başınız sağolsun canım , Rabbim mekanını cennet eylesin inşAllahh .....
sağol canım Allah razı olsun sizler sağolun işallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başınız sağolsun canım , Rabbim mekanını cennet eylesin inşAllahh .....
Selamın Aleyküm kızlar
evet öncelikle büütüüünnn hayır duaları eden arkadaşlara sonsuz teşekkürler Allah razı olsun hpinizden ama babannemi kaybettik canlar zaten yazmıştım heran ölüm haberi gelebilir diye nitekim öle oldu size yazdıktan 5 dk sonra geldi haber buğün köye götürdük defnettik Allah yattığı yerde rahatlık versin mekanı cennet olsun öyle yorgunumki anlatamam dün sabahtan beri ayaktayım ama bi size uğrayıp rahatlamak istedim aslında bişey sorcam kızlar babannemi yıkarken bende ordaydım durdum baktım buğünde eşim gececi sürekli gözümün önüne siması geliyo biraz tırstım felak nas ayetel-kürsi felan okuyorum daha başka iyi gelen bişey varmı hepinizden Allah razı olsun kızlar![]()
inşallah sen de en kısa zamanda o gelen hainleri gönderirsin canım ben 1 ayda gönderebildim sen de gayret edersen giderler başka çareleri yok zatenAsuuuu süpersin canım, ilham verdin bana da. Çok sevindim 79'ları görmene :) Aynur sen zaten motivasyon fırtınası gibisin. Tebrik ediyorum sizleri.
...
Esra, ölçü tablosu için teşekkürler canım, eline sağlık. Ben unutmuşum, görünce bildireyim dedim ama mezura zorda, gürültülü bir yerde, şimdi oğlanı uyandırmayayım, bilahare bildiririm olur değil mi?
...
Oğlan erken uyudu ben de sızmayı düşünüyorum, malum dünden uykusuz ve çooook yorgunum, :) İyi geceler herkese...
Selamın Aleyküm kızlar
evet öncelikle büütüüünnn hayır duaları eden arkadaşlara sonsuz teşekkürler Allah razı olsun hpinizden ama babannemi kaybettik canlar zaten yazmıştım heran ölüm haberi gelebilir diye nitekim öle oldu size yazdıktan 5 dk sonra geldi haber buğün köye götürdük defnettik Allah yattığı yerde rahatlık versin mekanı cennet olsun öyle yorgunumki anlatamam dün sabahtan beri ayaktayım ama bi size uğrayıp rahatlamak istedim aslında bişey sorcam kızlar babannemi yıkarken bende ordaydım durdum baktım buğünde eşim gececi sürekli gözümün önüne siması geliyo biraz tırstım felak nas ayetel-kürsi felan okuyorum daha başka iyi gelen bişey varmı hepinizden Allah razı olsun kızlar![]()
İyi akşamlar tombikdaşlarım :)
Selamın Aleyküm kızlar
Allah razı olsun ablacım malesef kuaran okumayı bilmiyorum ancak türkçesinden okuyabilirim onuda şuan yapmam zor rahmetli biraz huysuzdu ama severdim allah biliyoya oda beni çok severdi iki yüzüğü vardı parmağında ameliyata girmeden önce vasiyet etmiş birini kızıma birini zehraya verin diye aldım taktım hemen parmağımda zaten alyans hiç çıkarmam bundan sonra rabbim yattığı yerde rahatlık versin inşallah ...Amiiiiinnnnnnnnn...Canım başınız sağ olsun
Rabbim hepinize sabırlar versin babannenede kabır rahatlığı nasip etsin, cennetine kabul etsin ...Aminnnnnnnnn
Canım bence çok üzüldüğün için siması gözünün önüne geliyor gibi oluyordursen dua etmeye devam et canım inşallah Rabbim gece rahatlık verir sana
Zaten okunması gerekenleri okuyorsun ama kuran okumayı biliyorsan birde abdest alıp yasin okusan
hem babannen için hemde kuran okunan evde daha fazla manevi rahatlık olur derler ya o hesap
Bende yarın gece okumak istiyoruminşallah spordan sonra halim kalırda okurum cuma saati maalesef cimcime rahat vermediği için okuyamıyorum gündüz
![]()
inşallah sen de en kısa zamanda o gelen hainleri gönderirsin canım ben 1 ayda gönderebildim sen de gayret edersen giderler başka çareleri yok zaten
oğluna da geçmiş olsun canım
aleyküm selam başınız sağolsun Allah mekanını cennet etsin
bolbol Kuran oku canım hem sana hem babaannene faydası olur
[/B]Ceco menün hicde cok degil gayet güzel, devam et böyle, simdi az yersen, ilerde zayifladiginda daha nekadar azaltabilirsinki yemegini böyle düsün?
o yüzden az yemek hicmi hic ise yaramiyor, normal sekilde yemeliyiz..
Gerci bende konusuyom ama kelin ilaci olsa![]()
asucum senin fazlalığın kalmamış zaten canımof kesin yenecek bişeyler de çaktırmadan peçeteye felan sarıp çantama atmayı denemek lazım
herkes karşı evet yaa
eşim bile yani
kimse anlamıyor heleki kilo problemi yaşamayanlar hiç anlamıyor neyse belki işleri çıkar da gidemeyiz umut dünyası:)
asucum senin fazlalığın kalmamış zaten canım
umutcum geçmiş olsun kuzucuğuna bugün rahat uyur inşaAllahİyi akşamlar tombikdaşlarım :)
Dünden beri arada girip okuyorum ama yazamadım. Oğluş dün gece gene hiç uyumadı-uyutmadı. egedeniz yazdığından beri otit var aklımda, uzun zamandır nezle, burun akıntısı olduğu için eninde sonunda kulağa vurmasını bekliyordum zaten. Kulağın ağrıyor mu diye sorunca yok diyordu ama gece çok rahatsızdı gene, bir tarafı rahatsız besbelli... Neyse babam da kulaklara mutlaka bakılsın deyince bugün KBB uzmanına götürdük. Antibiyotik (hem ağızdan, hem kulak damlası), burun açıcı spreyler, sudafed vb. bir dolu ilaçla eve geldik. Umarım bu gece rahat uyur. Neyse ki ateş yok...
Yarın beyza ile sözleşmiştik ama gidişim suya düşecek galibaOğluş hasta, okula göndermeyeceğim. Annemler de şehir dışına çıkcaklarmış. Yardımcıma bırakamam hasta çocuğu, evdeyim yani :))
Yılbaşı için kayınvalidemler Ankara'daki evlerine geleceklermiş, bizim de gitmemizi arzu ediyorlar. 3 günlüğüne seyahat gözümde çok büyüyor; istemiyorum hiçAma onlar da haklı en az 7-8 senedir beraber yılbaşı kutlamadık, gitmek icap ediyor... Cmtesi sabah yola çıkarız sanırım. Yola çıkmadan almam gerekenler vardı halbuki yarın
Bende durumlar böyle. Tartıya gelince hiç kıpırdamıyorAzalttım yediklerimi ama yeterli olmadığının farkındayım
Öfff yazdan beri 6 kilo aldım, Ankara'daki akrabalar fark edecektir
Yok canım ya, bebekken bile papatya-rezene, anason vb. fayda etmiyordu :) Annesine çekmiş benim de kolayına uykum gelmez. Ama bir yudum kola içsem baykuş kesilirim :) Gerçi dün hastalıktan uyumamış zaten...
Sağol canım, umarım hepimize iyi gelir yılbaşı :) Makinada yıkanmayacağına dair uyarı varsa değiştirmezler tabii. Tuh, gene de denk gelirsen bir mağazaya ya da müşteri ilişkilerine sor bence. Mutlaka bir önerileri olur. Yeni bir takım alsan yazık olmaz mı, yeni evli sayılırsın, daha kaç kere kullanılmıştır ki o takımlar...
Canım, biz de üzüntünü paylaşıyoruz. Hayırlısını diliyorum aileniz için.
Çok geçmiş olsun Yenacığım. Neyse ki ucuz kurtulmuş yavruların. Gene de insanın içi cız ediyor değil mi?
Ben de dün gene 1-1.5 saat ancak uyuyabildim, oğlum her 5 dakikada bir uyanıyor ya da hiç dalmıyor. Devamlı mızıldandı, ağlarken "sis hasta diilsinis, bi ben hastayım, keske ben de iyilesik (iyileşik) olsaydıııım. üüüüü ühüüüü" diye ağladı. Nasıl içime dokundu anlatamam, neredeyse ben de ağlayacaktım :) Ateş vb. ağır bir durum olmamasına rağmen çok canım sıkıldı :)
ve aleykümselamSelamın Aleyküm kızlar
Selamın Aleyküm kızlar
geçmiş olsun umutcum... ben çok çektim büyük oğlumda ateşsiz, mahsun mahsun otururdu sabaha dek. arada mızırdanırdı...
başın sağolsun.
cecoş sana de afiyet şeker olsun.. yarın az daha dikkat edersin olur biter..
ben de akşam pizza yaptım çocuklara. iki dilim yedim... çayla. 1 de portakal. 8 den sonra da hiç bi şey yemedim..
yavaş yavaş alıştırıyorum midemi az yemeye. yoksa iki dilimcik yetermiydi bana...
Umutcum ogluna cok gecmis olsun canim, bayiliyorum senin oglanin laflarina, öp onu benim yerimee
Efecim basiniz sagolsun canim, cok zor oldugunu tahmin edebiliyorum, nitekim Ölüm Allahin emri..
Elden bisey gelmiyor..
Kuran okumayi biliyorsan bende tavsiye ederim, bol dua edip yat, bisey olmaz korkma, etkilendin sadece dogal olarak..
Ceco menün hicde cok degil gayet güzel, devam et böyle, simdi az yersen, ilerde zayifladiginda daha nekadar azaltabilirsinki yemegini böyle düsün?
o yüzden az yemek hicmi hic ise yaramiyor, normal sekilde yemeliyiz..
Gerci bende konusuyom ama kelin ilaci olsa![]()
efem, allah rahmet eğlesin...
umutcum geçmiş olsun kuzucuğuna bugün rahat uyur inşaAllah
ve aleykümselam
inna lillahi ve inna ileyhi racıun. Allah sabırlar versin mekanı cennet olsun inşaAllah
aleyküm selam.
başınız saolsun canım....
Allah rahmet eylesin inşaallah....
en etkili dualardan okuyorsun zaten galiba, birde fatihayı ve ihlası ekle okuduklarına istersen....
bunlar yeterli galiba, zamanla geçer bence canım korkun....
Selamın Aleyküm kızlar
allah rahmet eylesinnnn dua et canım en çok ona ihtiyacı var sende rahatlarsın mekanı cennet olsun