Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah bende yarım saat yürüdüm
akşamları da yürüdük bi kaç kez servis şöforumuz bizi yolda almak istemiyo vakit kaybedermiş dengesiz
bu akşam yürüdüğüm ablayla konuşucaz bakalım en azından haftada 3 gün dicez al bizi yoldan
bu arada burcuya giden ve beni götüren tam 22 kilo verdi süpper zayıfladı ve ben hala yerimdeyim :(
ama moral bozmak yok bundan sonra bende azimle vericem inşallah

"sağlığım elverdiği surece" kısmını anlamadım. sağlıklı olmak için uğraşmıyormuyuz. kendini iyi hissetmiyorsan doğru beslenmiyorsun demektir. sekerli tüm besinlerin nerdeyse hiçbir faydası yok vucuda. bak benim bel ağrılarım azaldı. 8-9 kg bi fark ile resmen kendimi daha güçlü ve atik hissediyorum. bir daha asla yapamam dediğim seyleri yapmaya cesaretim var. sırtımızda yuk taşıyoruz onları atıp rahatlayalım arkadaşlar...
kızma şekerimmm:18::18::18:
bu kısımda şunu söylemek istedim özellikle spor konusunda belimde fıtık var 3 tane riskli. üniversite döneminde 6 ay boyunca okulda dersler dışında full yattım hatta blok ders 1,5 saatte artık oturmaya dayanamaz dersin ortasında ağaya fırlardım o dönem basenler için spor aleti almıştım kesinlikle kullanamadım direk bacağım kasıldı...hatta topuğumda sürekli uyuşukluk var.. boyunda fıtık var ağrı yapıyor...spor salonuna devam etmeme bunlar engel olmazsa devam edeceğim anlamında söyledim... yoksa hafifledikçe vücudun kimyası düzeliyor ama fiziksel rahatsızlıklar kalıcı...

yürüyüş kesinlikle bence bütün sporlardan iyi özellikle bel fıtıgına birebir...akşamlarıda çıkacağım şartıları zorlamam lazım vakit geçip gidiyorrrrr hayatı ucundan yakalamam lazım...
ben kilo konusunu takmıyormus gibi yapıp bu konu yüzünden asosyal oldum kendime güvenmek istiyorummm dış görünüşüm önüme perde olmasın...

mutlucum motivaston için saol gidip meyvemi yeyip sütümü içeyim:16:

herkeşlere günaydıınnlaarrr :16::16::16:
çook güzel bir gün diliyorum herkese, tabi ki kaçamaksız bir günde diliyorum
bir kaç gündür rahatım ben haftasonu olmasına rağmen kaçamak yapmadım, yapmayıda düşünmüyorum
istanbulda gitmeme şurda sayılı günler kaldı ve ben kotu denemeye korkuyorum
paçalarını yaptırmamıştım yarın onu yaptırıcam sabahtan giyinicem ama yinede çok korkuyorum
tabi ki içerisinde incecik durmayacağım ama en azından yağlarım az fışkırsa bence çok güzel olurdu :14::14:

Canım pantolonun kottu yanlış hatırlamıyorsam ki kot giydikçe esner bence sen vakit kaybetmeden kotunu giy ve evde esnesin biraz böylece fazlalıkların çok daha az çıkar ortaya :34:

merhabalar :)

yeni geldim ben buralara ve esasen şu anda 90+ değilim ancak zayıflamaya başladığımda 94 (aslında daha fazla ama tırstığım için 94 sonra çıkmadım tartıya. :D) olduğum için buraya geldim. :D

Sabah tartıldım ve yaklaşık 2 yıl aradan sonra tartıda tekrar 88 gördüm. :) Mutluyum huzurluyum. :D

Diyet yapmıyorum sadece yediklerime dikkat etmeye gayret ediyorum. Zira ben zaten çok yemek yemem. :) ama abur cuburu abarttığım ve totomu yerinden kaldırmaya üşendiğim için duba gibi yaşıyorum yıllardır. :D

Dediğim gibi yediğimden kesmiyorum. Ama en son ne zaman cips ve 10 lu halley paketini bir kupa çayla TV karşısında erittiğimi de hatırlamıyorum. :D

3 hafta kadar önce spora başladım ve etkisini görüyorum. Haftada 3-4 gitmeye gayret ediyorum. :)

Etrafımda bir anda zayıflayıp ideal kilosuna inen ve sporu diyeti bırakmasıyla 3-4 ay içerisinde eski haline dönen çok insan var. İş bu sebepten sabah kibrit kutusu kadar peynir, iki dilim kepekli ekmek yemiyorum.

Aslanlar gibi kahvaltımı yapıyorum. En büyük boy bardakta suyu masamdan hiç eksik etmiyorum gün boyu. Meşgulken bir yanda bir şeyler içmeyi severim ve eskiden ice-tea kullanıyordum artık su. :)) Öğlen 3/4 porsiyon yemek yiyorum (ekmeksiz) artık ne çıkıyorsa o gün. Akşam yemeği biraz sıkıntılı oluyor. İkinci öğretim öğrencisi olduğum için akşam yemeği saatinde okulda oluyorum. Dolayısıyla akşam yemeğiyle ilgili bir düzenim yok malesef. :S Bazen okulda yiyorum, yiyemezsem eve gelince çok geç olduğu için meyveyle idare ediyorum çok sıkıntı olmuyor. :D

Ara öğün pek yemiyorum, çok acıkırsam meyve, 1-2 bisküvi, bir avuç mısır gevreği çerez niyetine ya da 1 bardak ayran vs.

Abur cuburu azalttım ama elbette sıfıra indirmek namümkün. :D en azından gün aşırı ara vermek üzere bir dondurma ya da tercihen evde yapılmış sütlü tatlı tüketiyorum. :)

Esasen totalde "Acıkmadan yemeyin, doymadan kalkın." Hadis-i Şerifine uymaya gayret ediyorum. :)) Zaten diyetlerin baz aldığı noktada bu. Acıkmaya başladığında nefsini bastıracak kadar yemek yemek. :))

Mevcut yemek alışkanlığımı tamamen değiştirmediğim için tekrar kilo alacağımı düşünmüyorum. Ayrıca ideal kiloma indikten sonra da spora aynen devam etmeyi planlıyorum. Bu sayede çok sevdiğim halleylerime ve cipslerime kavuştuğumda verdiğim kiloları muhafaza edebileceğim. :D

İlk günden toplayamadım çenemi amma yazmışım arkadaş. :D Neyse bugünlük bu kadar benden.. :))

Son düzenleme:
Günaydın Kızlaaarrr :3:

Sabah kalktık miray ve kardeşimle yürüyüşümüzü yaptık geldik :32: Kardeşim resimlerimizi çekti albüme ekliyorum şimdi ordan bizi görebilirsiniz :34: :27:

"sağlığım elverdiği surece" kısmını anlamadım. sağlıklı olmak için uğraşmıyormuyuz. kendini iyi hissetmiyorsan doğru beslenmiyorsun demektir. sekerli tüm besinlerin nerdeyse hiçbir faydası yok vucuda. bak benim bel ağrılarım azaldı. 8-9 kg bi fark ile resmen kendimi daha güçlü ve atik hissediyorum. bir daha asla yapamam dediğim seyleri yapmaya cesaretim var. sırtımızda yuk taşıyoruz onları atıp rahatlayalım arkadaşlar...

Mutlu bana da kızarmısın. Doğru düzgün uyamadım listeye sinir oldum. Ikı kere dondurma yedım hakkım 1'ken. Hasta olamadım diye iyice saldım kendimi. 15ınde kontrol var o zamana kadar edetim bitmiş olması lazım ki daha başlamadı bile.

Bugün tahlil sonuçlarımı aldım durum kötü. tüm ayarlarımın içine etmişim.:43:

Tam teşeküllü bir hastaneye gidip homa testi yaptırmamı söyledi aile hekimi..
O moral bozukluğu ile diyetisyene gittim ihmal etme yarın hemen git dedi..
Glukoz 70-105 aralığında olması gerekirken benim 125 Çok üzüldüm acaip modum düştü..

beyzuşşşş ne fena sonuç değilmi.??

Yarın sabah 11:30 a randevu aldım gidiyorum tepecik araştırmaya..nefret ediyorum kan verme olayına..
damar bulmak için dakikalarca uğraşılıyor pislikmişsin gibi davranılıyor...

Diyetisyen 2-3 hafta kilo veremeyebilirsin dedi zira zayıflamadan çok ne tepki vereceksin onu gözlemliyelim dedi..
Taam 2200 kcal listem var. Haftaya aynı gün geldiğinde vermemiş olursan demoralize olma durumunun netleşmesi önemli olan..
Sonuca göre ilaca başlayabilirsin belki dedi..

Ben evde tartılmayacağım 2-3 hafta..İzinli olmak istiyorum bu süre zarfında çünkü listede artı olmakta beni çok etkiliyor..
Şöyle bir iki hafta geçsin bakalım sonuçlarıma göre durum ne olacak...
Yenacığım geçmiş olsun dikkat et kendine
süt dilimi de çok güzel bir de pingui var o da güzel neyse bişey olmaz inşallah napıyım oldu artık yarın çok yürümeye çalışırım
Asumancığım benim küçük kızım çok seviyor o pingui leri arada bir ben de yiyorum çok güzeller dimi
Benim papatyam çiçek açtı şu çiçeği buyukte hasta antibiotik kullanırken hastalandı anlamadim su cicegini cikarmistk 1996da ikimizde terrarlarmiki
Kızlarına geçmiş olsun tekrarlamaz diye biliyorum

hepiciğinizi öpüyorum ve direk kalkıp yururyuse gidiyorum. görevimi yapayım konusuruz yine güzeller...

Canım senın yardımcın var demi evde ya da annen mi var. Çocuk küçüktü sanırım ondan sordum:)) Nereye bırakıyosun yürürken

Canım pantolonun kottu yanlış hatırlamıyorsam ki kot giydikçe esner bence sen vakit kaybetmeden kotunu giy ve evde esnesin biraz böylece fazlalıkların çok daha az çıkar ortaya :34:
sabah denedim baharcım mutlu oldum vallaaa
sadece ön kısımdan biraz midem çıkıyor o kadar sanırım üzerine bol bişey giyersem halletmiş olacağım
ama tabi bacaklarım hala koocaaamann duruyor onu kapatacak bir çarem yok
ama yinede moralim yerine geldi :21::21:

Günaydın Canlarrrrrrr :122: :122:

Sabah aslında erken kalktım ama işleri ancak hallettim hatta daha az birşey kaldı ama girişmeden bir görüneyim dedim :1:
Dün eşim diyor bu kime böyle hazırlık diye dalga geçiyorum kızının günü var yarın diye :1:
Havalarda uçuyor cadı her istediğine tamam diyorum diye :34: Anne onuda mı yapsak -- Olur kızım diye devamlı geçen cümleler :1:
Eşimde aksilik dün şakşuka istedi :1: hadi bide onunla uğraştık.
Sırf bana yardımcı olmak için ille ben yapıcağım dedi kızım. Ufak tefek şeyleri yapardı da şakşukaya ilk kez girişti ve gururla söyleyebilirim ki elinin lezzeti yemeğe geçmiş :34:
Tabi yağlı olduğu için ben az birşey yedim :34:
Kücük cadı yine acıktı onu doyurup mutfağa girişeyim bende :34:
Daha sonra yine uğrarım :3:

Kocaman öpüyorummmmm :54:

çocuklar mozaik pastaya bayılır ben onu havuçlla yapıyorum 7-8 havucu üçe bölüp haşlıyorum 5 bardak suda kaynayınca havuçu bırendırdan geçiriyorum 2 kaşık nişasta 1 nescae fin.şeker 1 vanilya yarım kimon kabuğu rendesi yaımda limon suyu 2 tıklatıyorum koyulaşıyo hemen petibör bisküvi ille ıslatılmış tepsiye kat kat döşüyorum üzerine ister şanti ister hindistan cevizi dök dolaba koy akiyetle ye

Canım gerçekten güzele benziyor ve mutlaka bir kenara yazıp bir sonraki misafirime yapacağım :34:
Bugün için eşimde çok istedi diye elmalı kurabiye yaptım ama çok az yaptım ki sonradan kalınca ziyan olmasın günah atılmasın diye yemiyeyim :60: :60: :60:

Çook teşekkür ederim kızlar..
geçmış olsun canım benım:)))
aynur, meryem, nursena canlarım teşekkür ediyorum çok saolun
eet nursenacım en çok onun için sevdinik onun haricindeki herşey zaten iptal edilmişti
Rabbim kimseye yaşatmasın

merhaba pınar hoşgeldin :3::3:
umarım istediğin kiloya kavuşursun
geçmış olsun bebeaaaaam pc donuyodu yazamadıım ılk ve son olur ınşallah:))
Benim papatyam çiçek açtı şu çiçeği buyukte hasta antibiotik kullanırken hastalandı anlamadim su cicegini cikarmistk 1996da ikimizde terrarlarmiki

geçmış olsun canım hepımız aynı yoldan gectık olur oyle seyler umarım cabuk atlatırlar..

Son düzenleme:
sabah tartıldım 92.8 kilom eşimle diyete başladık ...

sabah 3 çavdar ekmeği
haşlanmış yumurta
şekersiz çay
domates salatalık
2 kk peynir yedim ...

ekmek oranını zamanla düşürücem çünkü bu ara iştahım aşırı derecede açık ..

sabah tartıldım 92.8 kilom eşimle diyete başladık ...

sabah 3 çavdar ekmeği
haşlanmış yumurta
şekersiz çay
domates salatalık
2 kk peynir yedim ...

ekmek oranını zamanla düşürücem çünkü bu ara iştahım aşırı derecede açık ..

kızma şekerimmm:18::18::18:
bu kısımda şunu söylemek istedim özellikle spor konusunda belimde fıtık var 3 tane riskli. üniversite döneminde 6 ay boyunca okulda dersler dışında full yattım hatta blok ders 1,5 saatte artık oturmaya dayanamaz dersin ortasında ağaya fırlardım o dönem basenler için spor aleti almıştım kesinlikle kullanamadım direk bacağım kasıldı...hatta topuğumda sürekli uyuşukluk var.. boyunda fıtık var ağrı yapıyor...spor salonuna devam etmeme bunlar engel olmazsa devam edeceğim anlamında söyledim... yoksa hafifledikçe vücudun kimyası düzeliyor ama fiziksel rahatsızlıklar kalıcı...

yürüyüş kesinlikle bence bütün sporlardan iyi özellikle bel fıtıgına birebir...akşamlarıda çıkacağım şartıları zorlamam lazım vakit geçip gidiyorrrrr hayatı ucundan yakalamam lazım...
ben kilo konusunu takmıyormus gibi yapıp bu konu yüzünden asosyal oldum kendime güvenmek istiyorummm dış görünüşüm önüme perde olmasın...

mutlucum motivaston için saol gidip meyvemi yeyip sütümü içeyim:16:

ya geçmiş olsun sen spora gidiyorum yazdığın için ben öyle yazdım. vella benim de belim ve popom fena o yuzden yalnızca yuruyorum. çok gençsin 90 lı kilolar hiçbirimiz için doğru değil. 70 li kiloları aşmamamız sart...

evden getirmedim yemek
ne yiyeceğimi bilmiyorum dışarı çıkıyorum şimdi
inşallah düzgün bişeyler yer dönerim

Canım senın yardımcın var demi evde ya da annen mi var. Çocuk küçüktü sanırım ondan sordum:)) Nereye bırakıyosun yürürken

dalokay 24 aylık oldu. hala emziriyorum. işelrim yoğunlaştığında 21 aylıkken krese verdim hafta da 3 gun, gun de 4 saat. sonra baktım keyfi yerin de hafta da 5 gun saat 10-13.45 arası kreşte. ben de sabahları onu yollayıp çıkıyorum, 1 saat yuruyorum. o geldikten sonra yedirip yıkayıp yatırıyorum saat 5-9 arasıda beraber takılıyoruz. geziyoruz parka gidiyoruz ev de aktivite öyle geçiyor . 9 dan sonra cumburlop yatak...

Mutlu bana da kızarmısın. Doğru düzgün uyamadım listeye sinir oldum. Ikı kere dondurma yedım hakkım 1'ken. Hasta olamadım diye iyice saldım kendimi. 15ınde kontrol var o zamana kadar edetim bitmiş olması lazım ki daha başlamadı bile.

çok fazla düşünmesen daha iyi olur havalar berbat benimki bir hafta erken oldu neredeyse, çok gerilme... ya kaçamak işinin kralını yapan bir insan olarak sana kızsam bir turlu kızmasam bir... amacımız belli en azından 1-2 ay dikkat edip yazın istediğimiz gibi ince ve fit geçirelim, hiçbir dondurma yemek aburcubur bundan daha mutlu edemez hiçbirimizi...

benim biraz canım sıkkın, cuma 86.5 gördükten sonra anlamadığım bir nedenle hala 87 nın altını göremedim. cuma-ctesi-ptesi-salı yurudum. kaçamaklık bişi de yok. cuma akşamı fazladan bir 500 kalor dışında... neyse çok sıkılmadan bu son 3 gunu de düzenli gideğim. bu hafta güzel bir rakam görürüm diyordum tartı da belirtiler pek parlak değil. cumadan beri eksi değil artım var...
ha unutmadan bu hafta düzensizdim bir de geç yedim akşam yemeklerimi...

Son düzenleme:
Back
X