Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kuru biber patlıcan kavurması da süper olur bayılırım ben de geçen gittiğimde annem yapmıştı yedim ben de
sen de az yağlı yaparsan gayet hafif bir yiyecek olur rahatlıkla yersin

asuuu topikten atılcaz heeee yoğurtlu salata şimdi aklımdan onu geçiriyodum kuru biber kavurayım yoğurtlu acı seviyolar burda bilmiyolar pek bayıldılar yazın yapmıştım kuruttuğum patlıcan kabak biberleri haşlayıp sonrada sarımsak kavuruyorum yağda biber salçası az sonrada haşlayıp süzdüğüm biberleri koyuyorum üzerine yoğurt dök namm namm aslınd a kalorisi çok yokkkk

canim biberleri kücük kücük dogruyonmu bide nasil biber kullaniyon
yani mesela kurutulmus biber patlican kabak satiyolar burda, türk mali yani
onlarlami yapiyon?

Iyi aksamlar. Ne guzel hayatimda nadirattandir,istahim azalmisti. Yine artma egiliminde. Aksam fistikli lokum yedim. Ama
yine de toplamda az. Cikmam lazim,byyy

iyi akşamlar kızlar sonunda girebildim elektrikler kesikte yaşlaşık 4 saattir hem doğalgaz çalışmıyor kesik olduğundan hemde donuyorum internet falan yoktu sonunda teli modem olarak kullanıp bağlanmaya karar verdim :D birde geceye kadar gelmeyebilirmiş çıldırmak üzereyim yani :S

canım koyu renkte daha solgun görünüyorum ,tenim açık olduğu için sanki hortlak gibi oluyorumm koyuda :32::32::32:

bu hatunun saç rengide çok güzelmiş, aklımda bu tarz bişeyler var , su dalgasını daha önce kullandım , çok rahattı benim için kullanımı , düzleştirmekten daha az zamanımı alıyordu :34::34::34:
ben senin saçını düz sanıyordum deişiklik herzaman için güzeldir
oohh afiyet olsun asucum

nursenaaa tv nizi güle güle :52::52: kullanın. hep komedi seyredin :27::27: dram takılmayın emiii :1::1:

inşallah dafiii yılbaşını büyük büyük izleyelim ne olsa ptt takılcaz(pijama ,terlik,televizyon)
Canim annen icin inan cok sevindim :34:
Allahin izniyle cok daha guzel haberlerini alacagiz :34: bütün dualarimiz sizlerle canim ....

Canim TVniz hayirli olsun :34: güle güle kullanin iyi günlerde inşallah ....
teşekkürederimmm banuş
kuru biber patlıcan kavurması da süper olur bayılırım ben de geçen gittiğimde annem yapmıştı yedim ben de
sen de az yağlı yaparsan gayet hafif bir yiyecek olur rahatlıkla yersin

canim biberleri kücük kücük dogruyonmu bide nasil biber kullaniyon
yani mesela kurutulmus biber patlican kabak satiyolar burda, türk mali yani
onlarlami yapiyon?

valla dolamlık olanlarıda haşlarım ben haşlandıktan sonra elinle bile uzun uzun bölebilirsin yalnız haşaldığın patlıcanı soğuk suya tutarsan kayış gibi sertleşiyo direk süz tavaya azcık yağ koy sarımsak doğra 1 çay kaşığı acı biber salçası pul biber tuz koy biberleride koy 2 dakika çevir tavada servise hazır üzerini yoğurtla içine sarımsak koyduğum için kokmasın diye koymuyorum misolara sarımsak

nursana keyifli seyirler,
efem gelmiş geçmiş olsun...

Hanımlar, siz çok marifetlisiniz ben biliyorum. Yemek tarifleri süper valla. Ben kerviz sapi kemirkene tarifleri okuyup çoştum. Siz hem yapıp hem yemeden nası dayanacaksiniz?

nursana keyifli seyirler,
efem gelmiş geçmiş olsun...

Hanımlar, siz çok marifetlisiniz ben biliyorum. Yemek tarifleri süper valla. Ben kerviz sapi kemirkene tarifleri okuyup çoştum. Siz hem yapıp hem yemeden nası dayanacaksiniz?

onu yapsam acuna gidicem asıl yetenek benim diye:))))))))))))))))

şimdi puaçalarıda arada koydum fırınada nası dayanırım aceba yook yemicem yemicem mutfağın kapısını kapattım koku gelmesin diye:))))))))))

ben senin saçını düz sanıyordum deişiklik herzaman için güzeldir

cücüümm benim saçım düz zaten ama illaki , biraz daha düzeltmek gerekiyo dışarı çıkmak için :34::34::34:
düzleştiriciyi falan beklemek zaman alıyo ...

su dalgasında köpükleyip iki fön tutup çıkıyorum daha pratik oluyo :32::32::32:

ya size birsey sorcağim, kocanız/sevgiliniz size hediye aldı ve beğenmediniz? bu tip durumlarda napıyorsunuz?
A) Sesimi çıkartmıyorum alınan hediyeyi sevmiş gibi yapıyorum arda sırada kullanıyorum. Kulanırkende içimden söylenip sinir oluyorum.
B) Beğenmedigimi söylüyorum nereden aldın deyip gidip değiştiriyorum.
C) Birkaç kez hediye almakta başarısız oldu. Bu yüzden bana hediye alırkan yanında gidiyorum. Hediyemi kendim seçiyorum.
D) Kendi hediyemi kendim alıp hediye paketini ona verip bana vermesini istiyorum.
E) yada....

Son düzenleme:
ya size birsey sorcağim, kocanız/sevginiz size hediye aldı ve beğenmediniz? bu tip durumlarda napıyorsunuz?
A) Sesimi çıkartmıyorum alınan hediyeyi sevmiş gibi yapıyorum arda sırada kullanıyorum. Kulanırkende içimden söylenip sinir oluyorum.
C) Birkaç kez hediye almakta başarısız oldu. Bu yüzden bana hediye alırkan yanında gidiyorum. Hediyemi kendim seçiyorum.
D) Kendi hediyemi kehdim alıp hediye paketini ona verip bana vermesini istiyorum.
E) yada....

E) yada...= hayatım sanırım zevklerimiz pek uyuşmuyor ama teşekkür ederim deyip klasik hatıra kutumun bir köşesine atarım herhalde :D

iyi akşamlar kızlar sonunda girebildim elektrikler kesikte yaşlaşık 4 saattir hem doğalgaz çalışmıyor kesik olduğundan hemde donuyorum internet falan yoktu sonunda teli modem olarak kullanıp bağlanmaya karar verdim :D birde geceye kadar gelmeyebilirmiş çıldırmak üzereyim yani :S

Allah yardımcı olsun canım bizimde sabah yoktu kaç saat :34:
Sıkıntıdan patlıyor insan Allahtan cepte ve laptopta şarkılar var kayıtlı da onlarla vakit geçiryor en kötü ihtimal :34:

Selam kızlar,

Nasılsınız? sağlıklı beslendiğim bir gün oldu benim. o yüzden mutluyum. dışarda da koşturdum. yaşasın diyet yapmak :))

Efemmcim inşallah annenin sonuçları temiz çıkacak canım. Sen Allah'a sığın, en iyi o şekilde geçer bu vaktin. Her şey O'ndan.

Eki Görüntüle 586079

bende tüm bıçaklarımı eilmde yıkıyorum.....

kırtasiye sevgisi birinci sınıf öğrencisine denk şekilde aynen bendede var:1::1:
kırtasiyeye girdiğim zaman neyi alacağımı şaşırırım gerçekten:)) aynı çocuk gibiyiz değilmi:))
şuan bile boya kalemlerim var yani:1::1::1:
arada resim yapar boyarım....
manzara resmi vs...
yada çiçek falan...

ben de çok severim çiziktirmeyi canım. kalem kağıt olsun istiyorum hep etrafta :)

tansiyon aletini güle güle kullan Meyracım, inşallah gerek kalmaz en kısa zamanda :)

keşke ben de baştan elde yıkasaymışım. ama bilemedim. artık çok geç malesef :(

Esracim ajanda alacakmissin, aslinda bende alsam güzel olurdu ama bu aralar pek lazim degil sanki,
ama bende nedense bayilirim ajandalara :))

Eminecim lazım olmasından değil, özlü söz yazarsın, özel gün not edersin. yıllar sonra bakması çok zevkli :) madem seviyorsun al sen de bi tane :)

bebeeem erimesine eridimde daha erimem lazım be yavv :34::34::34:

canım benim saçlarım dipleri çıktı , kendi saç rengim o , ama kocam gelmeden soğan kabuğuna boyatıp su dalgası yapmayı düşünüyorumm :32::32::32:

sence olmazmı kuşum ? dahamı koyu olmalı ? kocaya "ce eeeeeee" yapacammm gelince
:30::30::30::30:

Kuzum bence saçınla birlikte kaşlarını da belirginleştir. sen doğal sarışın olduğundan kaşlar da sarı :) koyulaştırdığında daha net bir yüz ifaden.

ya size birsey sorcağim, kocanız/sevginiz size hediye aldı ve beğenmediniz? bu tip durumlarda napıyorsunuz?
D) Kendi hediyemi kehdim alıp hediye paketini ona verip bana vermesini istiyorum.
E) yada....

valla ben özel günler yaklaşırkene şunumda eksik bunum eksik doğum günümde yaklaşıyo albirisin diye yüzsüzlük yapıyorum aştım artık
ama napayım sölemezsem abuk sabuk güllü müllü tablo neyim alıyo seni seviyom falan filan yazan yastık falan

mesela evlilik yıl dönümümüzde günlük kullancam bi kolyem yok dedim ince zincirli dergilerden buldum gösterdim şunun gibi bişey olsa takarım falan dedim zemini hazırladım kuyumcuların önünden geçerken aa dergideki kolyelerden baksana dedim baktık aldım:))))))))))))

beğenmezsemde başka rengine mi baksak bunun diyorum aldığu yere götürüp aa bu daah güzel bunu alalımmı diyorum milletin yanında beni kırcak deil yaaaa alıveriyoruz:))

anam ne fena kadınım heee 10 yıllık evlilik öncesi ndede 8 yıllık flört olunca böle oldum ben:51::51::51::51::51::51:

E) yada...= hayatım sanırım zevklerimiz pek uyuşmuyor ama teşekkür ederim deyip klasik hatıra kutumun bir köşesine atarım herhalde :D

Bu alternatif iyide, aile ekonomisne zarar veriyor. Çöpe atılan para haline dönüşebiliyor... :( düşünsene her doğum günü, her yıldönümü, her yılbaşı hatıra kutusu dolup taşacak :))))))

ya size birsey sorcağim, kocanız/sevgiliniz size hediye aldı ve beğenmediniz? bu tip durumlarda napıyorsunuz?
E) yada....

E ) Kocam genelde hoşuma gidecek şeyler alır , yada daha önceden ağzımı yoklamıştır çaktırmadan ona göre davranır :34::34::34:

aldıklarını çoğunlukla beğenirim ama olurda beğenmediğim yada az beğendiğim bişey olursa , hiç çaktırmam beğenmiş gibi yaparım ve sırf onun hatırı için mutlaka kullanırım :16::16::16:

NOT : kocamı çookk özlediimm :26::26::26:

D) Kendi hediyemi kendim alıp hediye paketini ona verip bana vermesini istiyorum.
E) yada....

hmmm güzel bir soru :1:
Ben bana beğenmediğim birşey bile olsa kesinlikle çok sevinir boynuna atlarım :1: sonuçta ne olursa olsun düşünmesi bile yeterlidir :34: bana sevgisini, saygısını ve verdiği değeri hatırlatacağı içinde mutlaka kullanırım :34:
Zaten benim çiğerimi bile bildiği için yanlış bir hediye alma şansı yok gibi birşey :1:

Kuzum bence saçınla birlikte kaşlarını da belirginleştir. sen doğal sarışın olduğundan kaşlar da sarı :) koyulaştırdığında daha net bir yüz ifaden.

evet Esoşum benim kaşlarda sarımtırak , söylediğin iyi oldu bebeeemm ,dur onlarada bi el atayımm :32::32::32::32:

valla ben özel günler yaklaşırkene şunumda eksik bunum eksik doğum günümde yaklaşıyo albirisin diye yüzsüzlük yapıyorum aştım artık
ama napayım sölemezsem abuk sabuk güllü müllü tablo neyim alıyo seni seviyom falan filan yazan yastık falan

mesela evlilik yıl dönümümüzde günlük kullancam bi kolyem yok dedim ince zincirli dergilerden buldum gösterdim şunun gibi bişey olsa takarım falan dedim zemini hazırladım kuyumcuların önünden geçerken aa dergideki kolyelerden baksana dedim baktık aldım:))))))))))))

beğenmezsemde başka rengine mi baksak bunun diyorum aldığu yere götürüp aa bu daah güzel bunu alalımmı diyorum milletin yanında beni kırcak deil yaaaa alıveriyoruz:))

anam ne fena kadınım heee 10 yıllık evlilik öncesi ndede 8 yıllık flört olunca böle oldum ben:51::51::51::51::51::51:

Bu herhalde 18 yıllık bir eğitim...:1::1: bende aynı taktigi deniyorum ama adam yanlış şeyi ısrarla alip geliyor... Ben hatta internet üzerinden resimli anlatimlara bile geçtim... adam 4 yıldır eğitilmiyor :20: gidip israrla kendi beğendiği şeyi aliyor ya....

E) yada....

A şıkkı benim ki

Back
X