Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızma şekerimmm:18::18::18:"sağlığım elverdiği surece" kısmını anlamadım. sağlıklı olmak için uğraşmıyormuyuz. kendini iyi hissetmiyorsan doğru beslenmiyorsun demektir. sekerli tüm besinlerin nerdeyse hiçbir faydası yok vucuda. bak benim bel ağrılarım azaldı. 8-9 kg bi fark ile resmen kendimi daha güçlü ve atik hissediyorum. bir daha asla yapamam dediğim seyleri yapmaya cesaretim var. sırtımızda yuk taşıyoruz onları atıp rahatlayalım arkadaşlar...
herkeşlere günaydıınnlaarrr
çook güzel bir gün diliyorum herkese, tabi ki kaçamaksız bir günde diliyorum
bir kaç gündür rahatım ben haftasonu olmasına rağmen kaçamak yapmadım, yapmayıda düşünmüyorum
istanbulda gitmeme şurda sayılı günler kaldı ve ben kotu denemeye korkuyorum
paçalarını yaptırmamıştım yarın onu yaptırıcam sabahtan giyinicem ama yinede çok korkuyorum
tabi ki içerisinde incecik durmayacağım ama en azından yağlarım az fışkırsa bence çok güzel olurdu
"sağlığım elverdiği surece" kısmını anlamadım. sağlıklı olmak için uğraşmıyormuyuz. kendini iyi hissetmiyorsan doğru beslenmiyorsun demektir. sekerli tüm besinlerin nerdeyse hiçbir faydası yok vucuda. bak benim bel ağrılarım azaldı. 8-9 kg bi fark ile resmen kendimi daha güçlü ve atik hissediyorum. bir daha asla yapamam dediğim seyleri yapmaya cesaretim var. sırtımızda yuk taşıyoruz onları atıp rahatlayalım arkadaşlar...
Yenacığım geçmiş olsun dikkat et kendineBugün tahlil sonuçlarımı aldım durum kötü. tüm ayarlarımın içine etmişim.
Tam teşeküllü bir hastaneye gidip homa testi yaptırmamı söyledi aile hekimi..
O moral bozukluğu ile diyetisyene gittim ihmal etme yarın hemen git dedi..
Glukoz 70-105 aralığında olması gerekirken benim 125 Çok üzüldüm acaip modum düştü..
beyzuşşşş ne fena sonuç değilmi.??
Yarın sabah 11:30 a randevu aldım gidiyorum tepecik araştırmaya..nefret ediyorum kan verme olayına..
damar bulmak için dakikalarca uğraşılıyor pislikmişsin gibi davranılıyor...
Diyetisyen 2-3 hafta kilo veremeyebilirsin dedi zira zayıflamadan çok ne tepki vereceksin onu gözlemliyelim dedi..
Taam 2200 kcal listem var. Haftaya aynı gün geldiğinde vermemiş olursan demoralize olma durumunun netleşmesi önemli olan..
Sonuca göre ilaca başlayabilirsin belki dedi..
Ben evde tartılmayacağım 2-3 hafta..İzinli olmak istiyorum bu süre zarfında çünkü listede artı olmakta beni çok etkiliyor..
Şöyle bir iki hafta geçsin bakalım sonuçlarıma göre durum ne olacak...
Asumancığım benim küçük kızım çok seviyor o pingui leri arada bir ben de yiyorum çok güzeller dimisüt dilimi de çok güzel bir de pingui var o da güzel neyse bişey olmaz inşallah napıyım oldu artık yarın çok yürümeye çalışırım
Kızlarına geçmiş olsun tekrarlamaz diye biliyorumBenim papatyam çiçek açtı şu çiçeği buyukte hasta antibiotik kullanırken hastalandı anlamadim su cicegini cikarmistk 1996da ikimizde terrarlarmiki
hepiciğinizi öpüyorum ve direk kalkıp yururyuse gidiyorum. görevimi yapayım konusuruz yine güzeller...
sabah denedim baharcım mutlu oldum vallaaaCanım pantolonun kottu yanlış hatırlamıyorsam ki kot giydikçe esner bence sen vakit kaybetmeden kotunu giy ve evde esnesin biraz böylece fazlalıkların çok daha az çıkar ortaya![]()
çocuklar mozaik pastaya bayılır ben onu havuçlla yapıyorum 7-8 havucu üçe bölüp haşlıyorum 5 bardak suda kaynayınca havuçu bırendırdan geçiriyorum 2 kaşık nişasta 1 nescae fin.şeker 1 vanilya yarım kimon kabuğu rendesi yaımda limon suyu 2 tıklatıyorum koyulaşıyo hemen petibör bisküvi ille ıslatılmış tepsiye kat kat döşüyorum üzerine ister şanti ister hindistan cevizi dök dolaba koy akiyetle ye
geçmış olsun canım benım:)))Çook teşekkür ederim kızlar..
geçmış olsun bebeaaaaam pc donuyodu yazamadıım ılk ve son olur ınşallah:))aynur, meryem, nursena canlarım teşekkür ediyorum çok saolun
eet nursenacım en çok onun için sevdinik onun haricindeki herşey zaten iptal edilmişti
Rabbim kimseye yaşatmasın
merhaba pınar hoşgeldin
umarım istediğin kiloya kavuşursun
Benim papatyam çiçek açtı şu çiçeği buyukte hasta antibiotik kullanırken hastalandı anlamadim su cicegini cikarmistk 1996da ikimizde terrarlarmiki
kızma şekerimmm:18::18::18:
bu kısımda şunu söylemek istedim özellikle spor konusunda belimde fıtık var 3 tane riskli. üniversite döneminde 6 ay boyunca okulda dersler dışında full yattım hatta blok ders 1,5 saatte artık oturmaya dayanamaz dersin ortasında ağaya fırlardım o dönem basenler için spor aleti almıştım kesinlikle kullanamadım direk bacağım kasıldı...hatta topuğumda sürekli uyuşukluk var.. boyunda fıtık var ağrı yapıyor...spor salonuna devam etmeme bunlar engel olmazsa devam edeceğim anlamında söyledim... yoksa hafifledikçe vücudun kimyası düzeliyor ama fiziksel rahatsızlıklar kalıcı...
yürüyüş kesinlikle bence bütün sporlardan iyi özellikle bel fıtıgına birebir...akşamlarıda çıkacağım şartıları zorlamam lazım vakit geçip gidiyorrrrr hayatı ucundan yakalamam lazım...
ben kilo konusunu takmıyormus gibi yapıp bu konu yüzünden asosyal oldum kendime güvenmek istiyorummm dış görünüşüm önüme perde olmasın...
mutlucum motivaston için saol gidip meyvemi yeyip sütümü içeyim![]()
Canım senın yardımcın var demi evde ya da annen mi var. Çocuk küçüktü sanırım ondan sordum:)) Nereye bırakıyosun yürürken
Mutlu bana da kızarmısın. Doğru düzgün uyamadım listeye sinir oldum. Ikı kere dondurma yedım hakkım 1'ken. Hasta olamadım diye iyice saldım kendimi. 15ınde kontrol var o zamana kadar edetim bitmiş olması lazım ki daha başlamadı bile.