iyi geceler özlemcim umarım yarın çooook güzel haberlerle dönersin canımkızlar ben yatıyorum ıyı gecelerrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler özlemcim umarım yarın çooook güzel haberlerle dönersin canımkızlar ben yatıyorum ıyı gecelerrr
aynı yaştaymışız tatlım bende diyetisyene gittim 3 hafta önce felan ama pek beni sarmadı önceki diyetisyenim çok iyiydi ama malesef şimdi o yok..
canım ama marş komutu vermişsin çabuk çabuk yetiş hizayı bozma sakın![]()
asumancım sen nasılsın?? kaçamaklar var diye canını sıkma sakın onlar senin için vız gelir tırıs gider arkadaşımiyi geceler özlemcim yarın diyetisyenden güzel haberlerle dönersin inşallah
asumancım sen nasılsın?? kaçamaklar var diye canını sıkma sakın onlar senin için vız gelir tırıs gider arkadaşım![]()
sen istediğinde hemencecik toparlarsın canım benimsağol canım bu ara sıkmıyorum zaten azcık rahat bıraktım kendimi![]()
dersler yoğun ben sürekli bir yetiştirme kaygısıyla ders çalışıyorum ama sıcakta sınıfın içinde de dışında da havasızlıktan ölicem zannettim bugün canım o kadar basıuk ve sıcak bir hava vardı ki rüzgar esince azda olsa nerden nerden diye yer belirleyip oraya gitmeye çalışıyordumelifcim senin dersane nasıl gidiyor canım sıcakta gidip gelmek bile zor değil mi bu yaz çok sıcak olacak galiba
öncelikle hoşgeldin aramıza umarım düzenli ve sağlıklı bir şekilde kilo verirsinkızlar daha öncede yazmıştım ama açıklayıcı bir cevap alamamıştım ben ne yaparsam yapayım kilo veremiyorum 90 kiloyum şuan,burada nasıl yapıyorsunuz diyetleri hergün ne yediğinizi yazıyormusunuz buraya nasıl işliyor bu forum lütfen yardım edin ?
kızlar daha öncede yazmıştım ama açıklayıcı bir cevap alamamıştım ben ne yaparsam yapayım kilo veremiyorum 90 kiloyum şuan,burada nasıl yapıyorsunuz diyetleri hergün ne yediğinizi yazıyormusunuz buraya nasıl işliyor bu forum lütfen yardım edin ?
öncelikle hoşgeldin aramıza umarım düzenli ve sağlıklı bir şekilde kilo verirsin
burada diyetisyene giden gitmeyen, kendine göre bir sistem oturtan ya da daha önce gittiği diyetisyen yardımıyla düzenlenen diyet listesinden ya da dukan karatay tarzında yeni çıkan diyetlerden yararlanarak kilo vermeye çalışan arkadaşlarımız var. en azından ben kendi adıma diyetisyene gidenler grubundayım
düzenli olarak paylaşım yapıyoruz, hergün akşam ya da sabahtan listemiz belli ise menülerimizi paylaşıyoruz. mesela ben bazen ipin ucunu kaçırdığım zaman arkadaşlarımdan yardım isteyerek kaç kalori tüketmiş olabildiğimi öğreniyorum listemi yazarak, birde cuma günleri yarışmamız var, bunda düzenli paylaşım ve düzenli kilo bildirimi gerekmektedir, iki hafta üst üste kilo bildirimi yapar ve formda düzenli paylaşım yaparsan listeye girersinbu arada tabiki illaki de listeye girmen gerekmiyor sadece günlük menüsünü paylaşan ve bizimle birlikte motivasyon sağlayan arkadaşlarımızda var
sen diyet yaptğın halde mi kilo veremiyorsun?? eğer böyle bir şey varsa testlerini yaptırıp uzman bir görüş almanın yararı olacağına inanıyorum. ama yok diyet yapamıyorum diyorsan doğru yerdesin demekdit; bizi okumaya ve burda yazmaya devam et![]()
Günaydın Kızlar
Şimdi limonlu ılık suyumu içiyorum birazdan da yürüyüşümüze çıkıcaz marycimle
Aynurunda söylediği gibi 1 ayı daha geride bıraktık bugün 1 mayıs sürekli yerimde saymaktan yada kilo almaktan bıkkınlık geldiAma bu sefer olacak inşallah önce 105 sonra 99 u görücem Allahın izniyle
Bugün yürüyüşten gelince tartılıyım Mayıs ayını en az -4 le bitirmek istiyorum yapabilirim inşallah![]()
Bizde kilo verme işçileri emekçileri sayılırız. Herkes için mutlu bir dünya dileğiyle 1 mayıs kutlu olsun![]()
Gunaydin bahar miray iyi yuruyusler. Ben ilk uc icin su koyayim simdiden 87 sularindan pek cikamayacak gibiyim cumartesi kontole gidiciim belki diyetisyene ama pek umidim yokkkk iyi bir rakam icin bu hafta 300-500 idare etcez gibi. Haydi Nurgul haydiiii
aksama bende yapayımda sabah kalkar pişiririm..
herkes saglıklı seler yazıo,pazılar,taze fasülyeler...
benm canım da çeke çeke dolma çeksin zaten olmuşum koca bir patlıcan dolmaaaaaa![]()
...
Canım vallahi süper açıklamışsın herşeyi bence bu cevabını sakla aramıza her yeni katılmak isteyen arkadaşa copy past yaparsın![]()