Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Eki Görüntüle 588807

sabah kahvaltı tabağım zeytinler kendi yapımımdır
öğlen yoğurt çorba 1 dlm yulaf ekmeği üzerine vdeki kara erikler bozulmasın diye reçel yapmıştım tadına bakmak için yedim (güzel olmuş olsa 1 kase yerim önümde de neyseeee)))

akaşmda çokmu oldu tavuk bilmeme biberlerde tavukların arasına attım kızartma deildir kendileri salata tuzsuz yağsız limon ve nar ekşisi bide sumak var

vee yorumlarınız???????????????????

nursenacim yemekler harika görünüyor, menüne bayildim, gayet iyi ne az ne cok, e afiyet olsun :))

bende simdi tatli niyetine yogurda biraz recel karistirip yicem, cünkü cok asiri canim istedi
sonrada cay icerim baskada yok bittiii
saat suan 18:11
dahada agzima bisey sürmem zaten,
bugun orucluydum diye sadece 1 ögün yedim oda iftarimdi, ama asiriya kacmadim karnim sismedi bile :)

Eki Görüntüle 588807

öğlen yoğurt çorba 1 dlm yulaf ekmeği üzerine vdeki kara erikler bozulmasın diye reçel yapmıştım tadına bakmak için yedim (güzel olmuş olsa 1 kase yerim önümde de neyseeee)))

akaşmda çokmu oldu tavuk bilmeme biberlerde tavukların arasına attım kızartma deildir kendileri salata tuzsuz yağsız limon ve nar ekşisi bide sumak var

süper canım menülerin ekmek az bile olmuş reçel de zeytin de güzel görünüyor ellerine sağlık
vve tükkan kapandıııı bundn sonra yeşil çay ve su var yatana kadar
ben de kapattım dükkanı kocaman bir parça kaşarlı köfte salata yoğurt azcık da haşlanmış brokoli yedim çayım da demlendi

nursenacim yemekler harika görünüyor, menüne bayildim, gayet iyi ne az ne cok, e afiyet olsun :))

bende simdi tatli niyetine yogurda biraz recel karistirip yicem, cünkü cok asiri canim istedi
bugun orucluydum diye sadece 1 ögün yedim oda iftarimdi, ama asiriya kacmadim karnim sismedi bile :)

aferin emineme böyle böyle gidecek kilolar işte

orucunu allah kabul etsin valla süper vericez inşallah
süper canım menülerin ekmek az bile olmuş reçel de zeytin de güzel görünüyor ellerine sağlık

ben de kapattım dükkanı kocaman bir parça kaşarlı köfte salata yoğurt azcık da haşlanmış brokoli yedim çayım da demlendi

aferin emineme böyle böyle gidecek kilolar işte
afiyet olsunnn asuu baskülünün pilinde sorun olmasın aklıma geldi yani eksi olamn lazım bu yemeye yürüyüşe

orucunu allah kabul etsin valla süper vericez inşallah
afiyet olsunnn asuu baskülünün pilinde sorun olmasın aklıma geldi yani eksi olamn lazım bu yemeye yürüyüşe

sağol canım
pili takalı epey oldu ama net görüntüsü bitse belli olur değil mi
hem bugün hafif eksi gördüm bakalım canım

sağol canım
pili takalı epey oldu ama net görüntüsü bitse belli olur değil mi
hem bugün hafif eksi gördüm bakalım canım

hahha allah iyliğini versin hafif eksi nasıl oluyoo acep güldürdün benii oyyy canım yaa valla 7 lere inmeni okadar istiyorum kii çook azmediyosun inşallah görürüz berabercenek

Benim bugun, SP günüm,
Bu sabah, taze soğanlar üzerine kırılmış bir ad. yumurta ve light peynir + dukan ekmeğim yedim.
Şimdi fırına yemeğimi koydum. Pişmesini bekliyorum. a saat 15.00 olmus. (1,5ad. kabak rendelenir, biraz light beyaz peynir, bir kaşık yoğurt, bir ad. yumurta, kırmızı biber, karabiber, maydanoz karıştırılır. Yağlı kağıda dökülüp fırınlanır. )
yemekten sonra, sekersiz türk kahvesi ile bir birlikte bir küçük kase dukan puding yiyiceğim.
Akşama fırında somon balık ve salata yapacağım. Aksam yemeğinden sonra yeşil çay içerim...

Bu sabah kilo verdigim insanlar tarafından farkedildi.... acayip güzel bir duygu... mutluyum, mutlu ol..

afiyet olsun şekerimm , eee bi şekilde farkedilecek yani , havaya gitmiyo ya bu kilolar , hadi bakalım güzel günler seni bekler canımm :46::46::46::46:

sonunda gördüm resmini ve bayıldım yalnız basenin yok çok şanslısın ben 84 kilo iken bile 46 beden pantalon giyiyordum eve net alayım bende resimlerimi eklerim

sağolasın canım , evet basenim yoktu ama bacaklarım tomruk gibiybi , totoşum ve üst totoşumda yerindeydi , çok şükür baya normal ölçülere ulaştılar , darısı herkeslerin başınaaa :34::34::34:

hahha allah iyliğini versin hafif eksi nasıl oluyoo acep güldürdün benii oyyy canım yaa valla 7 lere inmeni okadar istiyorum kii çook azmediyosun inşallah görürüz berabercenek

79.8 gördüm bugün canım :)ama geçen çarşamba da görmüştüm yaniaslında nerdeyse 2 haftadır vermedim gibi bişey oluyor
bugün sebze günüydü yarın yine 80li bişeyler görürüm kesin o nedenle azcık eksi şu 7li rakamları garantileyemedik gitti valla

79.8 gördüm bugün canım :)ama geçen çarşamba da görmüştüm yaniaslında nerdeyse 2 haftadır vermedim gibi bişey oluyor
bugün sebze günüydü yarın yine 80li bişeyler görürüm kesin o nedenle azcık eksi şu 7li rakamları garantileyemedik gitti valla

Asuuu tebrik ederiiimm :46::46::46::nazar::nazar::nazar:

moralini bozma kuşummm , tartıda gördüğün artık senindir ,bi şekilde dönüp dolaşıp gelecektir ,sıkma canını herşey güzel olacaakkk :32::32::32::32:

sebze gününde pişmiş sebze yerine salatayı tercih et bebeem , daha iyi sonuç alacaksın , ben artık öyle yapıyorumm
:34::34::34:

Asuuu tebrik ederiiimm :46::46::46::nazar::nazar::nazar:

moralini bozma kuşummm , tartıda gördüğün artık senindir ,bi şekilde dönüp dolaşıp gelecektir ,sıkma canını herşey güzel olacaakkk :32::32::32::32:

sebze gününde pişmiş sebze yerine salatayı tercih et bebeem , daha iyi sonuç alacaksın , ben artık öyle yapıyorumm
:34::34::34:

ben de öyle yapıyorum canım köfte salata balık salata şeklinde oluyor genelde
79 benim artık değil mi:)))
çok şükür artık fazla takmayacağım zira bu sıralar bu diyette yüzün çöktü lafını pek sık duyar oldum bazen bana da öyle geliyor sanki önceki diyetinde böyle değildin dedi kardeşim de bugün

ben de öyle yapıyorum canım köfte salata balık salata şeklinde oluyor genelde
79 benim artık değil mi:)))
çok şükür artık fazla takmayacağım zira bu sıralar bu diyette yüzün çöktü lafını pek sık duyar oldum bazen bana da öyle geliyor sanki önceki diyetinde böyle değildin dedi kardeşim de bugün

evet canım senin tepe tepe kullan , bende 75i gördüm ama kovalıyom bakalım , ama eni sonu yine gelecek kerata biliyorumm :32::32::32:

kuzum takma milleti ,bende duyuyorum o tarz lafları sürekli ama umursamıyorum , sadece yüzünden gitmiyorki tüm vücudundan gidiyor , zaten dukanda bu kadar incelmenin sebebi ; gidenlerin yağdan gidiyor olması ,sıkma canını :34::34::34:

dün yeğenim anneme doğum günündeki fotoyu göstermiş ,annem "aman kızım küçücük kalmışın, dikkat et" diyor , bende " anne dedim daha 5-6 kilom daha var " dedim ,o da daha ne kadar verceksin ,nerenden vereceksin diyoorr :27::27::27::27:

İyi akşamlar tombikdaşlarım :)

Dünden beri arada girip okuyorum ama yazamadım. Oğluş dün gece gene hiç uyumadı-uyutmadı. egedeniz yazdığından beri otit var aklımda, uzun zamandır nezle, burun akıntısı olduğu için eninde sonunda kulağa vurmasını bekliyordum zaten. Kulağın ağrıyor mu diye sorunca yok diyordu ama gece çok rahatsızdı gene, bir tarafı rahatsız besbelli... Neyse babam da kulaklara mutlaka bakılsın deyince bugün KBB uzmanına götürdük. Antibiyotik (hem ağızdan, hem kulak damlası), burun açıcı spreyler, sudafed vb. bir dolu ilaçla eve geldik. Umarım bu gece rahat uyur. Neyse ki ateş yok...

Yarın beyza ile sözleşmiştik ama gidişim suya düşecek galiba :( Oğluş hasta, okula göndermeyeceğim. Annemler de şehir dışına çıkcaklarmış. Yardımcıma bırakamam hasta çocuğu, evdeyim yani :))
Yılbaşı için kayınvalidemler Ankara'daki evlerine geleceklermiş, bizim de gitmemizi arzu ediyorlar. 3 günlüğüne seyahat gözümde çok büyüyor; istemiyorum hiç :( Ama onlar da haklı en az 7-8 senedir beraber yılbaşı kutlamadık, gitmek icap ediyor... Cmtesi sabah yola çıkarız sanırım. Yola çıkmadan almam gerekenler vardı halbuki yarın :(

Bende durumlar böyle. Tartıya gelince hiç kıpırdamıyor :( Azalttım yediklerimi ama yeterli olmadığının farkındayım :( Öfff yazdan beri 6 kilo aldım, Ankara'daki akrabalar fark edecektir :(
sıvı olmazda tereyağ olur am ağırmı olukii oda seviyosanız neden olmasın

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

umuuuutt papatya çayı içirsene mışıl mışıl uyuyr içers tabisi
Yok canım ya, bebekken bile papatya-rezene, anason vb. fayda etmiyordu :) Annesine çekmiş benim de kolayına uykum gelmez. Ama bir yudum kola içsem baykuş kesilirim :) Gerçi dün hastalıktan uyumamış zaten...
....Umutcum nihayet dönüyorsun :) Yılbaşı iyi gelecek bence sana :)

Canım çatal bıçakların kullanma kılavuzunda küçücük yazıyor bıçakları bulaşık makinasında yıkadığımızda paslanabileceği. tabi ki ben okumadım. bu yüzden kullanıcı hatası olarak kabul ediliyor bu durum. polisaj kaplamayı önerdiler öyle ayaküstü konuşunca. ama çözüm olmayacağını, yine olabileceğini söylediler. bu böyle devam edecekmiş. ben de severek kullanıyorum aslında. paslılar bir köşede bekliyor. diğerleri de paslanınca hepsini götürücem ama bu böyle süremez tabi. sanırım yeni bir takım almam gerekecek. Annemin 82 yılında evlenirken aldığı jumbolar da hala taş gibi. ama yeniler dökülüyor. ben de bilmiyorum nerden ne alacağımı. Allahtan kalabalık misafirim gelmiyor da olanlarla idare ediyorum.
...
Sağol canım, umarım hepimize iyi gelir yılbaşı :) Makinada yıkanmayacağına dair uyarı varsa değiştirmezler tabii. Tuh, gene de denk gelirsen bir mağazaya ya da müşteri ilişkilerine sor bence. Mutlaka bir önerileri olur. Yeni bir takım alsan yazık olmaz mı, yeni evli sayılırsın, daha kaç kere kullanılmıştır ki o takımlar...
kızlar

buraya kötü bi haber yazmıcam diye söz vermiştim kendime ama yine dayanamıyorum babannem belini kırdı demiştim hatırlarsanız buğün ameliyata aldılar ama şuan durumu çok ağırmış makinaya bağlı yaşıyomuş yani heran ölüm haberi gelebilir gerçi zaten yaşlı 90a yakın yaşı var onun için ölüm iyi belki ama yinede ölüm işte insanın içi sızlıyo haberi aldım ağlıyamıyorum elim ayağım titriyo resmen
Canım, biz de üzüntünü paylaşıyoruz. Hayırlısını diliyorum aileniz için.
Bugün çok çok kötü bir gündü..Yorgunluktan,telaştan,endişeden mahfoldum...
Kızım okulunda bazı tatsızlık yaşadı..Öğlen yemeğe gelince onunla okula gittim idareyle görüştüm vb.
Ordan çıkıp oğlanı okuluna biraktım öğretmeniyle cuma günü yapılacak yeniyıl ve yerli malı kutlamasıyla ilgili neler yapacağımızı konuşuyorduk..
Birden oğlumun ağladığını gördüm..Serbest saat olduğunda oyuncaklarla oynuyor çocuklar..
Çocuğun biri yapbozu oğlumun kafasına fırlat koca şey. iyiki gözüne falan gelmedi...
Neyse sorun halloldu..
Okuldan Çıktım eve gidiyorum yolda kızımın okulundan telefon geldi..
beden dersinde parmağını incitmiş kızım..
Eve girmeden hemen kızımın okuluna gittim yüzük parmağı aşırı şişmiş ve hafif morarmış.. salya sümük ağlıyor yavrum...:5:
Ordan hasteneye götürdüm röntgen çekildi vb.
Çok şükür kırık,çatlak yok.yumuşak doku zedelenmesiymiş..
Allah beterinden korusun..Kendimi kaybettim telaştan,endişeden..
çocuklar büyüdükten sonra bir yığın olaylarla uğraşmak çok zor..bu konularda çok hassasım,acaip üzülüyorum...
Çok geçmiş olsun Yenacığım. Neyse ki ucuz kurtulmuş yavruların. Gene de insanın içi cız ediyor değil mi?
Ben de dün gene 1-1.5 saat ancak uyuyabildim, oğlum her 5 dakikada bir uyanıyor ya da hiç dalmıyor. Devamlı mızıldandı, ağlarken "sis hasta diilsinis, bi ben hastayım, keske ben de iyilesik (iyileşik) olsaydıııım. üüüüü ühüüüü" diye ağladı. Nasıl içime dokundu anlatamam, neredeyse ben de ağlayacaktım :) Ateş vb. ağır bir durum olmamasına rağmen çok canım sıkıldı :)

Selamün Aleykümmmmm

Herkese hayırlı akşamlarrrrrrrrrr :3:

Anam bugünde ayağı yanmış kedi gibiydim :60: Akşama kadar baya yoğundum :34: sabahtan az derleyip toparladım evi sonrada kızkardeşimle pazara gittik ve 2 saat dolaştık :1: en son balığımıda aldım sonrada akşama kadar kardeşimde oturduk :34:

Bugün maalesef menülerimi resimli paylaşamıyacağım malum yoğunluktan kaldı :1:

Sabah klasik kahvaltı;
1 domates
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 dilim tam tahıllı ekmek :34: söz dinlerim ben :1:

ara
1 / 2 simit ( pazarda olmazsa olmazım :1: )

Öğlen;
1 kase pirinçli YOğurt çorbası
1 tabak Çoban salata
2 lavaş arası kaşar ( tost yaptık :1: )

ara
1 şekersiz nescafe

Akşam;
Hamsi buğlama
bol salata
1 bardak gazoz ( uydum şeytana ne yapam :1: )

Bugün biraz fazla kaçırdım galiba :1: ama akşam saat 7de falan yedik akşam yemeğini ve şu anda kendimi hiç şiş hissetmiyorum şükür :34:
Yarın sabahtan itibaren yine resimli menü eylemlerim devam edecek :60:

Afiyet olsun Banucuğum
Zavkle hazırlıyorsun tabaklarını..hem göze,hem mideye :)
Yalnız yediklerin çok az..Bence doğru değil yaptığın..
50-60 kilolarda biri olsan tamam ama..bizim gibi aşırı kilolarda biri için çok çok az..
Ayrıca spor yapıyorsun harcadığın kalori fazla...

Valla ne bileyim canım yaa nasıl bir midedir bilmiyorum senelerdir okadar yerken kilo aldım açıkcası daha fazla yersem kilo alırım diye korkuyorum ama dediğin gibi spor yapınca biraz daha ilave etmek daha doğru :34:
Dünde az yemiştim malum sonra yüzmeden çıkınca tansiyonum yerlerdeydi :1: Dediğin gibi sporumu yaptığım için biraz daha düzgün beslenmem lazım :34: yoksa bu tempoya çok zor dayanırım uzun süre :34:

Bugün çok çok kötü bir gündü..Yorgunluktan,telaştan,endişeden mahfoldum...
Kızım okulunda bazı tatsızlık yaşadı..Öğlen yemeğe gelince onunla okula gittim idareyle görüştüm vb.
Ordan çıkıp oğlanı okuluna biraktım öğretmeniyle cuma günü yapılacak yeniyıl ve yerli malı kutlamasıyla ilgili neler yapacağımızı konuşuyorduk..
Birden oğlumun ağladığını gördüm..Serbest saat olduğunda oyuncaklarla oynuyor çocuklar..
Çocuğun biri yapbozu oğlumun kafasına fırlat koca şey. iyiki gözüne falan gelmedi...
Neyse sorun halloldu..
Okuldan Çıktım eve gidiyorum yolda kızımın okulundan telefon geldi..
beden dersinde parmağını incitmiş kızım..
Eve girmeden hemen kızımın okuluna gittim yüzük parmağı aşırı şişmiş ve hafif morarmış.. salya sümük ağlıyor yavrum...:5:
Ordan hasteneye götürdüm röntgen çekildi vb.
Çok şükür kırık,çatlak yok.yumuşak doku zedelenmesiymiş..
Allah beterinden korusun..Kendimi kaybettim telaştan,endişeden..
çocuklar büyüdükten sonra bir yığın olaylarla uğraşmak çok zor..bu konularda çok hassasım,acaip üzülüyorum...

Canım çok çok geçmiş olsun :71:
Verilmiş sadakanız varmış gerçektende okurken ben bile fena oldum senin halini düşünemiyorum bile :34:
Rabbim tez zamanda şifa verir inşallah ....Aminnnnnnnnnn

Ancak bakabildim canım ölçülere;
[TABLE="class: MsoNormalTable, width: 375"]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="bgcolor: transparent"] aralık (bel-basen-beden)
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"] ocak (bel-basen-beden)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"] clutch
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"] 90-125
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"] chickpeas
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"] 89-103
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"] gozde_m
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"] 91-114
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"] alessandra79
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"] 88-116
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"] Nimrel
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"] 96-120
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"] ozka82
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"] 83-104
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"] umutttt
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"] 89-105-44
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"] asumanzeynep
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"] 85-108
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"] nursena
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"] 95-110
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"] fadime02
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"] 101-114
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"] eriny
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"] 96-122
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"] ceco34
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"] 111-132
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"] 108-129
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"] y.o.l.c.u
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"] 105-124
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"] 105-124
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"] nevzamansız
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"] 106-123
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"] Miyop
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"] 107-117
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"] anathema8
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"] 96-124
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"] Yena
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"] 114-120
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"] Dafi
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"] 93-105
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"] Nuhan
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"] 101-120-46
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"] 97-116-46
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"] Meyra
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"] 108-125
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"] Kavuşmak hayal
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"] 108-113
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"] efeeeemm
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"] 100-130
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"] Secil00
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"] 103-132
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ellerine ve emeğine sağlık canım :34:
İnşallah hep daha az ölçüler veririz her ay :34: sanada iş çıkartırız :1:

:54::54::54::54::54:

Eki Görüntüle 588807

Canım resimler müthiş görünüyor :56: Eminim hepside çok lezzetlidir :34:
Ellerine sağlık resimli eylemlere devam :1:
İnşallah hepimiz en geç yaza o yemeklerin yanında fıstık gibi olmuş bir şekilde poz vererekte resim çekiniriz :34:

Asuuuu süpersin canım, ilham verdin bana da. Çok sevindim 79'ları görmene :) Aynur sen zaten motivasyon fırtınası gibisin. Tebrik ediyorum sizleri.

...

Esra, ölçü tablosu için teşekkürler canım, eline sağlık. Ben unutmuşum, görünce bildireyim dedim ama mezura zorda, gürültülü bir yerde, şimdi oğlanı uyandırmayayım, bilahare bildiririm olur değil mi?

...

Oğlan erken uyudu ben de sızmayı düşünüyorum, malum dünden uykusuz ve çooook yorgunum, :) İyi geceler herkese...

evet canım senin tepe tepe kullan , bende 75i gördüm ama kovalıyom bakalım , ama eni sonu yine gelecek kerata biliyorumm :32::32::32:

kuzum takma milleti ,bende duyuyorum o tarz lafları sürekli ama umursamıyorum , sadece yüzünden gitmiyorki tüm vücudundan gidiyor , zaten dukanda bu kadar incelmenin sebebi ; gidenlerin yağdan gidiyor olması ,sıkma canını :34::34::34:

dün yeğenim anneme doğum günündeki fotoyu göstermiş ,annem "aman kızım küçücük kalmışın, dikkat et" diyor , bende " anne dedim daha 5-6 kilom daha var " dedim ,o da daha ne kadar verceksin ,nerenden vereceksin diyoorr :27::27::27::27:

Darısı benimde başıma Aynurum :1:
İnşallah ilerde Annem banada senin annenin cümlesini telafuz eder :34: Aminnnnnnnnnnn
Gerçekten süper gidiyorsun cücüşüm :1: Valla seninde dediğin gibi şu 2li rakamlara bir düşeyim baktım kilo verme duruyor mecbur bende dukan amcaya sığınacağım :1: ama bu sefer kesin atak dönemini başaracağım :1: alıştım nasılsa sırf proteinlere :1:

Selamın Aleyküm kızlar

evet öncelikle büütüüünnn hayır duaları eden arkadaşlara sonsuz teşekkürler Allah razı olsun hpinizden ama babannemi kaybettik canlar zaten yazmıştım heran ölüm haberi gelebilir diye nitekim öle oldu size yazdıktan 5 dk sonra geldi haber buğün köye götürdük defnettik Allah yattığı yerde rahatlık versin mekanı cennet olsun öyle yorgunumki anlatamam dün sabahtan beri ayaktayım ama bi size uğrayıp rahatlamak istedim aslında bişey sorcam kızlar babannemi yıkarken bende ordaydım durdum baktım buğünde eşim gececi sürekli gözümün önüne siması geliyo biraz tırstım felak nas ayetel-kürsi felan okuyorum daha başka iyi gelen bişey varmı hepinizden Allah razı olsun kızlar:50::50::50:

Asuuuu süpersin canım, ilham verdin bana da. Çok sevindim 79'ları görmene :) Aynur sen zaten motivasyon fırtınası gibisin. Tebrik ediyorum sizleri.

...

Esra, ölçü tablosu için teşekkürler canım, eline sağlık. Ben unutmuşum, görünce bildireyim dedim ama mezura zorda, gürültülü bir yerde, şimdi oğlanı uyandırmayayım, bilahare bildiririm olur değil mi?

...

Oğlan erken uyudu ben de sızmayı düşünüyorum, malum dünden uykusuz ve çooook yorgunum, :) İyi geceler herkese...

teşekkürler Umutcuumm , gel takıl bana bu fırtınada beraber savrulalımm :32::32::32:

canım benim oğluşuna geçmiş olsun , Yenacım senin cücüşlerde hastaymış sanırım Rabbim şifa versin hepsine , aman cücüşler bir daha hasta olmasınlarr :34::34::34:

Darısı benimde başıma Aynurum :1:
İnşallah ilerde Annem banada senin annenin cümlesini telafuz eder :34: Aminnnnnnnnnnn
Gerçekten süper gidiyorsun cücüşüm :1: Valla seninde dediğin gibi şu 2li rakamlara bir düşeyim baktım kilo verme duruyor mecbur bende dukan amcaya sığınacağım :1: ama bu sefer kesin atak dönemini başaracağım :1: alıştım nasılsa sırf proteinlere :1:

Banuşş sağol kuşumm , olacak olacakk darısı başına olacak inşAllahh :34::34::34:

hadi bakalım bir dukancanda sen olacan bu gidişlee :32::32::32:

Selamın Aleyküm kızlar

evet öncelikle büütüüünnn hayır duaları eden arkadaşlara sonsuz teşekkürler Allah razı olsun hpinizden ama babannemi kaybettik canlar zaten yazmıştım heran ölüm haberi gelebilir diye nitekim öle oldu size yazdıktan 5 dk sonra geldi haber buğün köye götürdük defnettik Allah yattığı yerde rahatlık versin mekanı cennet olsun öyle yorgunumki anlatamam dün sabahtan beri ayaktayım ama bi size uğrayıp rahatlamak istedim aslında bişey sorcam kızlar babannemi yıkarken bende ordaydım durdum baktım buğünde eşim gececi sürekli gözümün önüne siması geliyo biraz tırstım felak nas ayetel-kürsi felan okuyorum daha başka iyi gelen bişey varmı hepinizden Allah razı olsun kızlar:50::50::50:

başınız sağolsun canım , Rabbim mekanını cennet eylesin inşAllahh .....

Back
X