Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın güzeller:16::16::16:
kahvaltımızı yapıp kardeşime gideceğiz yeğenim 2 yaşını bitirecek
öğlen haliyle pasta vs yiyeceğim giderken ben de poğaça kurabiye yaptım onları götüreceğim bir de mücverimi:1:
öğlen karbonhidrat yemek zorunda olduğuma göre sizce kahvaltı işini ne yapayım hiç mi yemesem gevrek mi yesem yoksa elma mı:44:
asucumm canım nasıl olsunn iyisindir işallahh
yeğeninin yeni yaşı kutlu olsun canım sağlıklı nice senelere sevdiklerinizle birlikte girin inşalaahh :16::16:

merhaba arkadaslar ben 27 yasındayım ve 102 kıloyum boyumda 1.67 sureklı 2 aydır spora gıdıyorum ama bı turlu zatıflayamadım bedenımde ıncelme oluyor cokta sıkı bır vucudum var ama bır turlu kılo kaybı olmuyor :( ne yapmam lazım saglıklı bı sekılde vermek ıstıyorum denemedıgım yol kalmadı mezoterapı kavıtasyon lpg... hepsı kat kat gerı döndu sanırım psıkolojık olarak hazır degılım benımlede ılgılenırmısınızzzzzz :)
aramıza hoşgeldin önceliklee :3::3:
özel bir diyet nyapıyor musun yoksa sadece yediklerine mi dikkat ediyorsun??
birde spora yeni başladıysan vücut henüz alışıyordur o yüzden önce sıkılaşıp sonra kilo vericeksindir bence
ayrıca suyu ihmal etme spor yaptıkça ter yolu ile hücreler susuz kaldığı içinde suyu vücudunda tutar ve sporda yapsan kilo vermen zorlaşır :34::34:

Kızlar,
oğlum 2-3 gündür acaip tırsak oldu şu an bile dibimde..Özellikle banyodan çok korkuyor,banyo kapısını açık gördüğünde hemen kapatıyor yada bize kapattırıyor..
Kendi başına rahat rahat evin her tarafında oynayan,fetheden çocuk bu iki gündür kuyruk gibi, bugün çok sinirlendim artık bağırdım istemeden delirdim yaaa..
Sabah elini tuttum hadi keşfe çıkalım dedim..Önce sen bana odaları eşyaları tanıt sonra ben sana dedim..En son banyoya geldik kapıyı açmadan hemen ışığı açtı öyle girdik..
Umarım çabucak geçer..neyden etkilendi bilmiyorum henüz anlayamadım..
Bu arada oğlum 4 yaşında..
yenacım kreşe gidiyor mu?? acaba birisi bişey anlatırken falan mı duydu ya da korkutmuş olabilirler mi?? çocoukluğumda bende çok korkuyordum hatta halada ara sıra öyleyimdir, bni korkutmuşlardı küçükken her şeyden korkar hala gelmiştim :14::14: şu bir kaç senedir düzeldim, geceleri rüyamdan korkup anneee diye bağırıp sabaha kadar ranzamda annemle zor sığışarak yattığımı bilirim umarım en kısa zamanda düzelir, ama en iyi yolu banyo ile vakit geçirmesi canı yaa, mesela banyoda oyun falan oynatabilirsin belki su da falan :44::44:

Canım benim, zarif dileklerin için teşekkür ederim. Çok tatlısın :16: 20 senelik kankamdan sonra ikinci kutlayan sen oldun bugün :) Annemleri ve kocayı saymıyorum tabii.

Alıntılar yapmıştım ama saat geç olmuş, acilen çıkmam lazım. Herkese keyifli hafta sonu, öpücükler :)
umutcum nice nice senelere canımm
herşey gönlşünce olsun
yeni yaşın çok çok çok güzel şeyler getirsin sana
sağlıkla mutlulukla ve huzurla bir ömür geçirmen dileği ile iyiki doğdun :16::16::16:

evet albümümede koydum her hafta çeker eskileri hatırlarım artık 'VAY BE NEYDİK NE OLDUK DİYE':27::27:

İNŞALLAH CANIIM herkeslerin başına sadece sabıırr:))

amiin canıımm saool şu 79u görüyym artık benden iyisi yokk:37::37:

inşallah canım benim olur olurr:))

afferimm kızzz , güzel fikir olmuş haa, buarada "king" ten reklam parası isteseydin :51::51::51::51::51::51:

:1::1: aynurr çok fenasın ha hep cin fikirsin burcun ne ??[/QUOTE]

öhööömm öhööömmm övünmek gibi olmasın tam bi İKİZLER burcuyummm :27::27::27::27::27::27:

umutcum doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sağlık mutluluk güzellik huzur dolu geçsin inşallah tüm sevdiklerinle :16::54::71:

bugün güzeldi kardeşlerim yeğenlerim hepberaberdik
eve döndükten sonra yürüdüm bile 1 saatten fazla hem de çok iyi oldu en azından 2 gündür pasta börekle beslenmenin zararlarını azaltmışımdır
yarını da atlatayım inşallah hafta başından itibaren çok dikkat etmem lazım

valla canım benim de nerden baksan 10 kilom daha var ama 6 aydır sabit olunca aza da razıyım bu hafta

olur canım Allahın izniyle , bak sen en azından 70leri görmüşün , darısı başımaa ,darısı başımaaa :16::16::16::16:

benimde hedef 75 , bendede var bi 15 daha ,ooff offf , aynı sabitlik bendede var , yaklaşık 1.5 aydır bende durağan takılıyomm :14::14::14::14:

olur canım Allahın izniyle , bak sen en azından 70leri görmüşün , darısı başımaa ,darısı başımaaa :16::16::16::16:

benimde hedef 75 , bendede var bi 15 daha ,ooff offf , aynı sabitlik bendede var , yaklaşık 1.5 aydır bende durağan takılıyomm :14::14::14::14:

olacak canım Allahın izniyle hepimiz istediğimiz kilolara ulaşacağız çok şükür yine de bu günümüze

evet canım yaa bugünlerimizede çook şükür ,dahada iyileri olacak inşAllah :16::16::16::16:

ya ben de 7 lerden isterimmmm. sanırırm 2006 idi 7 leri son gördüğümde...hatta 2006 ilk ayları idi...offf. 80 oldum neyaptım ben falan demiştim...1-2 diyet falan yapıp 2-3 kg verdim sonra 7 lere elvedaaaaaaa....

kocacıkım görevden geliyor çıkmış yola bana da yol gözük dü.bugünü de böylece bitirdik inşallah yarın daha azimli hırslı bir gün olur...

herkese iyi geceler...

merhaba yenacım..,
çocuklar ne olduğunu bilmedikleri şeylerden korkar. o banyodayken bir şey olmuştur..ışık sönmüştür kapı çarpmıştır... yada banyonun önündeyken bir ses duymuştur.. bizim için anlamsız olan bir şey onun için çok korkutucu olabilir. bir ara oyun ile neden korktuğunu öğren ve bunu doğal hale getir... karanlıktan mı korkuyor... senin karanlıkta da banyoya girip bir şeyler yaptığını ve bundan korkmadığını görsün...

Dolaylı yollardan öğrendim..Pony diye bir çizgi film var..OĞlumun deyimiyle kız çizgi filmi:) Ordaki kahramanlar karanlıkta kalıp çok korkmuşlar benim anladığım bu..
Çabucak atlatırız umarım...

Ahhh Yena cım çok önemli dönemlerdesiniz..
4 yaş..
Zor da olsa delirme bence..oyunla falan agzından laf almaya bak..
Hayatımızdaki korkuların,fobilerin yerleştigi yaşlardan 4..Ona yardımcı olmalısın..

Hem banyo korkusu bende de var nedense ya..
Hep derlerya yalnızken banyoyapılmaz,gece kimse yokken banyoya girilmez..
Yok ıslak yerlerde olur kötü şeyler..
Onlar mı etkiledi bilmiyorum ama ev alırken bile ebeveyn banyosu olmasın diye tutturmustum.

Neredeyse tüm emlakçılar şaştı kaldı..
Ama yatakodam da olsun istemedim napayım:97:

Barış banyoyu çok sever..Onu yıkamadan önce suyla oynar yoruluncaya kadar sonra yıkarım..
Atlatacağız kısa sürede inşallah..

allah sabır versin canım söyle ailesine haber ver
bu arada kızının denemeleri nasıl az kaldı sbs ye sanırım iyidir başarılı bir kız

Canım değişiyor denemeleri..matematikle sıkıntımız var bu yıl..
3 kere öğretmenleri değişti tuzu biberi oldu:(
MAt.öğretmeni arkadaşım var sağolsun yardımcı olmaya başladı..Ama kızım düzenli gitmek istemiyor nedense..

Son düzenleme:
Dilek diledinizmi arkadaşlar.:)
Bizde gül ağacının dibine gömdük dileklerimizi sabah ezanında gidip ordan alacağız:)

herkesin dilekleri bu gece kabul olur inşallaahh :16::16:
hıdırellez klasiğidir oraya ben dikicem buraya sen dikiceksin savaşı yaşadık ablamla ve sonu gülme kriziyle bittii
bugünde serbest öğünüm olduğu için çok fazla kaçamak yapmadım aslında, serbest öğün ya hani psikolojik resmen canım hiç bir şey istemedi
ara öğünde yaptım onuda, menümü yazayım hemen
kahvaltı öncesi:
-10 adet kuru siyah üzüm (çekirdekli) + 1 bardak büyük su
kahvaltı:
- 1 adet yumurta + 40 gr peynir + 4 adet zeytin + domates salatalık yeşillik + 2 dilim uno denge light ekmek + 2 bardak şekersiz çay
öğle yemeği:
- 5 köfte + bol salata (yağsız nar ekşili)
akşam:
- 1 kase tarahana çorbası + 1 dilim uno denge light ekmek
ara öğün:
-cartdore kazandibi (dondurmalıymış üstünü okumadan almış ablam 170 kaloriymiş bende yedim :9::9:)

bu hafat çok azimli ilerliyorum umarım 1 kilo üstüne çıkarım
az kaldı haftaya pazartesi istanbuldayım inşallaaahhhh

Back
X