Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aynı yaştaymışız tatlım bende diyetisyene gittim 3 hafta önce felan ama pek beni sarmadı önceki diyetisyenim çok iyiydi ama malesef şimdi o yok..

benim bir diyetisyenim bile yokk , ağlamak istiyorumm , hüünnggüürr foşşuurrttt:43::43::43::43::43:

canım ama marş komutu vermişsin çabuk çabuk yetiş hizayı bozma sakın :9::9:

tamam Elifimmm MARŞ MARŞ o halde , soyadım gibi ÇABUK olayım en iyisi :52::52::52::52::52:

elifcim senin dersane nasıl gidiyor canım sıcakta gidip gelmek bile zor değil mi bu yaz çok sıcak olacak galiba

sağol canım bu ara sıkmıyorum zaten azcık rahat bıraktım kendimi :54:
sen istediğinde hemencecik toparlarsın canım benim :16:

elifcim senin dersane nasıl gidiyor canım sıcakta gidip gelmek bile zor değil mi bu yaz çok sıcak olacak galiba
dersler yoğun ben sürekli bir yetiştirme kaygısıyla ders çalışıyorum ama sıcakta sınıfın içinde de dışında da havasızlıktan ölicem zannettim bugün canım o kadar basıuk ve sıcak bir hava vardı ki rüzgar esince azda olsa nerden nerden diye yer belirleyip oraya gitmeye çalışıyordum
zaman yaklaştıkça stresim artıyor, sıcak bir yandan benim yaz tümden zor gecicek asumancım yaaaa :14::14:

kızlarr şu saat itibariyle artık MAYIS ayındayız , yaaa bir ayı daha geride bıraktık , yaza biraz daha yaklaştıkk , ooooofff ooofffff , napsam ney etsemde şu kilocuklara yallah yallah desem :18::18::18::18::18:

Son düzenleme:
ben kaçtım fıstık kızlaarrr , öptüm herkesi koccaman koccamannn:54::54::54::54:

kızlar daha öncede yazmıştım ama açıklayıcı bir cevap alamamıştım ben ne yaparsam yapayım kilo veremiyorum 90 kiloyum şuan,burada nasıl yapıyorsunuz diyetleri hergün ne yediğinizi yazıyormusunuz buraya nasıl işliyor bu forum lütfen yardım edin ?

kızlar daha öncede yazmıştım ama açıklayıcı bir cevap alamamıştım ben ne yaparsam yapayım kilo veremiyorum 90 kiloyum şuan,burada nasıl yapıyorsunuz diyetleri hergün ne yediğinizi yazıyormusunuz buraya nasıl işliyor bu forum lütfen yardım edin ?
öncelikle hoşgeldin aramıza umarım düzenli ve sağlıklı bir şekilde kilo verirsin

burada diyetisyene giden gitmeyen, kendine göre bir sistem oturtan ya da daha önce gittiği diyetisyen yardımıyla düzenlenen diyet listesinden ya da dukan karatay tarzında yeni çıkan diyetlerden yararlanarak kilo vermeye çalışan arkadaşlarımız var. en azından ben kendi adıma diyetisyene gidenler grubundayım

düzenli olarak paylaşım yapıyoruz, hergün akşam ya da sabahtan listemiz belli ise menülerimizi paylaşıyoruz. mesela ben bazen ipin ucunu kaçırdığım zaman arkadaşlarımdan yardım isteyerek kaç kalori tüketmiş olabildiğimi öğreniyorum listemi yazarak, birde cuma günleri yarışmamız var, bunda düzenli paylaşım ve düzenli kilo bildirimi gerekmektedir, iki hafta üst üste kilo bildirimi yapar ve formda düzenli paylaşım yaparsan listeye girersinbu arada tabiki illaki de listeye girmen gerekmiyor sadece günlük menüsünü paylaşan ve bizimle birlikte motivasyon sağlayan arkadaşlarımızda var

sen diyet yaptğın halde mi kilo veremiyorsun?? eğer böyle bir şey varsa testlerini yaptırıp uzman bir görüş almanın yararı olacağına inanıyorum. ama yok diyet yapamıyorum diyorsan doğru yerdesin demekdit; bizi okumaya ve burda yazmaya devam et :34::34::3::3::3::3::3:

Son düzenleme:

Hoşgeldin vefa,
Eğer naparsan yap kilo veremiyorsan mutlaka bir endokrin ve metabolizma hekimine görün :34: tüm kan ve hormon tahlillerini yaptır eğer bir sıkıntı yoksa o zaman bir diyetisyenle görüş ve kilo vermek için spor şart :34:

öncelikle hoşgeldin aramıza umarım düzenli ve sağlıklı bir şekilde kilo verirsin

burada diyetisyene giden gitmeyen, kendine göre bir sistem oturtan ya da daha önce gittiği diyetisyen yardımıyla düzenlenen diyet listesinden ya da dukan karatay tarzında yeni çıkan diyetlerden yararlanarak kilo vermeye çalışan arkadaşlarımız var. en azından ben kendi adıma diyetisyene gidenler grubundayım

düzenli olarak paylaşım yapıyoruz, hergün akşam ya da sabahtan listemiz belli ise menülerimizi paylaşıyoruz. mesela ben bazen ipin ucunu kaçırdığım zaman arkadaşlarımdan yardım isteyerek kaç kalori tüketmiş olabildiğimi öğreniyorum listemi yazarak, birde cuma günleri yarışmamız var, bunda düzenli paylaşım ve düzenli kilo bildirimi gerekmektedir, iki hafta üst üste kilo bildirimi yapar ve formda düzenli paylaşım yaparsan listeye girersinbu arada tabiki illaki de listeye girmen gerekmiyor sadece günlük menüsünü paylaşan ve bizimle birlikte motivasyon sağlayan arkadaşlarımızda var

sen diyet yaptğın halde mi kilo veremiyorsun?? eğer böyle bir şey varsa testlerini yaptırıp uzman bir görüş almanın yararı olacağına inanıyorum. ama yok diyet yapamıyorum diyorsan doğru yerdesin demekdit; bizi okumaya ve burda yazmaya devam et :34::34::3::3::3::3::3:

Canım vallahi süper açıklamışsın herşeyi bence bu cevabını sakla aramıza her yeni katılmak isteyen arkadaşa copy past yaparsın :23:

Günaydın Kızlar :3:

Şimdi limonlu ılık suyumu içiyorum birazdan da yürüyüşümüze çıkıcaz marycimle :46:

Aynurunda söylediği gibi 1 ayı daha geride bıraktık bugün 1 mayıs sürekli yerimde saymaktan yada kilo almaktan bıkkınlık geldi :25: Ama bu sefer olacak inşallah önce 105 sonra 99 u görücem Allahın izniyle :46:

Bugün yürüyüşten gelince tartılıyım Mayıs ayını en az -4 le bitirmek istiyorum yapabilirim inşallah :15:

Bizde kilo verme işçileri emekçileri sayılırız. Herkes için mutlu bir dünya dileğiyle 1 mayıs kutlu olsun :46:

günaydın hanımlar bakıyorum tek erkenci ben değilmişim
bu gün temizlik günüm beni çok iş bekliyor
çok merak ediyorum çalışan bayanları hem ev hem iş hem çocuk nasıl hallediyorlar
helal olsun valla
neyse erkenden halledip bitireyim sonrada türk kahvemle tadını çıkarayım
hepinizi:54::54::54:

Gunaydin bahar miray iyi yuruyusler. Ben ilk uc icin su koyayim simdiden 87 sularindan pek cikamayacak gibiyim cumartesi kontole gidiciim belki diyetisyene ama pek umidim yokkkk iyi bir rakam icin bu hafta 300-500 idare etcez gibi. Haydi Nurgul haydiiii

günayyddııınnnnn bebüşşlllerrrrrrrr :16::16::16::16:

sabahın köründe kalktımm , keşke bende spor yapabilsem ama malesef sokakta yürürken ile zorlanıyorum dizimden , o yüzden ancak pc başında çene egzersizleri yapıyomm :27::27::27::27::27:

bende fena halde positifim bugün , tatilden olsa gerek zannımca , normalde 6da kalkıyordum bugün 9 da kalkmanın mutluluğundayımm :52::52::52::52:

hadi bakalım hepimiz için bolll eksili , fit olacağımız bir MAYIS ayı diliyorum herkesee , öpüyorummm :54::54::54::54::54:

Günaydın Kızlar :3:

Şimdi limonlu ılık suyumu içiyorum birazdan da yürüyüşümüze çıkıcaz marycimle :46:

Aynurunda söylediği gibi 1 ayı daha geride bıraktık bugün 1 mayıs sürekli yerimde saymaktan yada kilo almaktan bıkkınlık geldi :25: Ama bu sefer olacak inşallah önce 105 sonra 99 u görücem Allahın izniyle :46:

Bugün yürüyüşten gelince tartılıyım Mayıs ayını en az -4 le bitirmek istiyorum yapabilirim inşallah :15:

Bizde kilo verme işçileri emekçileri sayılırız. Herkes için mutlu bir dünya dileğiyle 1 mayıs kutlu olsun :46:

olacakkk Baharımm olacakk , hadi bakalımm :16::16::16::16:

Gunaydin bahar miray iyi yuruyusler. Ben ilk uc icin su koyayim simdiden 87 sularindan pek cikamayacak gibiyim cumartesi kontole gidiciim belki diyetisyene ama pek umidim yokkkk iyi bir rakam icin bu hafta 300-500 idare etcez gibi. Haydi Nurgul haydiiii

Mutluu çıkacan kuzumm , sende bu istek inanç olduğu sürece 87dende 77dende çıkacann , yeterki yılma , istersen idolüm yapayım seni hııı :23::23::23::23:

bebişlerr ben kahvaltı hazırlmaya kaçıyorum , kocişimle karşılıklı kahvaltı yapalım bi , hazır okullaar tatil iken :27::27::27::27::27:

aksama bende yapayımda sabah kalkar pişiririm..
herkes saglıklı seler yazıo,pazılar,taze fasülyeler...
benm canım da çeke çeke dolma çeksin zaten olmuşum koca bir patlıcan dolmaaaaaa:35:

Merhaba canım,
Evinin altında cd dükkanı,balkonunda sardunyaları olan,akşam saat 9 civarlarında balkonda telefonla konuşan,hafif tontiş ama güzel bir bayan gördüm akşam... Aklıma ilk gelen sen oldum Meryem... Acaba mı dedim...Ev tersane çıkışına yakın salon camı tavandan yere kadardı (daha önce söylemiştin :) )

Eşimin kardeşinin kız arkadaşı geldi pazar günü (benim şu sıska elti adayı) Dün akşam film alalım evde izleriz dedik.Eşim dedi tersane çıkışının oralarda biyerde vardı diye.Eşim ben kardeşi ve kız arkadaşı 4 kişiydik saat 9 gibi belki hatırlarsın eğer sensen o :) Neyse gittik film falan seçtik bi kaç tane de minik tablo aldık 3 lü kobine falan yaptık çok güzeller.Dükkana girerken bi bayan balkonda telefonla konuşuyordu.Kafamı kaldırıp göz göze geldim aklıma geldi acaba Meryemmidir diye ama soramadım tabi.Yarın topikte bi sorarım dedim.

Hoş her balkonunda sardunyası olan evi tersaneye yakın olan ve salon camı boydan boya olan bir sürü ev var orda hepsinde Meryem oturmuyor ya benimki de iş işte :1:

Bu arada bizim sıska elti kilo almış bana da zayıflamışsın baya Ebru abla dediiii :27:

...

Canım vallahi süper açıklamışsın herşeyi bence bu cevabını sakla aramıza her yeni katılmak isteyen arkadaşa copy past yaparsın :23:
:9::9::9::9:
tarih çalışıyodum baharcım ondan oldu sanırım yaaa
böyle ıslahatlardan kaynaklı bir gaza gelme durumum söz konusuydu
haydi dedim kalvyene sağlık yaz bakalım biz burda naparız :9::9::9::9:

günaydın cannnllarrrıımm :9::9::9:
gece geç yatmama rağmen inanılmaz pozitif kalktım maşallaahh diyorummm
bu arada yeniden balık yağına başladım tekrardan çünkü resmen balık hafızalı oldum :14::14:
sanırım bi kaç gündür o yüzden çoook halsiz değilim, gece yatmadan önce alıyorum
hızlı bir gün beni bekliyor yine sizleri çoook öperim :16::16::16:

Back
X