Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

benim biraz canım sıkkın, cuma 86.5 gördükten sonra anlamadığım bir nedenle hala 87 nın altını göremedim. cuma-ctesi-ptesi-salı yurudum. kaçamaklık bişi de yok. cuma akşamı fazladan bir 500 kalor dışında... neyse çok sıkılmadan bu son 3 gunu de düzenli gideğim. bu hafta güzel bir rakam görürüm diyordum tartı da belirtiler pek parlak değil. cumadan beri eksi değil artım var...
ha unutmadan bu hafta düzensizdim bir de geç yedim akşam yemeklerimi...

Ben 23 gundur eksı bir rakam göremedim:((

selamünaleyküm güzellıklerr:DDD

KAHVALTI;
2bardak çay bır şeker
1 dılım kepeklı ekmek
2 yeşıl zeytın
kk peynır
1 haşlanmış yumurta

ARA;
1 avuç kuruyemış
1tanecık baryam şekerıı:27::27:

ÖGLEN;
1porsıyon ıspanak
5 kaşık yagsız yogurrtt:))

ya geçmiş olsun sen spora gidiyorum yazdığın için ben öyle yazdım. vella benim de belim ve popom fena o yuzden yalnızca yuruyorum. çok gençsin 90 lı kilolar hiçbirimiz için doğru değil. 70 li kiloları aşmamamız sart...
tabiki bu kilolar çok fazla ben 104 lei gördüm öncesind tartılmıyordum belkide daha fazlaydım nasıl oldu nasıl geldiler farkına varamadık yazık ettim bedenime daha doğum yapmadım karnımda nasıl çatlaklar var...ve çoğunuzun bebişi varkilo almak için mantıklı bir sebep ya bana ne demeli... ben doğum yapmadan Allah nasib ederse baya bir kilo atmam lazım...
benim biraz canım sıkkın, cuma 86.5 gördükten sonra anlamadığım bir nedenle hala 87 nın altını göremedim. cuma-ctesi-ptesi-salı yurudum. kaçamaklık bişi de yok. cuma akşamı fazladan bir 500 kalor dışında... neyse çok sıkılmadan bu son 3 gunu de düzenli gideğim. bu hafta güzel bir rakam görürüm diyordum tartı da belirtiler pek parlak değil. cumadan beri eksi değil artım var...

akşam yemeğini hafif geçirdiğimde kilo verebildim bunu çok önemi varmış gerçekten..eşiminde mesaili çalışmasını fırsat bildim yemek yapmıyorum aparatif yiyorum...hergün tartılıyorsun mutlu:20::20: motivasyonun düşüyor...

Son düzenleme:

hee unutmadan neden sureklı tartılıyosun bakimmm. Hımm cıss tartı yokk:)). Bazen kılolar bir anda gidiyor bunu sen de bılıyorsun. Ben de sımdı adet olsam kılocuklar azalmıs olucak farkındayım, demoralıze olmamamız lazım. O kadar yururus nereye gıdecek kılo vermemen ımkansız. Sen sımdı düşünme şu kadar verıcem vermem lazım felan dıye,az yıyorum yururus yapıyorum saglıklıyım kılo verıyorum dıyeceksın bu kadar

benım gıbı bır aya yakındır tartıda bı eksıkme goremesen hatta bazen 2,3 kılo fazlalık gorsen napıcaktın

Selam yavrular , okuldan geldim , mammişlerimi yedim , şimdide tembellik yapıyom , çünkü okulda nöbetçiydim ve çoookk yoruldumm :111::111::111::111::111::111:

selamlar bana yer varmıdır acaba

hoşgeldin şekerimm , tabikide herkese yetecek yerimiz var , hadi bakalım kolay gelsinn
:21::21::21:

havanı yirim senin:9::9:

yi benim havamı yi :23::23::23::23:

benim de hakkım var 3 top hafta da 1, yemedim bu hafta 1 mayısta 1 aylık kaçamak yapınca... 1 hazirana kadar bekliyeyim barimmm... ben diyetisyene ayda 1 kere gitmeye karar verdim. 10 gunde 1 gel dedi kadın ama 2 gidişim de de aynı listeyi verince ben çok görüşmenin gerekli olmadığına kanaat getirdim. eğer ciddi bir rakam görürsem mayıs ortası bir gibi gidiceğim kontrole...

Alllaaammm ben napam bu maraşta , adım başı dondurmacı var yaavvv :30::30::30::30::30::30:

merhabalar :)

yeni geldim ben buralara ve esasen şu anda 90+ değilim ancak zayıflamaya başladığımda 94 (aslında daha fazla ama tırstığım için 94 sonra çıkmadım tartıya. :D) olduğum için buraya geldim. :D

Sabah tartıldım ve yaklaşık 2 yıl aradan sonra tartıda tekrar 88 gördüm. :) Mutluyum huzurluyum. :D

Diyet yapmıyorum sadece yediklerime dikkat etmeye gayret ediyorum. Zira ben zaten çok yemek yemem. :) ama abur cuburu abarttığım ve totomu yerinden kaldırmaya üşendiğim için duba gibi yaşıyorum yıllardır. :D

Dediğim gibi yediğimden kesmiyorum. Ama en son ne zaman cips ve 10 lu halley paketini bir kupa çayla TV karşısında erittiğimi de hatırlamıyorum. :D

3 hafta kadar önce spora başladım ve etkisini görüyorum. Haftada 3-4 gitmeye gayret ediyorum. :)

Etrafımda bir anda zayıflayıp ideal kilosuna inen ve sporu diyeti bırakmasıyla 3-4 ay içerisinde eski haline dönen çok insan var. İş bu sebepten sabah kibrit kutusu kadar peynir, iki dilim kepekli ekmek yemiyorum.

Aslanlar gibi kahvaltımı yapıyorum. En büyük boy bardakta suyu masamdan hiç eksik etmiyorum gün boyu. Meşgulken bir yanda bir şeyler içmeyi severim ve eskiden ice-tea kullanıyordum artık su. :)) Öğlen 3/4 porsiyon yemek yiyorum (ekmeksiz) artık ne çıkıyorsa o gün. Akşam yemeği biraz sıkıntılı oluyor. İkinci öğretim öğrencisi olduğum için akşam yemeği saatinde okulda oluyorum. Dolayısıyla akşam yemeğiyle ilgili bir düzenim yok malesef. :S Bazen okulda yiyorum, yiyemezsem eve gelince çok geç olduğu için meyveyle idare ediyorum çok sıkıntı olmuyor. :D

Ara öğün pek yemiyorum, çok acıkırsam meyve, 1-2 bisküvi, bir avuç mısır gevreği çerez niyetine ya da 1 bardak ayran vs.

Abur cuburu azalttım ama elbette sıfıra indirmek namümkün. :D en azından gün aşırı ara vermek üzere bir dondurma ya da tercihen evde yapılmış sütlü tatlı tüketiyorum. :)

Esasen totalde "Acıkmadan yemeyin, doymadan kalkın." Hadis-i Şerifine uymaya gayret ediyorum. :)) Zaten diyetlerin baz aldığı noktada bu. Acıkmaya başladığında nefsini bastıracak kadar yemek yemek. :))

Mevcut yemek alışkanlığımı tamamen değiştirmediğim için tekrar kilo alacağımı düşünmüyorum. Ayrıca ideal kiloma indikten sonra da spora aynen devam etmeyi planlıyorum. Bu sayede çok sevdiğim halleylerime ve cipslerime kavuştuğumda verdiğim kiloları muhafaza edebileceğim. :D

İlk günden toplayamadım çenemi amma yazmışım arkadaş. :D Neyse bugünlük bu kadar benden.. :))

hoşgeldin şekerimm , iyi olmuş anlatmışın , içini dökmüşün , bizim topikimiz motive açısından harika bi yer , ortamımız güzel , yani doğru yerdesin :129::129::129::129:

sabah denedim baharcım mutlu oldum vallaaa
sadece ön kısımdan biraz midem çıkıyor o kadar sanırım üzerine bol bişey giyersem halletmiş olacağım
ama tabi bacaklarım hala koocaaamann duruyor onu kapatacak bir çarem yok
ama yinede moralim yerine geldi :21::21:

aferin kuzumm , olacak Allahın izniyle , fıstık olacan fıstıkk :16::16::16::16::16::16:

sabah tartıldım 92.8 kilom eşimle diyete başladık ...

sabah 3 çavdar ekmeği
haşlanmış yumurta
şekersiz çay
domates salatalık
2 kk peynir yedim ...

ekmek oranını zamanla düşürücem çünkü bu ara iştahım aşırı derecede açık ..

hoşgeldin canımm , eşin ve sana bu çetin yolda başarılarr :32::32::32::32::32:

bu arada dün "okul sütü akıl küpü" içtim , tadı gayet güzeldi :128::128::128:

bizim öğretmen arkadaşın birisi normalde veteriner , o sütü eve götürüp bir bardak yoğurt yapmış , yoğurduda çok güzel olmuş , eğer süt kötü olsa böyle yoğurt tutmazdı diyor , bende beğendim açıkçası , bilginize :23::23::23:

bu arada dün "okul sütü akıl küpü" içtim , tadı gayet güzeldi :128::128::128:

bizim öğretmen arkadaşın birisi normalde veteriner , o sütü eve götürüp bir bardak yoğurt yapmış , yoğurduda çok güzel olmuş , eğer süt kötü olsa böyle yoğurt tutmazdı diyor , bende beğendim açıkçası , bilginize :23::23::23:

sen öyle diyorsan doğrudur canım. gerçi ben hazır sütlere karşıyım ama içiyoruz, çocuklara anne sütünden sonra hazır süt yerıne ev yapımı yogurt ve kefır verılmesı daha dogruymus, zaten paket sütlerin hiçbir besin değeri kalmıyor

hee unutmadan neden sureklı tartılıyosun bakimmm. Hımm cıss tartı yokk:)). Bazen kılolar bir anda gidiyor bunu sen de bılıyorsun. Ben de sımdı adet olsam kılocuklar azalmıs olucak farkındayım, demoralıze olmamamız lazım. O kadar yururus nereye gıdecek kılo vermemen ımkansız. Sen sımdı düşünme şu kadar verıcem vermem lazım felan dıye,az yıyorum yururus yapıyorum saglıklıyım kılo verıyorum dıyeceksın bu kadar

benım gıbı bır aya yakındır tartıda bı eksıkme goremesen hatta bazen 2,3 kılo fazlalık gorsen napıcaktın

benim için hastalık gibi gunde 5 kere çıkıyorum tartıya. zavallıcık o da sapıttı. bir çıkıyorum, 2. çıkışta hep 600 -700 gr fazla tartıyor...

benim için hastalık gibi gunde 5 kere çıkıyorum tartıya. zavallıcık o da sapıttı. bir çıkıyorum, 2. çıkışta hep 600 -700 gr fazla tartıyor...

Bence sen o tartıyı annene felan ver ya da ablana.)) oyle ınsanın psıkolojısı bozulur yahu cıkma şu tartıya rahat bırak azcuk:9::9:

Selam yavrular , okuldan geldim , mammişlerimi yedim , şimdide tembellik yapıyom , çünkü okulda nöbetçiydim ve çoookk yoruldumm :111::111::111::111::111::111:

hoşgeldin şekerimm , tabikide herkese yetecek yerimiz var , hadi bakalım kolay gelsinn
:21::21::21:

yi benim havamı yi :23::23::23::23:

Alllaaammm ben napam bu maraşta , adım başı dondurmacı var yaavvv :30::30::30::30::30::30:

hoşgeldin şekerimm , iyi olmuş anlatmışın , içini dökmüşün , bizim topikimiz motive açısından harika bi yer , ortamımız güzel , yani doğru yerdesin :129::129::129::129:

aferin kuzumm , olacak Allahın izniyle , fıstık olacan fıstıkk :16::16::16::16::16::16:

hoşgeldin canımm , eşin ve sana bu çetin yolda başarılarr :32::32::32::32::32:

hoşbulduk ... umarım bir sonuç alırım bu sefer güzel olanından hemde :1:

sen öyle diyorsan doğrudur canım. gerçi ben hazır sütlere karşıyım ama içiyoruz, çocuklara anne sütünden sonra hazır süt yerıne ev yapımı yogurt ve kefır verılmesı daha dogruymus, zaten paket sütlerin hiçbir besin değeri kalmıyor

evet bende çok fazla hazır sütten yana değilim , süt aldığımda birazını içiyoruz , gerisindende yoğurdumuzu çalıyoruzz :27::27::27:

hani ben sadece meraktan içtim , zaten okulda isteyen içiyor ,istemeyen içmiyor :32::32::32:

Bence sen o tartıyı annene felan ver ya da ablana.)) oyle ınsanın psıkolojısı bozulur yahu cıkma şu tartıya rahat bırak azcuk:9::9:

yaklaşık 5 senedir benimle :nazar::nazar::nazar::nazar: I LOVE MY tartııııııı, :46::46::46::46::46: kimseciklere veremem eziyete devam.

abimle tartıştık sınırlerim ıyıce bozuldu... offff. görüşmesem bile olur şöyle 2-3 yıl en azından.

yaklaşık 5 senedir benimle :nazar::nazar::nazar::nazar: I LOVE MY tartııııııı, :46::46::46::46::46: kimseciklere veremem eziyete devam.

abimle tartıştık sınırlerim ıyıce bozuldu... offff. görüşmesem bile olur şöyle 2-3 yıl en azından.

Mutlucumm rahat bırak tartıyı şekerimm , BASKÜLGÜLÜN SUÇU NEEE :27::27::27::27::27:

abinle sıkıntı nedir tatlımm ?

Son düzenleme:

o da bıseymı ben kız kardesımle her hafta tartısıyorum

Sıze anlatacaktım unuttum. Hani çok içki içtiğinden, saglıksız yaşadıgından, 2,3 yılda 30-40 kılo aldıgından bahsetmıstım ya. Bayadır akşamları öksürük nöbetine tutuluyomuş, öksürmekten aynı gece 2,3 kere kusuyomuş hatta. Bunu hiç söylemiyodu bana, neyse en son söyledi, doktora gitmiş adam demişki 2 hafta bi ilaç yazıcami bu ilacı kullan sonra bakalım tekrar. Neyse baen kullanmıs bazen kullanmamıs unutmus felan, gecen gece gene oksurmeye baslamıs umursamamıs gene kusmus felan. Sonra nefes alamamıs resmen ölüyomuş, karşı komsudan rıca etmıs hastaneye goturmusler ama hastane kapısından ıcerı gırememıs nefesı kesılmıs. Vucudundakı oksıjen oranı %70 cıkmıs. Meğer astım varmış, kötü beslenme, kediyle uyuma, tedavi edilmeyen reflü ve aşırı kilo işte astımı getirdi.Neyse oksıhjen baglamıslar, serım vermısler kendıne gelmıs. Doktora tekrar gıtmıs bu sefer kesın astım demıs ilaçları yazmıs

Şimdi gelelım asıl meseleye, muglada yalnız oldugu ıcın koskuyoruz,annem ve ben kontrol amaçlı arıyoruz dıye kızıyor sureklı

Ben buna dedımkı, bak defe joy foster astım ılaclarıyla yuksek dozda alkol aldıgı ıcın ılacla alkolın etkılesımınden kalbı durmus, üff ablaaa yapıyo bana

Hiçbir zaman ne beni ne annemi ne de sevgilisini dinlemez, güya sigarayı bırakmıs bu astım nöbetindne sonra

Sıze anlatacaktım unuttum. Hani çok içki içtiğinden, saglıksız yaşadıgından, 2,3 yılda 30-40 kılo aldıgından bahsetmıstım ya. Bayadır akşamları öksürük nöbetine tutuluyomuş, öksürmekten aynı gece 2,3 kere kusuyomuş hatta. Bunu hiç söylemiyodu bana, neyse en son söyledi, doktora gitmiş adam demişki 2 hafta bi ilaç yazıcami bu ilacı kullan sonra bakalım tekrar. Neyse baen kullanmıs bazen kullanmamıs unutmus felan, gecen gece gene oksurmeye baslamıs umursamamıs gene kusmus felan. Sonra nefes alamamıs resmen ölüyomuş, karşı komsudan rıca etmıs hastaneye goturmusler ama hastane kapısından ıcerı gırememıs nefesı kesılmıs. Vucudundakı oksıjen oranı %70 cıkmıs. Meğer astım varmış, kötü beslenme, kediyle uyuma, tedavi edilmeyen reflü ve aşırı kilo işte astımı getirdi.Neyse oksıhjen baglamıslar, serım vermısler kendıne gelmıs. Doktora tekrar gıtmıs bu sefer kesın astım demıs ilaçları yazmıs

Şimdi gelelım asıl meseleye, muglada yalnız oldugu ıcın koskuyoruz,annem ve ben kontrol amaçlı arıyoruz dıye kızıyor sureklı

Ben buna dedımkı, bak defe joy foster astım ılaclarıyla yuksek dozda alkol aldıgı ıcın ılacla alkolın etkılesımınden kalbı durmus, üff ablaaa yapıyo bana

Hiçbir zaman ne beni ne annemi ne de sevgilisini dinlemez, güya sigarayı bırakmıs bu astım nöbetindne sonra

Özlemcim büyük geçmiş olsun canım benim , bende doğduğumdan bu yana astım hastasıyım , çook şükür iyiyim artık , ama senin saydığın unsurlar birebir astımı tetikleyen şeyler , çoookkk dikkat etmesi lazım çoookk ....

Son düzenleme:
Özlemcim büyük geçmiş olsun canım benim , bende doğduğumdan bu yana astım hastasıyım , çook şükür iyiyim artık , ama senin saydığın unsurlar birebir astımı tetikleyen şeyler , çoookkk dikkat etmesi lazım çoookk ....

Canım kardesım kucukkken sadece baharları öksürürdü, doktorlar alerji derdi, yapmaması gereken herşeyi yapınca ilerlemiş demekki

Sen ilaçları sürekli alıyormusun, her akşam öksürüp öksürüp kusması normal değil demi

cok gecmis olsun :S insanin kendi sagligina cok önem vermesi gerekiyor gercekten, kizkardesin bunu kendi anlamasi lazim, sizi dinlemiyor kulak tikiyor belliki,
allah yardimcisi olsun.

yeni gelen arkadaslara hosgeldiniz :)

kalorisiz ve kacamaksiz bir gün diliyorummm :)

Sabah kahvaltisi herzamanki gibi
1 bardak kahve
1 kara kuru ekmegimden
1 yimirtaaa
yarim salam :18: ama cok yagli degildi
birazcicik ta beyaz peynir

öglen annemle ciktik 2 bucuk saat dolandik hem alisveris yaptik hem yürüdük iyi oldu

öglende belki salata felan yerim

Canım kardesım kucukkken sadece baharları öksürürdü, doktorlar alerji derdi, yapmaması gereken herşeyi yapınca ilerlemiş demekki

Sen ilaçları sürekli alıyormusun, her akşam öksürüp öksürüp kusması normal değil demi

canım benimkide çok ileri seviyede değildi , üniversite son sınıfta komaya girdim astım yüzünden ,yoğun bakımda yattım , o sıralar ilaçlarımı düzenli kullandım , ama artık kullanmıyorum sadece kötü olursam hastaneye gidiyorum , bi oksijen bağlıyorlar , sonra düzeliyorum .

gece kusması normal değil , ama belkide çok fazla öksürdüğü için boğazı tahriş oluyorsa ondan kusuyor olabilir ...

]]son halim üst tarafım nası eriticem akıl verin bbacılar

Eklentiler

• $CIMG4120.webp
    $CIMG4120.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 136
  • $CIMG4120.webp
    $CIMG4120.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Back
X