- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
asuuu topikten atılcaz heeee yoğurtlu salata şimdi aklımdan onu geçiriyodum kuru biber kavurayım yoğurtlu acı seviyolar burda bilmiyolar pek bayıldılar yazın yapmıştım kuruttuğum patlıcan kabak biberleri haşlayıp sonrada sarımsak kavuruyorum yağda biber salçası az sonrada haşlayıp süzdüğüm biberleri koyuyorum üzerine yoğurt dök namm namm aslınd a kalorisi çok yokkkk
ben senin saçını düz sanıyordum deişiklik herzaman için güzeldircanım koyu renkte daha solgun görünüyorum ,tenim açık olduğu için sanki hortlak gibi oluyorumm koyuda
bu hatunun saç rengide çok güzelmiş, aklımda bu tarz bişeyler var , su dalgasını daha önce kullandım , çok rahattı benim için kullanımı , düzleştirmekten daha az zamanımı alıyordu![]()
inşallah dafiii yılbaşını büyük büyük izleyelim ne olsa ptt takılcaz(pijama ,terlik,televizyon)oohh afiyet olsun asucum
nursenaaa tv nizi güle gülekullanın. hep komedi seyredin
dram takılmayın emiii
teşekkürederimmm banuşCanim annen icin inan cok sevindim![]()
Allahin izniyle cok daha guzel haberlerini alacagizbütün dualarimiz sizlerle canim ....
Canim TVniz hayirli olsungüle güle kullanin iyi günlerde inşallah ....
kuru biber patlıcan kavurması da süper olur bayılırım ben de geçen gittiğimde annem yapmıştı yedim ben de
sen de az yağlı yaparsan gayet hafif bir yiyecek olur rahatlıkla yersin
canim biberleri kücük kücük dogruyonmu bide nasil biber kullaniyon
yani mesela kurutulmus biber patlican kabak satiyolar burda, türk mali yani
onlarlami yapiyon?
nursana keyifli seyirler,
efem gelmiş geçmiş olsun...
Hanımlar, siz çok marifetlisiniz ben biliyorum. Yemek tarifleri süper valla. Ben kerviz sapi kemirkene tarifleri okuyup çoştum. Siz hem yapıp hem yemeden nası dayanacaksiniz?
ben senin saçını düz sanıyordum deişiklik herzaman için güzeldir
ya size birsey sorcağim, kocanız/sevginiz size hediye aldı ve beğenmediniz? bu tip durumlarda napıyorsunuz?
A) Sesimi çıkartmıyorum alınan hediyeyi sevmiş gibi yapıyorum arda sırada kullanıyorum. Kulanırkende içimden söylenip sinir oluyorum.
B) Beğenmedigimi söylüyorum nereden aldın deyip gidip değiştiriyorum.
C) Birkaç kez hediye almakta başarısız oldu. Bu yüzden bana hediye alırkan yanında gidiyorum. Hediyemi kendim seçiyorum.
D) Kendi hediyemi kehdim alıp hediye paketini ona verip bana vermesini istiyorum.
E) yada....
iyi akşamlar kızlar sonunda girebildim elektrikler kesikte yaşlaşık 4 saattir hem doğalgaz çalışmıyor kesik olduğundan hemde donuyorum internet falan yoktu sonunda teli modem olarak kullanıp bağlanmaya karar verdimbirde geceye kadar gelmeyebilirmiş çıldırmak üzereyim yani :S
Eki Görüntüle 586079
bende tüm bıçaklarımı eilmde yıkıyorum.....
kırtasiye sevgisi birinci sınıf öğrencisine denk şekilde aynen bendede var
kırtasiyeye girdiğim zaman neyi alacağımı şaşırırım gerçekten:)) aynı çocuk gibiyiz değilmi:))
şuan bile boya kalemlerim var yani
arada resim yapar boyarım....
manzara resmi vs...
yada çiçek falan...
Esracim ajanda alacakmissin, aslinda bende alsam güzel olurdu ama bu aralar pek lazim degil sanki,
ama bende nedense bayilirim ajandalara :))
bebeeem erimesine eridimde daha erimem lazım be yavv
canım benim saçlarım dipleri çıktı , kendi saç rengim o , ama kocam gelmeden soğan kabuğuna boyatıp su dalgası yapmayı düşünüyorumm
sence olmazmı kuşum ? dahamı koyu olmalı ? kocaya "ce eeeeeee" yapacammm gelince![]()
ya size birsey sorcağim, kocanız/sevginiz size hediye aldı ve beğenmediniz? bu tip durumlarda napıyorsunuz?
A) Sesimi çıkartmıyorum alınan hediyeyi sevmiş gibi yapıyorum arda sırada kullanıyorum. Kulanırkende içimden söylenip sinir oluyorum.
C) Birkaç kez hediye almakta başarısız oldu. Bu yüzden bana hediye alırkan yanında gidiyorum. Hediyemi kendim seçiyorum.
D) Kendi hediyemi kehdim alıp hediye paketini ona verip bana vermesini istiyorum.
E) yada....
E) yada...= hayatım sanırım zevklerimiz pek uyuşmuyor ama teşekkür ederim deyip klasik hatıra kutumun bir köşesine atarım herhalde![]()
ya size birsey sorcağim, kocanız/sevgiliniz size hediye aldı ve beğenmediniz? bu tip durumlarda napıyorsunuz?
E) yada....
ya size birsey sorcağim, kocanız/sevgiliniz size hediye aldı ve beğenmediniz? bu tip durumlarda napıyorsunuz?
D) Kendi hediyemi kendim alıp hediye paketini ona verip bana vermesini istiyorum.
E) yada....
Kuzum bence saçınla birlikte kaşlarını da belirginleştir. sen doğal sarışın olduğundan kaşlar da sarı :) koyulaştırdığında daha net bir yüz ifaden.
valla ben özel günler yaklaşırkene şunumda eksik bunum eksik doğum günümde yaklaşıyo albirisin diye yüzsüzlük yapıyorum aştım artık
ama napayım sölemezsem abuk sabuk güllü müllü tablo neyim alıyo seni seviyom falan filan yazan yastık falan
mesela evlilik yıl dönümümüzde günlük kullancam bi kolyem yok dedim ince zincirli dergilerden buldum gösterdim şunun gibi bişey olsa takarım falan dedim zemini hazırladım kuyumcuların önünden geçerken aa dergideki kolyelerden baksana dedim baktık aldım:))))))))))))
beğenmezsemde başka rengine mi baksak bunun diyorum aldığu yere götürüp aa bu daah güzel bunu alalımmı diyorum milletin yanında beni kırcak deil yaaaa alıveriyoruz:))
anam ne fena kadınım heee 10 yıllık evlilik öncesi ndede 8 yıllık flört olunca böle oldum ben![]()
D) Kendi hediyemi kendim alıp hediye paketini ona verip bana vermesini istiyorum.
E) yada....