Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar
sonunda leslie ile arayı düzeltmeye niyetlendim ve 40dk yaptım
yürüyüşe çıkamamıştım bugün iyi oldu inşallah yürümediğim zamanlarda yapabilirim bundan sonra
umutcum haklısın resmen saldık ama haklıyız bence:)ben başlayalı martta 2 sene olacak hep kısıtlamalı yedim genelde dikkatli gittim ama son 1 senedir bir sonuç alamadım bıktım biraz açıkcası ama şimdilerde toparlanma niyetindeyim kafada bitirmeye çalışıyorum başarırsam dişimi sıkıp 10 kilo daha vermek istiyorum inşallah ondan sonra korumaya geçerim zaten onu beceririm gibime geliyor son seneme bakarak
tabii yürüyüş hep hayatımda olacak inşallah
miyop geçmiş olsun kuzuna burun tıkalı olunca da uyunmuyor ki napsın kuzucuk çabucak geçer inşallah sıkıntısı
okumak zevkli biliyorum hele enerjik kapışkan aynur süper ama sen yine de yaz aynı zamanda:)

unutmadan söyleyim daha doğrusu itiraf edeyim
aşureyi ben yaptım fazla şekerli değildi fazlası bayıyor gerçekten ama 1 değil 2 kase yedim öğlen yemeği ve akşam yemeği yemedim

Selamm fıstıkgiller familyasııı :16::16::16::16::16:

nassınız yavrılarrrr ? benden iyilik , öğlen okuldan geldim , mammişlerimi hüplettim , geçen aldığım abajurun parasını vermeye gittim , oohh kendimi sokağa atmak için neden oldu bana , ama soğuku haaa ,uuyyhh bbrrrrrrrr :30::30::30::30:

hay MaşAllaaahh +90 topicinin DUKANCANları artmış , ooohh yalnız değilimm ülleeyynnnn :118::118::118::118:

yavrular yardım isterseniz 1.5 aylık dukancan olarak her türlü soru ve sorunlarınıza açığımm :34::34::34::34:

Ayy valla ben eksiklerini tamamlayıp geliyorum yanına dukkan yapmaya :-) ben biraz fazla sorarım ama soyliyim :-)

Doğumm günün kutlu olsuunn şekeriiimmm , herşey gönlünce olsuunnn :16::16::16::16:

Ama canim,dukan sana uygun olurmu emzirirken. Bol sutlu gunler..

Canım zaten artık sadece geceleri emiyor okulda sagamadigim için baya azaldı sutum yinede 1 ay daha bekliyim diyorum tam ek gidaya geçince basliycam

Canım öksürmektenmi çıkardın.?
geçmiş olsun tekrar..

Az kaldı doğum günümüze :)
ben doğum günüm kutlansın hediyelerim gelsin istiyorum ama yaşım sorulsun istemiyorum artık :)

Evet canim öksürmekten cikardim :(
aynisini bende istiyorum, dogum günümde yasim ilerlemese ah keske :)) 25 oluyorum ama sen bide bana sor, sanki cok yaslaniyorum gibi geliyor,
30uma ne kaldiki sunun surasinda ? diyorum hep..
zaman fazlami hizli geciyor ne ?
insallah hediye olarakta herkes bana canta alir
:16:
:16: canim cantalarimmmm :16:

İyi yaparsın canım, hatta ilaçlar etki etmediyse iğne falan yaparlar belki toparlarsın.

Benim de 25'inde
:17:

baliksin yani :23:
ben kovayimmm

Herkese iyi haftalar :)

Geçmiş olsun canım. İyice kronik hale gelmeden doktora görünsen? İlaç tedavisine ihtiyacın olabilir...

Sagol umutcum gittim bugun doktora artik annem zorla gönderdi, bugun gercekten iyice fena oldum.
akcigerini üsütmüssün dedi doktor, antibiyotik verdi ve suda eriyen ilac verdi,
1 haftada izinli yazcakti beni ama yazma dedim,
cok cok dikkat et diye uyardi beni, bakalim nolcak,
birkac gün daha kötü olursun dedi, merak etme dedi, balgamini cözmek icin cok öksürcen dedi bide

Bugun doğum günüm ve 40 oldum...:16:

sevgiler.....

Oooo dogum günün kutlu olsun nuhancimmmm, nice yillara insallah :16:

iyi akşamlar
sonunda leslie ile arayı düzeltmeye niyetlendim ve 40dk yaptım
yürüyüşe çıkamamıştım bugün iyi oldu inşallah yürümediğim zamanlarda yapabilirim bundan sonra
umutcum haklısın resmen saldık ama haklıyız bence:)ben başlayalı martta 2 sene olacak hep kısıtlamalı yedim genelde dikkatli gittim ama son 1 senedir bir sonuç alamadım bıktım biraz açıkcası ama şimdilerde toparlanma niyetindeyim kafada bitirmeye çalışıyorum başarırsam dişimi sıkıp 10 kilo daha vermek istiyorum inşallah ondan sonra korumaya geçerim zaten onu beceririm gibime geliyor son seneme bakarak
tabii yürüyüş hep hayatımda olacak inşallah
miyop geçmiş olsun kuzuna burun tıkalı olunca da uyunmuyor ki napsın kuzucuk çabucak geçer inşallah sıkıntısı
okumak zevkli biliyorum hele enerjik kapışkan aynur süper ama sen yine de yaz aynı zamanda:)

yess I am the kapışkan Aynuurrrr :52::52::52::52::52:

aynisini bende istiyorum, dogum günümde yasim ilerlemese ah keske :)) 25 oluyorum ama sen bide bana sor, sanki cok yaslaniyorum gibi geliyor,
30uma ne kaldiki sunun surasinda ? diyorum hep..

baliksin yani :23:
ben kovayimmm

Ben de 25 oluyorum...
Kendimi o kadar büyük hissetmiyorum ama dün saçımda ilk beyaz teli buldum :53: Yaşlanıyorum galiba:18:
Aslında ilk beyazım bile olmayabilir çünkü boyuyorum yıllardır, kendi saç rengimi unuttum valla:1:

Ben de 25 oluyorum...
Kendimi o kadar büyük hissetmiyorum ama dün saçımda ilk beyaz teli buldum :53: Yaşlanıyorum galiba:18:
Aslında ilk beyazım bile olmayabilir çünkü boyuyorum yıllardır, kendi saç rengimi unuttum valla:1:

Ayni yastayiz demek :) 2-3 tel beyaz sacim bendede var, boyamadigim icin görünüyor tabi :))

bugunku menum
sabah :1 bardak bögurtlen cayı esliğinde tost
öglen kuskus salatası
arada 1 elma
akşam 1 tabak fasulye (8kaşık)1 dilim ekmek 2 domates
spor 20 dakika yurudum
su 2 litre
zukunft ruh hali:fasulyeden nefret ederim ama yemek zorunda kalmaktan dolayı kötü:27:

Selamun Aleykum kizlaaaaarrrrr :122: :122: :122:

Yogun bir gunden sonra hele sukur gelebildim :34:
Aksilik olacak ya cimcime laptobumu bozdu :27::27:
Nasil becerdi bilmiyorum ama acilmiyor :27: Neyse belki kendiliginden duzelir :34:
Kizin tabletinden gireyim dedim oda zor oluyor ama en azindan size haber vereyim dedim :34:

Bir yanlis anlama oldu galiba. Ben mesaj atmadan kabul edin beni demedim ki. Zaten bu 3. Haftam. Sadece miyop da listeye girmis denmesine ithafen daha beni tanimadan cogu gidiyor gibi laflar edilmesi. Direkt laf bana geldi gibi hissettim. Yani zaten ben onemsemesem busozleri de onemsemezdim. Ama bi sans verilseyi pesin hukumlu olunmadan. Acaba onemsemiyor gibi mi gorunuyorum, oyle lakayt bir izlenim mi verdim diye de dusunuyorum. İki hafta kuralina da bir lafim yokki.
Hem senin paylasimin yetersiz. Bizim ambiyansi bozuyorsun derseniz tamam, ben boynumu buker giderim yahu.

Hic bir yere gitmek yok otur oturdugun yere :1: birlikte daha verecegimiz cok kilolar var :1:

allah seni ya kız o kadar bol pantolonu niye giyenki bacağına neyse allahtan felaketle sonuçlanmamış :9::9:
aşure yedinmi aşure dayanıp yemediysen helali hoş olsun tatlım yediysende boşver afiyet olsun :1::1:

Canim asure yapilirda yenmezmi Allah adami carpar :60:
Yedim tabi ama ogle yemegi yerine bir kase tabi fazla sekerli yapmadim :34:

herkese merhaba;

sonunda gelebildim fırsat bulup bakabildim buralara da... başımız o kadar kalabalık ki anlatamam.
babaannem hastaneden çıktı bende kalıyor. sanırım bundan sonrada bir yere gidemez.
ama anlamak istemiyor bunu. sürekli çocuk gibi mızırdanıyor, sızlanıyor sürekli şikayetçi. elimizden geleni yapmaya
çalışsak da farketmiyor. bilenler bilir evim küçük ancak sığıyoruz ama zor. ev bakıyorum ama buralarda ev de
bulmak zor. bakalım nasıl olacak.
iş çok yoğunlaştı artık işlere de yetişemez olduk bazı günler sadece dolanıyoruz. küçücük dükkanda
kuyruğu yanmış kediler gibi dolanıyoruz. anlayacağınız allah beterinden saklasın ama telaş telaş telaşş başka bir şey yokç
sizler nasılsınız?? herkes iyi mi??

Canim Babannene cok gecmis olsun :34:
Senden de Allah razi olsun yuregi guzel insan :34: Insallah hersey gonlunce olur... Aminnn

Arkadşlarım merhaba,
2 gündür buraya anca buraya vakit ayırabildim. Öncelikle, pazar kahvaltısı oldukça başaralı geçti. Koca bir peynir tabagi, 1ad. yumurta, 3-4 parça jambonla ile kahvaltıyı geçirdim. Tabağımı gören ardaşlarım :7: direk aaa bu dukan yapiyor dediler. iki laf geçiştirmesi ile konu değişti:9:: Kendime çok şaşırdım açık büfede var olan bilumum haburişlerinden hiç canım istemedi. Sadece biraz tatlılarda ağzım sulandı:56:
Yarın atak dönemim bitiyor. Kendimi biraz hafilemiş hissediyorum. İnşallah atak dönemi sonucuna ulaşırım.

Dün gece, 107 kilo olan çok sevdigim bir dostum bende misafirdi...sanırım onu peşimden sürükliyeceğim....

sevgiler.....

Canim dogum gunun kutlu olsun :34:
Rabbim Ailen ve tum sevdiklerinle nice guzel seneler nasip etsin :34:

Ayy millet demiyormu eski resimlerime baktıkça ay ne kadar zayifmissin sinirlerim tepeye çıkıyor :((

Canim bozma moralini sen o kisilere zayiflayarak gereken cevabi vereceksin zaten :34:

Selamlar, valla bugunler benim icin cok tehlikeli. Asureye bayilirim. Bgn de asure yedim malesef. Allahtan bu apartmanda yeniyiz, getiren olmaz. Herkes kendi halinde. Ama annemin komsularindan geliyor. Bebisim kac haftadir iyilesemedi. Geceleri beni de uykusuz birakiyor. Hani su tam bruno reklamindaki gibi. Burnu tikaniyor, ajitasyon yapiyor. Tam iyilesti diyoruz,tekrar oksuruk, aksirik, burun akintisi, hiril hiril geniz akintisi,sirtindan duyuluyor. Simdilik akcigerleri temiz ama daha da inerse antibiyotik baslicaz artik.yavrum benim, burnu rahatlayinca da 4 saat uyuyor. Rabbim tum sevdiklerimizi ve cocuklari korusun.

Canim kuzucuguna cok gecmis olsun :71:
Insallah en kisa zamanda toparlar kendini :34:

yena'cım, umut'cum, kuzucuklarınız hastaymış.. umarım daha ilerlemeden iyileşirler..
benim oğlan da gece yanmda yattı öksürüp durdu.. nerden çıktı birdenbire bu öksürük bilmiyorum gündüz bişeyi yoktu.
sabah da o uyanmadan çıktım evden. bakamadım genel durumuna.. eşime zytrec ver dedim uyanınca.. vermiş belki alerjik bişidir bilemedim ateşi falan yoktu çünkü.

cecoşcum, kotlar üzerinden düşüyorumuş ne güzel ya, sen kemer ve askıyla idare et bi süre daha sonra 2013 şubatta onları komple atarsın artık inşallah :nazar:
canım seninde oğluşuna geçmiş olsun umarım önemli bişeysi yoktur:34:
Selamün Aleyküm Kızlarrrrrrrrrr :122: :122: :122:

Gününüz Aydın olsun kalorileriniz az olsunnnnnnnnnn :34:

SAbah şükür kendimi çok iyi hissederek uyandım :34: Hemen kendime gelmek için kahvemi yaptım sonrada kahvaltı faslımı :34:
Bugün öğleden sonra kız kardeşimle dışarda işleri halledeceğiz ve birlikte biraz zaman geçireceğiz. Allahtan bugünlük pek işim yok o yüzden rahatım :34:
İnşallah bugünde sapıtmam :1:

Canım aslında ikinizde haklısınız sonuçta Yena okadar emek veriyor ve maalesef bundan sonra hep buradayım diyenlerden çoğu sonradan habersizce yok oluyor. Senle birlikte belki başka yeni gelen arkadaşlarda motive olmak için bir an önce listeye dahil olmak istiyor olabilir ve bizlerde Yenanın dediği gibi kesinlikle herkesi açık kollarla kabul ediyoruz :34: Sadece ufacık bir kural kondu ki en azından Yenaya biraz daha kolaylık olsun yoksa o listenin sonu gelmez. Dediğin gibi herkesin meşguliyeti farklı ama inan hepimiz yeri geldiğinde işlerimizi bile ona göre ayarlıyoruz en azından her gün iki mesajda olsa atabilmek için :34:
Ben inanıyorum sende bunu ayarlayacaksın zamanla :1: çünkü bağımlılık yapabiliyoruz :1: ve senide bu kocaman ailenin içine seve seve dahil etmeye hazır başta ben bir sürü ablaların ve kardeşlerin var :34:
Ortaya birşey söylendiğinde ( genelleme yapıldığında ) direk kendi üzerine alınma :34: emin ol burada herkes ortaya lafı koyarım üzerine alınsın demez :34: kim ne demek istiyorsa direk söyler zaten :34:

O yüzden motivasyonunu düşürmeden kaldığın yerden devam et :34: bizlerede fırsat buldukca bir selam verip hal hatır bile sorsan yeter :34: biz sonuçta beslenmeyle ilgili makaleler paylaşılacak diye bir şart koymadık :34: ceco ne yapıyorsun desende bildirim sayıyoruz :1: :1: :1:

anacım burası bağımlılık ötesi bişey herkese sizleri anlatıyorum burda olmaktan ne kadar keyif aldığımı mutlu olduğumu evet ben burdayım ve çoooookkkk mutluyum:3::3:

Dün Dukan 1. günümdü kızlar.
Bi afalladım ne yalan söyliyim. Gündüz iyiydi de sabaha karşı yattığım için gece biraz acıktım ben de yoğurt yedim.
Zor bir geceydi: Yoğurt almak için dolabı açtım. Karşımda kazandibi, profiterol ve aşure vardı :1: Neyse ki aşure sevmiyorum ama diğerleri gözüme çok cazip göründü :47: Hazır herkes uyurken bi tane götürsem mi diye çok düşündüm. Sonra aklıma gündüz yediğim yulaf kepeği geldi, bütün gün boşuna mı o iğrenç şeyi yedim diye kendime mantıklı bi açıklama yaptıktan sonra suyumu yoğurdumu alıp hemencik kaçtım mutfaktan
:1::1:

Allah kolaylıklar versin canım ama yememe savaşında galip gelmişsin tebrik ederim:1:

Arkadşlarım merhaba,
2 gündür buraya anca buraya vakit ayırabildim. Öncelikle, pazar kahvaltısı oldukça başaralı geçti. Koca bir peynir tabagi, 1ad. yumurta, 3-4 parça jambonla ile kahvaltıyı geçirdim. Tabağımı gören ardaşlarım :7: direk aaa bu dukan yapiyor dediler. iki laf geçiştirmesi ile konu değişti:9:: Kendime çok şaşırdım açık büfede var olan bilumum haburişlerinden hiç canım istemedi. Sadece biraz tatlılarda ağzım sulandı:56:
Yarın atak dönemim bitiyor. Kendimi biraz hafilemiş hissediyorum. İnşallah atak dönemi sonucuna ulaşırım.

Dün gece, 107 kilo olan çok sevdigim bir dostum bende misafirdi...sanırım onu peşimden sürükliyeceğim....

sevgiler.....

sağlıkla,sevgiyle,huzurla nice yıllar..en güzel yaştır 40..keyfine vararak yaşa..

yena,umut çocuklarınıza geçmiş olsun.
hafta sonu allahın izniyle ankaraya gidiyorum.1 ay kadar ordayım.bu yüzden pek sık giremiyorum.
yapılacak iş çok.ev kapanacak..fazlalıklar atılacak.faturalar,vergiler..daha valizler hazırlanacak..
neyse ankaraya gidince ankarada oturanları ağırlamak istiyorum..

Teşekkür ederim canım...
gittik doktora gribal bir durum dedi çok rahatladım sevindim...
Oğlumun bu gibi durumlarda kullandığı şurubu var 3-4 gün onu kullancağız ve ılık içeceklerle destekleyin dedi..Ihlamur-adaçayı gibi..

Geç yatmak aslında hiiç iyi bir alışkanlık deği.l şimdiler de çalışma saatimden dolayı iyice alışkanlık yaptı..
Sabahlari 7.15 te kalkıyorum eşim ve kızım çıktıktan sonra eğer oğlum uyuyorsa ben de uyuyorum kalkııncaya kadar. onun dışında 5 saat uyku yetiyor bana...
iyi canım buna şükür diyelim ozaman geçenlerde benim oğluşta öksürdü ıhlamur kaynatıp içine bal koydum içirdim bide ayva hoşafı şekersiz yine bal koydum içine hemen geçirdi bi dene istersen :1:
Sagol canim amin ben bugun doktora gitmeyi düsünüyorum suan hazirlanmam gerekiyor zaten, iyice kötü oldum busabah cikardim biraz malesef :( igreniyom kendimden ya of

Sagol canim düsünülmek ne güzel,
simdi hazirlanip cikcam doktora, iyice kötü oldum artik,

bu arada benimde dogum günüm subatta :16:
subata kadar 10 kilo, cok güzel bir hedef, bende o hedefi koyim kendime,
bu arada benimki 10 subat, sizlerinki kac??

en iyisini yaparsın canım umarım çok önemli bi sorun olmaz dikkat et kendine:1:

arkadşlarım merhaba,
2 gündür buraya anca buraya vakit ayırabildim. öncelikle, pazar kahvaltısı oldukça başaralı geçti. Koca bir peynir tabagi, 1ad. Yumurta, 3-4 parça jambonla ile kahvaltıyı geçirdim. Tabağımı gören ardaşlarım :7: Direk aaa bu dukan yapiyor dediler. Iki laf geçiştirmesi ile konu değişti:9:: Kendime çok şaşırdım açık büfede var olan bilumum haburişlerinden hiç canım istemedi. Sadece biraz tatlılarda ağzım sulandı:56:
Yarın atak dönemim bitiyor. Kendimi biraz hafilemiş hissediyorum. Inşallah atak dönemi sonucuna ulaşırım.

Sevgiler.....

doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce canım nice yıllara:3::3:

Back
X