Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayirli geceler

zukunft cnm gecmis olsun rabbim acil sifa versin aminnn

waw cnm tekrar hosgeldin rabbim ibadetini kabul etsin aminn

cecom cnm gecmis olsun rabbim acil sifa versin amin

nursenacim su an kizim iyi ateslenmedi allahima bin sukurler olsun az önce yatmaya hazirladim anne cigerlerim simdilik iyi dedi kalpde fena deil

asucum ben bu gunde yedim yaw offff sinir oluyorum artik saat 19 da asure geldi suslu cok guzel gözüküyordu esime dedim al ye esim mutfakta sigarasini icene kadar ben oturma odasinda bitirdim esim geldi ne yaptin asureyi sen istemeyince ben yedim yiyipde beni kurtarmadin diye kizdim esime :1:

gecmis olsun dilekleriniz icin hepinize tskler kizlar :54:

nursenacim rabbim kavustursun esine sag salim gec oldu ama

of ya kızım gene kötü ağzında yaralar çıkmaya başladı. çok canı acıyo ağlamaktan ateşi çıktı. akşam akşam gene acile gittik.antibiyotiğimiz dün bitti şimdi gene verdi.delircem sonunda bir buçuk aydır antibiyotik kullanıyoz mahfoldu çocuğum ya.işin garibi ilaçları almak için gittiğimiz eczacı ağızdaki yaraların çok antibiyotik kullandığımız için olduğunu söyledi çok şaşırdı yara için tekrar antibiyotik verdiğine ağızdaki bitakım mukozayı yokmu ne ediyomuş ve ağızın çok daha çabuk mikrop kapmasına sebep oluyomuş.neyse sonuç olarak ilaca başlıyayımmı başlamıyayımmı bilemedim.biraz ara vereyim diyorum.bi fikri olan varmı?he bide yaralar için bi solisyon aldım inş yarar.gerçi tuzlu suyla sildim falan ama bilmiyorum nekadar işe yarar.yemek yemiyo canı acıyo diye su bile içmiyo.çok iştahlı bi çocuktu yaşıtlarına göre tombiş tombişti hastalıklar perişan etti çocuğu acayip zayıfladı bembeyaz oldu yüzü gözü hep hasta bakıyo.af allahım aff.

zukunft , ceco geçmiş olsun yavrularımm , tikkat edin kendinize , nazaramı geldik neyy topikcek :nazar::nazar::nazar:

yolcu geçmiş olsun canım kızına çok üzüldüm iyileşmedi yavrucak bir türlü
toksin yeme canım yaa kendine yapma artık bu kötülüğü en azından 2 kaşık alıp bıraksaydın göz hakkı yeterdi
ben gelen aşureleri koklayıp kardeşime gönderdim :)

nursena nasıl gitti bugün beslenmen
ben bikaç gündür reglden dolayı zor anlar yaşasam da kaçamak yapmadım şükür

Asuuu harikasın canım benimm , nasıl ama insan isteyince dizginleyebiliyormuş kendini ,tebrik ederim kuzumm , aynen devam :46::46::46:

buarada ne kadar oldu giden kilocuklar , son durum nedir ?:27::27::27:

merhaba topikdaşlarım sonunda gelebildim..
gecen hafta kvde kaldık seker hastası kendisi ve yalnız yasıyor..
yazın orus tutturmadık zorlanırsın diye hoş doktora göre hiç tutmaması gerekıyor ama dinlemıyor

şimdi günler kısaldı diye dşünmş 2 gün oruc tutmus ve seker yine tavannnn
yalnız da yasıyor off off
evinden de cıkmaz öle olunca biz gitmek zorunda kaldık
pazar gününe kadar ordaydım

ah birde cumartesi gecesi dısardan bişeler getirttik ben tavuk salata yedim ama gece 3gibi öle fena oldumki
ishal,kusma,sancı... kendimi hastaneye zor attım
serumlar ilaçlar falan derken yeni yeni kendime geliyorum..
sizler nasılsınız?

listeye de yetişemedim kv de internet yok:50: Yena cım senden özür dilerim...

Asuuu harikasın canım benimm , nasıl ama insan isteyince dizginleyebiliyormuş kendini ,tebrik ederim kuzumm , aynen devam :46::46::46:

buarada ne kadar oldu giden kilocuklar , son durum nedir ?:27::27::27:

canım aslında bikaç gündür fazla bir hareket yok ama şuregl gelse sanki gidecekmiş gibime geliyor sabrediyorum

yazın orus tutturmadık zorlanırsın diye hoş doktora göre hiç tutmaması gerekıyor ama dinlemıyor

ah birde cumartesi gecesi dısardan bişeler getirttik ben tavuk salata yedim ama gece 3gibi öle fena oldumki
sizler nasılsınız?

kayınvalidene de sana da geçmiş olsun kuzum merak ettik biz de seni:54::16:

cecoşum geçmiş olsun...aynura da herkes hayırlı olsun demiş ama daha ne için oldugunu anlayamadım:)

şimdi uzunnnca bir geçmiş var önümde neredeyse 1 haftalık..

çenesi düşük irikemikliler sizi:27:
bakalım atlaya atlaya gececegim...benim için meraklanıp özleyenler olmus mu bir görelimmm:51:

sizler nasılsınız?

bebeemm hoşgeldin Meryemimm , geçmiş olsun , hem sana hemde kv'ne :34::34::34:

şimdi nasılsınız canım benimm ??

bende dedim nerde bu minik kuş , aman ha kuzum dikkat et kendine , öpeyimde geçsiinn :54::54::54:

canım aslında bikaç gündür fazla bir hareket yok ama şuregl gelse sanki gidecekmiş gibime geliyor sabrediyorum

benim regl bittikten 1 hafta 10 gün sonra gitti mevcut bekleyenlerr , sıkıntı etme bi şekilde gidyolar kuzumm :34::34::34:

cecoşum geçmiş olsun...aynura da herkes hayırlı olsun demiş ama daha ne için oldugunu anlayamadım:)

bakalım atlaya atlaya gececegim...benim için meraklanıp özleyenler olmus mu bir görelimmm:51:

bebeeemm anadolu imam hatip lisesine atandım , ondan hayırlı olsun diyolarr :32::32::32:

kızlarr sessizsiniz bu gece :27::27::27:

benim 5.50de uyanmam lazımm , ama önce yatmam lazımmm :51::51::51:

of ya kızım gene kötü ağzında yaralar çıkmaya başladı. çok canı acıyo ağlamaktan ateşi çıktı. akşam akşam gene acile gittik.antibiyotiğimiz dün bitti şimdi gene verdi.delircem sonunda bir buçuk aydır antibiyotik kullanıyoz mahfoldu çocuğum ya.işin garibi ilaçları almak için gittiğimiz eczacı ağızdaki yaraların çok antibiyotik kullandığımız için olduğunu söyledi çok şaşırdı yara için tekrar antibiyotik verdiğine ağızdaki bitakım mukozayı yokmu ne ediyomuş ve ağızın çok daha çabuk mikrop kapmasına sebep oluyomuş.neyse sonuç olarak ilaca başlıyayımmı başlamıyayımmı bilemedim.biraz ara vereyim diyorum.bi fikri olan varmı?he bide yaralar için bi solisyon aldım inş yarar.gerçi tuzlu suyla sildim falan ama bilmiyorum nekadar işe yarar.yemek yemiyo canı acıyo diye su bile içmiyo.çok iştahlı bi çocuktu yaşıtlarına göre tombiş tombişti hastalıklar perişan etti çocuğu acayip zayıfladı bembeyaz oldu yüzü gözü hep hasta bakıyo.af allahım aff.

Canım çok çok geçmiş olsun :71:
Bilmiyorum belki buradaki Annelerin bazıları karşı çıkacaktır ama ben çok fazla ilaçın bağışıklık sistemini çökelttiğine inananlardanım :34:
Benim kız kardeşimde de ağızda yaralar çıkmıştı bir ara ve uzun süre hiç geçmedi. En sonunda benim tavsiyem üzere gittiğim devlet hastanesindeki iç hastalıkları uzmanına gitti ve oda benim söylediğimin aynını söylemiş.
Neler yediğini falan sormuş ve sonuç olarak Yeşil çaya karşı bünye tepki vermiş meğer :26:
Tabi önceki doktorlar hep antibiyotik dayamışlardı ve ben ısrarla içme demiştim ikinci doktorda antibiyotik yazınca.

Kuzucuğun acaba yediği yada içtiği birşeye tepki veriyor olabilirmi :44:
Sen söyleyince direk o geldi aklıma :34:
İnan benim kızıma da önceki hafta grip oldu diye doktoru antibiyotik yazmıştı ki daha yeni başlıyordu. İki gün verdim sonra kestim ve hep ıhlamur, bol su, meyve ve sıcak çorbalarla az az da olsa besledim :34:
Gece sağlam giydirdim terlesin diye ve inan bir sonraki hafta kontrole götürdüğümde doktor güzel ciğerlerinde hiç bir hırıltı yok dediğinde itiraf etmiştim antibiyotiğe karşı olduğum için vermediğimi :1:
Baktım doktorumuzda aynını söyledi ( aile hekimi ) çoğu anne antibiyotik diye ısrar ediyor ama bence çok yanlış tabiki bize getirip gösterin ama çok çok ilerlemeden gelirseniz antibiyotike gerek kalmaz.
Bağışıklık sistemini zamanla zayıflatır en güzeli baştan kollayıp doğal yollara baş vurmak demişti :34:

İnşallah senin kuzucuğununda yaraları bir an önce geçer :34:
he birde ağızda yara varken asit içeren şeylerden uzak durursa daha az canı yanar :34: Limon gibi

sizler nasılsınız?

Ben :122: Ben :122: Ben :122: Daha iki gün önce soruyordum nerelerde iddadaşım acaba diye :1:
Kayınvalidene çok geçmiş olsun canım :71:
Madem doktorda yasaklamış eee Allahda biliyor keyiften olmadığını tutmasın oruç kadıncağız :34: yazık evin içinde yanlızken düşer başını falan çarpar Allah korusun :nazar:
İnşallah bundan sonra oda daha iyi olur sende daha sık gelirsin iddadaşım bak daha önümüzde uzun bir yol var :1:
Yaza senle Pierre Lottide bir kahve içeriz artık iki Fıstık :60:

Sağ ol şekerimmmmmmm :54:
Fazla oynatmayınca ağrı yokta bükünce baya acıyor :43:
Neyse geçer inşallah bir iki güne olmadı yarın bir eczaneye sorayım o kara kremden varmı yada başka dolamaya iyi gelen krem :34:

benim regl bittikten 1 hafta 10 gün sonra gitti mevcut bekleyenlerr , sıkıntı etme bi şekilde gidyolar kuzumm :34::34::34:

cnm hayirli olsun

merryy gecmis olsun cnm kvalidene sanada

yolcu gecmis olsun baska dr goster birde eczacinin dedigi dogru olabilir yazin kizim
zature olmustu ve kortuson ilaci kullandi antibiotikde kullandi SIK SIK ve sirtinda yaralar cikmaya baslamisti sonra ilacimizi baska yontemle verdi dr yaralarimizada crem gecti

herkese iyi gecelerr ,küstüm benn , uyumaya gidiyommm , taammmııı:26::26::26::26:

herkese iyi gecelerr ,küstüm benn , uyumaya gidiyommm , taammmııı:26::26::26::26:

Sanada iyi geceler cücüşüm :3:
Tatlı rüyalar :34:
Küstüm ben yerine kaçtım ben mi yazacaktın yoksa şekerim :1: küsme sen şekerim bak ne güzel haberlerde verdin o müjdenin tadını çıkar ve rüyanda eniştemizi gör :1:

Offffff offfffff bu saat oldu benim kücük cadı hala uyanık :26:
Öğlende okadar uğraştım uyumadı en sonunda ben geç oldu uyumasın diye uğraşırken saat akşam 6da koltuğa yatıp üzerini örttü uyudu :1: kız uyuma sakın diyene kadar horlamaya bile başladı :60:

Tabi doğal olarak şimdi cin gibi :60:
Ana kız sabahlıyacağız herhalde :1:

Offffff offfffff bu saat oldu benim kücük cadı hala uyanık :26:
Öğlende okadar uğraştım uyumadı en sonunda ben geç oldu uyumasın diye uğraşırken saat akşam 6da koltuğa yatıp üzerini örttü uyudu :1: kız uyuma sakın diyene kadar horlamaya bile başladı :60:

Tabi doğal olarak şimdi cin gibi :60:
Ana kız sabahlıyacağız herhalde :1:

senin kiz masallah nerde ne yapacagini iyi biliyor :1: cimcimeee,
pek tatlidir o bi ara resimlerini atda görelim büyümüsmü :16:

slm kızlar bende 90 ustuyum aranıza katılmak ıstıyorum ama sayfa hakkında bılgım yokk benı bılgılendırırmısın :54:

Aramıza hoşgeldin o zaman :3:
Canım yeni gelenler biraz kendilerini tanıtır genelde :1:
Her gün yediklerimizi fırsat buldukca paylaşıyoruz ve her hafta cuma günleri tartılıp bir önceki haftayla o haftanın kilolarını bildiriyoruz. Spor yapıyorsak yine cuma günleri sporumuzu bildiriyoruz toplam kaç dakikaysa artık :34:
Yena ve Asumanzeynep arkadaşlarımız her hafta topiğin en çok kilo verenlerini ilan ediyor ve buda tabi bizi motive ediyor hani bir sonraki hafta kaçamakları azaltayımda bende listeye gireyim gibilerinden :1:

Yeni gelenler için tek şartımız listeye girebilmek adına 2 hafta üst üste düzenli paylaşımda bulunmak :34:
Bu şartımız da düzenli ve kalıcı olacak arkadaşların listelere girebilmesi için öbür türlü çok fazla iş çıkar arkadaşlarımıza :34:

Şimdiden gazan mübarek olsun canım inşallah hep birlikte çok güzel kilolar verip hedefimize ulaşırız :34:

senin kiz masallah nerde ne yapacagini iyi biliyor :1: cimcimeee,
pek tatlidir o bi ara resimlerini atda görelim büyümüsmü :16:

:1: Sorma valla geçen gece babasını öptüm diye kıyamet koptu öpme benim kocam diye :60:
Ne dediysek vazgeçmedi kocam diye diye öldürdü bizi :60: en sonunda iyi o zaman o senin kocansa benim babam olsun dedim belki fesatlanır hayır benim babam der diye yok anam iyi benim kocam senin baban olsun dedi kopardı beni gece vakti :60:

Birde huy haline getirdik yan komşunun yatak odasının da yanımızda olduğunu biliyor duvarı yumrukluyor ( allahtan ses çıkmıyor :1: ) Nisaaa kalk uyuma diye bağırıyor :60: sonrada bize dönüp pşşşttt sessiz olun nisa uyuyor diyor :60:

Yarın bir ara resmini çekeyim cimcimeninde yüklerim albüme :1: Lüle lüle oldu saçlarımız :1: poz da veriyoruz artık :1:

Back
X