Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dombililer,
Naber.. Cumadan beri yokum. Zira cuma benim ki ve koca Ankara'ya musabakaya gittiler. Kizim 9 yas haliyle, bir ust klasmanin yani 14 yasina kadarki kizlarin turnuvasinda yaristi. Hoca giderken, hicbisey beklemeyin, uluslararasi bir tecrube olsun diye goturuyorum filan dediydi. Zaten deneyimin otesinde 9 yasinda bir cocukla 14 yas arasinda inanilmaz fiziksel farklar da var yani...

Amma velakin benim kizim ilk 16'nin icine girdi turnuvada... Soklarda ve havalardayiz... Gece geldiler.. Maclari kaydetmis esim.. Saatlerce seyrettim filan...

Neyse iste..

Toksin, doom gununuz kutlu olsun. Kizina sifalar.

Asumanim, diyetisyen lazim degil kizim sana... Kitabini yazarsin sen.....

kızlar +500 ümün nedeni belli oldu adet oldum, ondanmış benim mutfaga düşmelerim şuanda bile dünyaları yiyebilirim ama o kadar halsiz ve iğrenç bir baş ağrım var ki, kalkıp tıkınmaya bile dermanım yok :9::9:

geçmişe yeni bakıcam ama herkesi şimdiden kutlarımi kilo veren vermeyen bu yolda savaşan tüm arkadaşlarımı :16::16:

bugün ki menüm
kahvaltı
-1 yumurta+40 gr kadar beyaz peynir, 20 gr kadar lor peyniri, domates salatalık yeşillik
öğlen:
-1 kase çorba + 1 dilim uno denge light ekmek
ara öğün:
-bir parça nesquik çikolata (dershanede gözüm kapanıyordu artık, aldım ve sadece bir parça alıp hepsini arkadaşıma verdim)
akşam:
-kabak yemeği, 30 gr kadar lor peyniri, salata (yağsız nar ekşili)+2 dilim uno denge light ekmek
ara öğün:
-4-5 adet siyah dut + 200 gr denge light süt

1 saat yürüyüş +3 lt süt :nazar::nazar:

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 3lt sütmüü???:27::27::27:

Back
X