hoşgeldin canım inşallah bi an önce hedefine ulaşırsın,sonrada göbüşün bebişle dolar inşaaalllaaahh rabbim isteyen herkese tatdırsınslm kızlar artık bende geldım. kılo vermelıyım bebısım olmalıııı bende bu çizelgeyi yapmak istiyorum.. bana yardımcı olabılecek varmı

Canim Rabbim herseyden onfe sana saglikli sihhatli bir bebek nasip etsin suan hangi duygulara sahip oldugunu cok iyi biliyorum cunku benim kuzum daha 3 aylik kendini cok kaptirma cinsiyet noktasinda ama kizceenn olursaa coooooooooookkk sanslisinnnnn![]()
ya içime hep erkek doğuyordu kızı duyunca çok sewindim kız olmazsa ağlarım heralde diyodum ama daha önceki düşüğümde 8 haftalık hamileyken keseyi bile görememişti aynı kişi cihazz baya eski , o yüzden çokta kaptırmak istemiyorum hayırlısı 2 hafta sonra 3boyutlu ultrason ile kesinleşir inşallah...
bizde 35 kişiydikGünaydın güzel arkadaşlarım :) Geçen seneden beri nasılsınız? Hehehe çok bayat bir espri oldu değil mi? Yılbaşı günü girip "seneye görüşürüz" esprisi yapamadığım için bununla idare edin artık
Yeni yılı Ankara'da kayınvalidemler ve onun kalabalık akraba grubu ile karşıladık. Yolculuk, orada misafirleri ağırlamak (yılbaşı dahil her gün kv'nin evinde toplanıldı), sağa sola koşturmak çok yorucu ve zahmetli oldu. Mutfakta bana epey fazla iş düştü, yılbaşı sofrasının tamamına yakınını ben hazırladım, pişirdim taşırdım. Küçük gelin hamile malum, servisin de önemli kısmını ben yaptım. Bu arada 2 çocuğun üstü başı, çişi kakası, yemeği içmesi vb. de bende tabii. Tatil miydi, çalışma kampı mıydı ayırt edemedim :)) Epey şikayet ettim ama keyifliydi gene de, yılbaşı günü 32 kişiydik evde, diğer günler de 20'den aşağı düşmedik, şenlikliydi yani :))
Eşim iş nedeniyle sürpriz şekilde bir gün daha kalınca ben onun kardeşi ve eşi ile döndüm, eşini Sakarya'ya ailesine bıraktık, mecbur biz de 2 saat oturduk orada, sonra dooğruuu annemlere, onları da 1 saat görüp eve ulaştım. Çocukları yıkayıp yatırdım, valizleri açtım yerleştirdim, buraya merhaba demeye dermanım kalmadı. Bu koşuşturmada hiç giremedim, yeni yıl dileklerimi bile iletemedim sizlere. Oldun geç olsun da güç olmasın değil mi?
Daha aydınlık, daha şanslı, gönlünüzdekilerin gerçek olduğu mutlu bir olur dilerim 2013. 2014'e girerken (hamile olanlar dışında :) hepimiz incecik ve zarif oluruz inşallah.

aynen koşturmaktan hiç bişi anlamadım benim için hiç güzel heçmedi sakinlikten yanayımdır
hamişler size yetişeceek hayırlısıyla doğumu atlatalım çitoooos gibii olcaaz cicimm siz bekleyin