İyi akşamlar tombikdaşlarım :)
Dünden beri arada girip okuyorum ama yazamadım. Oğluş dün gece gene hiç uyumadı-uyutmadı. egedeniz yazdığından beri otit var aklımda, uzun zamandır nezle, burun akıntısı olduğu için eninde sonunda kulağa vurmasını bekliyordum zaten. Kulağın ağrıyor mu diye sorunca yok diyordu ama gece çok rahatsızdı gene, bir tarafı rahatsız besbelli... Neyse babam da kulaklara mutlaka bakılsın deyince bugün KBB uzmanına götürdük. Antibiyotik (hem ağızdan, hem kulak damlası), burun açıcı spreyler, sudafed vb. bir dolu ilaçla eve geldik. Umarım bu gece rahat uyur. Neyse ki ateş yok...
Yarın beyza ile sözleşmiştik ama gidişim suya düşecek galiba

Oğluş hasta, okula göndermeyeceğim. Annemler de şehir dışına çıkcaklarmış. Yardımcıma bırakamam hasta çocuğu, evdeyim yani :))
Yılbaşı için kayınvalidemler Ankara'daki evlerine geleceklermiş, bizim de gitmemizi arzu ediyorlar. 3 günlüğüne seyahat gözümde çok büyüyor; istemiyorum hiç

Ama onlar da haklı en az 7-8 senedir beraber yılbaşı kutlamadık, gitmek icap ediyor... Cmtesi sabah yola çıkarız sanırım. Yola çıkmadan almam gerekenler vardı halbuki yarın
Bende durumlar böyle. Tartıya gelince hiç kıpırdamıyor

Azalttım yediklerimi ama yeterli olmadığının farkındayım

Öfff yazdan beri 6 kilo aldım, Ankara'daki akrabalar fark edecektir
Yok canım ya, bebekken bile papatya-rezene, anason vb. fayda etmiyordu :) Annesine çekmiş benim de kolayına uykum gelmez. Ama bir yudum kola içsem baykuş kesilirim :) Gerçi dün hastalıktan uyumamış zaten...
....Umutcum nihayet dönüyorsun :) Yılbaşı iyi gelecek bence sana :)
Canım çatal bıçakların kullanma kılavuzunda küçücük yazıyor bıçakları bulaşık makinasında yıkadığımızda paslanabileceği. tabi ki ben okumadım. bu yüzden kullanıcı hatası olarak kabul ediliyor bu durum. polisaj kaplamayı önerdiler öyle ayaküstü konuşunca. ama çözüm olmayacağını, yine olabileceğini söylediler. bu böyle devam edecekmiş. ben de severek kullanıyorum aslında. paslılar bir köşede bekliyor. diğerleri de paslanınca hepsini götürücem ama bu böyle süremez tabi. sanırım yeni bir takım almam gerekecek. Annemin 82 yılında evlenirken aldığı jumbolar da hala taş gibi. ama yeniler dökülüyor. ben de bilmiyorum nerden ne alacağımı. Allahtan kalabalık misafirim gelmiyor da olanlarla idare ediyorum.
...
Sağol canım, umarım hepimize iyi gelir yılbaşı :) Makinada yıkanmayacağına dair uyarı varsa değiştirmezler tabii. Tuh, gene de denk gelirsen bir mağazaya ya da müşteri ilişkilerine sor bence. Mutlaka bir önerileri olur. Yeni bir takım alsan yazık olmaz mı, yeni evli sayılırsın, daha kaç kere kullanılmıştır ki o takımlar...
kızlar
buraya kötü bi haber yazmıcam diye söz vermiştim kendime ama yine dayanamıyorum babannem belini kırdı demiştim hatırlarsanız buğün ameliyata aldılar ama şuan durumu çok ağırmış makinaya bağlı yaşıyomuş yani heran ölüm haberi gelebilir gerçi zaten yaşlı 90a yakın yaşı var onun için ölüm iyi belki ama yinede ölüm işte insanın içi sızlıyo haberi aldım ağlıyamıyorum elim ayağım titriyo resmen
Canım, biz de üzüntünü paylaşıyoruz. Hayırlısını diliyorum aileniz için.
Bugün çok çok kötü bir gündü..Yorgunluktan,telaştan,endişeden mahfoldum...
Kızım okulunda bazı tatsızlık yaşadı..Öğlen yemeğe gelince onunla okula gittim idareyle görüştüm vb.
Ordan çıkıp oğlanı okuluna biraktım öğretmeniyle cuma günü yapılacak yeniyıl ve yerli malı kutlamasıyla ilgili neler yapacağımızı konuşuyorduk..
Birden oğlumun ağladığını gördüm..Serbest saat olduğunda oyuncaklarla oynuyor çocuklar..
Çocuğun biri yapbozu oğlumun kafasına fırlat koca şey. iyiki gözüne falan gelmedi...
Neyse sorun halloldu..
Okuldan Çıktım eve gidiyorum yolda kızımın okulundan telefon geldi..
beden dersinde parmağını incitmiş kızım..
Eve girmeden hemen kızımın okuluna gittim yüzük parmağı aşırı şişmiş ve hafif morarmış.. salya sümük ağlıyor yavrum...

Ordan hasteneye götürdüm röntgen çekildi vb.
Çok şükür kırık,çatlak yok.yumuşak doku zedelenmesiymiş..
Allah beterinden korusun..Kendimi kaybettim telaştan,endişeden..
çocuklar büyüdükten sonra bir yığın olaylarla uğraşmak çok zor..bu konularda çok hassasım,acaip üzülüyorum...
Çok geçmiş olsun Yenacığım. Neyse ki ucuz kurtulmuş yavruların. Gene de insanın içi cız ediyor değil mi?
Ben de dün gene 1-1.5 saat ancak uyuyabildim, oğlum her 5 dakikada bir uyanıyor ya da hiç dalmıyor. Devamlı mızıldandı, ağlarken "sis hasta diilsinis, bi ben hastayım, keske ben de iyilesik (iyileşik) olsaydıııım. üüüüü ühüüüü" diye ağladı. Nasıl içime dokundu anlatamam, neredeyse ben de ağlayacaktım :) Ateş vb. ağır bir durum olmamasına rağmen çok canım sıkıldı :)