Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sağolun kızlar çok kötü düşmedim ama dizim uf oldu işte
pek kimse de görmedi zannımca ya da bana öyle geldi:1:ben yürümeye devam ettim
Geçmiş olsun Asucuğum.Ağrın yoktur umarım.
yarın akşam hıdırellez gül ağcının dibine dilek dilemek lazım
aceba cin ali gibi cin nursena çizsem olurmukiiiiiiii

Nursenacığım,sana zahmet resimdeki güzellerin üzerine topikteki tüm güzellerin ismini yazıp gül dbine koyarmısın..Lütfen.....lütfen...
Kızlar,
oğlum 2-3 gündür acaip tırsak oldu şu an bile dibimde..Özellikle banyodan çok korkuyor,banyo kapısını açık gördüğünde hemen kapatıyor yada bize kapattırıyor..
Kendi başına rahat rahat evin her tarafında oynayan,fetheden çocuk bu iki gündür kuyruk gibi, bugün çok sinirlendim artık bağırdım istemeden delirdim yaaa..
Sabah elini tuttum hadi keşfe çıkalım dedim..Önce sen bana odaları eşyaları tanıt sonra ben sana dedim..En son banyoya geldik kapıyı açmadan hemen ışığı açtı öyle girdik..
Umarım çabucak geçer..neyden etkilendi bilmiyorum henüz anlayamadım..
Bu arada oğlum 4 yaşında..

Canım benim.Küçücük haliyle kimbilir neden etkilendi.Hiç tahmin etmediğin bir şeydir.
Bizim Ege'nin babası küçükken bana geldiğinde(ben o zaman bekarım ve dandik bir evde oturuyorum) gece olmasını istemezdi.Bir şeylerden korktuğunu anlıyorduk ama çözemiyorduk.Sonradan fark ettik ki rahat okumak için kullandığım 100 mumluk bir ışığım vardı ve tabii avize falan yok tabii o zaman evimde.Meğer bu ampulün duvardaki gölgesini iskelet kafasına benzetip korkuyormuş.Uyduruk bir avizeyle işi halletmiştik.Barışçıkta banyoda bir şeyden olumsuz etkilendi demek ki.İnşallah çabuk hallolur.Yazık kara gözlü oğlana...:16:

Umut;

Doğum günün kutlu olsun canım.Umarım tüm hayallerin gerçek olur.Tüm sevdiklerinle ;mutlu,sağlıklı,huzurlu bir ömür diliyorum..

Umut canım doğum günün kutlu olsun :71: Ailen ve tüm sevdiklerinle nice senler geçirmeni dilerim :34:
...

...
doğum günün kutlu olsun canımm , sevdiklerinle birlikte nice sağlıklı , mutlu , huzurlu , aşkılı ve az kilolu yıllara :16::16::16::16::16:

...
umut doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı zayıf uzun yıllara
...

... doğum günün kutlu olsun..her şey istediğin gibi olsun..

Eki Görüntüle 407837

İyi ki doğdunnnn Umuuuuutttttt ... Sağlık,huzur ve mutlulukla nice nice senelere :130:

(Ayyy resimden file benzettiğimi falan düşünmeyesin sakın en sempatik resim bu göründü gözüme )

nice mutlu sağlıklı yıllara tatlım:))
1 seneyi daha geride bıraktın bakalım yani ne oluyo
(yaşlanıyooosuuunn:27::27:27:)
şakaydı güzeliimm biz burda gençleşiyoruz yıllara meydan okuyacazz ulleenn
kim yetşirr bizee, kimseciklerr:))
allahım ailenle tüm sevdiklerinle huzurlu sağlıklı mutlu yaşlar göstersin :)) geriissii boşş......

...
İYİKİ DOĞDUN CANIM
NİCE SAĞLIKLI MUTLU VE TABİKİ ZAYIF SENELERE
......

umutcum nice nice senelere canımm
...

umutcum doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sağlık mutluluk güzellik huzur dolu geçsin inşallah tüm sevdiklerinle :16::54::71:

UMUT, doğum gunun kutlu olsun... sevdiklerinle beraber geçireceğin mutlu huzurlu sağlıklı nice nice yıllar dilerim.:54::54::54::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ay canım arkadaşlarımmmm :17: Vallahi utandırdınız beni. Birbirinden güzel mesajlarınız, iyi dilekleriniz için hepinize teker teker teşekkür ederim. Kim demiş tombişler topiği diye, en ince, en zarif kadınların buluştuğu yer burası :71:

Umut;

Doğum günün kutlu olsun canım.Umarım tüm hayallerin gerçek olur.Tüm sevdiklerinle ;mutlu,sağlıklı,huzurlu bir ömür diliyorum..

Çok teşekkür ederim Beyzuşcuğum, ilk defa bu doğum günümde çiçek almamıştım kimseden, her biri diğeri alır nasıl olsa diye düşünmüş (babam, kardeşim, eşim :):):) Şimdi çiçeğimi de aldım, eksiğim kalmadı, mis gibi kokuları burnuma gelir gibi oldu :))

....

Bahar senin gönderdiğin resme de bayıldım, çok sevimliydi gerçekten, benzemiyor da sayılmaz hani :34:

Geçmiş olsun Asucuğum.Ağrın yoktur umarım.

Nursenacığım,sana zahmet resimdeki güzellerin üzerine topikteki tüm güzellerin ismini yazıp gül dbine koyarmısın..Lütfen.....lütfen...

Canım benim.Küçücük haliyle kimbilir neden etkilendi.Hiç tahmin etmediğin bir şeydir.
Bizim Ege'nin babası küçükken bana geldiğinde(ben o zaman bekarım ve dandik bir evde oturuyorum) gece olmasını istemezdi.Bir şeylerden korktuğunu anlıyorduk ama çözemiyorduk.Sonradan fark ettik ki rahat okumak için kullandığım 100 mumluk bir ışığım vardı ve tabii avize falan yok tabii o zaman evimde.Meğer bu ampulün duvardaki gölgesini iskelet kafasına benzetip korkuyormuş.Uyduruk bir avizeyle işi halletmiştik.Barışçıkta banyoda bir şeyden olumsuz etkilendi demek ki.İnşallah çabuk hallolur.Yazık kara gözlü oğlana...:16:

Yukarıdaki çıtırlara koptum ama.:1::1: seni çılgın:1:

Korku konusunda haklısın evet.. minicik bedenleri kocaman hayal dünyaları var..

Kızımda 5 yaşlarındayken ( anlatmıştım daha önce ) gece bizimle yatmak isterdi hep..
Sonra rehberlik, odasında bulunan mavi ayıcıktan korktuğunu bulup halletmiştik sorunu..

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim Beyzuşcuğum, ilk defa bu doğum günümde çiçek almamıştım kimseden, her biri diğeri alır nasıl olsa diye düşünmüş (babam, kardeşim, eşim :):):) Şimdi çiçeğimi de aldım, eksiğim kalmadı, mis gibi kokuları burnuma gelir gibi oldu :))

....

Bahar senin gönderdiğin resme de bayıldım, çok sevimliydi gerçekten, benzemiyor da sayılmaz hani :34:

Dünyanın en güzel çiçekleri senin olsun....

Ailen ve tüm sevdiklerin bu yıl ki çiçek alımını bana bıraktılar.Tümü adına bu çiçek.Yalnız biraz geç kaldım...:18::18::17::17:

O kadar yorgun ve halsizimki.:(
Ağlama hallerimin yerini öfke gereksiz asabiyet aldı..

bekliyorum böyle biri bişey desin üstüne atlayayım..
Aksi gibi üst katın delikanlısıda açmıyor müziği:) açsa ne iyi olacak.:)

Yukarıdaki çıtırlara koptum ama.:1::1: seni çılgın:1:

Korku konusunda haklısın evet.. minicik bedenleri kocaman hayal dünyaları var..

Kızımda 5 yaşlarındayken ( anlatmıştım daha önce ) gece bizimle yatmak isterdi hep..
Sonra rehberlik, odasında bulunan mavi ayıcıktan korktuğunu bulup halletmiştik sorunu..

Ne yapayım hayatım ;ne halde olursam olayım,aklım biraz hep muzırlıktadır..

Evet ,mavi ayıcığı hatırladım şimdi,oysa ne kadar masum ve sevimli bir oyuncak ama dediğin gibi onun hayal dünyasında nerede yer alıyordu...

Hadiiiii buyur bakalım..Yapma öyle kaka bir şeyler...:50::50::50:

Öfke nöbetlerini fiiliyata dökmek hiççççç hayırlı olmuyor.Biliyoruzda konuşuyoruz herhalde...:51::51::51:.

Kızlar, bu keyifli bir gün geçirdim ama diyet açısından hiç iyi değildi elbet. Gündüz annemlerle beraberdim, minik bir piknik yaptık, ardından eve geçip pasta kestik. Çocukları orada bıraktım, akşam da eşimle başbaşa güzel bir yemek yedik, ardından ikinci kez pasta kesmek istemediğim için onun da isteğiyle manzaralı bir dondurmacıya oturduk. Saat 23.00'te de evimize döndük. Ben yarın giyeceklerimi hazırlarken beyefendi uyuyakalmış ama bu sabah erkenden kalkıp bana yük olmasın diye bulaşıkları yıkadığı için affettim gitti :))

Bugünkü kaçamaklarım,
Ara öğünler atlandı biiiir,
hafif olsun diye dondurmalı pasta (rokoko) aldık, ona mum diktik, ondan kalınca bir dilim yedim ikiii,
akşam yemeği epey kaçtı üüüüç,
üzerine dondurma yedim dööört. Gece öğünü ve tüm meyve haklarımı yememiştim, bilmem dondurmayı karşılar mı? Normalde Pazar günleri yürümüyorum, yarın 1 saat yürüyerek bir kısmını telafi ederim umarım. Yediklerime pişman değilim ama bir gün tıka basa yedim diye tüm haftaki emeğimin sıfırlanmasını da istemem, o yüzden elimden geleni yapacağım :)

Öyle işte, gelip sizlere bir merhaba demek istedim, şimdi Facebook'tan mesaj atanlara cevap yazacağım, önce sizlere yazdım sevildiğinizi bilin. :16:

Hadiiiii buyur bakalım..Yapma öyle kaka bir şeyler...:50::50::50:

Öfke nöbetlerini fiiliyata dökmek hiççççç hayırlı olmuyor.Biliyoruzda konuşuyoruz herhalde...:51::51::51:.

- Öfkeyle kalkan zararla oturur - demek istiyorsun galiba sanursam:))

Ayy bu gece çok komikti ablamdan dönüyoruz otoban bomboş 3 tane motorsikletli herif..ikisi uzanmış. doğru okudunuz motorun üstünde uzanarak yarışıyor diğeri onları takip ediyor..Koptuk onları görünce..
Tam yurttan manzaralar şeklindeydi.:))
Eşimde diyorki bunlara çarpınca adamdan sayıyorlar suçlu oluyorsun işte.:))

Son düzenleme:
Dünyanın en güzel çiçekleri senin olsun....

Ailen ve tüm sevdiklerin bu yıl ki çiçek alımını bana bıraktılar.Tümü adına bu çiçek.Yalnız biraz geç kaldım...:18::18::17::17:
Hiç de geç değil, tam tersine günün bitiminde iyi bir final oldu :) Tekrar teşekkürler :9

yenacığım, aynen ben de 2-3 gündür öyleydim, hatta buraya da yazıyordum, sana da yazmıştım. Bugün biraz geçti bu sinir hali doğal olarak, herkesten ihtimam görünce. Çok sevdiğim bir arkadaşım vardır, Adanalı, bir deyişi vardı; "canım diyene canın çıksın diyecek haldeyim" derdi. Ben de aynen o haldeydim. Belki saçma ama bugün şunu düşündüm; ay 5 MAyıs günü Dünya'ya çok yaklaşacakmış, hem de dolunay. Bir şekilde duygu durumlarımıza etkisi olabilir mi acaba?

Hiç de geç değil, tam tersine günün bitiminde iyi bir final oldu :) Tekrar teşekkürler :9

yenacığım, aynen ben de 2-3 gündür öyleydim, hatta buraya da yazıyordum, sana da yazmıştım. Bugün biraz geçti bu sinir hali doğal olarak, herkesten ihtimam görünce. Çok sevdiğim bir arkadaşım vardır, Adanalı, bir deyişi vardı; "canım diyene canın çıksın diyecek haldeyim" derdi. Ben de aynen o haldeydim. Belki saçma ama bugün şunu düşündüm; ay 5 MAyıs günü Dünya'ya çok yaklaşacakmış, hem de dolunay. Bir şekilde duygu durumlarımıza etkisi olabilir mi acaba?

Olabilirmi bilmiyorum..Bu gece arabada farkettim ayın yusyuvarlak ve çok yakın olduğunu..
açıkçası ürküttü beni o durum:)

- Öfkeyle kalkan zararla oturur - demek istiyorsun galiba sanursam:))

Ayy bu gece çok komikti ablamdan dönüyoruz otoban bomboş 3 tane motorsikletli herif..ikisi uzanmış. doğru okudunuz motorun üstünde uzanarak yarışıyor diğeri onları takip ediyor..Koptuk onları görünce..
Tam yurttan manzaralar şeklindeydi.:))
Eşimde diyorki bunlara çarpınca adamdan sayıyorlar suçlu oluyorsun işte.:))

Öyle diyorum canım.Ne zaman öfkemi açığa çıkarsam ;haklıyken haksız oluyorum..:51:Anladın sen...

Eşin haklı canım;sonrada orada burada konuşurlar''trafikte motorlulara kötü davranılıyor,yol verilmiyor ,sıkıştırılıyoruz''diye.Aklı başında olanlara sözüm yok ama diğerleri hem kendilerine hem yolunda giden insanlara zarar veriyorlar..

Hanımlar bugun benım sabahtan aksama kadar dersım vardı dersanede

Yazdıklarınızı okudum ama alıntı yapamadım cunku cook uykum varr

Dersaneye yanımdan sandwıc goturdum, kuru kayısı ve yarım paket de dıyet bıskuvı yedım

Bugun dondurma hakkım vardı. Kornet yedım ama en hafıfı neyse onu buldum 217 kalorıymıs.

Boyner ınternet magzasından bıkını almıstım. Bıkınım bugun gelmıs, cok begendım ama gogus yani, cup kısmı olmadı. Ben d gıyıyorum normalde ama bu maskanın d'sı kucukmus:(( Aradım musterı hızmetlerını, baska bedenı yokmus, herhangı magzaya ıade edebılırsınız dediler. Akşam boynet magzasına gıttım ıade ettım ama parayı gerı vermıyolari, onun yerıne cek verdıler. Yıne boynerden alısverıs yaparken kullanabılırmısım.Neyse barı zıyan olmaz param elbıse felan alırım zatrn yazlık bır tanecık elbısem yok dolap tam takır

Kaç gece oldu uykularım hiç iyi değil.Siz söyleyince fark ettim.Etkilendik belkide,hatta benim kilo vermemi engelledi...:1:

Evet öyle bir konu vardı sitede ayın durumuna göre diyet yapmak hatta ağda yapmak:)
Kıllar daha geç uzarmış vb. Veya ne kadar uğraşırsan uğraş diyetten sonuç alamazmışsın...

Kızlar, bu keyifli bir gün geçirdim ama diyet açısından hiç iyi değildi elbet. Gündüz annemlerle beraberdim, minik bir piknik yaptık, ardından eve geçip pasta kestik. Çocukları orada bıraktım, akşam da eşimle başbaşa güzel bir yemek yedik, ardından ikinci kez pasta kesmek istemediğim için onun da isteğiyle manzaralı bir dondurmacıya oturduk. Saat 23.00'te de evimize döndük. Ben yarın giyeceklerimi hazırlarken beyefendi uyuyakalmış ama bu sabah erkenden kalkıp bana yük olmasın diye bulaşıkları yıkadığı için affettim gitti :))

Bugünkü kaçamaklarım,
Ara öğünler atlandı biiiir,
hafif olsun diye dondurmalı pasta (rokoko) aldık, ona mum diktik, ondan kalınca bir dilim yedim ikiii,
akşam yemeği epey kaçtı üüüüç,
üzerine dondurma yedim dööört. Gece öğünü ve tüm meyve haklarımı yememiştim, bilmem dondurmayı karşılar mı? Normalde Pazar günleri yürümüyorum, yarın 1 saat yürüyerek bir kısmını telafi ederim umarım. Yediklerime pişman değilim ama bir gün tıka basa yedim diye tüm haftaki emeğimin sıfırlanmasını da istemem, o yüzden elimden geleni yapacağım :)

Öyle işte, gelip sizlere bir merhaba demek istedim, şimdi Facebook'tan mesaj atanlara cevap yazacağım, önce sizlere yazdım sevildiğinizi bilin. :16:

Nice yaşlara Umutcugummmm

YENACIĞIM;

Saat 01.15 te TRT 1 de Dr Jivago isimli film var.Çocukken seyredip çok etkilenmiştim.Sen yaşın icabı döneminde değilde sonrada CD de falan izlemişsindir belki..Tekrar izleyebilirim.Ömer Şerif'in filmi..

YENACIĞIM;

Saat 01.15 te TRT 1 de Dr Jivago isimli film var.Çocukken seyredip çok etkilenmiştim.Sen yaşın icabı döneminde değilde sonrada CD de falan izlemişsindir belki..Tekrar izleyebilirim.Ömer Şerif'in filmi..

Bu gecemi.? bakayım bende uyumazsam..

beyzuşş benim çocukken izleyip, acaip etkilendiğim film İrlandalı kız idi..

Back
X