Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ilgilenip cevap yazan arkadaşlara teşekkürler:16:
aslında çok uzun süre yapmayı düşünmüyorum ben 7-8 kilo versem yeter bana sanırım bu da en fazla 2 ay sürer bu sürede sebzemi etimi sütümü yoğurdumu balığımı yiyeceğim zaten tek yemediğim karbonhidrat ve şeker olacak bunlar da zatenbize zararlı yiyecekler yulaf da karbonhidrat ihtiyacını gideriyor zaten
spor inşallah hep hayatımda olacak Allah sağlık verdiği müddetçe yürürüm inşallah

galiba yine en iyisi bir diyetisyen kontrolünde zayıflamak, eşim de bu aralar dukana taktı ama benim de kafam çok karişik, sizi sürekli takipteyim haberiniz ola :))

canım benim de adım esra.. biliyorum kızsan haklısın ama eşim unutuyor mezura almayı, ben de kaç gündür dışarı çıkamadım, bir türlü veremedim ölçülerimi..

yaa benim motivasyonum çok düşükkk... ana yemeklerde problem yok, ekmeği öğün başina 2 dilim tüketiyorum ama ahh şu atıştırmalar, ahh şu gezmeler.. off offf...

MEYRAA cımm muhakka test yaptır herşeyin hayırlısı, ben de 91 kiloyla hamile kalmıştım, ilk 3 ayda bulantılardan dolayı 83e kadar indim, 96la da doğuma girdim.. kiloyu çok kafana takma, RAbbim bir kolayını veriyor..

Memnun oldum Esracım. kendini sıkma, mezura edindiğinde yazarsın ölçülerini. amacımız ilerleme kaydetmek, liste sadece araç. farkı görmek motive eder diye aylık periyot belirledik. kızılacak bir şey yok bunda :)

Selam kizlar naasilsiniz.Yazamadim bir kac gundur .Hafta sonunda eşim dogum gunu annemin rahatsizlanmasi derken.pazar gununden beri annemdeyim.eşimde seyahette 1 hafta firsat annemde kaliyorum.annem iyi şimdi .yazdiklarinizi okuyorum .ara ara katilirum araniza yine optum sizi.

Canim annene tekrar gecmis olsun :71:

Bu arada herkese gunaydin :3
Komsu kahveye gelicek simdi o gidince insallah hemen damlarim :1:
Ozledim sizle sohbet etmeyi :34:

ilgilenip cevap yazan arkadaşlara teşekkürler:16:
aslında çok uzun süre yapmayı düşünmüyorum ben 7-8 kilo versem yeter bana sanırım bu da en fazla 2 ay sürer bu sürede sebzemi etimi sütümü yoğurdumu balığımı yiyeceğim zaten tek yemediğim karbonhidrat ve şeker olacak bunlar da zatenbize zararlı yiyecekler yulaf da karbonhidrat ihtiyacını gideriyor zaten
spor inşallah hep hayatımda olacak Allah sağlık verdiği müddetçe yürürüm inşallah

Asumancım dukanla birlikte yararlı yağlı tohumları da hayatınızdan çıkarıyorsunuz yanılmıyorsam. badem, fındık, ceviz de tırnak ve saç bakımı için çok önemli. ben diyet yaptığım sürece fındık, badem, ceviz, antep fıstığı alıyorum. çünkü benim de aylardır saçlarım çok dökülüyor. sanırım sen multivitamin de alıyorsun. içinde sanırım çinko ve biotin de vardır onun. ama yoksa onları da almanı tavsiye ederim canım. saç dökülmesi ve yüzün erimesi yaptığımız diyetin yağdan başka şeyleri de götürdüğünün en temel göstergesi.

Asumancım dukanla birlikte yararlı yağlı tohumları da hayatınızdan çıkarıyorsunuz yanılmıyorsam. badem, fındık, ceviz de tırnak ve saç bakımı için çok önemli. ben diyet yaptığım sürece fındık, badem, ceviz, antep fıstığı alıyorum. çünkü benim de aylardır saçlarım çok dökülüyor. sanırım sen multivitamin de alıyorsun. içinde sanırım çinko ve biotin de vardır onun. ama yoksa onları da almanı tavsiye ederim canım. saç dökülmesi ve yüzün erimesi yaptığımız diyetin yağdan başka şeyleri de götürdüğünün en temel göstergesi.

sağol esracım hem bilgilendirip hem de rahatlatıyorsun beni canım:16:
vitaminde o dediklerin mevcutmuş canım baktım şimdi:)
işi sağlıksız boyutlara getirmem inşallah herşeyin farkında ve bilincindeyim ben de oldum bir diyetisyen kendimce tabii:))
seyire biraz devam edeyim günde 1 ceviz bikaç fındık eklerim diye düşünüyorum ben kendi yorumumu katmak adına zaten diyetlerde daha fazlası yok bu tarz yiyeceklerden
ben şimdi arkadaşa kahvaye gidiyorum gelince görüşürüz
kızlara öğlen için pizza yaptım yediler fırında da browni var pizzadan yemedim kekden de yemem ilginçtir canım istemiyor ama keke portakal kabuğu rendelemiştim fena koktu:1:

sağol esracım hem bilgilendirip hem de rahatlatıyorsun beni canım:16:
vitaminde o dediklerin mevcutmuş canım baktım şimdi:)
işi sağlıksız boyutlara getirmem inşallah herşeyin farkında ve bilincindeyim ben de oldum bir diyetisyen kendimce tabii:))
seyire biraz devam edeyim günde 1 ceviz bikaç fındık eklerim diye düşünüyorum ben kendi yorumumu katmak adına zaten diyetlerde daha fazlası yok bu tarz yiyeceklerden
ben şimdi arkadaşa kahvaye gidiyorum gelince görüşürüz
kızlara öğlen için pizza yaptım yediler fırında da browni var pizzadan yemedim kekden de yemem ilginçtir canım istemiyor ama keke portakal kabuğu rendelemiştim fena koktu:1:

En önemlisi o zaten canım, kendi kendinin doktoru olmak :) ben de eminim kendine zarar verecek boyuta gelmesine izin vermeden farkedeceğinden senin.

afiyet olsun sana, azmin için de tebrikler.

ben de birazdan öğle yemeğimi yeyip işlere gömüleyim. sonra da leslie ve duş :)))

Kizlar merhabalar, isyerinden yaziyorum, aksam firsat bulamam belki. Disarda bir tartida da arasira tartiliyorum. Onunla dun 94.2 geldim cok sevindim. Yine gevsemistim, bu bana moral olacak ins. Herkese sevgiler.

ben geldim yavrukuşlarr :16::16::16:

nassınızz ? ben geldim , anadolu lisesi tercihlerini yapacam , 9 tane açık var ilçede ben 6 tanesini yazacam, bakalım hayırlısı :34::34::34:

Canım ya sana ne sorcam bu anadolu liseleri sınavına bende girmek istiyorum güzel sanatlar için ama bu sınav kaç yılda bir oluyor

dukan icin soylenenleri okuyunca simdi aklim karisiyor cunku benim vermem gereken kilo cok ve 2.gunum atakta migdemi hic rahat hissetmiyorum surekli bi siskinlik yapti bende bu yulaf kepegi :50: tartiliyorum ve hep ayni cikiyorum hatta onca su icmeme ragmen wc ye bile az gitmeye basladim..

Hele sukur gelebildim :3:

Komsu ablam gittikten sonra ihlamur kaynattim birde kucuk cimcimeye corba pisirdim :34:
Ufaklik basi getirdi oksurerek, buyukte fena oksuruyor dun doktor faranjit demisti :26:
Bende sabahtan beri baya oksuruyorum :50:
Herhalde bu hafta yuzmeye gitmem onun yerine biraz fazla fitness yaparim diye dusunuyorum :34:
Aslinda can atiyorum yuzme icin ama zaten zor nefes aliyorum daha beter olurum hem o tempoya gripli dayanamam:26:
Neyse artik haftaya yuzmeye giderim yine nasilsa :34:

Bu arada bugun tarti gunu salonda :122: cok merak ediyorum degerlerde ne degisti sonucta kilo gitmesede yag azalmis kas cogalmistir :122:

kızlar bana yardım edin cuma diyetisyene gidicem tartı hiçte iç açıcı degil ne yapsam bari 2 kg versem suda gitse olsa yeter bana

Komsu ablam gittikten sonra ihlamur kaynattim birde kucuk cimcimeye corba pisirdim :34:
Ufaklik basi getirdi oksurerek, buyukte fena oksuruyor dun doktor faranjit demisti :26:
Herhalde bu hafta yuzmeye gitmem onun yerine biraz fazla fitness yaparim diye dusunuyorum :34:
Aslinda can atiyorum yuzme icin ama zaten zor nefes aliyorum daha beter olurum hem o tempoya gripli dayanamam:26:

Bu arada bugun tarti gunu salonda :122: cok merak ediyorum degerlerde ne degisti sonucta kilo gitmesede yag azalmis kas cogalmistir :122:

hepinize geçmiş olsun Cecoşum. dikkat edin kendinize. ben de çok merak eidyorum senin tartıdaki değişikliği. bize de haber ver olur mu :)

kızlar bana yardım edin cuma diyetisyene gidicem tartı hiçte iç açıcı degil ne yapsam bari 2 kg versem suda gitse olsa yeter bana

fadimecim çok zararlı yapmak istediğin şey. diyetisyen yardımıyla kilo veremiyorsan bi zahmet kadın görsün sonucu da değiştirsin verdiği listeyi. hiç öyle su kaybını falan düşünme bence canım.

Canım sen neden kadını memnun etmek ıstıyorsun ki. Veremediysen veremedin sanki kızacak mı sana. Zaten eğer yağ-kas ölçüm cihazına çıkarıyorsa o verdiğin su belli olur. Yağdan gitmemişse kilo veremedin sayılır zaten. Bende önce tehlikeli şeyler yapma. Onun yerine sana 3 gün şunu öneririm

Sabah 1 dilim ekmek yanında 2 dilim peynir, domates salatalık vs
Ara: 1 meyve 10 fındık
Öğlen 1 el kadar tavuk ya da 3 baget ya da 1 but ya da 4 ızgara köfte ya da 1 balık+ salata

Ara: 1 bardak süt ya da yoğurt 1 meyve

akşam: öğlenin aynısı

Ara: 1/2 diyet bisküvi 1 meyve

Bunu 3 gün yaparsan kilo vermen hızlanır

valla bende bilmiyom:))
bu kiloyla nasıl olur diye seviniyimmi üzülüyümmü bilemedim, nasıl olur bu kiloyla hamilelik:(
hayırlısı bakalım.....

dedimki rglm 1hafta geçsin öyle yapıyım testimi, daha erken sayılır diye düşündüm:))
belkide sana uyar gider yarın alırım:))):52:

olur canım olur.ben ikinciye 106 kilo ile hamile kaldım ilk üç ayda 98 kiloya düştüm.sonra doğuma 103 kilo ile gittim.benim hamileliklerim zor geçiyo olmasına rağmen Allah bi kolayını veriyo mutlaka oyüzden gönlünü ferah tut ve böyle şeylerle üzme kendini malum bebekler annelerinin her duygusunu hissediyolar:)bide ben doğum sonrası 25 günde 91 kiloya kadar indim diyet yapmadan ama çok düzenli ve dengeli beslenerek emzirirken vucut süt ürettiğinden dolayı metabolizma 7/24 çalışıyomuş.doktorum süt için bol su iç hiç tatlı yiyeyimde sütüm olsun deme kilodan başka bir işe yaramıyo ayrıca fırsatı değerlendirirsen düzenli beslenerek zayıflarsın bile demişti haklı çıktı bizzat denedim.tabi sonrasında benim açgözlülüğüm tatlıların cazibesine dayanamadığımdan sütten kesilince tekrar eski kiloma döndüm:( diyeceğim üzme tatlı canını ve hamileliğinin (umarım hamilesindir) tadını çıkar.

Canım sen neden kadını memnun etmek ıstıyorsun ki. Veremediysen veremedin sanki kızacak mı sana. Zaten eğer yağ-kas ölçüm cihazına çıkarıyorsa o verdiğin su belli olur. Yağdan gitmemişse kilo veremedin sayılır zaten. Bende önce tehlikeli şeyler yapma. Onun yerine sana 3 gün şunu öneririm

Sabah 1 dilim ekmek yanında 2 dilim peynir, domates salatalık vs
Ara: 1 meyve 10 fındık
Öğlen 1 el kadar tavuk ya da 3 baget ya da 1 but ya da 4 ızgara köfte ya da 1 balık+ salata

Ara: 1 bardak süt ya da yoğurt 1 meyve

akşam: öğlenin aynısı

Ara: 1/2 diyet bisküvi 1 meyve

Bunu 3 gün yaparsan kilo vermen hızlanır

Özlemcim ben de merak eidyordum bahsettiğin protein diyet listesini. çok mantıklı bunu uygulamak yavaşlama yaşadığında. ben de kopyalayacağım bu listeyi. teşekkürler.

Özlemcim ben de merak eidyordum bahsettiğin protein diyet listesini. çok mantıklı bunu uygulamak yavaşlama yaşadığında. ben de kopyalayacağım bu listeyi. teşekkürler.

Canım bunu dürekli değilde duraklama dönemlerinde veriyordu. Ben 2 haftada bir gittiğim için haftanın ilk 3 günü bunu yap diyordu. Diğer günler normal devam ediyorsun. Normal dediğim bir öğün etse bir öğün sebze şeklinde. Ben de seçenek çok da uygulayan olsa:9::9: Bu aralar iştahım açık

herkseslere selamlaaar
yorum yazan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim, iyiki varsınız.....
sizi çok seviyorum.....

öğlen gidip test aldım yaptım, sonuç negatif....
heveslenmiştimde....
ama hala gelen gidende yok:)
hayırlısı bakalım herşeyin....
yine size gelişmeyi yazarım....

Selam kizlar naasilsiniz.Yazamadim bir kac gundur .Hafta sonunda eşim dogum gunu annemin rahatsizlanmasi derken.pazar gununden beri annemdeyim.eşimde seyahette 1 hafta firsat annemde kaliyorum.annem iyi şimdi .yazdiklarinizi okuyorum .ara ara katilirum araniza yine optum sizi.

geçmiş olsun...

Meyracım bi test yap istersen ama hamileysen ne güzel bak bu kadar isteyipte çocuğu olmayan var dimi :-)

Miyop teşekkür ederim tatlım

çok haklısın gerçekten....
Rabbim hayırlısı ile tüm isteyenelere versin inşaallah.....
AMİN

hayırlı sabahlar herkese
ankaraya mevsimin ilk karı yağıyor şu anda

ayyy ne güzel....
birde buraya yağsa:31::31:
şöyle lapa lapa yağsa.....

Günaydin,
Düzenli, prensipli, istikrarlı, iradeli yenibir diyet günü dilerim:16::16::16:

Tarçın da diyette demiştim ya. Mama miktari azalınca bizim kedi bana küstü... acayip karater atıyoruz. ve kalori harcamamak için yerinden kıpırtamıyor akıllı.

ben, 7 gün atak yaptim ve 2.7 kg verdim. Seyire geçtim ve tam 6 gün durakladım. Çok şükür bu sabah (7. günüm toplamda 14. günüm) 88.6 yı gördüm. ilk 4 gün süt yogurt peynir tüketimime dikkat etmedim ve günlük süt ürünleri toplamını hesaplamaya başladım ve duraklamamı bu sekilde kırdım.

Peynirde bu iste sorun oluyor mutlaka ligt yağ orani düşük peynirlerden kullanmak gerekiyor. en iyisi lor...

Bugun benim, PS günüm,
2ad. yağsız tavada lor peynirli yumurta/3minik cerry domates/1ad. salatalikla kahvaltı yaptım. oh şükürler olsun...karnım tok sırtım pek :1: havada bugun baya soğumuş. Adımsayar almıştım. Çalıştırmayı beceremedim. (teknolojik aletlerde başarılı birisi olarak bu konuya acayip bozuldum) bir ara dişari çikip yürüyüş yapıp onu değiştirmem gerek. Şimdi iş başına....

bebek müjdesi var ise parti yapalim...
herkese sevgiler:29:

bu kediler çok akıllı yaaa:)))
ben bi veterinerden dinledim; kediler nankör değildir dedi, nankör olmadıkları gibi karakter sahibi hayvanlardır dedi.....
özgürlüklerine düşkünlerdir dedi.
karakter sahibi olup, özgürlüklerinede düşkün oldukları içinde kısıtlanmalarda ufak tırmalamalarla cevap verebiliyorlar dedi...
bende sonuna kadar katılıyorum bu veterinere...

nuhan ablacım annemin kediside çok siyasetçidir....
bazen annemi bişey istiyor gibi ayağa kaldırır hareketleriyle, sonrada direk balkon kapısına koşar dışarı çıkıcam diye....
anneme kızdığı zaman bile bile istediğini yaptırmak için halıya tırnaklarını takar, normalde yaptığı bişey değildir....
suçlu olduğu zamanlardada sanki o suçlu değilmiş gibi yerde olmayan bişeyle oynuyormuş gibi yapar dikkat dağıtmak için....
umursamıyormuş gibi davranır yani:)))

gerçekten bir kedin olduğu içinde çok şanslısın......

bi arada tarçının fotosunu paylaşırsan sevinirim bi sakıncası yoksa tabi....
tarçın hanımla tanışmak isterim yeni:)):54:

günaydın herkese ..
istanbul'dan da çok kasvetli ve yağmurlu bir hava var.
henüz kar gelmedi ama kar soğuğu var yani.

meyra bence hemen bir test yap ya bebişlerin ne zaman geleceği belli olmuyor, hayırlısı ne zamansa, bebiş ne zaman gelmeye karar verirse o zaman geliyor. :16:
ayrıca kilolu hamile kalanların çoğunun dikkatli ve sağlıklı beslenerek kilo bile vererek hamileliğini tamamladığını okumuştum.

bu arada benim regl.im 2 gün geçtikten sonra testte çıkmıştı.senin de çıkabilir yani.
hadi yap da kutlayalım seni :)
...

çok teşekkür ederim canım....

günaydın kızlar,

geç kalktım bugün. şimdi kahvaltımı yaptım, yeşil çayımı içicem. sabah tartıldım ve 84.6 kg geldim. sanırım 7-8 senedir 84 kg olmamıştım hiç. ikinci hedefim 75 kg. üniversiteye başladığımda 65 kgken, yıl sonu 75 kgma çıkmıştım. neredeyse 11 yıl önce.

kahvaltımı yaparken geçmişe göz attım.

Meyracım, hamile olma ihtimaline bile çok sevindim. bu senin sağlıklı olduğunu gösterir canım. kiloluyken hamile kalmak çok zor çünkü. lütfen sen de olumsuz düşünme, hamileysen bile yediklerine çok dikkat edersin. bebeğin için beslenmeni düzenlersin. ayrıca itiraf et, senin zaten kilo vermekte gözün yok, belki bebek bahane olur :)

Asumancım dukan dışındaki beslenme sistemlerinde de kiloları geri alma riski hep var. verdiğin 10 kgmı 1 haftada alman hiçbir sistemde mümkün değil. haftalık kilo kontrolüyle ibre yukarı döndüğünde önlemini alırsan ben sorun olmayacağını sanıyorum canım. hepimiz buna mahkumuz ayrıca. yapımız gereği geri alma riskimiz çok fazla.

Nuhancım listeyi ben yapıyorum, ismim Esra. itiraf etmek gerekirse ben de liste fikri oluşmadan kimseyle ölçülerimi paylaşacağımı sanmıyordum. ben belimin abartılı olduğunu düşünüyordum aslında. ama listeye bakınca gördüm ki benim sorunum basenlerde. liste eminim biraz daha tetikleyici olacak bizim için spor konusunda. ben de haftada 4 gün spor yapmaya özen göstereceğim. bu hafta 2 gün yaptım bile şimdiden.

:16::16:

galiba yine en iyisi bir diyetisyen kontrolünde zayıflamak, eşim de bu aralar dukana taktı ama benim de kafam çok karişik, sizi sürekli takipteyim haberiniz ola :))

canım benim de adım esra.. biliyorum kızsan haklısın ama eşim unutuyor mezura almayı, ben de kaç gündür dışarı çıkamadım, bir türlü veremedim ölçülerimi..

yaa benim motivasyonum çok düşükkk... ana yemeklerde problem yok, ekmeği öğün başina 2 dilim tüketiyorum ama ahh şu atıştırmalar, ahh şu gezmeler.. off offf...

MEYRAA cımm muhakka test yaptır herşeyin hayırlısı, ben de 91 kiloyla hamile kalmıştım, ilk 3 ayda bulantılardan dolayı 83e kadar indim, 96la da doğuma girdim.. kiloyu çok kafana takma, RAbbim bir kolayını veriyor..

saolasın canım...

Kizlar merhabalar, isyerinden yaziyorum, aksam firsat bulamam belki. Disarda bir tartida da arasira tartiliyorum. Onunla dun 94.2 geldim cok sevindim. Yine gevsemistim, bu bana moral olacak ins. Herkese sevgiler.

:46::46::46:

çok geçmiş olsun cecoşum, iyi bakın kendinize....

olur canım olur.ben ikinciye 106 kilo ile hamile kaldım ilk üç ayda 98 kiloya düştüm.sonra doğuma 103 kilo ile gittim.benim hamileliklerim zor geçiyo olmasına rağmen Allah bi kolayını veriyo mutlaka oyüzden gönlünü ferah tut ve böyle şeylerle üzme kendini malum bebekler annelerinin her duygusunu hissediyolar:)bide ben doğum sonrası 25 günde 91 kiloya kadar indim diyet yapmadan ama çok düzenli ve dengeli beslenerek emzirirken vucut süt ürettiğinden dolayı metabolizma 7/24 çalışıyomuş.doktorum süt için bol su iç hiç tatlı yiyeyimde sütüm olsun deme kilodan başka bir işe yaramıyo ayrıca fırsatı değerlendirirsen düzenli beslenerek zayıflarsın bile demişti haklı çıktı bizzat denedim.tabi sonrasında benim açgözlülüğüm tatlıların cazibesine dayanamadığımdan sütten kesilince tekrar eski kiloma döndüm:( diyeceğim üzme tatlı canını ve hamileliğinin (umarım hamilesindir) tadını çıkar.

çok teşekkür ederim canım tavsiyelerin için, hepsini kulağıma küpe ettim.....
çok çok çok öpüyorum seni:))):16::16::16::16::16:

Back
X