asucumm canım nasıl olsunn iyisindir işallahhgünaydın güzeller
kahvaltımızı yapıp kardeşime gideceğiz yeğenim 2 yaşını bitirecek
öğlen haliyle pasta vs yiyeceğim giderken ben de poğaça kurabiye yaptım onları götüreceğim bir de mücverimi
öğlen karbonhidrat yemek zorunda olduğuma göre sizce kahvaltı işini ne yapayım hiç mi yemesem gevrek mi yesem yoksa elma mı:44:
yeğeninin yeni yaşı kutlu olsun canım sağlıklı nice senelere sevdiklerinizle birlikte girin inşalaahh

aramıza hoşgeldin öncelikleemerhaba arkadaslar ben 27 yasındayım ve 102 kıloyum boyumda 1.67 sureklı 2 aydır spora gıdıyorum ama bı turlu zatıflayamadım bedenımde ıncelme oluyor cokta sıkı bır vucudum var ama bır turlu kılo kaybı olmuyorne yapmam lazım saglıklı bı sekılde vermek ıstıyorum denemedıgım yol kalmadı mezoterapı kavıtasyon lpg... hepsı kat kat gerı döndu sanırım psıkolojık olarak hazır degılım benımlede ılgılenırmısınızzzzzz :)

özel bir diyet nyapıyor musun yoksa sadece yediklerine mi dikkat ediyorsun??
birde spora yeni başladıysan vücut henüz alışıyordur o yüzden önce sıkılaşıp sonra kilo vericeksindir bence
ayrıca suyu ihmal etme spor yaptıkça ter yolu ile hücreler susuz kaldığı içinde suyu vücudunda tutar ve sporda yapsan kilo vermen zorlaşır