Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı günler
kahvaltımı yaptım 2 yumurtalı lorlu omlet 1 dukan krebiyle
şimdi arkadaşıma kahveye gidiyorum
nuhan gözün aydın o minik değişiklikler süper motivasyon oluyor
ben de bugün sinameki alacağım
ayrıca spordaki 6 kişiden beşinin ortak noktaları çok hoşuma gitti:)

sagol canim beni anladigin icin,
kismet olmuyor iste ben ne yapabilirim ki?

Özlemcim inan bende sasirmadim, akraba akbaba diyorlar, ben gene öyle demek istemiyorum ama cidden bizde cok akraba kazigi yedik :)
para istedimmi hepsi sira sira dizilirler, ama bi sor babamin yada annemin kardeslerinden hangisi bi bayramda seyranda arar ?? bi kandili gectim, bayramda bile aasla asla aramazlar,
annemden yada babamdan beklerler, halbuki annem en büyükleridir, babamda nerdeyse en büyükleridir kardeslerden,
gecen bayramda ilk defa dayim aradi ve inanirmisin shoka girdim ben,
aaa dayi felan dedim hatta cidden inanilmaz sasirdim cünkü hayatinda ilk defa aradi :)))))))) neyse

insallah kalan parayi bulursunuz, yani okadar parayida bulmak zor olmamali, biraz o verse biraz bu verse aslinda hallolur, ama malum kimse yanasmiyor iste,
biraz daha sorusturun bakalim, vakitte az kalmis ama bu ev kacmaz ya :S

( bu arada istanbulda evler inanilmaz pahaliymis bunuda söylemeden gecemicem:17:)

ablacim bizde görelim mantoyu :) darisi basimizaaaa

Aynurcum hayira ciksin sIkintin, bende dün gece nedense kötü uyudum, yataga cok gec girmememe ragmen bitürlü uykuya dalamadim,
ancak 2 bucuk gibi felan artik dalmisim sanirim ama bikac saat debellestim yatakta,
ama rüyam cok güzeldi, keske gercek olsa, bir esim vardi cok seviyormus beni el ele tutusuyoz felan her firsatta,
bide oglumuz varmis ordan oraya kosturuyor, allah hayira cikarsin, bilinc alti herhalde :111:

Nuhancim tamam bebegini önemsemesini sakinmasini anliyabilirim insanlarin, ama bukadar sakinmakta bence dogru degil,
ha elbet pis insanlarin yaninda durdurmak istemem, ama
"aman o ellemesin, aman su yanasmasin, aman eve misafir gelmesin" demelerinide asla anliyamam yani,
abartiryorlar artik sanirim,
öyle olsa bile ben yakin arkadasiyim böyle demesi böyle davranmasi gerekmezdi,
neyse ya ben kirildim ama küsmedim, yazarsa cevap veririm,
ama gitmem artik

sorma canim hepimiz dertliyiz bu ara :)) allah baska büyük dert vermesin

Canım ben de olsam darılırdım. ya böyle benim doğumumu bekleyen canı gönülden bir arkadaşım olsa öpüp başıma koyardım. yani mikrop felan düşünüyorsa bence de saçma. ben kızlarımın ikisini öyle o kadar sakınmadım. yani tabi bariz gripli birinden çekinirim de öyle gelen gidenden sakınmadım. kucaklarına almak isteyenlere izin verdim. ama başka çekinceleri varsa bilemem. hani bende çok samimi olmadığım insanlardan çekiniyordum. doğum sonrası bayğı bir dağılıyorsun o yönden.

Selamün aleykümmmmmm :122: :122: :122:

Herkese günaydınnnnnnn

Anam bugün resmen kış uykusuna yatmıştım sanki :1: zor uyandım ve acayip rüyalar gördüm hep :1:
Rüyanın çoğu deniz kenarında geçti :16: sahilde dizlerime kadar suya girerek yürüyordum ve suya baktığımdan hepsi birbirinden güzel balıklar gördüm :1: Rüya aslında çok güzeldi ama rüyanın bir yerinde elimle balık tutup bir bayana veriyorum ve birden deniz kabarmaya başlıyor :27: nasıl tırstıysam anında rüyadan uyanıyorum :1: acaba sonrasında ne olurdu diye düşünürken buldum kendimi uyanıncada :1:

Bugün biraz temizlik yapayımda azıtmasın ev :34: sağ olsun kızlar dün ben yokkum diye baya bir rahat davranmışlar :1: akşamda yorgunluk falan derken pek birşeye elimi sürmedim :34: artık bugün inşallah :1:

iyi akşamlar herkese..
kimsecikler yok ama..
ben 4 ay sonra evime taşındım... ama ne macera.. bir gece ansızın valizleri toplayıpo geldik.. ev toz toprak... o hengamede evi yerleştirmeye çalıştım. temizlik. cam kapı duvar.. arada nöbetler tabii..tam evin yarısı bal dök yala kıvamındaydı ki.... üst lkatta hala tadilatta olan dairenin suları bir su kesintisi sonrası açık kalmış. bizim lambalardan,kalorifer borularının yanından ve dahi duvarlardan akmaya başlayınca gidip kapattık ama ev şimdi nem içinde.. ve ben temizliğe ara verdim.. ne kladar uğraşsamda bir türlü olmuyor. hep bir aksilik. sonra aynı tas aynı hamam..
ve yokluğumda terazimin pili bitmiş. ancak bu akşam aldım. gördüğüm rakama inanmak istemedim ama yarın sabah göreceğim rakama mecburen inancam artık:27::27::27::27::27::27:
evim bir türlü düzene giremedi ama hayatım düzene girsin istiyorum. ne güzel vermiştim kiloları... çoğu geri gelmiş...
,artık topiğimizin de motivasyonu ile bir anda aldığım kilocukları azar azar verme vakti geldi..
bundan sonra düzenli bildirimlere başlıyorum..
hepinizi de özlemiştim..

eee... sizler nasılsınız???

Canım çok geçmiş olsun :71:
Gerçektende sinir bozucu bir olay. İnşallah en kısa zamanda toparlanıp iyice yerleşirsinizde rahatlarsın. Eminim o artıda sırf stresten :34: Topikte maalesef bir kaç hasta var ama Rabbim inşallah sıkıntısı olanlara tez zamanda şifa verecektir :34:
Ben kendi adıma çok iyiyim :122: yaklaşık 1.5 ay evvel spor salonuna yazıldım ve artık çok şükür düzenli olarak sporumuda yapıyorum :34: inşallah yaza kadar baya bir fark olucaktır :34:

aminnn aminnn....ama susmucammm beni kötü ilan ederse etsinn...ben hep ilişkimizz cıvımasın diye sustumm..beyfendii pek nazlıdırr akşam gelmicem ben burda yatıcam dedii ..beklediki gidip onu çağırayımm hiçç tınlamadım gittim yattım yatagıma...yoruldum artıkk yordu benii...

Anammm enişteye bak sen :1: senin trip yapıp anneme gidip kalacağım diyeceğin yerde o abisine mi sığınıyor :1:
Boşver güzelim en güzelini yapmışsın annemin hep dediği gibi uzatırım elimi ayağımı ferah ferah yatarım :1:
Anladığım kadarıyla sen onu el üstünde tutmaya alıştırmışsın adam şimdi aynı şeyi mi bekliyor :44:
Herşeyi zamana bırak canım sen sadece kendine konsantre ol :34: zayıflayalım fıstık gibi olalım ondan sonra enişteyi süründürelim :1: bak ondan sonra seni kaybetmemek için nasıl bin takla atacak kıvama gelecek :34:
Hiç canını sıkma güzelim Allah büyük elbet anlayacaktır :34:

Günaydin, ilk step dersinden geldim. Haraketelirn çoğunu yapamadım. :1: acayip komiktim... sanırım zamanla alışırım. Komik olan başka birşey daha vardı. Derste 6 kişi vardı. 5 kişi ayni siteden çıktık :1: ve ilk ders ilk gündü. Uzaktan biri bizi izlediyse eminim çok eğlenmiştir.:1:

Benim bir e-ticaret sitesi projem var. Bu projeye agırlık verip siteyi yakın zamanda açmayı planlıyorum. Araya hep başka şeyler giriyor ve bu konu öteleniyor. Allah utandırmaz inşallah bu konunun altından kalkmam lazım..

Bende kabizlik sorununu aşmamla birlikte 87.8 i gördüm. ay o 7 rakami yokmu acayip moral oldu...

CAnım hayırlı olsun :71:
İnşallah en kısa zamanda öğrenirsinizde topikce step yaparsınız :1:
Bu arada inşallah düşündüğün proje olur :34:

bende artık suyu alkali içmeye özen göstermeye karar verdim :D

alkali derken :44: ben damacana kullanıyorum :34: aradaki fark ne canım bilmediğimden sordum :1:

birrr saatt yazdımm cecoşşş şimdi bazen adama acıyorumdaa...ne pısırıklığını bıraktım ne uyuzluğunu..ama acayip relaxxım şuandaaa....

Herkese günaydınnnnnnn

Anam bugün resmen kış uykusuna yatmıştım sanki :1: zor uyandım ve acayip rüyalar gördüm hep :1:
Rüyanın çoğu deniz kenarında geçti :16: sahilde dizlerime kadar suya girerek yürüyordum ve suya baktığımdan hepsi birbirinden güzel balıklar gördüm :1: Rüya aslında çok güzeldi ama rüyanın bir yerinde elimle balık tutup bir bayana veriyorum ve birden deniz kabarmaya başlıyor :27: nasıl tırstıysam anında rüyadan uyanıyorum :1: acaba sonrasında ne olurdu diye düşünürken buldum kendimi uyanıncada :1:

Bugün biraz temizlik yapayımda azıtmasın ev :34: sağ olsun kızlar dün ben yokkum diye baya bir rahat davranmışlar :1: akşamda yorgunluk falan derken pek birşeye elimi sürmedim :34: artık bugün inşallah :1:

Gerçektende sinir bozucu bir olay. İnşallah en kısa zamanda toparlanıp iyice yerleşirsinizde rahatlarsın. Eminim o artıda sırf stresten :34: Topikte maalesef bir kaç hasta var ama Rabbim inşallah sıkıntısı olanlara tez zamanda şifa verecektir :34:
Ben kendi adıma çok iyiyim :122: yaklaşık 1.5 ay evvel spor salonuna yazıldım ve artık çok şükür düzenli olarak sporumuda yapıyorum :34: inşallah yaza kadar baya bir fark olucaktır :34:

Anammm enişteye bak sen :1: senin trip yapıp anneme gidip kalacağım diyeceğin yerde o abisine mi sığınıyor :1:
Boşver güzelim en güzelini yapmışsın annemin hep dediği gibi uzatırım elimi ayağımı ferah ferah yatarım :1:
Anladığım kadarıyla sen onu el üstünde tutmaya alıştırmışsın adam şimdi aynı şeyi mi bekliyor :44:
Herşeyi zamana bırak canım sen sadece kendine konsantre ol :34: zayıflayalım fıstık gibi olalım ondan sonra enişteyi süründürelim :1: bak ondan sonra seni kaybetmemek için nasıl bin takla atacak kıvama gelecek :34:

alkali derken :44: ben damacana kullanıyorum :34: aradaki fark ne canım bilmediğimden sordum :1:

bende forumda arkadaşların alkali deneyimleri sayfasında biraz takip ettim örneğin bir litre suya sanırım yarım çay kaşığı karbonat atıyorlar kilo vermelerine yardımcı olmuş tabi onlar birde yeme düzenini alkali diyetine göre ayarlamışlar çok mantıklı ama benim onu uygulayacak düzenim şuan yok belki yazın olabilir ama şuan olamaz :S

aayyyyyyyyy kızlarr yaaaaaaaaa ben bu gece çok güsel bi rüya gördümmmm.....doğurdugumu görmüştüm çocugumuda görmüştümm...ama hamile lduğumu ilk gördümmm....çok güzeldi öyle güzell göbişimm vardıkiii...kendi kendimi seviyorum ağlıyorumm..ayy diyorum ben hangi ara hamile kaldım ne zaman doğurucamm acaba diyorumm...hiç dr ada gitmedim diyorum o ara uyandımm....rüya sarhoşluğuyla elimi göbişe koyup yine uyuya kaldımmm aynı devam etti rüyaaa...seviyorum aileme haber veriyorumm..ayy çokk güzeldii....inşallah..gerçek olurr şu pko illletinden kurtulurda bebişe kavuşuruzzz...

cecoo...bişi sorucamm..hani sendede pko varyaaaa...gebe kalmakta zorlandınmı tedavi felan gördünmüü....bide kaç kiloydun hamile kaldığındaa....yani ben 85 kiloda bi pkolu olarak hamile olabilme ihtimalimi düşünüyorum daa ondan mrk ettimm...

kızlar guzel dualrınız için tesekkurler.

genelımız bır dertlı bu gunlerde. bıraz önce tartıya çıktım kılo almışım:( sınır stres üzgunlukte hemen yemeğe saldırıyorum :(

bana motıvasyon verın lütfennn...

yarın yanımdakı görumcemde gıdıyor. esım aksam üzeri aradı. izmire gelsın gece yanında kalsın kızın dedi...

esım gelene kadar kızımla yalnız kaldık.

DAFİ abla keske senın gıbı bırısı su sırada benımde yanımda olsaydı. esım yok. görümcem esyalarını topladı artık gıdecek, annem babam uzaklarda...tanıdığım ınsanlar var ama dostum yok.

herhalde anneler o yuzden yuksek yuksek tepeler söyleyıp ağlıyorlar. dokunsalar aglayacağım ama rabbım saglık versın tek derdımız ayrılık olsun ınş...

evde kımse yokken yemek yapmayacağım. az az yıyeceğim ve ekmek almayacağım. belkı bıraz toparlarım...bana acıl önerıler lazım. canım süreklı tatlı ıstıyor:(

Canım ben canım tatlı isteyince bu şekersiz pudingler varsa onlardan yapıyorum

slm kızlar 7-8 yıllık kk üyesiyim ama bugune kadar bu bölüme hiç girmemiştim bugun azrasıla arkadaşımın başarı öyküsünü okudum ve aranıza gelmeye karar verdim beni de alın aranıza....
öncelikle kilomu yazayım utanarak yazıyorum 102 kiloyum kızlar boyum 1.70 çok hızlı kilo aldım ve bütün kilolarımı geri vermek istiyorum destekleyin beniii...
neyi nasıl yapıosunuz bana da anlatın doğru ve düzenli beslenerek sizlerle beraber kilo vermek istiyorum.geçen yıl nisan ayında 111 kiloydum şuan 8 ayda bişey yapmadan 9 kilo verdim 2 ay önce 106 kiloydum platese başladım ve 102 yim şuanda hedefim 80 kilo ..

Canım bende 103le başladım şu anda 97 kiloyum boyumda 1.73 merak etme burda güzel kilo veriliyor hosgeldin aramiza :-)

dafi çok geçmiş olsun. ciddi birsey değildir inş.
.
çok sağol canım
şimdi geldim hastahaneden, kulağım mantar olmuş yaktı temizledi. acil doktorunun verdiği antibiyotiğide bırak içme hiçbir şeye yaramaz dedi.

Günaydın kızlar,

dertler yanılmış, sohbetler edilmiş. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Aile olmak, olabilmek zor. insan ailesini ve çocuklarını korumak için, böyle durumları görerek uzaklaşıyor en yakınlarından bile. malesef hiçbirimizin çocukluğundaki masumiyet yok. herkes kendini düşünmek zorunda kalıyor ya da bırakılıyor. Nursenanın da dediği gibi tırnağın varsa başını kaşıyacaksın. sağlık olsun da gerisi boş.

Dün annemdeydim. akşama günü vardı, yardım ettim ben de. sadece salata yedim yaptıklarımızdan. buna rağmen yine 200 gr artıdayım, 85.5 kgmım. kabızlık falan da söz konusu değil. ama pes etmek yok. dün annemin arkadaşlarının hepsi ne kadar zayıflamışsın deyip durdu. çok hoşuma gitti tabi. devam edicem tam gaz. dualar edildi, sadakalar toplandı. Allah hepimizi kazadan, beladan, hastalıklardan korusun. dün Meyranın da dediği gibi zor bir aymış bu ay.

Akşam annemden çıkanca iki adımlık yerde ayağımı burktum. biraz şişti, biraz da ağrıyor. bu haftayı 90 dakika sporla kapadım galiba.

Arnazar senin görümcene, Efemcim senin de annene acil şifalar diliyorum. endişelenmek, o korkuyla gün geçirmek çok zor biliyorum. ama hep dua edin, içinizi ferah tutmaya çalışın. inşallah bir an önce biter korkulu rüyalarınız.
geçmiş olsun esracım dikkat et kendine

aayyyyyyyyy kızlarr yaaaaaaaaa ben bu gece çok güsel bi rüya gördümmmm.....doğurdugumu görmüştüm çocugumuda görmüştümm...ama hamile lduğumu ilk gördümmm....çok güzeldi öyle güzell göbişimm vardıkiii...kendi kendimi seviyorum ağlıyorumm..ayy diyorum ben hangi ara hamile kaldım ne zaman doğurucamm acaba diyorumm...hiç dr ada gitmedim diyorum o ara uyandımm....rüya sarhoşluğuyla elimi göbişe koyup yine uyuya kaldımmm aynı devam etti rüyaaa...seviyorum aileme haber veriyorumm..ayy çokk güzeldii....inşallah..gerçek olurr şu pko illletinden kurtulurda bebişe kavuşuruzzz...
canım rüyan sana mutluluk vermiş ama biraz dikkatli ol. ağzından çıkan söze, konuştuğun kişilere dikkat et. sıkıntılarınıda hemen annene anlatma. sen unutursun ama anacığın hemen unutamaz, hem onları üzersin hem sonunda sen üzülürsün. Allah sıkıntılarını gidersin inşaAllah

Herkese hayırlı akşamlarrrrrrrr :3:

Bugünde Allahın izniyle bir aksilik olmadı ve koştur koştur sporuma gittim yine :32::32::32:
Tam 80 dakika sporumu yaptım geldim :122: kendimi acayip iyi hissediyorum şükürler olsun :34:
Kendi programım haricinde bir kaç alete fazladan çıktım :34:
Birde salonda bir bayanla konuştuk onunda kızkardeşinde pko ve tabiki birde kilo sorunu varmış :26: yanlış anlama ama soğan kürünü denedinmi dedi. Pkoya çok iyi geliyormuş ve kardeşi 2 ay yaptıktan sonra tahlilerini yenilediğinde hepsi temiz çıkmış :34: Pkodan eser kalmamış üstelik çok daha kolay kilo vermiş :34:
Bende tabiki Allah razı olsun banada ilettiğin için dedim ama kafamada takıldı millet hamile kalmak için yapıyor o soğan kürünü tamam spiral var ama ya kazaya kurban gidersem :60:
Nettede baya araştırdım faydaları gerçekten çokmuş özellikle kilo konusunda ama işte sporumu yapıyorum, beslenmeme dikkat ediyorum eee kiloda veriyorum şimdi pko için kullansam acaba aşırı mı olur birde işte hamiş kalma korkusu oluştu :1: nedense senelerdir hala şu spirale güvenemiyorum tam :60:

Sizce ne yapsam denesemmi acaba yani pko için yoksa zaten zayıflıyorum :34:
kararsız kaldım :44:

Canım bende spora giderken hocam bana soğan suyunu önerdi ben tadı çok kötü olduğu için icemedim ama icebiliyosan dene bence

arkadaşlar herkese iyi akşamlar sonunda üye olabildiğim için çok mutluyum :) öncelikle kendimi tanıtayım bu topiğe tesadüfen rastladığımda tam 97 kiloydum iki sene önce burayı her gün takip eder yazılanları okurdumm hemen herkesi tanıyorum diyebilirim :D acayip motivasyona gelip 27 kilo verdim ve hala rejime devam ediyorumm bu sıralar biraz aldım galiba benide aranıza alırsanız gerçekten çok ama çok mutlu olurumm :)

Hosgeldin canım güzel kilo vermişsin ama iste aç kalmadan kilo vermek önemli inşallah kalan kilolarından çabucak kurtulursun :-)

Günaydin, ilk step dersinden geldim. Haraketelirn çoğunu yapamadım. :1: acayip komiktim... sanırım zamanla alışırım. Komik olan başka birşey daha vardı. Derste 6 kişi vardı. 5 kişi ayni siteden çıktık :1: ve ilk ders ilk gündü. Uzaktan biri bizi izlediyse eminim çok eğlenmiştir.:1:

Benim bir e-ticaret sitesi projem var. Bu projeye agırlık verip siteyi yakın zamanda açmayı planlıyorum. Araya hep başka şeyler giriyor ve bu konu öteleniyor. Allah utandırmaz inşallah bu konunun altından kalkmam lazım..

Bende kabizlik sorununu aşmamla birlikte 87.8 i gördüm. ay o 7 rakami yokmu acayip moral oldu...

Olsun canım eglendiysen spor yaparken ne güzel keske benimde öyle bir imkanım olsa ...

En kısa zamanda gerçek olur canım inşallah:-)

yok canım
sarı tşörtlü yeğenim
gerçekten çok zormuş benimde ilk defa ağrıdı. diş ağrısını zor sanırdım ama buda ondan geri kalmadı.yanağımın bir tarafına duvar çekilmiş gibi
geçmiş olsunnn dafi insanın neresi ağrıyorsa canı orda
günaydın kıslar nasılsınız...
günaydın sende asker eşisin deilmi askerbeşleri topiğinden tanıyorum seni nerde görev yapıyodunuz n son diyerbakır diye hatırlıyorum doğrumu
topik örtmen dolu gelde asker eşleride yarışalım zayıflayalım kaç kilosun boyun kaç
bir de cümleten selam vereyim dedim. bir kac gundur yazamadım. geçmişi tam okuyamadım dun aksam uyuyakalmışım. aklımda kalanları yazayım.
Nuhan su araba temizleme işine gülmekten kırıldım. aynen ben. arabayı ısyerinde mecburen sıkışık parkediyoruz. itiraf edeyim bazen sofor kapısından zar zor geçiyorum(yani normal insanevladının geçebileceği bir aralık) paltoyu falan bir guzel suruyerek inebiliyorum. tespitin süperrrr
Efeemcim sana msj attım.
dafi çok geçmiş olsun. ciddi birsey değildir inş.
diğerlerini unuttum. ciddi unutkanlık var ben de. bazen b12 düşük çıkıyor.
ay haftasonu benim iyi geçti,menuler bakımından. Cumaya iyi bir sonuç bekliyorum. yani kendi çapımda. İnşallah böyle devam eder de 2012 sezonunu iyi kapatırız. 2013 e moralli bir başlangıç yaparız. cecogumun dediği gibi 2013 yaza damgamızı basarız.
herkeze hayırlı günler diliyorumm. Bi de su smileyleri kısa yoldan tarif edebilecek var mı acaba.
bol bol karanfil çiğne bide havuç suyu unutkanlığa bire birmiş
Günaydın kızlar,

dertler yanılmış, sohbetler edilmiş. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Aile olmak, olabilmek zor. insan ailesini ve çocuklarını korumak için, böyle durumları görerek uzaklaşıyor en yakınlarından bile. malesef hiçbirimizin çocukluğundaki masumiyet yok. herkes kendini düşünmek zorunda kalıyor ya da bırakılıyor. Nursenanın da dediği gibi tırnağın varsa başını kaşıyacaksın. sağlık olsun da gerisi boş.

Dün annemdeydim. akşama günü vardı, yardım ettim ben de. sadece salata yedim yaptıklarımızdan. buna rağmen yine 200 gr artıdayım, 85.5 kgmım. kabızlık falan da söz konusu değil. ama pes etmek yok. dün annemin arkadaşlarının hepsi ne kadar zayıflamışsın deyip durdu. çok hoşuma gitti tabi. devam edicem tam gaz. dualar edildi, sadakalar toplandı. Allah hepimizi kazadan, beladan, hastalıklardan korusun. dün Meyranın da dediği gibi zor bir aymış bu ay.

Akşam annemden çıkanca iki adımlık yerde ayağımı burktum. biraz şişti, biraz da ağrıyor. bu haftayı 90 dakika sporla kapadım galiba.

Arnazar senin görümcene, Efemcim senin de annene acil şifalar diliyorum. endişelenmek, o korkuyla gün geçirmek çok zor biliyorum. ama hep dua edin, içinizi ferah tutmaya çalışın. inşallah bir an önce biter korkulu rüyalarınız.
geçmiş olsun ayağını bengayla ovup sar istersen rahatlatır

Herkese günaydınnnnnnn

:1:
balık kısmet demek rüyada helede tutmuşsun yeni yıl sana kısmetli gelcek kız milli piyangomu alsanki:)))
çok sağol canım
şimdi geldim hastahaneden, kulağım mantar olmuş yaktı temizledi. acil doktorunun verdiği antibiyotiğide bırak içme hiçbir şeye yaramaz dedi.

canım rüyan sana mutluluk vermiş ama biraz dikkatli ol. ağzından çıkan söze, konuştuğun kişilere dikkat et. sıkıntılarınıda hemen annene anlatma. sen unutursun ama anacığın hemen unutamaz, hem onları üzersin hem sonunda sen üzülürsün. Allah sıkıntılarını gidersin inşaAllah
geçmiş olun dafi

çok ta doğru tespit yapmışsın ben anneme anlattıklarımı ben unutuoyorum annem unutmuyo arada yeri geldimi laf sokuyo eşimde herşeyi annenemi anlatıyorsun diye daha çok yiyorduk birbirimizi zamanla sorunları içimde kendim halletmeyi öğrendimm anneme bile çoğu şeyi anlatıp onuda üzmüyorum

çok sağol canım

çookk geçmişş olsun arkadaşımm....

sana hak veriyorumm...kızz ben hiçbişiyi hiçkimseye sölememmm...benim pko oldugumu bile anneme yeni yeni diyorummm..arada kız kardeşimle açık konuşurumm...buraya bile zar zor yazdımmm:) sus sus sus çatlıcak gibi oluyorum...arkadaşa açmamm...aileye açmam..eşimde karşıdırr..hep uyarır herşey ailede kalır felanda filann..ama kendiii burdan gıg desek aşağıdan duyarım benn...o yüzden çıldırıyorum yaaa...kadın olmak zor yaaaa...hep idare edicenn hepp...

Pkoya nedir? İnternet e bölük porçük okudum ama sanik herkes lafa ortadan başlamiş gibi?
nasilda çok işim var...ben merakli bir kedi oldum..

Pkoya nedir? İnternet e bölük porçük okudum ama sanik herkes lafa ortadan başlamiş gibi?
nasilda çok işim var...ben merakli bir kedi oldum..

meraklı melahat seniii:):):) pko sahip olduğum hastalığın kısaltılmış halii:1: polikistikover uzun adı...rahim bozukluğuna sebep oluyor ve yumurtlama düzensiz oluyorr..oda bi çok yan etki getiriyor...kilo..tüğlenme gebe kalamama gibii....ve bende şekil a bi pko hastasıyımm...

meraklı melahat seniii:):):) pko sahip olduğum hastalığın kısaltılmış halii:1: polikistikover uzun adı...rahim bozukluğuna sebep oluyor ve yumurtlama düzensiz oluyorr..oda bi çok yan etki getiriyor...kilo..tüğlenme gebe kalamama gibii....ve bende şekil a bi pko hastasıyımm...

bende de o tanı konulmuştu adet düzensizliği vardı ve aşırı derecede tüylenme vardı 3-4 tane doktora gitmiştim hepsi kilodan veya yaştan demişti düzelir demişti en son bir doktora gitmiştim kendisi değil başka bir doktor vardı benim bacaklarım kalçam falan ince yani göbek kısmım var bir tek bana yağlar göbek kısmında birikmiş ve tüylenme var büyük ihtimal pko demişti ondan sonra tahlil ultrason falan verdi hepsini yaptırdım gittiğimde asıl randevu aldığım doktor vardı mesaisi bitmek üzereydi o yüzden göz ucuyla bir baktı bir tek kilodan oluyor zayıfla geçer demişti o kadar ondan sonrada hiç gitmedim zayıflayım biraz düzelmezse yine gidicem bende

merhabalar....
sabah çoluk çocuk resmi dairelerdeki işlerin peşinden koştuk. büyük oğlumu okula bıraktıkdan sonra 10:30 gibi geldik eve . kahvaltı sonrası ev ödevleri faslı.. küçük de gitti okula.
şimdi dağınık, pis, gözüme gittikçe kötü görünen evimde oturup hiç bir iş yapmadan oturuyorum. akşam yemeği yaptım sadece. birazdan çıkacağım...

tabii bir de bu sabah tardıda gördüğüm korkunç rakam da beni balyoz yemişe çevirdi... balyoz değil de kimbilir neler yedim bu iki üç ayda...yavaş yavaş kilo alıyordum. ama4 kilo birden farkedeceğimi hiç düşünmemiştim.

yarın bende hastahaneye gidice gidicem

gidip de gelmişsin bile. geçmiş olsun...

Herkese günaydınnnnnnn

cecom... hepinizi merak ettim ben.spora başladığını biliyordum. iyi gittiğine sevindim...

Esracim gecmis olsun ayagini burkmussun, hemen gecer insallah dinlenceksin artik, otur oturdugun yerde :))))

Canım ben de olsam darılırdım. ya böyle benim doğumumu bekleyen canı gönülden bir arkadaşım olsa öpüp başıma koyardım. yani mikrop felan düşünüyorsa bence de saçma. ben kızlarımın ikisini öyle o kadar sakınmadım. yani tabi bariz gripli birinden çekinirim de öyle gelen gidenden sakınmadım. kucaklarına almak isteyenlere izin verdim. ama başka çekinceleri varsa bilemem. hani bende çok samimi olmadığım insanlardan çekiniyordum. doğum sonrası bayğı bir dağılıyorsun o yönden.

Sorma kuzum ne düsünüyor ne ediyor bilmiyorum zaten, bak gece dogum yapmis mesela, hem faceye yazmis, hemde telefondan toplu mesaj atmis sanirim,
bende hayirli olsun dedim, allah anali babali büyütmeyi nasip etsin dedim, e bunu demekte benim boynumun borcu ama gerisi yok,
üzülüyorum ama napalim, kendi istedi, kendi bilir

Kizlar ya topikce nazarami geldik naptik, herkeste bir hastalik herkeste bir dert,
bol bol dua etmeliyiz sanirim..

Back
X