Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Rabbim eşininde Güzin teyzeninde yattığı yeri cennet eylesin inşAllahh ,Allah sana da sabır versin ablamm , demekki sen güçlü bir kadınsın , Rabbimde seni bu şekilde sınıyor heralde...

evet eşim sizden bende çok uzaklardan değilim , mersindenim abla , sen taşın tabikide gelirim ziyaretine aaa lafımı olur şekerimm :34::34::34:

insan bazen öyle bi durumda oluyorki , sıkıntısının ilacı küçücük bişeyler bile olabiliyor , iyikide içine atmammışsın acılarını , iyikide bi şekilde bişeylerle dağıtmışsın dalgın kafanı , herşeyin hayırlısı olsun :16::16:

amin canım..nerelerden dua aldı canım güzin teyzem.
mersin benim çok beğendiğim bir yer..hele narlıkuyu..
neyse..bir de makina alabilirsem..çok iyi olacak..şu an adanaki ev tamir aşamasında.
pimapemler takıldı.boyacılar girdi.gerisi taşındıktan sonra.biraz bütçe meselesi..

eşin bizden demek..
neyse ben şubat 2 de eşimi kaybettim.epey bir zaman da topiğe giremedim.ama arada bir girip okuyordum.
kadının kocası öldü! o internette fink atıyor diyecekler..
dünde yine adanalı bir dostumu güzin teyzami kaybettim.tanıdığım en kibar 'adanalı'ydı..artık eşimle
orda arkadaş olur.yalnızlık çekmezler..
bazan insanları yaptıklarının boşa gitmediğini konusunda bilgilendirmek gerekir.ya da şükranlarını sunmak..
ben her ikisini ancak şimdi yapabiliyorum..
kasımda ankaradaki evi adanaya taşıyacağım..oraya gelirsen buluşuruz..[/QUOTE

Başınız sağolsun

ya kızlar off ne gıcık oldum kendime bilemezsiniz. markete gittik, kocam pişmaniye alcam diye tutturdu. yapma dedim, yalvaran kedi bakışımı attım ama nafile. eve gelince de yedik ya, ben dayanamıyorum pişmaniyeye. of ki ne of. gitti 1 haftam.

dökülün bakalım, herkes yazsın kaçamaklarını. bunlar son kaçamaklarımız ha ona göre.

Afiyet bal olsun şekerim. Kırk yıl düşünsem marketten pişmaniye almak gelmez aklıma. Genelde misafire felan giderken yolda alınan şeydir benim için pişmaniye:)) Bütün kutuyu yemediysen sorun yok, arada kaçamak yapmak iyidir boşver:9::9:

öhhööm öhhö mönnüüm:ssz:
kahvaltı saat 12;
1bardak şekersiz çay
3-4dilim beyaz ekmek
1 domates
çeyrek kk kadar peynir
20dilime yakın patates kızartması:17:

öğlen yemeği saat;16;
tavuklu pirinç pilavı yarım porsiyon
3dilim kavun
2lt su ve 2 fincan bitki çayı:20:
başkada bişi yemem bugun cozuttum açlık hissimde yok
yorgunum ve uykusuzum erkenden uyursam bugunu böle kapatırım inşallah:27:

Beğenmedim ben mu mesajııı. Cısss yemek yok patates kızartması.

Günaydınlar topiğimizin uykucu güzelleri :1:

Sabah 05:45de güne başlamış bulunuyorum ve kendimi inanılmaz dinç hissediyorum :34:
Normalde hep bir 5 dakikda daha 5 dakika daha diye genelde çok geç uyanırdım. Hatta genelde sabaha karşı yatardım :1:
Dün gece 11de ailecek yatağa yattık ama kakara kikiri derken bir yarım saat geçti sonrada alışmamış totoşda tuman durmaz hesabı dön sağa dön sola 12 gibi ancak uyudum :34:

Uyanır uyanmaz kendime bir koca fincan sıcak suya 1 tatlı kaşığı bal ve bol limon ekleyip aç karnına içtim :16:
Eşim uyanıp ya bir kaç gün sonra başlasak spora diyince fit oldum :47::47::47: ama tabiki ona birşey demedim sadece meşhur kedi bakışımı yapıp sen bilirsin dedim :1:
Adamcağız yatağa döndükten iki dakika sonra hadi çıkalım madem uykum kaçtı dedi sonunda :32::32::32:

Çok fazla olmasada yine bir 20 dakika baya tempolu yürüyüşümüzü yapıp birde aletlere binip eve döndük.
Belki birçoğunuz için pek birşey değildir ama ben su içinde kaldım yine :34:
Eve gelip anında çay demleyip duşumu aldım ve kahvaltımızı yaptık ailecek :56:

Kahvaltıda yediklerimizide yazayım bari ;
2 ince dilim Ekmek
6 zeytin
1 KK Beyaz Peynir
1 Domates
1 Salatalık
1 Su bardağı şekersiz Çay

Bu saate kadarda 1 litre suyumda tamam :34: Akşama kadar kesin 3 litreyi geçerim :34:
Akşam üzerede kızımla tekrar spor yapacağız inşallah.
İnşallah bundan sonra hep böyle geçerde başarılı olduğumu bir an önce görürüm :122::122:

kuzum kuzum bebeeemm cücüüüümm o senin şekerliğinnn :16::16::16::16::16:gel sanada yapayım anneemm , beraber yeriz :56::56::56:

bende istiyorum ocakta herifim geldiğinde daha formda bir Aynur olmayı , hem eşim geldikten sonra bebiş çalışmalarınada başlicazz , o yüzden mecburum kilo vermeye :34::34::34::34:
buarada yeğenimi eritiyorum günden güne , hadi bakalım
:27::27::27:

o kadar yakın hissediyorum ki hakikaten yolum düşse de kapını çalsam kırk yıllık dosttan daha samimi sıcak davranırsın gibi geliyor. yapmış kadar oldun kuzum ya, sıcaklığın yeter senin.

aynurcum valla benim de eltim şubat başı doğuracak. eşimin de dopum günü var o ara. doğuma kaynanamlar falan gelecek, hepsini şok etmek istiyorum o ara. kaynanamlar beni en son 94 kg iken, eltimler de 89 kg iken gördüler. 20 kgmın üzerinde bir fark ağızlarını açık bırakmaya yeter. zamanında hepsi de az üzmedi beni bu kilolar yüzünden. çok feci gaza geldim, sen eşini şaşırt ben de onları kuzum. belli olmaz belki biz de sonra bebiş düşünürüz :))

Bende itiraf edeyim bari :1:
15 dakika öncesine kadar melek kadar masumdum :60:
Bizimki gelirken süt almayı unutmuş büyük kız bende geleceğim diyince küçük dururumu oda takıldı peşine ve sonuç; Yarım kilolukta olsa sütlü dondurma alınmış gelirken :47::47::47:

Anam ben dondurma için herifi bilem satarım dayanamam :60: :60: :60:
4 Kaşık kadar yiyiverdim iki dakikada :1:
Pişmanmıyım aslaaaaaaaaaaaa :1: ama bir daha aldırırmıyım aslaaaaaaaaaa nasılsa havalarda ufak ufak soğmaya başladı üstelik okadar spor yapacaksam işe yarasın demi ama :34:

Bak buraya yazıyorum hepinize söz dondurma yersem iki olsun :1:
Şaka şaka yememek için elimden geleni yapacağım :34: söz

Canım daha evvelde birileri aynı şeyi teklif etti geçmişte ama millet alışmış cumaya üstelik haftasonları herkes eşiyle ailesiyle birşeyler yapıp kaçamak yapıyor nasılsa diye cuma iyi oluyor sonuçta bir sonraki cumaya kadar hepsi gitmiş oluyor :34:
Şimdi her nekadar yemiyeceğiz desekte haftasonu evde yemek faslı farklı oluor eşlerde evde olunca bu durumda hepimiz pazartesi tartılsak kafadan artı olucağız eee tartı gününden sonrada bir gün kaçamak yaparsak gitti 4 gün kafadan :1:
Hee benim için fark etmez nasılsa Allahın günü ha cuma ha pazartesi ama emin ol çoğunluk alışmışken tekrar gün değişikliğine gitmek istemez ama sen yinede bir Yenaya danış, millete bir sor çoğunluk tamam derse bende seve seve uyarım :34:

Siz nereye ben oraya :32::32:

Aramıza hoşgeldin :3:

Eeee o zaman sende tut bir uçundan da şu kiloları bir çart diye ikiye bölelim :1:
Emziriyorsan bol bol su iç emin ol süt oluyor zaten :34: eskiler öyle ye diye tutururlarmış :34:
Eminim düzenli paylaşımda bulunur bizlere arkadaş olursan birde emzirmeye devam edersen zaten o kilolar patır patır gider :34:
Daha vucudun yeni yeni kendine gelmiştir :34:

mevsimin sonu diye ben de yedim geçen hafta dondurma cecoşum. hemen önümüze bakarsak sıkıntı yok.

bu arada çok haklısın tartı günüyle ilgili. zor olur tartı zamanı topiğe uğrayan arkadaşlara (lafımı da sokarım) :47:. cumartesi pazarın telafisi oluyor tüm hafta bu şekilde de. aman bilemedim şimdi.

geçmişi okurken cecoş spora gitti mi acaba diyordum ki aşağıdaki mesajını gördüm.

Günaydınlar topiğimizin uykucu güzelleri :1:

Sabah 05:45de güne başlamış bulunuyorum ve kendimi inanılmaz dinç hissediyorum :34:
Normalde hep bir 5 dakikda daha 5 dakika daha diye genelde çok geç uyanırdım. Hatta genelde sabaha karşı yatardım :1:
Dün gece 11de ailecek yatağa yattık ama kakara kikiri derken bir yarım saat geçti sonrada alışmamış totoşda tuman durmaz hesabı dön sağa dön sola 12 gibi ancak uyudum :34:

Uyanır uyanmaz kendime bir koca fincan sıcak suya 1 tatlı kaşığı bal ve bol limon ekleyip aç karnına içtim :16:
Eşim uyanıp ya bir kaç gün sonra başlasak spora diyince fit oldum :47::47::47: ama tabiki ona birşey demedim sadece meşhur kedi bakışımı yapıp sen bilirsin dedim :1:
Adamcağız yatağa döndükten iki dakika sonra hadi çıkalım madem uykum kaçtı dedi sonunda :32::32::32:

Çok fazla olmasada yine bir 20 dakika baya tempolu yürüyüşümüzü yapıp birde aletlere binip eve döndük.
Belki birçoğunuz için pek birşey değildir ama ben su içinde kaldım yine :34:
Eve gelip anında çay demleyip duşumu aldım ve kahvaltımızı yaptık ailecek :56:

Kahvaltıda yediklerimizide yazayım bari ;
2 ince dilim Ekmek
6 zeytin
1 KK Beyaz Peynir
1 Domates
1 Salatalık
1 Su bardağı şekersiz Çay

Bu saate kadarda 1 litre suyumda tamam :34: Akşama kadar kesin 3 litreyi geçerim :34:
Akşam üzerede kızımla tekrar spor yapacağız inşallah.
İnşallah bundan sonra hep böyle geçerde başarılı olduğumu bir an önce görürüm :122::122:

hiç küçümseme canım sporunu, baya baya hızlı başlamış oldun. kahvaltın da harika. tam gaz devamm.

Afiyet bal olsun şekerim. Kırk yıl düşünsem marketten pişmaniye almak gelmez aklıma. Genelde misafire felan giderken yolda alınan şeydir benim için pişmaniye:)) Bütün kutuyu yemediysen sorun yok, arada kaçamak yapmak iyidir boşver:9::9:

ya biz de gördük, özlemiş eşim, alalım diye tutturdu. koskanın pişmaniyesi, çağrı markette var canı isteyen olursa :)))

50 gr anca yemişimdir canım. zaten dünden 100 gr da olsa daha hafifim. şimdi daha iyiyim yani moral olarak. sağol :)))

Zeynep abla başın sağolsun, Allah sana sabırlar versin.

bu arada ben de tüm kızları okumaktan keyif alıyorum ama Aynur ve Banu (cecoş yani) daha bir keyif, neşe katıyorlar topiğe. Mehtap ve Yenanın da espri anlayışları mükemmel. bu topik iyi ki var. ilk okuduğum günden beri bağımlılık yaptı. itiraf etmek gerekirse diyet topiği gibi değil, diyet konusunda motivasyon biraz zayıf, hele de yaz aylarında. ama bu topikteki insaniyet ve dostluğu kırk diyet topiğine değişmem.

Herkese hayırlı haftalar;

kızlar dün akşam üstü eşimin işyerinde işleri vardı,bende onu almaya gelmiştim işi bitmediği için hadi bir internete gireyim dedim,sultancığımın attığı videoya seyrettim tam 1,30 saat aman allahım kadın 635 kilodan 200 kiloya düşmüş 7 senede ama ne sıkıntılar çekmiş yarabbim ,lütfen sizde seyredin ,inanın yemekten tiksindim resmen ya şunun şurasında dedim vereceğim 15 kilo ne kadar kolaymış kadın 435 kilo verdi ama içler acısı gittim akşam 30 dakka yürüdüm 20 dakkada titreşim offffffff çok kötü ya,

sabah:1 dilim ekmek ,1 yumurta yarım kibrit kutusu peynir,yarım domates ,yarım salatalık yedim

öğlen :5 kaşık bulgur pilavı ve 1 tane ayran içicem,

akşam:artık akşam yemeklerini iş yerinde yapıcam ve saat 6,30 da yiyeceğim bu akşam ki menümü anlatayım

domatesi dörde bölüp atıcam,biber ,1 tane patates ve soğanı da aynı şekilde ,üzerine bir yemek kaşığı zeytinyağı kekik ve biraz salça ağzını kapatıp pişircem,1 dilim ekmek ve ayran

hayırlı haftalar arkadaşlar, inşallah güzel geçer bu haftamız.

necan, aynur, nurgü, cecos ve diğer topik kızları, ben cuma gününden 400 gr daha hafifim. birinci ben olucam nihohoyt.

benim olucak fıstık, binicem üstüne, vurucam kırbacı, vurucam kırbacı :47:

Son düzenleme:
ceco34,nurgü ve diğer başsağlığı dileyenlere teşekkür ederim..
Ceco34,canım ebay'e üyeyim.rusyadaki kardeşimin adresine gönderiyorum.
O bana getiriyor.ama ağır şeyler istemiyor.
Gümrüğe takılır diye korkuyorum.çok ceza gelşyormuş.
Güzellik malzemeleri.zayıflama ilaçları ve telofon gibi olanlar da yasak.

Nurgü66..evde bir şey dikmiyorum..bankadan emekli olunca kursa
gittim.o güne kadar hiç dikiş bilmiordum.şimdi az bişey öğrendim.ben mefruşat kursuna gittim.
Eşim öldükten sonra boşluğa düştüm.kendimi meşgul edecek birşeyler arıyorum.
Birde yıllardır ona bakmaktan evle ilgilenemedim.perdelerim çok eski.kendim yapmıştım.
şimdi yine kendim yapmak istiyorum.aslında hayata tekrar başlamak istiyorum.
Bernina'nın eski modelleri var.ama cesaret edip alamıyorum.bimdekiler sonradan sorun çıkarıyor.

başınız sağolsun,allah sabırlar versin,kafanızın dağılması için yaptığınız çok güzel bir uğraş,

Herkese hayırlı haftalar;

kızlar dün akşam üstü eşimin işyerinde işleri vardı,bende onu almaya gelmiştim işi bitmediği için hadi bir internete gireyim dedim,sultancığımın attığı videoya seyrettim tam 1,30 saat aman allahım kadın 635 kilodan 200 kiloya düşmüş 7 senede ama ne sıkıntılar çekmiş yarabbim ,lütfen sizde seyredin ,inanın yemekten tiksindim resmen ya şunun şurasında dedim vereceğim 15 kilo ne kadar kolaymış kadın 435 kilo verdi ama içler acısı gittim akşam 30 dakka yürüdüm 20 dakkada titreşim offffffff çok kötü ya,

sabah:1 dilim ekmek ,1 yumurta yarım kibrit kutusu peynir,yarım domates ,yarım salatalık yedim

öğlen :5 kaşık bulgur pilavı ve 1 tane ayran içicem,

akşam:artık akşam yemeklerini iş yerinde yapıcam ve saat 6,30 da yiyeceğim bu akşam ki menümü anlatayım

domatesi dörde bölüp atıcam,biber ,1 tane patates ve soğanı da aynı şekilde ,üzerine bir yemek kaşığı zeytinyağı kekik ve biraz salça ağzını kapatıp pişircem,1 dilim ekmek ve ayran

ben de senin gibi düşündüm canım, Allah sağlık sıhhat versin de az yer veririz kiloları.

menün de gayet güzel, spora da başladın bu hafta güzel sonuçlar alacaksın bence sen.

ben de birazdan 3 mil lesliemi yapayım. yine uğrarım bir saate.

gunaydin kizlaaar gune bende erken basladim ama ins uyumadan aksami ederim :1: zaten sabah gibi uyumustum :1: uyku kilo vermemi cok engelliyor vazgecmem gereken seylerin icinde :50:

canım benim ne kadar sevindim.eğlendiğine.çok yorulmuştun.iyi gelmiştir.
'_Ablan kurban olsun sana!!! bulursam haber veririm..aslında sahibinden satılık ilanların olduğu bir site var.
ama cesaret edemiyorum.
bugün aslında kötü başladı.sabah namazdan sonra uyku tutmadı.sürekli dua ettim.bir ara ağladım.içime bir his geldi..
sanki biri ölecekmiş gibi..dua ede ede yatttım.öğleye doğru 17 yıllık adanalı komşumun öldüğünü öğrendim.sabah ben ağladığım sırada..
ben de ona dua göndermştim..istanbula götürmüşlerdi.sürekli çıkarıyordu.aylardır hastanedeydi.
rabbim mekanını cennet eylesin.kızıyla oturuyordu.şimdi o da benim gibi yalnız kaldı..akşam 8 gibi geldiler.yarın öğle defnedilecek..
ben evine gidemedim..
hayat böyle bir şey..

Zeynep abla,başın sağolsun Allah sevdiklerine sabır versin makanı cennet olsun inşallah...

Herkese merhaba,iyi haftalar :71:

Hafta sonu yoğundum bende.Cumartesi eşimin iş yerinden arkadaşları ve eşleri geldi.3 aile.Onlara hazırlık yaptım işten erken çıkıp.Gece 1 e kadar oturduk.Bi tanesi yeni evli daha 15 günlük :) Sohbet muhabbet iyiydi.Bende onlarla birlikte yedim ama yaptığım tüm ikramlardan :( Bi o kötü oldu işte.
Pazar günü de ablam eniştem ve kaynım geldi yemeğe.Kalabalık olunca yine fazla kaçtı herşeyden.Bu sabah da tartılmak istedim ama tartımın pili bitmiş :( Kesin artıdayımdır ona şüphe yok ama en azından bi dank ederdi kafama fazla abartmadan başlardım rejimime.Hiç içimden gelmiyor bugün.Doktor kontrolüm var bakalım düşük sonrası ilk kontrolüm.Bi problem çıkmaz inşallah...

Herkes iyidir umarım...Öpüyorum hepinizi... :54:

zeynep abla,başın sağolsun allah sevdiklerine sabır versin makanı cennet olsun inşallah...

herkese merhaba,iyi haftalar :71:

Hafta sonu yoğundum bende.cumartesi eşimin iş yerinden arkadaşları ve eşleri geldi.3 aile.onlara hazırlık yaptım işten erken çıkıp.gece 1 e kadar oturduk.bi tanesi yeni evli daha 15 günlük :) sohbet muhabbet iyiydi.bende onlarla birlikte yedim ama yaptığım tüm ikramlardan :( bi o kötü oldu işte.
Pazar günü de ablam eniştem ve kaynım geldi yemeğe.kalabalık olunca yine fazla kaçtı herşeyden.bu sabah da tartılmak istedim ama tartımın pili bitmiş :( kesin artıdayımdır ona şüphe yok ama en azından bi dank ederdi kafama fazla abartmadan başlardım rejimime.hiç içimden gelmiyor bugün.doktor kontrolüm var bakalım düşük sonrası ilk kontrolüm.bi problem çıkmaz inşallah...

Herkes iyidir umarım...öpüyorum hepinizi... :54:

hayatım iyişallah bir sıkıntı çıkmaz,hep misafir kabul edince yada gidince böyle oluyor,dur diyemiyorum kendime bende,ah tomurcuk senin kilona bir insem 81 i bir görsem

günaydın kızlar bu gün normal tartıda tartıldım eneeeee:53::53::53:94 çıktım 3 kilo kadar eksikmi desem benimki fazlamı tartıyor desem moral olduu

Back
X