Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar artık bende geldım. kılo vermelıyım bebısım olmalıııı bende bu çizelgeyi yapmak istiyorum.. bana yardımcı olabılecek varmı
hoşgeldin canım inşallah bi an önce hedefine ulaşırsın,sonrada göbüşün bebişle dolar inşaaalllaaahh rabbim isteyen herkese tatdırsın:16::16:

Canim Rabbim herseyden onfe sana saglikli sihhatli bir bebek nasip etsin suan hangi duygulara sahip oldugunu cok iyi biliyorum cunku benim kuzum daha 3 aylik kendini cok kaptirma cinsiyet noktasinda ama kizceenn olursaa coooooooooookkk sanslisinnnnn:54:

ya içime hep erkek doğuyordu kızı duyunca çok sewindim kız olmazsa ağlarım heralde diyodum ama daha önceki düşüğümde 8 haftalık hamileyken keseyi bile görememişti aynı kişi cihazz baya eski , o yüzden çokta kaptırmak istemiyorum hayırlısı 2 hafta sonra 3boyutlu ultrason ile kesinleşir inşallah...

Günaydın güzel arkadaşlarım :) Geçen seneden beri nasılsınız? Hehehe çok bayat bir espri oldu değil mi? Yılbaşı günü girip "seneye görüşürüz" esprisi yapamadığım için bununla idare edin artık :37:

Yeni yılı Ankara'da kayınvalidemler ve onun kalabalık akraba grubu ile karşıladık. Yolculuk, orada misafirleri ağırlamak (yılbaşı dahil her gün kv'nin evinde toplanıldı), sağa sola koşturmak çok yorucu ve zahmetli oldu. Mutfakta bana epey fazla iş düştü, yılbaşı sofrasının tamamına yakınını ben hazırladım, pişirdim taşırdım. Küçük gelin hamile malum, servisin de önemli kısmını ben yaptım. Bu arada 2 çocuğun üstü başı, çişi kakası, yemeği içmesi vb. de bende tabii. Tatil miydi, çalışma kampı mıydı ayırt edemedim :)) Epey şikayet ettim ama keyifliydi gene de, yılbaşı günü 32 kişiydik evde, diğer günler de 20'den aşağı düşmedik, şenlikliydi yani :))

Eşim iş nedeniyle sürpriz şekilde bir gün daha kalınca ben onun kardeşi ve eşi ile döndüm, eşini Sakarya'ya ailesine bıraktık, mecbur biz de 2 saat oturduk orada, sonra dooğruuu annemlere, onları da 1 saat görüp eve ulaştım. Çocukları yıkayıp yatırdım, valizleri açtım yerleştirdim, buraya merhaba demeye dermanım kalmadı. Bu koşuşturmada hiç giremedim, yeni yıl dileklerimi bile iletemedim sizlere. Oldun geç olsun da güç olmasın değil mi?

Daha aydınlık, daha şanslı, gönlünüzdekilerin gerçek olduğu mutlu bir olur dilerim 2013. 2014'e girerken (hamile olanlar dışında :) hepimiz incecik ve zarif oluruz inşallah.
bizde 35 kişiydik :53::53: bi ara bina çökecek sandım:1::1:
aynen koşturmaktan hiç bişi anlamadım benim için hiç güzel heçmedi sakinlikten yanayımdır
hamişler size yetişeceek hayırlısıyla doğumu atlatalım çitoooos gibii olcaaz cicimm siz bekleyin:34::34:

KIZLAR HERKEŞLERE TÜNAYDIN

sabahtan beri yine okumaya çalışıyorum anca bitti geçmiş şükür herkesin yılbaşı gecesi güzel geçmiş vukuatlar var ama okadar olcak artıkın:1::1::1::1: ben çok durağan bi yılbaşı geçirdim eşim çalışıyodu malesef:50::50::50: bende ailem ile geçirdim zaten benim sıpada erken uyuduğu için biyerlere gitmedik ptt takıldık evde hayırlısı umarım bu yıl hepimiz için bol eksili olarak geçer dahada başka bişey istemiyom zati :9::9::9::9:

esracım ölçü tablosunu hazırlamışsın eline koluna emeğine sağlık malesef ben yokum çünkü bildirim yapamıyorum çünkü ölçecek bişey bulamıyorum en kısa zamanda bi metre alıp ölçümü bildiririm sana tamam canım:34::34::34::34:

meyracım sanada geçmiş olsun hastalanmışsın dikkat et kendine bol c vitamini al :5::5::5::5:

Nurgülcüm, inşallah sağlıklı kolay bir şekilde kavuşursun bebeğine :) kendini kız diye şartlandırma, ama olursa çok güzel olur tabi :) Ebrunun bebeğinin de cinsiyeti belli olmuş mudur acaba? onu da merak ediyorum ben :)

sağolsn canım benim darısı başına inşallah, hayırlısı bakalm kız olarak düşünmek kafamdaki belirsizzlikten daha iyidir en azından:1::1:
ewet ya ebruyu bende merak ediyorumm kız caaz tam zamanında kayboldu ortadan yaaa kesin belli olmuştur hiç düşünmüyoor bizi çatladık burda:27::27:

Selamün aleyküm
ben geçmiş okuyup gelene kadar gene öğlen olmuş...
meyracım çok geçmiş olsun canım...
nurgu canım rabbim gönlüne göre versin inş..iki tane kızım var eskaza hamile kalcak olsam üçüncüyüde kız isterim okadar seviyorum kız çocuklarını bi başka geliyo bana...:49::49:
tabi oğlan annelerini kızdırmayalım:34:

kızlar ya ben bu kilo çizelgesini yaptım ama profilime eklemeyi beceremedim yardım edermisinizz

günaydın güzeller
nurgulcün kızın olma ihtimali yükselmiş Allah hayırlısıyla gönlüne göre verir inşallah
meyracım geçmiş olsun canım
yenacım poğaçaya iç olarak evdeki 3-4 peyniri karıştırdım :)
ben 2 gündür tartılmadım cumaya kadar tartılmamayı düşünüyorum bakalım ne çıkacak
dafi sen geçen sene böyle çabuk kilo almıyordun canım :)
suyuna dikkat et daficim bir de normal yeme düzenine dön bakalım ne olacak o zaman anlaşılır ödem ne kadar kilo ne kadar bir de bana şöyle oldu yazın baştan yiyip kilo almıyorum gibiydi sonradan birden 2şer 3 er geliverdiler hainler
sağol asucum daha dikkat etmeye başladım durmadan su içiyorum alkali su yaptım, yeşil çay, ısırgan suyu, sirkeli su, suda su :52::52: akşamdan beri her yarım saatte tuvalete koşturuyorum :60::60: şişliğim bayaa indi. biraz daha rahatladım. damacana gibi şişmiştim :52: atıcam inşaAllah

Günaydın kızlar,
Umarım hepiniz iyisinizdir, yılbaşı rehavetinden kurtulup mamalara elvade demişsinizdir :9:
Ben de dün kalanlardan yedim, evde o kadar şey varken bir şeyler hazırlayınca yazık olacak gibi geldi. bugün itibariyle düzenime dönüyorum. ayran detoksu yapacağım bugünlük. tostumu yedim, yoğurtlu çorba yapıcam. kalan öğünlerde onu içicem. inşallah yarın fazlalıklardan kurtulmuş olurum.

Kuzum harikasın valla, sanırım aralık ayı boyunca verdiğin kilo 3 kgmı geçmemiştir ama 5er cm incelmişsin. bu da çok doğru beslendiğini gösteriyor. maşallah sana, sizlere :nazar: :nazar:

Nurgülcüm, inşallah sağlıklı kolay bir şekilde kavuşursun bebeğine :) kendini kız diye şartlandırma, ama olursa çok güzel olur tabi :) Ebrunun bebeğinin de cinsiyeti belli olmuş mudur acaba? onu da merak ediyorum ben :)

Meyracım geçmiş olsun, dikkat et kendine. dinlenirsen belki toparlarsın. yorma kendini.

İnşallah beraber inceleceğiz, zayıflayacağız Yenacım. 55 kgmı da göreceğiz beraber :) öyle sevindim ki senin başarına. ilk bildirim yaptığında farkedince ses etmedim. hatırlamıyorsan süpriz olsun diye. maşallahın var canım benim :nazar: :nazar:

Dafi abla moralini bozma. geçen haftalarda bana da olmuştu aynısı, yeşilçaya kattığım kiraz saplarından şüphelenmiştim. kesince düşmeye başladı yine kilom. senin de belki aldığın bir şey yüzünden olmuştur. çeşitli beslenmeye başlayınca düşmeye başlayacaktır. kış da gelince vücut kilo kaybından çok depolamaya yöneliyor zaten.
sağol canım
yaptığım artı şeyler
1. antibiyotik aldım
2. kan verdim
3. hergün bir bardak havuç ve kırmızı pancar karıştırıp suyunu içtim
bunun dışında kaçamak yapmamaya çaıştım.
bunlardan birisinin etkisi oldu.
birde tartım mutfakta belli bir yerde duruyordu hiç yerini değiştirmiyordum. mutfağa halıfleks serince tartıyı banyoya koydum yeri değişti onunda etkisi olabilir.
her neyse artık bundan sonra bakıcaz çaresine.
sabah pazara gittim bol bol yeşillik aldım, tavuk ve balık aldım,bir koli yumurta, bir tepside yoğurt aldım geldim. proteine hücuuuummm
:52::52: ilk defa hazırlıksız yakalandım. tavukta , yumurtada, yoğurtta organik değil :43:

Selamlar hanımlarrr...

Yeni senenin ilk iş gününden hepinize mutluluklar diliyorum...
31.12.12 gecesi allah ne verdiyse silip süpürdüm. Canımın istemediklerini de zorla yedim ki gözüm kalmasın.
Vee bu sabah itibariyle 87,1 (kıyafetle) ile yeniden karatay diyetine başladım.
Sabah yumurtamı vs. Yedim.
Ilk hedefim 10 kg. Yeniden..
Işlerim de hafiflesin inşallah az daha.. Gün içinde sık sık girip çıkıcam artık :)
..

sağol asucum daha dikkat etmeye başladım durmadan su içiyorum alkali su yaptım, yeşil çay, ısırgan suyu, sirkeli su, suda su :52::52: akşamdan beri her yarım saatte tuvalete koşturuyorum :60::60: şişliğim bayaa indi. biraz daha rahatladım. damacana gibi şişmiştim :52: atıcam inşaAllah

sağol canım
yaptığım artı şeyler
1. antibiyotik aldım
2. kan verdim
3. hergün bir bardak havuç ve kırmızı pancar karıştırıp suyunu içtim
bunun dışında kaçamak yapmamaya çaıştım.
bunlardan birisinin etkisi oldu.
birde tartım mutfakta belli bir yerde duruyordu hiç yerini değiştirmiyordum. mutfağa halıfleks serince tartıyı banyoya koydum yeri değişti onunda etkisi olabilir.
her neyse artık bundan sonra bakıcaz çaresine.
sabah pazara gittim bol bol yeşillik aldım, tavuk ve balık aldım,bir koli yumurta, bir tepside yoğurt aldım geldim. proteine hücuuuummm
:52::52: ilk defa hazırlıksız yakalandım. tavukta , yumurtada, yoğurtta organik değil :43:

Dafi abla geçenlerde antibiyotiğin kilo aldırıcı etkisinden konuşmuştuk zaten senle, bence bı kısmı o yüzdendir. bir kısmı da havuç ve pancardan olabilir. eminim sağlık için yapmışsındır, ikisi de şekerli olduğu için artı çıkıyor olabilirsin. alkali su çok işe yarıyor. ben de saka ya da pınarın gökçeağaç olanını içiyorum, bazen içine limon damlatıyorum. bence birkaç güne normale dönersin.

bizim malesef burda tavuğu, yoğurdu organik bulma şansımız çok az :50: yumurtayı organik alıyoruz ama ne fayda. sen şanslısın.
ben de kuru yolum köy tavuğu gördüm markette geçen. bir gün alıp denemek istiyorum. organik falan değil ama işte garip gönlümüze teselli. kırmızı ve tavuk etine güvenmediğim balığa yönelmiştim ben de. ama malesef balıklarda da denizlerdeki atıklar yüzünden metal birikimi çok fazla oluyormuş. onlar da fazla tüketince kanserojen oluyor yani. protein ve demiri kuru baklagilden alıcaz çoğunlukla malesef artık.

Son düzenleme:
Selamlar hanımlarrr...

Yeni senenin ilk iş gününden hepinize mutluluklar diliyorum...
31.12.12 gecesi allah ne verdiyse silip süpürdüm. Canımın istemediklerini de zorla yedim ki gözüm kalmasın.
Vee bu sabah itibariyle 87,1 (kıyafetle) ile yeniden karatay diyetine başladım.
Sabah yumurtamı vs. Yedim.
Ilk hedefim 10 kg. Yeniden..
Işlerim de hafiflesin inşallah az daha.. Gün içinde sık sık girip çıkıcam artık :)
..

Ayçacım işler hafiflediyse dön artık aramıza. kendine dikkat et.
geçen ısırgan otuyla ilgili yazı yazmıştım ama okuyamamış olabilirsin. annem tarif olmadan ve saatine dikkat etmeden uyguluyordu canım. koca bir tencerede kaynatıp suyunu içiyordu. kisti küçülmüş, kanaması azalmıştı. istersen sen de dene bir. nasıl bulursun bilmiyorum ama rossmannda greenlife marka kurutulmuş görmüştüm ben. netten de sipariş edebilirsin istersen.

kayınvalidemlerin gelmesine 3 hafta kaldı. ben de yavaştan temizliğe başlayayım dedim. buzdolabımı temizledim, dolaplardan devam edeceğim yetiştiği kadar. temizlikçi çağıracaktım ama kim geldiyse üstün körü yapıyor. ben de sinir oluyorum üstünden geçmek zorunda kalınca.

iş bakıyorum bir yandan. onlar gelene kadar bir iş bulsam süper olacak. yeni yılda yeni bir ben istiyorum ben de :16:

esracım inşallah gönlüne göre bir iş çıkar karşına bu kış bahar gelmeden hatta :)

ısırganla ilgili yazını okuyamadım çıkmak zorunda kalmıştım o akşam :(
teşekkürler tekrar yazmışsın.. deniyim artık ne duysam deniyorum.. soğan kürüne başlıycam yeniden...
ısırganı da içerim. dediğim gibi süt olsun diye emzirme dönemimde içmiştim.
arifoğlu var avm.lerde... orda vardır kesin ordan alırım açık paket...
sağol canım bilgi için... :54:
..

Herkesin yeni yılı kutlu olsun arkadaşlar. Umarım 2013 hepimize sağlıklı bir vucüt ve mutluluk getirir. Kaç gündür giremedim. Bi ara girdim ama sadece bir iki sayfa okumaya vaktim yetti. Taşınmak ne kadar zormuş. Cumartesi taşınıyoruz ama ufak tefek şeyleri önceden götürelim dedik eve

Başımıza neler geldi sormayın. Benim inatçı eşim yüzünden 2 gün ağrıdan mahvoldum. Beyefendi süpürgeliklere vernik çekicem diye duvarı ve yerleri hep vernik yaptı. O da yetmedi vernik kutusu koridora döküldü. Resmen ağladım sinirden. Yeni boyanmış duvarlara rütuş yaptırmak zorunda kaldık. Süpürgelikleri değiştirdik. Yerleri elimde tiner ve asetonla tek tek bastıra bastıra sildim. Tırnaklarım resmen mahvoldu. Bacaklarım nasıl ağrıdı anlatamam. Benim eşim biraz dik kafalıdır. İlla yapacak onu. Neyse sorun büyük ölçüde çözüldü, tabi tamamen çıkmadı lekeler ama yağacak birşey yok

Bu arada ben 5 günde balon gibi şiştim. O kadar katı beslendim ki. Kaç kilo olduğumu bilmiyorum ama kilo aldım. Tek tesellim eve yerleşince eski düzenime döneceğimi bilmek. ilk bir hafta sebze detoksu yapıcam mecburen. Bu arada yine taşınınca sabahları 1 bardak karbonatlı su içicem. Çok faydalıymış. Güya zayıflamaya da yardımcıymış ama ben sağlık için içicem.

Bu taşınma işi bize çok pahalıya maloldu kızlar. Hergün bi eksik çıkıyo evde. Zaruri olmayanları yapmıyoruz ama herşey para. Baya borçlandık. Ben ciddi ciddi iş aramaya başladım. Hatta eski çalıştığım yere yakın yani gayrettepede bi yerden aradılar. Bu ay içinde tekrar arıyacaklar iş görüşmesi için. Aslında bu süreçte bebek çalışmasına ara vermem lazım. İş görüşmesinde de soracaklar çocuk düşünüyormusunuz diye ama ben düşünmüyorum demek zorundayım. Hamile kalırsam da yanlışlıkla oldu derim artık:9::9: Zaten 30dan sonra hamile kalmak benim için zorlaşıyo,maddi olarak da en az 6 ay çalışmam lazım. Umarım 6 ayda bebek olmaz ama olursa da 1,2 ay söylemem, farketmedim geç farkettim falan derim. Mayıs ayında da kpss tercihleri var ama benim puanım düşük olduğu için ancak 2013 kasımdaki alımlarda yerleşme ihtimalim var. Mecburen şehir dışı yazıcam. Ekmek aslanın ağzında,bir süre eşimden ayrı kalıp asaletimin tasdik olmasını bekliycem mecbur.

Umarım herkes iyidir, hepinize kocaman öpücükler

Dün boş evin resmini çekmiştim. Salon perdelerim nasıl sizce. Ben sade sevdiğim için böyle istedim ama store'dan sonra yere kadar perde bana kullanışsız geldi. Camı açmak için bile perdeyi çekmem lazım. Temizlik felan zor olur gibime geldi ama güya moda yere kadar perdeymiş, perdeci böyle buyurdu:9:

$20130101_175935.webp $20130101_170907.webp $20130101_175943.webp $20130101_180010 (1).webp $20130101_180015.webp $20130101_180035.webp $20130101_180113.webp $20130101_180046.webp $20130101_180724.webp

Back
X