Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok güzel bir motivasyonun var, kesin zayıflarsın bence. Hem de herkesin ağzı açık kalır... İşin sırrı sadece disiplin. Onu yakaladığımızda bırakmamak lazım, biraz zorladıkça baktın oluyor, dhaa şevk geliyor zaten. Ben epey hafifledim, yetmiyor tabii, son zamanlarda da çok saldım ama 50 beden giyiyorken 44'ü beğenmiyorum şimdi. Ben yaptıysam herkes yapar. O kadar yap boz yapmış, tembel ve umursamazdım ki... Hiç bir zaman zayıflayamam gibi gelirdi.
Şimdi tam tersini düşünüyorum: "Herkes zayıflayabilir. Ben de daha fazla zayıflayabilirim. Sadece daha fazla çaba göstermem gerekiyor ;)"

Hımmm yoksa maaştan keseceksin demek :34: Bu hafta sağa sola saçılan motivasyon kırıntılarını toparlayayım bari o zaman :) Yoksa gitti izim maaş.

Senin güzel gidişt da gözümden kaçmıyor bu arada canımm. :nazar::nazar::nazar: Çok yakınd ailk hedefe merhaba diyeceksin, sonraki hedef 85 mi?

Sen işi de diyeti de hepsini de halledersin evvelallah. Bence de mantıklı olur iş değiştirmen, evde çalışma fikrini benimsemişlerken, sen de bu düzene ayak uydurmuşken hiç ara vermeden bir işe girersin inşallah. Gönlündeki gibi bir işi çalışırken aramak, bulmak çok daha rahat olur sanki...

Evet gerçekten çalışırken daha iyi iş bulunur..Yıllar önce de hep çalışırken iş değiştirmiştim..

Canım ben bu sefer hedefimi beşer kiloluk ayarladım. çok uzak görünmüyor bana bir an önce yakalamak daha motive etti sanki.:nazar:
Haftaya verirsem 90 yapacağım sonra 85 sonra 80 sonra 75 sonra 70 sonra 65 sonra 60 sonra 55 :)))))

Çok güzel bir motivasyonun var, kesin zayıflarsın bence. Hem de herkesin ağzı açık kalır... İşin sırrı sadece disiplin. Onu yakaladığımızda bırakmamak lazım, biraz zorladıkça baktın oluyor, dhaa şevk geliyor zaten. Ben epey hafifledim, yetmiyor tabii, son zamanlarda da çok saldım ama 50 beden giyiyorken 44'ü beğenmiyorum şimdi. Ben yaptıysam herkes yapar. O kadar yap boz yapmış, tembel ve umursamazdım ki... Hiç bir zaman zayıflayamam gibi gelirdi.
Şimdi tam tersini düşünüyorum: "Herkes zayıflayabilir. Ben de daha fazla zayıflayabilirim. Sadece daha fazla çaba göstermem gerekiyor ;)"

ben eşimden 20 kg fazlayım canım. önceden 30 kgdı fark.

ama ben sana inanıyorum, evet en önce ve en çok zayıflamak senin hakkın :) düğününü görcez inşallah :)

Çok tesekkürederim.:7: yarın yeniden spora başlamaca... burasi bana çok güzel geldi. :16:

Son düzenleme:
ilk 5 günü atlatırsak işin içine sebze de girecek o zaman daha kolay olacak inşallah bizim durum
yenacım sen de haftaya ilk hedefine ulaşırsın inşallah
umutcum ben de 44 ü full dolduruyorum nerdeyse 46 olmak üzereyim malesef göbek hemen aldı başını gitti anlamadığım bir şekilde

ne sen sor ne ben söyleyim :))
bugün omlet yaptım yulaf kepekli ve peynirli yanında da jambon yedim
eşim kızların haşlanmış yumurtasından da yedi ayrıca
kızlara da fırında kaşarlı sucuklu ekmek kızartmıştım mis gibi de kokuyordu
eşim omleti zorla yuttu ben zorlanmadım
yarın da ne yesek bilmiyorum yine yulafkepeğinden ürünler sunarım herhalde

Karı koca heykelinizi dikmeli sizin. Yanda kızlar kaşarlı sucuklu ekmek yiyorken siz yulaflı omlete talim :))) Ahhh zalim felek, boşa dememişler kime kavun yedirir kime kelek :)

Şaka bir yana, irade süper, iyi bir başlangıç yapmışsınız. ;)

Eline sağlık canım :) Ölçülere bakınca topiğimizin ennn ince belli çay bardağının Özlem (özka) olduğunu fark ettim. Bu tabloya 70'li ve ardından 60'lı rakamların (bel ölçüsü olarak) bildirildiği zamanları da görürüz dilerim ;) Ben de bedenimi yazayım; bir kenarda bulunsun; 42'den 44'e çıktım. Hatta 44 tam oluyor, az daha alsam 46 olur sanırım :(

evet, özlemin ölçüleri çok iyi maşallah :nazar:

hepimiz dediğin gibi inceliriz umarım. sağlığımızı da olumlu etkileyecek bu durum.

sen şu an çok güzel bir ara verdin. bazen birkaç kilo alarak da olsa kiloyu sabitlemek önemli. inşallah bundan sonra 80leri hiç görmezsin bu sabitleme arasından sonra. hem başladığında metabolizman yine çok çabuk tepki verip hızlıca yok edecek bence yağları. ben 46 olacağını hiç sanmıyorum artık senin.

Ben 50-52 bedenim galiba..Çok sık kıyafet almıyorum çünkü..
Mukayese edemem gibi ..mızıkçılık olarak algılanmayacaksa Mecburi olmasın beden ölçüsü olarmı....

Eline sağlık canım :) Ölçülere bakınca topiğimizin ennn ince belli çay bardağının Özlem (özka) olduğunu fark ettim. Bu tabloya 70'li ve ardından 60'lı rakamların (bel ölçüsü olarak) bildirildiği zamanları da görürüz dilerim ;) Ben de bedenimi yazayım; bir kenarda bulunsun; 42'den 44'e çıktım. Hatta 44 tam oluyor, az daha alsam 46 olur sanırım :(

Bence de sence :) Özlem sorunlu gibi yansıtıyor ama bence çok orantılı ve güzel vücudu var...
giydiği herşey yakışıyor..:nazar:

Karı koca heykelinizi dikmeli sizin. Yanda kızlar kaşarlı sucuklu ekmek yiyorken siz yulaflı omlete talim :))) Ahhh zalim felek, boşa dememişler kime kavun yedirir kime kelek :)

Şaka bir yana, irade süper, iyi bir başlangıç yapmışsınız. ;)

hiç sorma canım yaptığım en zevksiz kahvaltıydı ben hemen yedim de eşim yutmakta zorlandı bir dah senle kahvaltı yapmam diyerek kalktım kahvaltıdan düşün artık ama gerçekten pek acıktımıyor bu bir gerçek

ilk 5 günü atlatırsak işin içine sebze de girecek o zaman daha kolay olacak inşallah bizim durum
yenacım sen de haftaya ilk hedefine ulaşırsın inşallah
umutcum ben de 44 ü full dolduruyorum nerdeyse 46 olmak üzereyim malesef göbek hemen aldı başını gitti anlamadığım bir şekilde

asucuğum doğumlardan sonra maalesef öyle oluyor..
Şiş in,karın kası mı kalır...

Ben 4 gebelik yaşadım.. ikisi 8 -10 haftalıkken mecburen sonlandı..
Gel de eskisi gibi randıman bekle göbüşlerden...

Evet gerçekten çalışırken daha iyi iş bulunur..Yıllar önce de hep çalışırken iş değiştirmiştim..

Canım ben bu sefer hedefimi beşer kiloluk ayarladım. çok uzak görünmüyor bana bir an önce yakalamak daha motive etti sanki.:nazar:
Haftaya verirsem 90 yapacağım sonra 85 sonra 80 sonra 75 sonra 70 sonra 65 sonra 60 sonra 55 :)))))
Vaaay Yena'ma bak sen :)) 55 demek? yakışır ama hepsini yaparsın sen, yaz başında 75 altında olacağına emin gibiyim. Demişti dersin ;) ben de aynı şeyi yapayım aslında ya, ilk hedefim 75 olsun mesela, sonra 72 filan böyle ilerleyeyim. Bak gece gece bana da ilham verdin.

Şansın rast gider dilerim iş konusunda. Daha bir süre buradasın nasıl olsa ;)
hele ben bayılıyorum senin yazılarına...
Psikolog gibisin ayrıca ikna gücün çok iyi..:46:

Aynen, bir de güçlü tahlilleri var ki Esra'nın...

hiç sorma canım yaptığım en zevksiz kahvaltıydı ben hemen yedim de eşim yutmakta zorlandı bir dah senle kahvaltı yapmam diyerek kalktım kahvaltıdan düşün artık ama gerçekten pek acıktımıyor bu bir gerçek

Asumancım ilk günü atlattınız ya gerisi daha kolay gelir inşallah. bir de yulafın işe yaraması için bol su içmek lazım, sen de bilirsin. aksine beni de acıktırıyordu yulaf kepeği yaf :)

bir de düşün gevrekli,rokalı,tereli,tulum peynirli,zeytinli,kayısı reçelli (en sevdiğim reçel türü)kahvaltı olacaktıki.))
nıhahaha..:27:

Asumancım ilk günü atlattınız ya gerisi daha kolay gelir inşallah. bir de yulafın işe yaraması için bol su içmek lazım, sen de bilirsin. aksine beni de acıktırıyordu yulaf kepeği yaf :)

inşallah öyle olur canım
bol su içtik zaten hep ağzım kurudu içme ihtiyacı hissettim zaten 3lt yi geçti herhalde hala da susuzluk hissediyorum
aslında acaip bir duygu ne tok gibydim bugün ne de aç gibi
gözüm zaten hep aç o konuya girmeyim:)

inşallah öyle olur canım
bol su içtik zaten hep ağzım kurudu içme ihtiyacı hissettim zaten 3lt yi geçti herhalde hala da susuzluk hissediyorum
aslında acaip bir duygu ne tok gibydim bugün ne de aç gibi
gözüm zaten hep aç o konuya girmeyim:)

Vaaay Yena'ma bak sen :)) 55 demek? yakışır ama hepsini yaparsın sen, yaz başında 75 altında olacağına emin gibiyim. Demişti dersin ;) ben de aynı şeyi yapayım aslında ya, ilk hedefim 75 olsun mesela, sonra 72 filan böyle ilerleyeyim. Bak gece gece bana da ilham verdin.

Şansın rast gider dilerim iş konusunda. Daha bir süre buradasın nasıl olsa ;)

Aynen, bir de güçlü tahlilleri var ki Esra'nın...

benimki kuru kalabalık canım ya. kitaptan okuyarak yüzmeyi öğrenmeye çalışmak gibi. hiç havuza girmeyince bol bol işkembe-i kübradan sallıyorum aslında. ben de merak ediyorum hayata karşı da bu kadar bilmiş olucam mı diye :)

sitesinden hemen programimi cikarttim hatunlar ilk adimim atak surem 6 gun olucakmis.. simdi kitaba goz atayimda yarin sabah basliyayim bi an once..

Yulaf kepeğini benim gibi kullanan varmı bilmiyorum. Atak döneminde yulaflı tariler yapmıştım. o yumurtalı tarifleri sevmiyorum. Herseyi karistirmadan sade yemeği seviyorum.
2 çorba kasigi yulafi ağzima atiyorum ve üzerine 1 litre kadar su içiyorum.... Zor gibi gözüksede ben kolay yapıyorum. yemekle yemegi sevmedim. Bu benim yaptığımı dukan amcaya sormak lazım?

Back
X