- 20 Şubat 2012
- 5.696
- 1.501
- 248
Selam kızlarr , bol eksili hayırlı bir cuma güün olsun inşAllah

ben geldimm , çoook kötü birgün geçirdim okuda , ama anlatmayayım çünkü anlatmamam lazım

dün bazı sıkıntılar vardı , onları çzömeye çalıştık , sonra arkadaşlarla bize geldik , burda kaldılar kızlar , şimdide eve geldim , uykusuzum yorgunum , bi mutsuzluk halim var , Rabbim sonumu hayır etsin inşAllahhh ....
ESRACIM , ASUCUM merak etmişsiniz kuzular ,teşekkür ederim , sıkıntı etmeyin , bi problem yok

aferin bebeğim olacak bu iş , haftaya gelsin 84lerr hatta 83leerr

Nevinim sana topicimizin şarkısını yollayayımm

SON ŞİŞMALIK NEYE YARAR , HERKESİN GÖBEĞİ VAR , DİYETE KADAAARRRRR

canım atakta kilo kaybı olduğu için sabit olması normal ,sıkma canını , ilk ayın avantajını kullan sonrada dahada yavaşlıyor herşeyyy :26::26::26:
Gözdecim geçmiş olsun, eğer Dukanla birlikte yeterince su içmessen baş ağırı yapar , böbreklerine zarar verir . ve dukan kabız yapıyor malesef , heleki atak evresinde ama sonra sebzeler başlayınca bu kadar sıkıntı çekmessin

kilomu bildireyim ;
GEÇEN HAFTA : 78.8
BU HAFTA :78.3
GİDEN : 500gram
bunada şüküüür , herkesi öpüyorumm

ben geldimm , çoook kötü birgün geçirdim okuda , ama anlatmayayım çünkü anlatmamam lazım

dün bazı sıkıntılar vardı , onları çzömeye çalıştık , sonra arkadaşlarla bize geldik , burda kaldılar kızlar , şimdide eve geldim , uykusuzum yorgunum , bi mutsuzluk halim var , Rabbim sonumu hayır etsin inşAllahhh ....
ESRACIM , ASUCUM merak etmişsiniz kuzular ,teşekkür ederim , sıkıntı etmeyin , bi problem yok

Günaydın kızlar,
hepinize güzel bildirimler diliyorum. ben geçen hafta 85.9 kgdım. bu hafta 85.0 kgmım. sporum da 135 dakika.
Yenacım görünmüyorsun, umarım yoğunluktandır. şimdiden eline sağlık canım. Asumancım senin de ellerine sağlık.
Eki Görüntüle 564923
aferin bebeğim olacak bu iş , haftaya gelsin 84lerr hatta 83leerr

herkese kocamannn günaydınn
kilom 97...demir attım 90 lara şarkısı geldi aklıma Aynurcum güzel söylerdi...
hepiniz öpüyorum ve ben üretime geçiyorum![]()
Nevinim sana topicimizin şarkısını yollayayımm

SON ŞİŞMALIK NEYE YARAR , HERKESİN GÖBEĞİ VAR , DİYETE KADAAARRRRR

Günadinlar,
Bende kilo bilidirimi yapiyorum.
Geçen haftaki kilo: 90.6
Bugunkü kilo: 89.7 (sali günüden buyana aynıyım.)
Bu hatfa yapılan toplam spor 1800 dakika
canım atakta kilo kaybı olduğu için sabit olması normal ,sıkma canını , ilk ayın avantajını kullan sonrada dahada yavaşlıyor herşeyyy :26::26::26:
Gunaydin
dun gece fenalastim kizlar bayiliyodm, smdi de atesim var yatiyorum. Ustumu bile cikaramadan zar zor tartildm kizlar. Evde de tekim mutfaga ilac almaya gitcek halim bile yokusuttm galiba karnim fln cok kotu kabzlk da var
yenacim pc acamadgm icin gecen haftaki kiloma bakamadim cnm, telden griorm yattigim yerden, kusura
bakma cnm snada is cikardm.
Kilom: 89,2 kg
Gözdecim geçmiş olsun, eğer Dukanla birlikte yeterince su içmessen baş ağırı yapar , böbreklerine zarar verir . ve dukan kabız yapıyor malesef , heleki atak evresinde ama sonra sebzeler başlayınca bu kadar sıkıntı çekmessin

kilomu bildireyim ;
GEÇEN HAFTA : 78.8
BU HAFTA :78.3
GİDEN : 500gram
bunada şüküüür , herkesi öpüyorumm