Bende itiraf edeyim bari

15 dakika öncesine kadar melek kadar masumdum

Bizimki gelirken süt almayı unutmuş büyük kız bende geleceğim diyince küçük dururumu oda takıldı peşine ve sonuç; Yarım kilolukta olsa sütlü dondurma alınmış gelirken

Anam ben dondurma için herifi bilem satarım dayanamam

4 Kaşık kadar yiyiverdim iki dakikada

Pişmanmıyım aslaaaaaaaaaaaa

ama bir daha aldırırmıyım aslaaaaaaaaaa nasılsa havalarda ufak ufak soğmaya başladı üstelik okadar spor yapacaksam işe yarasın demi ama
Bak buraya yazıyorum hepinize söz dondurma yersem iki olsun

Şaka şaka yememek için elimden geleni yapacağım

söz
Canım daha evvelde birileri aynı şeyi teklif etti geçmişte ama millet alışmış cumaya üstelik haftasonları herkes eşiyle ailesiyle birşeyler yapıp kaçamak yapıyor nasılsa diye cuma iyi oluyor sonuçta bir sonraki cumaya kadar hepsi gitmiş oluyor

Şimdi her nekadar yemiyeceğiz desekte haftasonu evde yemek faslı farklı oluor eşlerde evde olunca bu durumda hepimiz pazartesi tartılsak kafadan artı olucağız eee tartı gününden sonrada bir gün kaçamak yaparsak gitti 4 gün kafadan

Hee benim için fark etmez nasılsa Allahın günü ha cuma ha pazartesi ama emin ol çoğunluk alışmışken tekrar gün değişikliğine gitmek istemez ama sen yinede bir Yenaya danış, millete bir sor çoğunluk tamam derse bende seve seve uyarım
Siz nereye ben oraya

Aramıza hoşgeldin
Eeee o zaman sende tut bir uçundan da şu kiloları bir çart diye ikiye bölelim

Emziriyorsan bol bol su iç emin ol süt oluyor zaten

eskiler öyle ye diye tutururlarmış
Eminim düzenli paylaşımda bulunur bizlere arkadaş olursan birde emzirmeye devam edersen zaten o kilolar patır patır gider

Daha vucudun yeni yeni kendine gelmiştir