- 20 Mart 2009
- 30.804
- 91.860
- 1.123
benimki 4 yaşında bademcikleri büyük ve geniz eti var aldırmalıymışız.kontrole gittiğimizde şu varmı bu varmı diye sordu anlatınca alerjiside var dedi ama özellikle bir alerji testi istemedi. ama ben temizlik yaparken yanımdaysa eğer hemen tıkanıyor.ilacın adını şuan hatırlamıyorum bi toz vermişti bir sene kullan demişti yemeklerine falan katıp kullanmıştık.faydasını nekadar gördük bilemiyorum çünkü boğazlarından dolayı hep hasta çocuk öksürüğüde kronikleşti.ameliyattan sonra rahatlıcak diyor ama karar veremedik bi türlü.hepsi bir yana çocuk doktorlardan çok korkuyo acillerden çıkamadığımız için iğneler falan bide damar yolu bulamıyolar herşeyimiz sıkıntılı yani oyüzden atamadı korkusunu haklı olarak.nasıl anlatıcaz ameliyat olayını nasıl ikna edicez bizi ençok o endişelendiriyo.
Yine kendi çocuğumdan örnek vereceğim..
Kızım 14 yaşında.. 5 yaşındayken geniz eti ve bademcikleri alındı..son zamanlarda artık uyurken tıkanıp kalıyordu,ağzından köpükler çıkıyordu resmen..ameliyat şarttı..bir kaç farklı KBB doktoruna götürdük. hepsi ağız birliği yapmışçasına ameliyat demişti..
Yılda 5 defaydı galiba antibiyotik kullanınca ameliyat gerekiyormuş sanırım.. emin değilim ama yanıltmıyayım seni..Araştır istersen...
Test etmeden alerjisi varmış demek yanlış gibi geldi bana...
İstersen araştırma hastanesine götürün..
Bir de arka arkaya antibiyotik vermek te iyi değil..
Ben koca insanım bana bile doktor ateşin 38 olursa başla demişti düşün...
Allah hayırlı şifalar versin ben de yaşadığımdan zorluğunu yıpratıcılığını çok iyi bilirim...
Son düzenleme: