Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok karışıktı canım yaa :50: bi telaşemiz vardı biryerlere yetişmeye falan çalışıyoduk...ama başka bişey hatırlamıyorum:34::34:

benim ruh halim gibi karışıkmışş :26::26::26: hayra çıksın canım benim , inşAllahh :34::34::34:

slm kızlar 7-8 yıllık kk üyesiyim ama bugune kadar bu bölüme hiç girmemiştim bugun azrasıla arkadaşımın başarı öyküsünü okudum ve aranıza gelmeye karar verdim beni de alın aranıza....
öncelikle kilomu yazayım utanarak yazıyorum 102 kiloyum kızlar boyum 1.70 çok hızlı kilo aldım ve bütün kilolarımı geri vermek istiyorum destekleyin beniii...
neyi nasıl yapıosunuz bana da anlatın doğru ve düzenli beslenerek sizlerle beraber kilo vermek istiyorum.geçen yıl nisan ayında 111 kiloydum şuan 8 ayda bişey yapmadan 9 kilo verdim 2 ay önce 106 kiloydum platese başladım ve 102 yim şuanda hedefim 80 kilo ..

hoşgeldin canım aramızaa , biz burda koccamannn sevimli , sevgi dolu bir aileyiz :16::16::16:

kilonu utanarak yazacak bir durum yok , hepimiz aynı dertten muzdaribiz nihayetinde :32::32::32:

kilon benim başlangıç kilom ile aynı :34::34: bişey yapmadan 9 kiloverdiysen bence azcık sıksan yaparsıın bu işi , hadi bakalım kolay gelsiinn :34::34::34:

Kızlar keyifler yerindedir umarım. Ben de acılı çorum lebbelisi yiyorum ve yanında Roibos çayı içiyorum.

2 gündür çok keyifsizim. Hayatın gerçekleri bir tokat gibi çarptı suratıma. Aslında buraya yazmak istemiyordum, dert sayfası değil sonuçta burası. Ama yine de sizlere kendimi çok yakın gördüğüm için affınıza sığınarak yazıyorum

Biliyosunuz bizim ilk ev işi olmamıştı. Tapuda metrekaresi az gözüktüğü için az kredi çıkmıştı ve o evi alamamıştık. Daha sonra gene aynı emlakçıyla(kapora vermiştik) önceki siteyle gene aynı yerde ama 3 yıllık oturum olan bir sitede ev beğenmiştik. Neyse kredi sonucu belli oldu. 170bintl kredi çıktı eve. Aslında evler 170-190 arası satılıyor(2+1) ama artık expertizler evin değerini en az bi 10bin az gösteriyormu. Eskidenki gibi öyle evin değerini fazla gösterme falan olmuyomuş. Biz evi toplamda(emlakçı parası+ tapu masrafları dahil) 168e anlaştık. E banka 170 olarak değer biçince bunun yüzde %75ini veriyolar(127bintl) kredi olarak. Biz evin değeri en az 185 çıkar diye düşünüyodik ki emlakçı da öle demişti. Dolayısıyla bizde bi 10bintl felan eksik kaldı. Araba kredimiz olmasa bi 10bintl de ihtiyaç kredisi çekerdik ama malesef çekemiyoruz. Eşime 3,4 ay içinde bi 10bintl gelecek. Neyse dedikki akrabalara bi soralım. Zaten en az 6 ayda geri vericez, en azından bankaya borçlanmayız. Eşim sordu soruşturdu yok. Parasının olduğunu bildiğimiz insanlar bile vermek istemedi. O kadar üzüldüm ki anlatamam. Ben çalışıyoken bizden kim borç istediyse hatta bazen yokken kredi kartımdan nakit çekip verdim. Ama malesef çok yanlış yapmışım. Böyle zamanlarda yardımcı olmazsak birbirimize akrabalık neden var. Gerçekten paraları olmadığını bilsem tamam ama öyle değil malesef. Annem zaten bizim için kredi çekti peşinat için. Kasın hala çırpınıyo üstünü tamamlıyalım diye. Evi de gerçekten uyguna alıyoruz.Şu an internette bizim aldığımız evi 17-180 arası satıyolar. Biz bütün masraflar dahil 168e alıyoruz. Ayrıca 3,5 sene sonra en az 200e satabileceğimiz bir ev. Eşim de kaçırmak istemiyo evi. Biraz zorluk çekeriz ama benim atanma ihtimalim de var. Ömür boy tek maaş olmuycaz yani. Sizce haksızmıyım kızlar. Hatta eşimin bir teyzesi var, onun kocasından istedik, gerekirse aramızda protokol yapalım dedik ama param yok dedi. Neyse cuma gününe kadar vaktimiz var, tapudan cuma günü randevu alındı. Bakalım umarım toparlarız ama üzüntüden başım ağrıyo resmen. Biz ne kadar safmışız karı koca olarak.

Özlemcim ev için hakkınızda hayırlısı olsun canım , insan tam bişeylerin planını yapıyorken bi yerden bi aksilik çıkıyor ya , ooff ooff....

zaten böyle günlerde dostunu düşmanını daha iyi tanıyorsun , yani ne var sanki madem paraları var yardım etseler nolcakki , demekki sizin bişeylerin sahibi olmanızı istemiyorlar ben öyle düşündümm ...

üzme canım kendini , nasibinizde varsa zaten olur ama yoksa sağlık olsunn :34::34::34::34:

kızlar guzel dualrınız için tesekkurler.

genelımız bır dertlı bu gunlerde. bıraz önce tartıya çıktım kılo almışım:( sınır stres üzgunlukte hemen yemeğe saldırıyorum :(

bana motıvasyon verın lütfennn...

yarın yanımdakı görumcemde gıdıyor. esım aksam üzeri aradı. izmire gelsın gece yanında kalsın kızın dedi...

esım gelene kadar kızımla yalnız kaldık.

DAFİ abla keske senın gıbı bırısı su sırada benımde yanımda olsaydı. esım yok. görümcem esyalarını topladı artık gıdecek, annem babam uzaklarda...tanıdığım ınsanlar var ama dostum yok.

herhalde anneler o yuzden yuksek yuksek tepeler söyleyıp ağlıyorlar. dokunsalar aglayacağım ama rabbım saglık versın tek derdımız ayrılık olsun ınş...

evde kımse yokken yemek yapmayacağım. az az yıyeceğim ve ekmek almayacağım. belkı bıraz toparlarım...bana acıl önerıler lazım. canım süreklı tatlı ıstıyor:(
ah canım benim keşke yakın olsak
doğru söylüyorsun Eabbim sağlık versin iyi olun herşey hallolur.
inşaAllah görümcende kısa sürede sağlığına kavuşur. eşinde çabucak gelir yanınıza

Kızlar keyifler yerindedir umarım. Ben de acılı çorum lebbelisi yiyorum ve yanında Roibos çayı içiyorum.

2 gündür çok keyifsizim. Hayatın gerçekleri bir tokat gibi çarptı suratıma. Aslında buraya yazmak istemiyordum, dert sayfası değil sonuçta burası. Ama yine de sizlere kendimi çok yakın gördüğüm için affınıza sığınarak yazıyorum

Biliyosunuz bizim ilk ev işi olmamıştı. Tapuda metrekaresi az gözüktüğü için az kredi çıkmıştı ve o evi alamamıştık. Daha sonra gene aynı emlakçıyla(kapora vermiştik) önceki siteyle gene aynı yerde ama 3 yıllık oturum olan bir sitede ev beğenmiştik. Neyse kredi sonucu belli oldu. 170bintl kredi çıktı eve. Aslında evler 170-190 arası satılıyor(2+1) ama artık expertizler evin değerini en az bi 10bin az gösteriyormu. Eskidenki gibi öyle evin değerini fazla gösterme falan olmuyomuş. Biz evi toplamda(emlakçı parası+ tapu masrafları dahil) 168e anlaştık. E banka 170 olarak değer biçince bunun yüzde %75ini veriyolar(127bintl) kredi olarak. Biz evin değeri en az 185 çıkar diye düşünüyodik ki emlakçı da öle demişti. Dolayısıyla bizde bi 10bintl felan eksik kaldı. Araba kredimiz olmasa bi 10bintl de ihtiyaç kredisi çekerdik ama malesef çekemiyoruz. Eşime 3,4 ay içinde bi 10bintl gelecek. Neyse dedikki akrabalara bi soralım. Zaten en az 6 ayda geri vericez, en azından bankaya borçlanmayız. Eşim sordu soruşturdu yok. Parasının olduğunu bildiğimiz insanlar bile vermek istemedi. O kadar üzüldüm ki anlatamam. Ben çalışıyoken bizden kim borç istediyse hatta bazen yokken kredi kartımdan nakit çekip verdim. Ama malesef çok yanlış yapmışım. Böyle zamanlarda yardımcı olmazsak birbirimize akrabalık neden var. Gerçekten paraları olmadığını bilsem tamam ama öyle değil malesef. Annem zaten bizim için kredi çekti peşinat için. Kasın hala çırpınıyo üstünü tamamlıyalım diye. Evi de gerçekten uyguna alıyoruz.Şu an internette bizim aldığımız evi 17-180 arası satıyolar. Biz bütün masraflar dahil 168e alıyoruz. Ayrıca 3,5 sene sonra en az 200e satabileceğimiz bir ev. Eşim de kaçırmak istemiyo evi. Biraz zorluk çekeriz ama benim atanma ihtimalim de var. Ömür boy tek maaş olmuycaz yani. Sizce haksızmıyım kızlar. Hatta eşimin bir teyzesi var, onun kocasından istedik, gerekirse aramızda protokol yapalım dedik ama param yok dedi. Neyse cuma gününe kadar vaktimiz var, tapudan cuma günü randevu alındı. Bakalım umarım toparlarız ama üzüntüden başım ağrıyo resmen. Biz ne kadar safmışız karı koca olarak.

ceco hoşgeldinnnn....spor süper geçmiş tebriklerr...kızz sendede pko vardı dimii...adetlerini ilaçsız olabiliyormusunn??bende şuan soğan suyu içiyorumm..spirali bilmemdee soğan suyu pkoya iyi geliyor diyorlarr tahlillerde etkisi oluyormuşş...spiral varsa bi risk yoktur ama yinede sen bilirsinnn....

ahhh özka ahhh hep aynı dertteyiz benim canımda sıkkkınlığı o yüzden bilirsin kaynım evlendi eylülde
kayın babanın para yetmedi eşim arabamızı verdi sat baba dedi kayın babamın evi var sataılamadı gitti oda satılınca verecek bekliyoruz hala
buraya kadar normal ama velakin arabasız olmado kredi ekip araba aldık onun kredisi kiraydı taksitti derken her ay kılı kılına bazende kredi kartında içeri girerekten yetişiyoruz
amma velakin kaynım demediki ya abi sen bizim için sattın arabanı kredi çekme bileziklerden takılardan vereeyim sen bana öde diyemedi
atı alan üsküdarı geçti anlıcan hiç soran yok millet bizden daha çok ağlıyo sorsan
waw benimde eşim hala akıllanmıyo malesef
10 yıl oldu hala ön planda onlar var en basiti babasından daha önceleri arabamızı deiştirirken borç verdi o zaman mark olarak geride kuruşu kuruşuna aldı
benim araba satıldı hiç adı yok ortada genede yaranamıyosun yani nedense evlendiğimizi kabul edip ayrı ev olduğumuzu öğrenemediler en büyük şansım uzakta olmam yakınında olsak başedemezdim valla

sinir oluyorum adam hiç düşünmüyo arabamızı verdik de 2 çocukla napıcaz ortada diye hırsımdan ağlıyorum anca adma söylensem o daha bi ayrı dert çocuklaraa yansıyo

vel hasıl kaynım evlendi ya belki onu görünce akıllanır ailesi onlar yeni evli diye fuul destek geçinmeyi öğrensinler zorlanmasınlar diye faturalarını yatırıyolar
banada kaynanam düğününüzü yaptık 1 yıl faturalarumızı siz yatırıcaksınız demişti her ay arayıp para istemişti

yani yaranazsın millete babam hep der kızım paran kadar adamsın paran yoksa adam yerine konmazsın diye

özka bizimki olmadı ama belki sizinki olur kardeşinden gramına gram ödersin varsa akılarından iste sonuçta 6 ay içinde ödüceksiniz
çok deilmiş

sonuç olrak şuna kanaat getiriyorum biraz birikim olmadan ev almak zormuş
allah kolaylık versin

hastaları olan arkadaşlarım geçmiş olsun allah şifalar verir inşallahhh dert verip derman aratmasın kimseye allah

bugün çok şükür adet oldummmm

acayip şişim

yarında kızın yerl malı varmış kurabiye ve patatesli kek yaptım
inşallah az yeriz velilerde gidiyomuş
neyse yersemde artık
mayalara göre az kaldı 21 ine 3 günlük dünya da yemiş içmişte ölmüş desinler demi:)))))))))))

hastaları olan arkadaşlarım geçmiş olsun allah şifalar verir inşallahhh dert verip derman aratmasın kimseye allah

bugün çok şükür adet oldummmm

acayip şişim

yarında kızın yerl malı varmış kurabiye ve patatesli kek yaptım
inşallah az yeriz velilerde gidiyomuş
neyse yersemde artık
mayalara göre az kaldı 21 ine 3 günlük dünya da yemiş içmişte ölmüş desinler demi:)))))))))))

ye yavrımm yee , saldın çayıra mevlam kayıra oldun maşAllahh , artık 21 Aralıktan sonra mayalar bile paklamaz seni PAKMAYA NURSENAA :9::9::9::9:

aynurrrrr şu adet dönemim bitsin görürsüm sen nası yakalıyom seni

kocacın gelince nası uygulucan dukan amcayı planı varmuuu

slm kızlar 7-8 yıllık kk üyesiyim ama bugune kadar bu bölüme hiç girmemiştim bugun azrasıla arkadaşımın başarı öyküsünü okudum ve aranıza gelmeye karar verdim beni de alın aranıza....
öncelikle kilomu yazayım utanarak yazıyorum 102 kiloyum kızlar boyum 1.70 çok hızlı kilo aldım ve bütün kilolarımı geri vermek istiyorum destekleyin beniii...
neyi nasıl yapıosunuz bana da anlatın doğru ve düzenli beslenerek sizlerle beraber kilo vermek istiyorum.geçen yıl nisan ayında 111 kiloydum şuan 8 ayda bişey yapmadan 9 kilo verdim 2 ay önce 106 kiloydum platese başladım ve 102 yim şuanda hedefim 80 kilo ..

Aramıza hoşgeldin :3:
Üzülme el birliği ile kurtulacağız o kilocuklardan :34: Bak ne güzel kendi kendine 9 kilo vermişsin boyunda var maşallah :34:
İnşallah daim olursun ve birbirimiz çok güzel motive ederek hedeflerimize ulaşırız :34:

allah aşkınaa...ben fitnelik mi yapıyorum şimdiii bi dinleyinde söyleyinn..

bugun karşıya annemlerin oraya geçmek istedimm eşimden izin çıkmadıı ve kös kös oturdum evdee dudaklarımda et kalmadı sinirden onlara dadandımm...o izin vermeyince evden çıkamıyorumm bu duruma hala alışamadımm 3 yıl olduu...beyfendi geldii ve şimdidi aşagıdaki yegenini iğne olmaya götürdüü....ve ben buna karşı çıkıncda kötü oldum her zamanki gibii....he yanlış anlamayın çocugun babasıda evde yaniii..neymişş onla gitmiyormuşş..dün gecede bizimki götürdü..bu sabah ve bu akşamm...bu çocuklarıda okuluna benim eşim götürür getirir...babaları servise vermez çocuklarıı..işleri abi kardeş birr...ben desemki şurda işim varr eşimmm demediğini bırakmazz burda iş yapıyoruz bırakıp gelemem diyee...ama hergün dakik 4 de çıkar çocukları almaya...abi dışarda yetişemesin arar eşini doktora götürür...adamdaki mantık zaten kimden nekadar otlanırsam kar hesabıı...offf bunun gibi bi çoguu...bende bunlara konuşuncaa kötüü oluyorumm...
bu düzen değişecekmi ilerdee?? 3 yıl oldu yeni evlimi sayılırız halaa?? bu adam ne zaman kendi ailesini düşünecekk?? yani tecrübesi olan varsa..bu durumda ben susayım böyle gitsinmii..yoksa konuşayımmıı...gerçi konuşuyorumda bişi olmuyorkiii...yaptıklarımda pul olup gidiyorr manevi yöndenn...ooyyyyy oyyyyyyyy....bu hayatımın bi yönüü...iş yerindede hep aynı sorunlarr...

Valla canım bence çok iyi sabretmişsin :34: ben herhalde çoktan isyan bayrağını açmıştım ama ne demişler hocanın dediğini yap yaptığını yapma :60:
Biraz daha sabret güzelim belki eşin zamanla sana yaptığı haksızlığı fark eder :34:
Eşin izin vermeden çıkamıyorsan Anneni davet et hatta sık sık davet et :1: akşam yemeğine de kalsın hatta :1: belki zamanla eşin rahat edemezse yaw hatun bugünde sen git annene der :34:
Eltinde gerçekten ne rahat hatunmuş hayır madem işi var senle niye gitmiyor hem eşin ona müsaade eder herhalde hemde sen bukadar sinir olmazsın.
Benim ufak bir taktik var işe yarayan ama acaba sen yapabilirmisin diye düşündüm bir an :1:
Acaba diyorum eşine birkaç gün neden bilmiyorum kendimi kötü hissediyorum hiç birşeyden zevk almıyorum falan numaraları yapsan :1: hatta yemekte yapma kız :1: iyice bunalıma girdiğini düşünsün :1: belki o zaman üzülüp biraz düşünür acaba neden bu hatun böyle oldu diye :34:
Benim eşimde çok işe yaramıştı :60: hatta ben birde üzerine tüy dikip lavaboya hap döküp suyla yarısını eritmiştim :1: başka bir izlenim vermiştim :60: adamın ödü kopmuştu kendime birşey yapacaktım diye ( hayatta işim olmaz o ayrı :60: ) o güne kadar hep ailesi için ölen adam o geceden sonra ne zaman benim biraz gözüm dalsa ( dalar gibi yapsam :1: ) aşkım ne oldu canını sıkan birşeymi var der :60: hatta içim sıkılıyor neden bilmiyorum nefes alamıyorum duvarlar üzerime üzerime geliyor dediğimde ertesi gün aman hiç birşey yapma akşamada dışarda yemek yeriz der :60: yada eve gelince kendim yaparım der :60:

He her kocada işe yararmı bilmem ama benimkinin aklını başına getirmişti bir nebzede olsa :1:
İnşallah eşinin aklı başına gelir çünkü gerçekten senin tepkin haklı :34: tövbe yarabbim kocası kaynınmı senin eşinmi :47::47::47:
Kadında da akıl yok ben olsam rahatsız olurum ne münasebep hadi acil bir durum olur eyvallah ama benim kocam gelmeyecekte beni kaynım doktora götürecek yada çocuğumu o alacak okuldan :27:
Anam öyle kocayı ben def ederim be ( eltin için diyorum hee senin için demiyorum :34: )
RAbbim inşallah herşeyi gönlüne göre verirde eşin evliliğinizi daha fazla yıpratmaz :34:
Sen sabır edip dua etmeye devam et canım Allah büyük :16::16:

ceco hoşgeldinnnn....spor süper geçmiş tebriklerr...kızz sendede pko vardı dimii...adetlerini ilaçsız olabiliyormusunn??bende şuan soğan suyu içiyorumm..spirali bilmemdee soğan suyu pkoya iyi geliyor diyorlarr tahlillerde etkisi oluyormuşş...spiral varsa bi risk yoktur ama yinede sen bilirsinnn....

Valla bende anlamadım canım pko var diyor ama ayın ortasında mutlaka her ay adet oluyorum 3 gün de olsa :34: ki bekarken de hep 3 gün sürerdi. Ya ne bileyim denesemmi diye düşündüm ama dediğim gibi spirale rağmen hamile kalmaktan korkuyorum çünkü nette hamile kalamayanlar içinde mükemmel bir kür olarak geçiyor :1:
Benim hamile kalma riskim 0 gibi birşey çünkü spiral haricinde 2.5 yaşında kocaman bir doğum kontrol hapımız var aramızda yatan :60: :60: :60: yerim ben o hapı :60: :60: :60:
Neyse olmadı denerim ama eşim boşver nasılsa kilo veriyorsun kilo gidince geçer dememişmiydi doktor diyor ama ne bileyim kafama takıldı :1:

$406699_581988991817124_1855709678_n.webphhhooyyyttt haydi azz efkar dağıtalımm alın çaylarınıızı

Aramıza hoşgeldin :3:
Üzülme el birliği ile kurtulacağız o kilocuklardan :34: Bak ne güzel kendi kendine 9 kilo vermişsin boyunda var maşallah :34:
İnşallah daim olursun ve birbirimiz çok güzel motive ederek hedeflerimize ulaşırız :34:

Valla canım bence çok iyi sabretmişsin :34: ben herhalde çoktan isyan bayrağını açmıştım ama ne demişler hocanın dediğini yap yaptığını yapma :60:
Biraz daha sabret güzelim belki eşin zamanla sana yaptığı haksızlığı fark eder :34:
Eşin izin vermeden çıkamıyorsan Anneni davet et hatta sık sık davet et :1: akşam yemeğine de kalsın hatta :1: belki zamanla eşin rahat edemezse yaw hatun bugünde sen git annene der :34:
Eltinde gerçekten ne rahat hatunmuş hayır madem işi var senle niye gitmiyor hem eşin ona müsaade eder herhalde hemde sen bukadar sinir olmazsın.
Benim ufak bir taktik var işe yarayan ama acaba sen yapabilirmisin diye düşündüm bir an :1:
Acaba diyorum eşine birkaç gün neden bilmiyorum kendimi kötü hissediyorum hiç birşeyden zevk almıyorum falan numaraları yapsan :1: hatta yemekte yapma kız :1: iyice bunalıma girdiğini düşünsün :1: belki o zaman üzülüp biraz düşünür acaba neden bu hatun böyle oldu diye :34:
Benim eşimde çok işe yaramıştı :60: hatta ben birde üzerine tüy dikip lavaboya hap döküp suyla yarısını eritmiştim :1: başka bir izlenim vermiştim :60: adamın ödü kopmuştu kendime birşey yapacaktım diye ( hayatta işim olmaz o ayrı :60: ) o güne kadar hep ailesi için ölen adam o geceden sonra ne zaman benim biraz gözüm dalsa ( dalar gibi yapsam :1: ) aşkım ne oldu canını sıkan birşeymi var der :60: hatta içim sıkılıyor neden bilmiyorum nefes alamıyorum duvarlar üzerime üzerime geliyor dediğimde ertesi gün aman hiç birşey yapma akşamada dışarda yemek yeriz der :60: yada eve gelince kendim yaparım der :60:

He her kocada işe yararmı bilmem ama benimkinin aklını başına getirmişti bir nebzede olsa :1:
İnşallah eşinin aklı başına gelir çünkü gerçekten senin tepkin haklı :34: tövbe yarabbim kocası kaynınmı senin eşinmi :47::47::47:
Kadında da akıl yok ben olsam rahatsız olurum ne münasebep hadi acil bir durum olur eyvallah ama benim kocam gelmeyecekte beni kaynım doktora götürecek yada çocuğumu o alacak okuldan :27:
Anam öyle kocayı ben def ederim be ( eltin için diyorum hee senin için demiyorum :34: )
RAbbim inşallah herşeyi gönlüne göre verirde eşin evliliğinizi daha fazla yıpratmaz :34:
Sen sabır edip dua etmeye devam et canım Allah büyük :16::16:

Valla bende anlamadım canım pko var diyor ama ayın ortasında mutlaka her ay adet oluyorum 3 gün de olsa :34: ki bekarken de hep 3 gün sürerdi. Ya ne bileyim denesemmi diye düşündüm ama dediğim gibi spirale rağmen hamile kalmaktan korkuyorum çünkü nette hamile kalamayanlar içinde mükemmel bir kür olarak geçiyor :1:
Benim hamile kalma riskim 0 gibi birşey çünkü spiral haricinde 2.5 yaşında kocaman bir doğum kontrol hapımız var aramızda yatan :60: :60: :60: yerim ben o hapı :60: :60: :60:
Neyse olmadı denerim ama eşim boşver nasılsa kilo veriyorsun kilo gidince geçer dememişmiydi doktor diyor ama ne bileyim kafama takıldı :1:

:47::47::47::47::47::47::47::47::valla kız az deilsin heee

adam nası yola getirilir ders alalım senden

Son düzenleme:
arkadaşlar herkese iyi akşamlar sonunda üye olabildiğim için çok mutluyum :) öncelikle kendimi tanıtayım bu topiğe tesadüfen rastladığımda tam 97 kiloydum iki sene önce burayı her gün takip eder yazılanları okurdumm hemen herkesi tanıyorum diyebilirim :D acayip motivasyona gelip 27 kilo verdim ve hala rejime devam ediyorumm bu sıralar biraz aldım galiba benide aranıza alırsanız gerçekten çok ama çok mutlu olurumm :)

he valla göbeğim kabardı gitti mayalı hamur gibim:))))))))

afferim sana bende çıbık kraker gibiyim diyeyim en iyisii :27::27:

aynurrrrr şu adet dönemim bitsin görürsüm sen nası yakalıyom seni

kocacın gelince nası uygulucan dukan amcayı planı varmuuu

ahahahha yakalada göreyim anneemm ,sen götür yerli malında mammişleri , o mammişlerle yakalayamaskii yakalayamaskiii :9::9::9::9:

canım benim dukan amcam kocamla sıkıntı olmaz , hatta en büyük destekçim kocacım olur , o zaman biterebilseydim süper olurdu ama birazcık sarkacak , ee napayım ben ne yersem herifimde yicek , ona ekstradan yemeklerin yanına pilav falan yaparım , normal ekmek yer , kahvaltısında ona kızartma sucuk falan yaparım , bana sorun değil , ben yemem :19::19::19:

güçlendirmeye geçince herşey daha kolay olacak inşAllahh :34::34::34::34:

arkadaşlar herkese iyi akşamlar sonunda üye olabildiğim için çok mutluyum :) öncelikle kendimi tanıtayım bu topiğe tesadüfen rastladığımda tam 97 kiloydum iki sene önce burayı her gün takip eder yazılanları okurdumm hemen herkesi tanıyorum diyebilirim :D acayip motivasyona gelip 27 kilo verdim ve hala rejime devam ediyorumm bu sıralar biraz aldım galiba benide aranıza alırsanız gerçekten çok ama çok mutlu olurumm :)

aa ne demek canım , hoşgeldin aramıza , tabikide yer var , başarından , azminden dolayı tebrik ederim seni :46::46::nazar::nazar:

senin gibi azimböcüklerine ihtiyacımız varr , anlatsana biraz neler yaptınn ??

hoşgeldin maşallah vermişsin kiloları zaten daha ne kalmış ki sevgili daimi ziyaretçimiz:))

ayy cnmm çok tşk ederim ben hayatımda ilk kez rejim yaptım ama hiç sağlıklı değildi sabah akşam yürüyş yaparak çok az yiyerek hatta günde bir meyveyle durduğumu bilirim sonuç olarak çok kısa sürede gitti ama saçlarımda mahfoldu çok döküldü :( şimdi sağlıklı bi şekilde bi on kilo daha vermek istiyorum

nursena regl olunca rahatlamışsın canım ama yerli malında o kadar da rahat olma derim ben
ben bugün 79un ucunu gördüm yine nabeeer:33::1:inşallah kaybetmem şu kabızlık işini halletmem lazım nerdeyse msihil katacam yemeklerime:))

ayy cnmm çok tşk ederim ben hayatımda ilk kez rejim yaptım ama hiç sağlıklı değildi sabah akşam yürüyş yaparak çok az yiyerek hatta günde bir meyveyle durduğumu bilirim sonuç olarak çok kısa sürede gitti ama saçlarımda mahfoldu çok döküldü :( şimdi sağlıklı bi şekilde bi on kilo daha vermek istiyorum

ne yalan söyleyim şimdi üzüldüm bile yanlış yapmışsın ama artık olan olmuş bundan sonrasını sağlıklı yap mutlaka sonuçta sağlık için zayıflamamız lazım ilk başta
boyun kaç bu arada ki 10 kg daha vermek istiyorsun valla ben 70 e razı olurum hatta 73 felan da olur:)

Back
X