatın inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz

teşekkürederim kızlar haberlerden duymuşsunuzdur şehitlerimizi az çok psikolojim bozuldu resmenneyse iyiz şükür eşim sabah geldi kahvaltımı yaptım malesef +lardayım
yeni kilom 81,800 spor olarak bol bol ağladım

geçen hafta:88.9
bu hafta:88.8
spor:170
ayy yıkıldım gülmekten yaa 100 grmcık vermışım buna şükür almamışım ya önemlı olan o:52:
valla yıkımla sonuçlanıcak dıye beklıyodum bıde dün kırmızılar geldı ona ragmen ıyım:119::119::119:

Back
X