şukur oturabildim
şimdi arkadaşlar benim bu 2 hafta da vucudum ne yaptı ne oldu çok anlamadım.
ana kalemlerle yaptıklarım,
1- her sabah 1/2 limon suyu sıkıp ılık su içtim. buyukçe bir bardak ile.
2- hemen hemen hergün kahvaltımı edip sonrasın da 1 fincan neskafe içip yuruyuse çıktım. olabildiğimce hızlı yurudum.
3- 3 litreye yakın su, 2-3 bardak yeşilçay, 1 -2 bardak form çay yahut 5 i biyerde çay içtim.
4-4-5 öğün dışında diyet listeme tam uydum.
listem 91 kg ken bana diyetisyenin yazdığı liste 33 yaşındayım ve bazal motobolizma hızım 1650 ölçüldü. 1400 kalorilik rejimim;
sabah(9-10 arası),
2 dilim kepek ekmek(uno falan o benzeri)
30 gr yarım yağlı peynir, 3 zeytin, bol yeşillik(yağ konmayacak)domates vs.Haftada 2-3 gun yumurta eklenecek.
veya
yarım simit-1 karper bol yeşillik(yağ konmayacak)domates vs.Haftada 2-3 gun yumurta eklenecek.
ara(11.30)
1 meyva(kuru meyvalarda olabilir), 200 ml normal süt.
öğlen(1.30-2),
1 dilim ekmek, 1 kase çorba, buyuk bir salata, 50 gr peynir yahut et(1.5 avuç içi kadar).
yahut
çorba yerine 1 biber dolması olabilir
ara(16.30)
2 galeta, yarım kase yoğurt,1 meyva(ben galetalarımı ayran ile yedim acıkınca tekrar meyva yedim)- (değişim olarakgaleta yerine yarım simitte yenebilir dedi)
yahut
8-10 diyet buskivi-haftada 2 gun yarım kase dondurma (veya ayran) artı meyve
akşam(20.00)(akşam yemeği yatmadan 4 saat önce yenecekmiş.-ne once ne sonra)
1 dilim kepek ekmek, 8 yemek kaşığı sebze yemeği,3-4 parça kuşbaşı et yahut 1 yemek kaşığı kıyma), 1 kase çorba, 1/2 kase yoğurt,salata.
ara(22.30)
1 kivi, yahut armut,yahut 10 yeşil erik, yahut 7-8 çilek.
be akşam meyvamı yemiyor yahut gunduz sutumu içmiyordum. hiç bir şeyi atlamayacaksın dedi. herşey tam zamanında ve listedeki kadar yenecek dedi. birinin tabağında atıyorum1 köfte arttı hoop aza yok. yazan kadar yenecek. yıne istedim yine vermedi kuruyemiş yokkkkk