- 20 Mart 2009
- 30.804
- 91.860
- 1.123
Çok güzel bir motivasyonun var, kesin zayıflarsın bence. Hem de herkesin ağzı açık kalır... İşin sırrı sadece disiplin. Onu yakaladığımızda bırakmamak lazım, biraz zorladıkça baktın oluyor, dhaa şevk geliyor zaten. Ben epey hafifledim, yetmiyor tabii, son zamanlarda da çok saldım ama 50 beden giyiyorken 44'ü beğenmiyorum şimdi. Ben yaptıysam herkes yapar. O kadar yap boz yapmış, tembel ve umursamazdım ki... Hiç bir zaman zayıflayamam gibi gelirdi.
Şimdi tam tersini düşünüyorum: "Herkes zayıflayabilir. Ben de daha fazla zayıflayabilirim. Sadece daha fazla çaba göstermem gerekiyor"
Hımmm yoksa maaştan keseceksin demekBu hafta sağa sola saçılan motivasyon kırıntılarını toparlayayım bari o zaman :) Yoksa gitti izim maaş.
Senin güzel gidişt da gözümden kaçmıyor bu arada canımm.Çok yakınd ailk hedefe merhaba diyeceksin, sonraki hedef 85 mi?
Sen işi de diyeti de hepsini de halledersin evvelallah. Bence de mantıklı olur iş değiştirmen, evde çalışma fikrini benimsemişlerken, sen de bu düzene ayak uydurmuşken hiç ara vermeden bir işe girersin inşallah. Gönlündeki gibi bir işi çalışırken aramak, bulmak çok daha rahat olur sanki...
Evet gerçekten çalışırken daha iyi iş bulunur..Yıllar önce de hep çalışırken iş değiştirmiştim..
Canım ben bu sefer hedefimi beşer kiloluk ayarladım. çok uzak görünmüyor bana bir an önce yakalamak daha motive etti sanki.

Haftaya verirsem 90 yapacağım sonra 85 sonra 80 sonra 75 sonra 70 sonra 65 sonra 60 sonra 55 :)))))