Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar ben de lazere gıttım geldım. Top sakalımdan kurtuldum sımdılık ama gene cıkacaklar:((( Bazen bırak ya dıyorum gene cımbızla al. Markete gıderken bıle utanıyorum çenemdekı kıllardan. Insallah bıraz olsun azalır da rahat ederım:((

ben bu hafta şunu farkettım. Haftada 4 gun yuruyus yapınca benım bagırsaklar calısıyo. Şu an proteın gunumde olmama ragmen 3 gundur masallah hergun wc ye cıkıyorum:)) Dıyetısyene gıdecegım gun de wc ye cıkarsam super olucak. O gun sabah erken kalkıp evde cıplak ayak yurumeyı dusunuyorum:9::9::9: Bazen ıse yarıyo wc acısından. Her ne kadar bızım evdekı tartıda kılo vermemıs olsam da umarım yagdan vermısımdır.

Kılo veren herkescıklerı kutluyorum.

senin topmuş benim tam sakal ama 2 yıldır gidiyorum dahada gidicem çünkü bitmedi

maşallah ne güzel vermişsin neler yapıyorsun püf noktası nedir dukanla biraz verdim şimdi karataya geçtim spor yapıp diyet yaptıgım halde gitmiyor kilolar ben nerde yanlış yapıyorum anlamıyorum

Canım gunde 6 ogun beslenmeyı denesen bir de. Karatay da 3 ogun yıyorsun sanırım. Bak söyle dusun. Vucudumuz bır makıne. Bu makıneye az mıktarda sık sık yıyecek verırsek sureklı calısır ve yıyeceklerı depolamaz. Ama ara ara yemek verırsek o kıtlık oldugunu dusunur yıyeceklerı depolar. Gunde 6 hatta 8 ogun yemek gerekıyor canım. Bır de boyle sene ıstersen.

senin topmuş benim tam sakal ama 2 yıldır gidiyorum dahada gidicem çünkü bitmedi
Ya canım aynı dertten muhtarıbız desene. Pekı azaldımı. Yanı soyle dıyeyım seans aralarında cok zorluk cekıyorum ben. Ilk seansa gıttım 15 gunde anca dokuldular sonra bı sure rahattım sonra gene cıktılar sımsıyah. Kontrole gıttım hepsı cıkmamıs bıraz daha bekle dedıler 2 hafta daha kıllı gezdım. Kıl kesme aletı ya da makasla kesıyorum ama ucları sıyah oldugu ıcın o sekılde dısarı cıkamıyorum:((( Temmuzda da tatıle gıdıcez yuzumu yakmamam lazım ama denız kenarında 50 faktorlu krem kullansan da yanar gıbıme gelıyo. Canıma tak edıyo bazen bıraksam mı dıyorum. Bir de benım gıttıgım yer ınce tuylere yapmıyo. Yanagımdakı tuylere yapmadılar bu sefer de hıcbıyerde kıl yok orda var, ben de onları kıl aletıyle kesıyorum ya da tuy dokucu krem kullanıcam

İşe baslayınca napıcam bılmıyorum

Canım gunde 6 ogun beslenmeyı denesen bir de. Karatay da 3 ogun yıyorsun sanırım. Bak söyle dusun. Vucudumuz bır makıne. Bu makıneye az mıktarda sık sık yıyecek verırsek sureklı calısır ve yıyeceklerı depolamaz. Ama ara ara yemek verırsek o kıtlık oldugunu dusunur yıyeceklerı depolar. Gunde 6 hatta 8 ogun yemek gerekıyor canım. Bır de boyle sene ıstersen.

diyetisyene gidicem mayısın 25 ine rendevu verdi artık kilolar psikolojimi çok bozdu .ben karatayda ara ögün süt içiyorum yada kefir ama gram gitmedi üstüne kilo aldım

diyetisyene gidicem mayısın 25 ine rendevu verdi artık kilolar psikolojimi çok bozdu .ben karatayda ara ögün süt içiyorum yada kefir ama gram gitmedi üstüne kilo aldım

Canım demekkı senın vucut az az yemenı ıstıyo. Sen benı dınle bırak karatayı felan. Bızım burda paylastıgımız ornek lıstelere bak. Vucut sana ısyan edıyo kızz anlasana:))

maşallah ne güzel vermişsin neler yapıyorsun püf noktası nedir dukanla biraz verdim şimdi karataya geçtim spor yapıp diyet yaptıgım halde gitmiyor kilolar ben nerde yanlış yapıyorum anlamıyorum

valla canım 6. takımda yarışıyorum ya ordaki kızlardan birinin arkadaşı diyetisyene gidiyormuş. ipeğe demişki sadece 1 hafta dene beğenmezsen bırakırsın. ipekte ilk günden sonuç almış ama 3-4 gün sonra bizede ısrar etti 1 hafta deneyin beğenmezseniz bırakırsınız diye. bende geçen hafta cuma başladım. listenin tam ayrıntısı yok. o arkadaşından öğrendikçe bizimle paylaşıyor. bende şimdiye kadar bizimle paylaştığı kısmını paylaşayım sizinle.

ilk 1 hafta(7gün): sabah: 2 dilim esmer ekmek peynir çiğ sebze(domates, salatalık...) isteğe bağlı yumurta istediğiniz kadar çay
öğlen ve akşam sandeviç ekmeği arasına alabildiği kadar et(sucuk hariç hertürlü. ben hazır köfte alıp yaptım)salata malzemesi. tabaktan bişey yemek yok(ben çiğ sebze tükettim özellikle ödem atsın diye salatalık)(her türlü sos yasak)(süt, ayran, yoğurt yasak)(acıktığın zamanlarda 1 meyve yada 4 tane diyet püsküüt)

8-12 günlerinde sabah kahvaltisi aynii, oglen ve aksamda protein ve salata yiyceksin ekmeksiz…

13.gunden itibarende sabhlari yine ayni

Oglen 1 simit ve light ayran

Aksam protein salata ekmeksiz(bu şekilde 15 gün devam)

ben henüz ilk 1 haftasını bitirdim.

Son düzenleme:
Ya canım aynı dertten muhtarıbız desene. Pekı azaldımı. Yanı soyle dıyeyım seans aralarında cok zorluk cekıyorum ben. Ilk seansa gıttım 15 gunde anca dokuldular sonra bı sure rahattım sonra gene cıktılar sımsıyah. Kontrole gıttım hepsı cıkmamıs bıraz daha bekle dedıler 2 hafta daha kıllı gezdım. Kıl kesme aletı ya da makasla kesıyorum ama ucları sıyah oldugu ıcın o sekılde dısarı cıkamıyorum:((( Temmuzda da tatıle gıdıcez yuzumu yakmamam lazım ama denız kenarında 50 faktorlu krem kullansan da yanar gıbıme gelıyo. Canıma tak edıyo bazen bıraksam mı dıyorum. Bir de benım gıttıgım yer ınce tuylere yapmıyo. Yanagımdakı tuylere yapmadılar bu sefer de hıcbıyerde kıl yok orda var, ben de onları kıl aletıyle kesıyorum ya da tuy dokucu krem kullanıcam

İşe baslayınca napıcam bılmıyorum

bende aynıydı ben kapalı oldugum için eşarpla gizliyebiliyordum .hep makasla kısalttım temmuzda gidersen ekimde anca yaparlar yanan cilde yapmıyorlar
ben zeytinburnuna gidiyorum

bu arada kilom söylemeye utanıyorum ama 104 malesef :(

ne utanıyosun canım boşver bız utandıralım o pıs kılocukları:))
kapışmadan olmuyo ben 3 haftadır takılıyorum bu topıge ılk hafta aynurcugumun kapışalımmı kelımesı uzerıne tam 2.700 gr verdım:D:119:
ama ıkı haftadır kımsecıklerle kapışmıyorum grm grm ılerlıyorum:((((
hadı lebıdercım haftaya gggörüüym senı bakalım kım daha hırslıymışş:)))

bende aynıydı ben kapalı oldugum için eşarpla gizliyebiliyordum .hep makasla kısalttım temmuzda gidersen ekimde anca yaparlar yanan cilde yapmıyorlar
ben zeytinburnuna gidiyorum

Anladım canım. Temmuzdan ekıme kadar oyle kıllı gezmem ımkansız. Elımden geldıgınde dıkkat edıcem ama sahılde guneslenırken gunde 10kere de 50 faktorlu krem sursenyanar gıbıme gelıyo. Neyse ben elımden gelenı yapayım da en azında cok fazla yakmamaya calısırım. Eger 3,4 ay yapmazlarsa kalanları ıple aldırmak zorunda kalırım. Bu da fazladan 2 seans demek. Yanı kıllar ıncelmıs olcak ama ben tekrar kalınlastırıcam

Kapalı oldugun ıcın sanslısın desene:)) Uff valla cok zor bu derdı cekmeyen bılmez. Sıyahlar ne kadar surede azaldı canım senın??

şukur oturabildim

şimdi arkadaşlar benim bu 2 hafta da vucudum ne yaptı ne oldu çok anlamadım.

ana kalemlerle yaptıklarım,

1- her sabah 1/2 limon suyu sıkıp ılık su içtim. buyukçe bir bardak ile.

2- hemen hemen hergün kahvaltımı edip sonrasın da 1 fincan neskafe içip yuruyuse çıktım. olabildiğimce hızlı yurudum.

3- 3 litreye yakın su, 2-3 bardak yeşilçay, 1 -2 bardak form çay yahut 5 i biyerde çay içtim.

4-4-5 öğün dışında diyet listeme tam uydum.

listem 91 kg ken bana diyetisyenin yazdığı liste 33 yaşındayım ve bazal motobolizma hızım 1650 ölçüldü. 1400 kalorilik rejimim;

sabah(9-10 arası),
2 dilim kepek ekmek(uno falan o benzeri)
30 gr yarım yağlı peynir, 3 zeytin, bol yeşillik(yağ konmayacak)domates vs.Haftada 2-3 gun yumurta eklenecek.
veya
yarım simit-1 karper bol yeşillik(yağ konmayacak)domates vs.Haftada 2-3 gun yumurta eklenecek.

ara(11.30)
1 meyva(kuru meyvalarda olabilir), 200 ml normal süt.

öğlen(1.30-2),
1 dilim ekmek, 1 kase çorba, buyuk bir salata, 50 gr peynir yahut et(1.5 avuç içi kadar).
yahut
çorba yerine 1 biber dolması olabilir

ara(16.30)
2 galeta, yarım kase yoğurt,1 meyva(ben galetalarımı ayran ile yedim acıkınca tekrar meyva yedim)- (değişim olarakgaleta yerine yarım simitte yenebilir dedi)
yahut
8-10 diyet buskivi-haftada 2 gun yarım kase dondurma (veya ayran) artı meyve

akşam(20.00)(akşam yemeği yatmadan 4 saat önce yenecekmiş.-ne once ne sonra)
1 dilim kepek ekmek, 8 yemek kaşığı sebze yemeği,3-4 parça kuşbaşı et yahut 1 yemek kaşığı kıyma), 1 kase çorba, 1/2 kase yoğurt,salata.

ara(22.30)
1 kivi, yahut armut,yahut 10 yeşil erik, yahut 7-8 çilek.

be akşam meyvamı yemiyor yahut gunduz sutumu içmiyordum. hiç bir şeyi atlamayacaksın dedi. herşey tam zamanında ve listedeki kadar yenecek dedi. birinin tabağında atıyorum1 köfte arttı hoop aza yok. yazan kadar yenecek. yıne istedim yine vermedi kuruyemiş yokkkkk
ellerine sağlık canım :46::46::46::46:

Uf ben ne sorunlu kızım yaaa. Şişkoyum, takkeler büyük, basurum var, ülserim var, kıllıyım of kı ne offf. Avazım cıktıgı kadar bagırasım gelıyo bazen. Ha bı de işsizim unutmusum

Son düzenleme:
:25::25:
Uf ben ne sorunlu kızım yaaa. Şişkoyum, takkeler büyük, basurum var, ülserim var, kıllıyım of kı ne offf. Avazım cıktıgı kadar bagırasım gelıyo bazen. Ha bı de işsizim unutmusum

hıh dert ettigin seye bak... senden eksik degilim ben!!!!

hem senden daha şişkoyum,hem kıllıyım..
basur degilde analfissürüm vardı bi ameliyat oldum 3 sene oldu..kökten çözdüm sorunumu:1:
takkeleri konusmak bile istemiyorum:37::37::37:

bunların yanında troidlerim yüksek
bunun yanında kan sekerim düşük
ayrıca da adetlerim düzensizzzzzzzz

hem ayrıca da senden daha işsizim:37::37::37:
ama ben bagırmayacagım..susup derdime yanayım en iisi:25:

:25::25:

hıh dert ettigin seye bak... senden eksik degilim ben!!!!

hem senden daha şişkoyum,hem kıllıyım..
basur degilde analfissürüm vardı bi ameliyat oldum 3 sene oldu..kökten çözdüm sorunumu:1:
takkeleri konusmak bile istemiyorum:37::37::37:

bunların yanında troidlerim yüksek
bunun yanında kan sekerim düşük
ayrıca da adetlerim düzensizzzzzzzz

hem ayrıca da senden daha işsizim:37::37::37:
ama ben bagırmayacagım..susup derdime yanayım en iisi:25:

bende se anal fissür var sekerım:)) hemeroıdde de var. amelıyata gerek yok dedı ama hep dıken ustundeyım. kabız olmamam lazım:)) sen kurtulmussun ne güzel
hayır öğretmenın sen atanacaksın bu sene. ne guzel bır meslegın var baksana. uf ıste bazen cok sıkılıyorum. esım bı yere gıtmek ıstıyo ben suratımdakı kıllardan gıdemıyorum felan. bunalıma gırdım ıyıce. sınav ıyıce yaklastı ama benım netlerım hala artması cok dusuk. hazırandan 2010 son ataması var onu dusunuyorum. esımden ayrı kalmayı göze alıp baska sehrı yazsam cok özlerım bılıyorum ama yazmak da zorundayım.böle ıste merycım

Son düzenleme:
Back
X