ohh sefan olsun hoşgelmiş 70 ler
dün sormuştum kahvaltıya gittin ne oldu geçmedimi diye kabızlık ondan artı çıkıyorsun zaten asu
regl oldum amma her yanım ağrıyo belim felaket dün çok bunaldım çocukları aldığım gibi attım kendimi sokağa 1 saat yürüdük rahatladım
şimdide hazırlanayım 10 de çıkıp kızın okuluna yerli malına gidicem
az yerim giderken evden ayran içip gidicem 2 gündür sofraya ayrn koyuyorum hemen doyuyorum ben tokluk hissi veriyoo
aynı şeker bende evvlendiğimde kaynım babamlara söleme para yolla diye tel ederdi altın bozdurup yollardım yeri geldiğinde aman her şey boş
tırnağın varsa başını kaşı şimdi lafı bile edilmiyoo yaranamıyosun insan oğluna işte benim ailemde memurluktan geldiği için bilir maaşla geçinmenin zorluklarını kirada oturmanın zorluğunu ne demşler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye
güle güle otur sağlık olsun yerleşirsin inşallah vardır bundada bi hayır zaten bi şeye fazla özenmicen nazar değmiştir
günaydınnnnn valla ben kaktımda ne yalan söleyim çocuk okula gitmese yatarım 11 e kadar dafi:))))

dün eşimde yoktu gök gürültüsünden uyuyamadım çok korktum valla bide elektirik gittii ege
nin yağmurlarına alışamadım