Evet canım sütü ısıt içine azıcık balda katabilirsin ek tarçını iç sonra 20 dakka bekle geçer olmadı muzda yiyebilirsin 1 çay bardağı sütle meyve sonuçta![]()
tmm canim sagol azicik süt iceyim ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım sütü ısıt içine azıcık balda katabilirsin ek tarçını iç sonra 20 dakka bekle geçer olmadı muzda yiyebilirsin 1 çay bardağı sütle meyve sonuçta![]()
slm kızlar benide aranıza alın 2 ay önce doğum yaptım çok ama çok mutsuzum 89 kiloyum doğumdan sonra verdiğim kilolardan 3 kilosu geri geldi.Sezeyan olduğum için platesede başlıyamıyorum. Çok ama çok mutsuzum.
teşekkür ederim canım..90kilo da hoşuma gidiyo da işte 80e düşsem yeter bana daha aşağısında gözüm yokmaryporker çok hoş ve güzel bir bayansın
kilonu hiç göstermiyorsun 90 kiloda bile gayet ince görünüyorsun ve kırmızı çok yakışmış canım
süpersin şekerimmm , tebriklerr
o üst taraf bendede sabit duruyo , minare yıkılsada mihrap yerinde duruyo yanii
sinir ediyo üst taraf kendime elbise bakayım dedim netten bulamadım alt lcw 42 bedeb olluyo üst beden erimiyo off elbise giymek hayalim ama daha 10 kilo var sabırımÖzlemcim, ilaç ya da başka bir konuda bir şey danışmak istersen bana mesaj atarsın. Babam göğüs hastalıkları uzamanı- astım allerji spesiyalisti-, ona sorarım ben...
Canım, kelin merhemi olsa diye başlayacağım cümleme :) Biraz yağdan verebilirsem ben mekiğe başlayacağım en klasik ama en işe yarayan egzersiz bence. Senin bacak ve kalçanda bir şey yok, gayet iyisin, sadece göbek-mide bölgesi o da mekik ve bölgesel egzersizle gider.
Bu haberi daha mutlu bir şekilde vermek isterdim size.Hamileymişim değil de hamileyim demek.
Dün doktora gittim.Muayenede bi terslik var rahim içinde çok sıvı var dedi.Teste yolladı.Adet olduğuna emin misin dedi.Evet dedim pazar günü yoğun bi kanamam vardı.Yolladı aşağı idrarda gebelik testi.hamileymişim ben.Düşük yapıyomuşum.Naptın kızım sen hiç mi anlamadın hamileliğini dedi.Hocam ne biliyim dedim.3 nisanda adet olmuştum.3 mayısta kanama başlayınca adet oldum zannettim dedim.üstüne görmüşüm meğer.bebeğimi kaybetmemin sebebi de yaptığım temizlik.çamaşır makinesini çektim.tül astım vs.sonuç olarak başlamadan bitti.hayal kırıklığı... nasip değilmiş...
sevindiğimiz tek şey doktorla süper iyileşip kilo vermişsin.sende pko falan kalmamış.rahat ol şu dönemi atlat yine kalıcaksın kendiliğinden hemde tedavisiz rahatlıkla dedi.o konuda içini rahat tut dedi.
ablamdayım şimdi işe gitmedim.yarın gitcem.cumartesine kadar beklicez parça kalmış içimde düşmezse kendiliğinden kürtaj olcam.
paylaşayım dedim.dua edin benim için...
selam kizlar
ögle yemegim:
1 kücük tost
1 kara kuru ekmegimden,
biraz peyaz peynir
yarim domates
öglen biraz fazla yedim kabul ediyorum :18:
aksam :
2 az yagli firinda kanat yaptim ama annem yarisini yedigi icin, 1 bucuk yemis oldum
yarim tabak bezelye yemegi
bol bol cok az yagli salata
1 catal pilava, bi catalda biber kizartmasinaama sadece 1 catall tadimlik yani
suan cok fena tatli krizim tuttu, kizlar tatli krizi gelince napiyorsunuz ?
cikulataya veya muza dalmadan nolur yardim edin, ne yiyebilirim
arkadaslar tarcinli süt filan diyodu onumu icsem? :18:
slm kızlar benide aranıza alın 2 ay önce doğum yaptım çok ama çok mutsuzum 89 kiloyum doğumdan sonra verdiğim kilolardan 3 kilosu geri geldi.Sezeyan olduğum için platesede başlıyamıyorum. Çok ama çok mutsuzum.
teşekkür ederim canım..90kilo da hoşuma gidiyo da işte 80e düşsem yeter bana daha aşağısında gözüm yok
Miraycım çok beğendim resimlerini , inan hiç kötü görünen bi kilon yok , Baharında resimlerinden gördüm bugün , doğru yoldasın bebişimm , bu şekilde devam :129::129::129::129::129::129:
canım yaabenimde fazlasında gözüm yok , 75 bile kafi banada
teşekkür ederim canım..bana 75 bile az kocam da izin vermez herhalde çok zayıf olmama=)) sağlıklı olayım bide üstüme rahat rahat kıyafet bulabileyim bana yeter:)))
bebişimm senin boyun uzun , ben fukara 1.66 yım , ondan 75 yani
buarada bende bi tane gelinlikli fotomu koydum,sana özenip
gördüm gördüm yorum bilem yaptım ki=))
evet boy avantajım var birazcık onu kabul ediyorum=)
canım benim yoğurdun içine pekmez koy istersen , o da bastırır tatlı krizini , yada tarçınlı süt iç dediğin gibi
canım hoşgeldinn , verirsin Allahın izniyle kilocukları , yeterki moralini yüksek tut
Miraycım çok beğendim resimlerini , inan hiç kötü görünen bi kilon yok , Baharında resimlerinden gördüm bugün , doğru yoldasın bebişimm , bu şekilde devam :129::129::129::129::129::129:
canım yaabenimde fazlasında gözüm yok , 75 bile kafi banada
canım benim yoğurdun içine pekmez koy istersen , o da bastırır tatlı krizini , yada tarçınlı süt iç dediğin gibi
[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B]
Nese ben artık çıkayım ütüm var daha iki gündür ütü masası ortada bitireyimde kaldırayım herkese iyi geceleer...
aynurcum öpüyorum canım