güle güle kullan canım çok şıkmış...bende topuklulara hevesleniyorumda benim kociş 10 cm uzun zati benden kiloda olunca fazla göze batmamak için tercih etmiyorum
Mehtapcım ben 1 milyoncu diyorlarya ordan aldım 3-5 tane..baya da gidiyor.
Banucum benim görümcemin oğluda öyle ne peynir ne yoğurt ne tencere yemeği yememeye başladı. yedikleri sayılı çorba yiyor oda yayla ve mercimek et filan ağzına sürmüyor görümcek te vitamin şurubu aldı ona ekinezyalı portakallı filan bir de jelibon şeklinde olanlardan doktora danışarak. en azında direnci düşmesin diye...
canım gerçketn bizde seninle gördük zorluğunu ben eşimle tahıştığımda çoktan yapmıştı askerliğini ve de doğunun en kötü yerinde yapmış çatışmalar neler neler.hep dero zaman hayatımda sevdiğim olsaydı kafayı yerdim diye...Hadi çok az kaldı inşallah sana zaman ççabucak geçsin Allahım kalıcı ayrılık vermesin...
kız senin kaynanayı okudukça benimkini öpüp başıma koyacam. bu ne be insan knedi annesine böyle konuşursa daha ne bekleyceksin cahillik ne kötü bir hastalıktır tedaviside yok. ananın hakkını helal etmemesi ne demek ya...Senin yuvanda huzurun olsunda gerisi boşver ki sen zaten aşmışsın artık

reklamlar.........
canımya sende ben gibi bahtsızsın ya iş konusunda ki senin mesleğin daha geçerli benim sektörden daha iyi... o kadar yolu gelip gidemezsin ki sana da yazık ben tek vesaite bile kışın zor dayanıyorum. hakkında hayırlısı olsun gönlüne göre iş bulursun....bende ciddi ciddi düşünmeye bu sene kpss ye hazırlansam yaşım geçmeden belki bi fırsat çıkar şöle 80 üstü alabilsek ...
35 -36 mı kız senin ayakların ne güzel küçükmüş maşallah benim kide 39..nal gibi...
acınacak halde asla değilsin bence hayatının en güzel günleri tadını çıkar canım evlilik toz pembe değil malesef....inşallah gönlüne göre hayırlı bir kısmet bulursun Sultancım...
tatlım kolay gelsin işlerinde...kış günüde zor olur....
bende bugün izin alıp erken çıktım karnım çok ağrıdı bu ay regl deldi geçti o kadar soğuk yedim acısı fena çıktı...

şimdi yemeklik bişeyler hazır edeyim...uff kadın olmak ne zor yahu...ev de çalış işte çalış...benim DNA m da çalışmak yok
öptüm herkesleri...