Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canim sagol ama ben internetten zaten pek ayakkabi almiyorum,
benim ayaklarim inan biraz tuhaf :) hangi numara olacagi belli olmuyor,
numaram 36 ama bi bakiyorsun 35 giyorum bi bakarsin cizmelerde 37 olabiliyor,
yani hic belli olmuyor o yüzden risk olur :)

:)) kiz ama sen benden farklisin sonucta seninki hazirda duruyor :9:
gecirmiyecem hayatim beklemiyecem ama herif yokki, hadi biri olsada desem tamam 2 sene sonra evleniyoruz,
yokki, aha vardi napti aldatti gitti agzimi bozduracak simdi bana gene tövbe tövbeee adi batasica.. :47:
benide hep böyleleri bulur iste napayim, acinacak haldeyim :))

:) ben seni gelin diye alırım kardeşime kız ayıpsın :)

ah annemmm bende aynı moddayım 1 sene oncesıne kadar hersey süperdi 1 sene sonra bı baktım 93 kg ne kadar gec fark etmışız dımı :) sıkma canını olacak ya ben ınanıyorum 1 haftadır yapıyorum diyetı adam akıllı bakalım neler olcak :) sende bende 1 sene oncekı kılolarımıza donmek ıcın savasalım pes etmeden umutsuzluga kapılmadan.

aynen insan fark etmıyo bıle ama ben kan ılaç i içtkten snra nevrım dndu bırden yemeye basladım 1 aylık okul tatılınde oyle bı kılo almıstmkı zaten bı anda 85 i grmustm snrada 92.5 snrasıda 1 hftadr dyet yapıorum 1 hfta once karar verdm ve 5 kılo ama bu drumdn krtlmam lazm hcbsey olmuo üstme ya :(

sen insanlara bakma hiçte canını sıkma bazen dengesiz oluyorlar. senin bölümün ne kpss puanın kaç?

bilgisayar mühendisiyim ama sektörde "test mühendisi" olarak çalıştım canım. kpss'den 78 aldım, 2010da da 81 almıştım. Hedefim 90dı ama malesef talihsizlik oldu. Yaşım da 30:1:

aynen insan fark etmıyo bıle ama ben kan ılaç i içtkten snra nevrım dndu bırden yemeye basladım 1 aylık okul tatılınde oyle bı kılo almıstmkı zaten bı anda 85 i grmustm snrada 92.5 snrasıda 1 hftadr dyet yapıorum 1 hfta once karar verdm ve 5 kılo ama bu drumdn krtlmam lazm hcbsey olmuo üstme ya :(

benimde öyle hiç bişey olmuyor üstüme dolapta bekliyorlar ben onlara bakıyorum onlar bana bakıyor ınat ettım ustume hıc bısey almamaya onları gıyecegım yeniden giyinip süslenip çıkıcam karşılarına herkez kılomu aldın sen yanı sorumu bu sımdı evet aldım yanı bu sorulurmu gorunen koy klavuz istermı dımı ama sıkma canını sen halletcez bu işi ;)

hoşgeldin şekeriimm , alışırsın zamanla forumu kullanmaya , ilk başta olur böylee :34::34::34:

inşallah alşirım :D dengem sastı demın knusmalar alt altta gelınce kendı yazıma yrum yapmışim yanı ılk zaman braz zrlanıcam anlaşilan hoşbldk bu arada :D

bilgisayar mühendisiyim ama sektörde "test mühendisi" olarak çalıştım canım. kpss'den 78 aldım, 2010da da 81 almıştım. Hedefim 90dı ama malesef talihsizlik oldu. Yaşım da 30:1:

canım benım test muhendısı nedemek bılmıyorum ama ıstanbulda pc muh olarak çalısan bır cok arkadasım var istersen onlara haber bırakırım senın ıcın hani bişey çıkarsa bana haber verirler bende sana haber veririm hemen uygun görürsen gider görüşürsün. kpss ıcınde sıkma canını sınav bu. umarım sözleşmeli de olsa bu kamu kurumu olur.

sağol canım, kardeşim de pazar günü gelecek inşallah. darısı tüm askerlerin başına :)

Sağol Eminecim, daha güzeli senin olsun :) ben bunu aldıktan sonra trendyolda hotiçin kampanyası vardı. bundan daha hoş bi pabuç gördüm orda da. ama almanyaya gönderim var mıdır bilemiyorum :)

Özlemcim hayırlı bir şey çıkar umarım. sıkmamaya çalış canını. kısmette varsa çıkar zaten karşına.

Yok canım sıkmıyorum zaten şimdilik maddi olarak ihtiyacım var, işin niteliğine pek bakmıycam ama anadolu yakasında olması da zorlar beni. Bugün metrobüsle mecidiyeköye tam 1 saat 5 dakkada geldim mesela. Yarın görüşeceğim yer olursa daha iyi olur. Bebek çalışmasını da bırakmıycam, olursa da bi süre saklarım. Senin var mı gönlüne göre bir iş canım.

benimde öyle hiç bişey olmuyor üstüme dolapta bekliyorlar ben onlara bakıyorum onlar bana bakıyor ınat ettım ustume hıc bısey almamaya onları gıyecegım yeniden giyinip süslenip çıkıcam karşılarına herkez kılomu aldın sen yanı sorumu bu sımdı evet aldım yanı bu sorulurmu gorunen koy klavuz istermı dımı ama sıkma canını sen halletcez bu işi ;)

evet halletmemiz lazım bncede :D bnmde drumum farksız zaten herkezde dıyo bnde yenı kıyafet almıorum cunku kendımı cezalandrmam lazım yksa bu kılo alır basını gder ...

Kızlar beşiktaşta vapurdan düşen adam bizim uzaktan akrabamız. Halamla felan aynı okulda okumuşlar köyde. Maddi durumları kötüymüş, hep orda burda çalışmış adam, en son 3 yıldır belediyede çalışıyomuş temizlik işçisi olarak. Resmen pisi pisine gitti adam. Adam halatı tutmuş ama gemi manevra yapınca akıntıya kapılmış. :25:

asma yüzünü bende yeniyim, bugün 3.günüm , sende 3.güne girdiginde kendini burda haftalardir takiliyormussun gibi hissediceksin merak etme:) herkes cok sicak kanli , kesinlikle yabancilik cekmezsin .hosgeldin . karar vermek basarmanin yarisidir. gazamiz mübarek olsun, ben derya :)) 31 yasindayim iki canavar annesiyim :D

bende memnun oldum tatlım bnde merve 21 yasındayım ve kılolarım yuzunden eve kapanmış drumdayım :D

kızlarrrr yaaa bişi sorucammm...kepekli makarna hakkında düşüncelerinizz neee??? bugun ilk defa pişirdim kepekli çubuk makarnaa..lezzet aynnı değill.kepeği hissediyorum ağzımda amaa...kalori olarakk durum nee bilginiz varsa paylaşırsanızz sevinirimm...makarnayı seviyorum pilavı çıkarttık hayattan ama makarnayı arada kepeklimi yapsam acabaa??tabi en iyisi hiç yapmamak amaa..ekmek yerine arada sıradaa..

evet halletmemiz lazım bncede :D bnmde drumum farksız zaten herkezde dıyo bnde yenı kıyafet almıorum cunku kendımı cezalandrmam lazım yksa bu kılo alır basını gder ...

hee ıkımızdede aynı mantık var ha cezalandırıyorum kendımı hadı bakalım dedım almıcam hıc bısey cekmecemde tam 1 poset çıkolata var wuwum ve ben onları saklıyorum yemıcem sızı dıyorum yemıyorumda ama kımseyede vermıyorum nefsımı sağlamlaştırmam lazım benım :) gördükçe hırslanıyorum verıcem kıloları sızıde yemıcem dıyorum kendı kendıme :D

Nursenacım ayakkabıların çok hoşmuş, güle güle kullan :)

benim de istediğim bot geldi dün. çok sevdim. fotosunu çekip ekleyeyim, özendim senden :) bakalım siz de beğenecek misiniz?

Eki Görüntüle 606627
güle güle kullan canım çok şıkmış...bende topuklulara hevesleniyorumda benim kociş 10 cm uzun zati benden kiloda olunca fazla göze batmamak için tercih etmiyorum:52:

teşekkür ederimmm :16::16: keşke yakın olaydık iyi olurdu ya yürürdük valla. dışarı cıkasım gelmiyor hiç tek basıma. leslie bacı var evde takılıyoruz onla :1:

bolll boooooooll yedim :56: ramazan ayından önce yapmıştım isveç diyeti. 3 hafta felan yapmıştım 6 kilo vermiştim. ( ah ahh ne az görünüyor ne azimle ne zorluklarla vermiştim ben onu halbuki :43: ) sonra araya ramazan girdi. ramazan bitti ben hala devam yemeye. kilo verebildigimide gördüm ya nasılsa veriyorum başlarım haftaya diye diye sürekli erteledim. ha başladım ha başlıcam diyete derken bugünlere geldik, hepsini geri almışım. üstünede çıkmışım sanırım. 95 kiloydum en son tartıldıgımda, tartının pilide bitti. tartılamıyorumda. ya bu piller nerde bulunuyor bilen varmı yuvarlak metal bişi. bulamadım yaa bi türlü..
Mehtapcım ben 1 milyoncu diyorlarya ordan aldım 3-5 tane..baya da gidiyor.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :3:

Herkese iyi günlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Sabah kahvaltımı edip her günki olağan Annemle telefon görüşmemizi yaptıktan sonra hemen kendimi buraya attım :1:
Dün gece bağlantım koptu ve bir türlü bağlanamadım :26: sonunda pes edip eşimle biraz sohbet edip film seyrettik. Kücük cimcimede uyumayınca yatakta onunla oyun oynadık :1:
CAdı arkamı dönüyorum anne totoşumu ısırma diye nasıl kızıyor bana :1: sonunda birbirimize sarılışıp koklaşırken uyudu :1:
Sabahta zorla kahvaltısını ettirdim. Eğer yemezsen yok sana Pepe dedimde o bahaneyle 1 parça ekmek ve peyniri zoraki yedi ama bunada şükür :34:
Geçmişte ne güzel yemek yiyordu ama bu aralar hiç iştahı yok :26: Aslında fazlada ısrar etmiyorum çünkü midesi genişlerse ilerde oda kilolarla çebelleşsin istemiyorum :34:
Banucum benim görümcemin oğluda öyle ne peynir ne yoğurt ne tencere yemeği yememeye başladı. yedikleri sayılı çorba yiyor oda yayla ve mercimek et filan ağzına sürmüyor görümcek te vitamin şurubu aldı ona ekinezyalı portakallı filan bir de jelibon şeklinde olanlardan doktora danışarak. en azında direnci düşmesin diye...

canım benimm üzmek istemezdim senii :26::26::26:

ama napayım 5 ayda çook zorlandım , düşünki kocam cuma sabah çıkıyor ama bende hala şaşkınlık var :44::44::44:
hele bi geeeellssiinnnnn :16::16::16:

askerlik sorununuzu evlenmeden önce hallederseniz sizin açınızdan daha iyi olur , inan evlendikten sonra çooook zoorr :25::25::25:
canım gerçketn bizde seninle gördük zorluğunu ben eşimle tahıştığımda çoktan yapmıştı askerliğini ve de doğunun en kötü yerinde yapmış çatışmalar neler neler.hep dero zaman hayatımda sevdiğim olsaydı kafayı yerdim diye...Hadi çok az kaldı inşallah sana zaman ççabucak geçsin Allahım kalıcı ayrılık vermesin...

Hee yaaa sorma Kaynanatör hala ümitli oğluşunu bir gün boşatabilecek diye :60: hayal dünyası işte ne yapacaksın :1:
10 gün önce kızıyla Singapura gitti ( kızı orada yaşıyor şimdilik eşinin işinden dolayı ama yaza Canadaya geçeceklermiş :1: )
Şimdi eşimin teyzesini aradım Ananneye pazar uğrayamadım ne yapıyorlar diye de o söyledi Kv gider gitmez orada hastalanmış ve 1 haftadır iğne yiyormuş :1: :1: :1: hatun okadar hava atıyordu orası sıcacık siz burada donarken biz balkonda keyif yapacağız her gün gezeceğim dışarda yemeklere gideceğiz diye ama gittiği günden beri hiç bir yere gidememiş :1: :1: :1:
Ablası bile diyor iyi oldu ona havasından geçilmiyordu Annemin ahını alıp gitti kadıncağız gittiğinden beri ağlıyor ölsem umuru değil diye :47: gitmeden evvel öyle bir mevzu olmuş ben singapurdayken ölürsede artık gömersiniz benim kızım babasına yetişemedi de ne oldu bende gelemem gömersiniz olur biter demiş :47::47::47::47: Kadıncağız hakkımı helal etmiyorum diyip duruyormuş yattığı yerde.
Dedim belim haftasonuna kadar iyileşsin ben gelirim biraz moralini düzeltirim diye :34:
Yazık kadıncağızın ertesi güne bile çıkıp çıkmayacağı belli değil ne gerek var üzmeye :30:
Allah islah etsin diye dua ediyorum ama o bu saaten sonra değişmez bence.
Düşünsene gittiğinden beri oğlunu bile aramıyor ( hastalandığından bile haberi yok eşimin ) ki burdayken devamlı sitem ediyordu eşime iki gün aramazsa :27:

:60: :60:
kız senin kaynanayı okudukça benimkini öpüp başıma koyacam. bu ne be insan knedi annesine böyle konuşursa daha ne bekleyceksin cahillik ne kötü bir hastalıktır tedaviside yok. ananın hakkını helal etmemesi ne demek ya...Senin yuvanda huzurun olsunda gerisi boşver ki sen zaten aşmışsın artık:24::24:
mERHABA,

Sağlıklı kilo vermenin önemi çok büyük bu konuda detaylı bilgi alamak ve araştırmak önemli .Kadın olmak ayrıcalık ve bunun farkında olmak lazım.
Fazla kilolardan nasıl kurtulacağınıza dair bir link'in faydalı olabiliceğini düşündüm,
PusulaYaşam.com,Büyük beden, büyük beden elbise, büyük beden abiye, hamile kıyafetleri, büyükbeden giyim

Renklerin mucezi ile daha zayıf nasıl gözükürsünüz
HEmen zayıf görünmenin püf noktaları neler?

PusulaYaşam.com,Büyük beden, büyük beden elbise, büyük beden abiye, hamile kıyafetleri, büyükbeden giyim
reklamlar.........:19:
Kızlar napıyosunuz bakimmm

Asayiş berkemal miii... Dün kendime koyu yeşil bir mont, lacivert düz bir elbise(bez) ve bot aldım. İş görüşmelerinde giyecek birşeyim yok demiştim ya. Bugün iş görüşmesine gittim İTÜ plazalarda İNG bankasına. Biraz canım sıkıldı orda. Bana soru bile soramadılar gerçi. Mülakat yapan kadın tam bi beyinsizdi. 10 aylık bi prokeymiş. Normalde İNG bankasına girmek çok zormuş, çok zeki olmak ya da çok iyi bi okuldan mezun olmak gerekirmiş. Bu sefer kadroları dolu olduğu için "insan kiralamak" istemişler. Kadın suratıma suratıma on kez insan kiralamak dedi ya. Ben de yani "outsource" dedim. Bozdugumu anlamadı mal kadın. Bana pek soru soramadılar,ben anlattım zaten kendimi. İş güya avrupa yakasındaydı ama ümraniyede çalışılcakmış. Ben beylikdüzündeyim biliyosunuz. Zaten hoş bu işe kabul edilirsem hem maaşı düşük olucak hem de bebek olursa barındırmazlar. Zaten 10 aylık projeymiş. İşi doğru düsürt anlatamadı bile kadın. Neyse yarın aynı firmayla başka bi görüşmeye gidicem. Eski çalıştığım yere çok yakın gayrettepede. Hatta eski iş arkadaşlarımla da görüşücem. Bu hayatta dayın olucakki düzgün bir iş bulasın. Arkadaşım hiç zorlanmadan bi bankada genel müdürlüğe girdi geçen. Çalışma endüstrisi ve ekonomisi mezunu. Ablası o bankada çalışıyor çünkü. Patronu hamile kalırsan hiç sorun olmaz burda demiş.

Umarım bu sene içinde atanırım kızlar, yoksa valla gözümü karartıp öss'ye hazırlanıp öğretmenlik kazanmaya çalışıcam.
canımya sende ben gibi bahtsızsın ya iş konusunda ki senin mesleğin daha geçerli benim sektörden daha iyi... o kadar yolu gelip gidemezsin ki sana da yazık ben tek vesaite bile kışın zor dayanıyorum. hakkında hayırlısı olsun gönlüne göre iş bulursun....bende ciddi ciddi düşünmeye bu sene kpss ye hazırlansam yaşım geçmeden belki bi fırsat çıkar şöle 80 üstü alabilsek ...

Canim sagol ama ben internetten zaten pek ayakkabi almiyorum,
benim ayaklarim inan biraz tuhaf :) hangi numara olacagi belli olmuyor,
numaram 36 ama bi bakiyorsun 35 giyorum bi bakarsin cizmelerde 37 olabiliyor,
yani hic belli olmuyor o yüzden risk olur :)

:)) kiz ama sen benden farklisin sonucta seninki hazirda duruyor :9:
gecirmiyecem hayatim beklemiyecem ama herif yokki, hadi biri olsada desem tamam 2 sene sonra evleniyoruz,
yokki, aha vardi napti aldatti gitti agzimi bozduracak simdi bana gene tövbe tövbeee adi batasica.. :47:
benide hep böyleleri bulur iste napayim, acinacak haldeyim :))
35 -36 mı kız senin ayakların ne güzel küçükmüş maşallah benim kide 39..nal gibi...
acınacak halde asla değilsin bence hayatının en güzel günleri tadını çıkar canım evlilik toz pembe değil malesef....inşallah gönlüne göre hayırlı bir kısmet bulursun Sultancım...
herkeslere selam:)))
bende aynur gibi napıyonuz bakıyım cücüşleriiiim:):1:

ben napayım işlerle cebelleşiyorum....
bugün bana sabah gelceklerdi ustalar, güzelce kalktım sabah zor zoruna; ama bi baktımki yine başka daireye gitmişler:47:
halbuki bana adam kendi dedi, abla sabah geliriz sizinle başlarız ilk diye:34:
epey birde öyle kızdım, ben uyurdumda falan diye kendi kendime, adamlara değil tabi:47::23::1:
neyse çok şükür öğlende bana geldiler ve artık işim bitti benimdeeee....
adamlar gerçekten işlerini güzel ve temiz yapmışlar ama.....
her yeri bi görseniiiiiz:53::53::53:
biraz sonra işlere koyulacam, daha hiç elimi sürmedim, önce size bi bakıyım dedim sonra işe girişirim dedim,
bugün hiç giremedim yoğunluktan kkya....
geçmişede bakamadım daha hiç dolayısıyla...
herkesleri öperim, görüşürüz cücüşleriiiiim:):16::16::16::10:

tatlım kolay gelsin işlerinde...kış günüde zor olur....

bende bugün izin alıp erken çıktım karnım çok ağrıdı bu ay regl deldi geçti o kadar soğuk yedim acısı fena çıktı...:51:şimdi yemeklik bişeyler hazır edeyim...uff kadın olmak ne zor yahu...ev de çalış işte çalış...benim DNA m da çalışmak yok:52:

öptüm herkesleri...

Yok canım sıkmıyorum zaten şimdilik maddi olarak ihtiyacım var, işin niteliğine pek bakmıycam ama anadolu yakasında olması da zorlar beni. Bugün metrobüsle mecidiyeköye tam 1 saat 5 dakkada geldim mesela. Yarın görüşeceğim yer olursa daha iyi olur. Bebek çalışmasını da bırakmıycam, olursa da bi süre saklarım. Senin var mı gönlüne göre bir iş canım.

ne kadar rahat olursan o kadar iyi olur canım. ben inanıyorum yakında çıkar gönlüne göre bir şey. zaten 2 içince olsa bebek 8-9 ay çalışırsın izin vakti gelene kadar. fazlasını düşünmüyordun galiba. hiç stres olma bebek olursa naparım diye.

ben de bakıyorum bi taraftan. bikaç yer var ama uzak. olucak ama biliyorum. stres olmamaya çalışıyorum :)

akrabanız için başınız sağolsun canım. yazık olmuş. Allah rahmet eylesin.

Kızlar beşiktaşta vapurdan düşen adam bizim uzaktan akrabamız. Halamla felan aynı okulda okumuşlar köyde. Maddi durumları kötüymüş, hep orda burda çalışmış adam, en son 3 yıldır belediyede çalışıyomuş temizlik işçisi olarak. Resmen pisi pisine gitti adam. Adam halatı tutmuş ama gemi manevra yapınca akıntıya kapılmış. :25:
Allah ailesıne kolaylık versın cnm ... insan kaderının bazen önune gecemıo

güle güle kullan canım çok şıkmış...bende topuklulara hevesleniyorumda benim kociş 10 cm uzun zati benden kiloda olunca fazla göze batmamak için tercih etmiyorum:52:

Mehtapcım ben 1 milyoncu diyorlarya ordan aldım 3-5 tane..baya da gidiyor.

Banucum benim görümcemin oğluda öyle ne peynir ne yoğurt ne tencere yemeği yememeye başladı. yedikleri sayılı çorba yiyor oda yayla ve mercimek et filan ağzına sürmüyor görümcek te vitamin şurubu aldı ona ekinezyalı portakallı filan bir de jelibon şeklinde olanlardan doktora danışarak. en azında direnci düşmesin diye...

canım gerçketn bizde seninle gördük zorluğunu ben eşimle tahıştığımda çoktan yapmıştı askerliğini ve de doğunun en kötü yerinde yapmış çatışmalar neler neler.hep dero zaman hayatımda sevdiğim olsaydı kafayı yerdim diye...Hadi çok az kaldı inşallah sana zaman ççabucak geçsin Allahım kalıcı ayrılık vermesin...

kız senin kaynanayı okudukça benimkini öpüp başıma koyacam. bu ne be insan knedi annesine böyle konuşursa daha ne bekleyceksin cahillik ne kötü bir hastalıktır tedaviside yok. ananın hakkını helal etmemesi ne demek ya...Senin yuvanda huzurun olsunda gerisi boşver ki sen zaten aşmışsın artık:24::24:

reklamlar.........:19:

canımya sende ben gibi bahtsızsın ya iş konusunda ki senin mesleğin daha geçerli benim sektörden daha iyi... o kadar yolu gelip gidemezsin ki sana da yazık ben tek vesaite bile kışın zor dayanıyorum. hakkında hayırlısı olsun gönlüne göre iş bulursun....bende ciddi ciddi düşünmeye bu sene kpss ye hazırlansam yaşım geçmeden belki bi fırsat çıkar şöle 80 üstü alabilsek ...

35 -36 mı kız senin ayakların ne güzel küçükmüş maşallah benim kide 39..nal gibi...
acınacak halde asla değilsin bence hayatının en güzel günleri tadını çıkar canım evlilik toz pembe değil malesef....inşallah gönlüne göre hayırlı bir kısmet bulursun Sultancım...

tatlım kolay gelsin işlerinde...kış günüde zor olur....

bende bugün izin alıp erken çıktım karnım çok ağrıdı bu ay regl deldi geçti o kadar soğuk yedim acısı fena çıktı...:51:şimdi yemeklik bişeyler hazır edeyim...uff kadın olmak ne zor yahu...ev de çalış işte çalış...benim DNA m da çalışmak yok:52:

öptüm herkesleri...

Canım eğer orası olursa ve başka bi yer olmazsa son çare kabul ederim. Şu an acil ödememiz gereken bi miktar borç var.Eşimin teyzesinden almıştık mesela bi miktar da. Sonuçta bu durumda eşimi tek bırakamam. Servis varmış ama bizim burdan olur mu bilmiyorum. Bi ara gebzeden bile arıyolardı beni. Senin atanman için kaç puan gerekiyor. Aslında ben 85 civarı alsaydım yeterdi son atamalara. Bazı bölümlerde 90 bile yetmiyor ama ben beceremedim

öptüm herkesleri...

Geçmiş olsun Nevinim. dikkat et kendine. soğuk hakikaten çok fena ağrı yapıyor daha sonra.

Sağol canım. benim de eşimle aramda 10 cm var. bu da 5 cm olduğu için aldım. daha topuklusuna ben de cesaret edemiyorum. iş görüşmesi için falan aldım aslında bunu. normalde pek tarzım değil :)

başınız sağolsun canım...

hee ıkımızdede aynı mantık var ha cezalandırıyorum kendımı hadı bakalım dedım almıcam hıc bısey cekmecemde tam 1 poset çıkolata var wuwum ve ben onları saklıyorum yemıcem sızı dıyorum yemıyorumda ama kımseyede vermıyorum nefsımı sağlamlaştırmam lazım benım :) gördükçe hırslanıyorum verıcem kıloları sızıde yemıcem dıyorum kendı kendıme :D

bnımde mantgım aynı dolapta drsunlar bakayım :D mantıgı zaten ben bu kola bagımlılıgıyla cok kılo aldım fllz ya :( ama grup yememek dha önmlı kndmızı bı sekılde snamalıyız

ne kadar rahat olursan o kadar iyi olur canım. ben inanıyorum yakında çıkar gönlüne göre bir şey. zaten 2 içince olsa bebek 8-9 ay çalışırsın izin vakti gelene kadar. fazlasını düşünmüyordun galiba. hiç stres olma bebek olursa naparım diye.

ben de bakıyorum bi taraftan. bikaç yer var ama uzak. olucak ama biliyorum. stres olmamaya çalışıyorum :)

akrabanız için başınız sağolsun canım. yazık olmuş. Allah rahmet eylesin.

Stres yapmıyorum canım. Bugün görüşmede de çok rahattım. Bebek olursa hemen söyleyemem, mecburen gizlerim bi süre. Söylediğimde de 3 ya da 4 aylık olur, artık çıkarırlarsa da kendileri bilirler. Fazlasını düşünmüyorum değil, uzun süre çalışabileceğim bir iş düşünüyorum tabiki. Bakalım haziran ve kasımda da atamalar var. Bizden alım sayısı biraz fazla olursa mühendislik değil de programcılık kadroları olur il dışı. O zaman daha rahat bebek olur, kayınvalidemle giderim gurbet ellere.

Uzak dediğin avrupa yakası mı. Anadolu yakasında da iş fırsatı çoktur sanırım. Hatta bizim sektörde gebze iş açısından çok iyi. Sen özel avukatlık bürolarına mı bakıyosun yoksa banka tarzı kurumsal yerlere mi

Back
X