Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın Meyracığım.Ben de öpüyorum seni canım...
Sonunda fotoğrafını görmek nasip oldu.Çoookkk tatlısınız Maaşallah...Gözlerinin içi gülüyor ne güzel...
dayak yemek için sanırım ben sizlerden büyüğüm biraz41 yaşındayım Antalyadayım.muhasebeciyim ( kg almama sebep)
beyzuş abla senle hiç tanışma fırsatımız olmadı bende karayiplere kaçtıydım bi ara ama ordada karşılaşamadık. tilki gibi gidip döndüm kürkçü tükkanıma
mehtap ben ablacım istanbuldan. hoşgeldinseni okadar çok seviyorlarki daha tanımadan bende çok seviverdim
![]()
benim oturma odamın hemen önünde hepsi bir bahçede; anasınıfı ve kreş var, birde ilköğretim var.....
çocuklar daha cıvıl cıvıllar mutlular bugün; tatil diye, karne alıyoruz diye heralde:)
maşaallah çocuklara![]()
Hoşbuldum Mehtap.Öpüyorum canım...
Sonunda buluştuk şükür.İnşallah bir daha ayrılmaz ve sağlıklı kiloya düşeriz..
Demek karayipler sana da iyi gelmedi.Canım ben hep sahildeki tıkınma dükkanlarındaydım.Bir kafanı uzatıp bakaydın görürdün beni.Kısmet inşallah burada görüşürüz.Ben de İstanbuldayım...
benim oturma odamın hemen önünde hepsi bir bahçede; anasınıfı ve kreş var, birde ilköğretim var.....
çocuklar daha cıvıl cıvıllar mutlular bugün; tatil diye, karne alıyoruz diye heralde:)
maşaallah çocuklara![]()
hoşgeldin aramıza :) filiz ben 27 yaşındayım ankaradan katılıyorum ama aslen mersinliyim toprak sayılırız :) antalya nasıl bu aradaçok özledim yaz gelseee biran önce Allahımmm soğukta yaşamak ne zor
![]()
evet yaa insanın hayatını sorgulayan bi şiir çok hoşuma gitti benimde
bak benimde babam evden çıkarken bana kızım evliliğin boyunca ne dostunu küstür ne düşmana kapıyı bastır demişti hakkaten haklı ymış insanları tanıdıkça küçük bi hatanda ne kadar çirkefleştiklerini gördüm zaten devamlı tain gören taşınan bi insan olarak sürekli devam eden hiç arkadaşlığımız olmuyo malesef tam alışıyoruz hoop tain çıkıyoo herşeye elveda demek zorunda kalıyoruz
paylaştığın parça çok güzel peygamber aşığı bi besteci efendmize yazmış bu parçayıı diye okumuştum bi yerde
hoş geldin beyzuss inşallah veririz hep beraber duaya çok ihtiyacım var benimde
hoş geldinnn bence sen daha kolay yaparsın gençsin aktifsin kafana göre takılabilirsin evli çocuklu olmak o kadar yemeğin içinde kilo vermek zorlaşıyo
kolay gelsin sık sık bizi ziyaret ederek paylaşımda bulun hep beraber verelim
dün bizim yeğen ve annesi hastaneden eve çıktılar. biz de zaten evleri kalabalık (kayınvalidem, kayınpederim,görümcem, kendi annesi ablası vs.), hem geçmiş olsun, hem bebek görme ikisi bir arada çıksın diye yarım saat uğradık. uğramaz olaydık, suratı sirke satıyor elti hanımın. hoşgeldiniz bile demedi. odadan da sanırım 5 dakikalığına çıktı. eşini de bırakmıyor odasından. bakmak istedim beni de almadı emziriyorum diye odaya :) kayınvalidem bile giremiyor odasına. bebeğin odasını göstermek yok, özenle seçtiğim truffle sepetinden ikram etmek yok. biz de verdik hediyelerimizi çıktık. hep tuhaf ve dengesizdi de hamileyken tepki koymak olmaz, eşim daha sonra zor durumda kalır kardeşine karşı diye ben mesafe koyma kararımı ertelemiştim. şimdi bir kez daha ne kadar doğru bir karar verdiğimi hatırlattı.. benim saf annem de hediye yolladı hiç gerekmediği halde. kızını bu kadar şımartan annesi bile kapıdan çıkarken binbir özür diledi ilgilenemedik sizle diye. açıkçası sinir bozucu bir akşamdı. üstümüze düşeni, eşim zor durumda kalmasın diye benim zorumla yaptık, onun huzuru var şimdilik. ama yeğen sevme faslı sanırım uzunca bir süre tarihe karıştı. insan eşi için normalde kılını bile kıpırdatmayacağı insanlarla muhattap oluyor, duyun topik bekarları :)
KIZLAR GÜNAYDIN
herkeşlere hayırlı cumalar ve bol eksili bi gün diliyorum bende hemen kilomu bildirip kaçıyorum hepiciğinizi öptüm kızlar
Geçen hafta : 99,2
Bu hafta : 97,9
Fark : 1,3
anam öyle mutluyum anlatamam yani çok şükür ya emeğimin karşılığını alıyorum![]()
sağol aynurcum...niye yalnız kaldın anlıyamadım..
hadi yaa ....geçmiş olsun..yarına randevu alamadım hastaneden...haftayada kızımın ameliyatı var hiç olmaz ama en kısa zamanda gidicem....bir haftadır hergün oldu ve baya kötü oluyorum bi çocuk okulda sorun yok ama ben götürüp getiriyorum bazen o yığılma korkusunu yaşıyorum sokak ortasında ne yapar çocuk...öbürü evde yanımda daha 13 aylık düşüp kalsam falan napar çocuk....aklıma bin türlü şey geliyo....onlar adına daha çok korkuyorum oyüzden ihmal etmicem ama hemende gidemiyorum malesef...![]()
iki saattir onla msjlasıyorum sinirlerimi böyyleeeeeeeeee tavaa kadar çıkarttı salak !ben diyecegimi dedim. geçmişi karıstırmıcaksan seviyorsan devam edelim çabalarsak olur dedim yok dersen bidaha karşıma çıkma sakın dedim. ama paşamın inadı tuttu. güvenemezmiş edemezmiş sürekli geçmişi kurcalıyor felan sus dedim artık yeter ugrasamıcam dedim. sana adam gibi söyleyecegimi söyledim. evet veya hayır ortası yok dedim. işine gelmediki bi cvp veremedi daha. naparsa yapsın ya çocuk avutur gibi bunla mı ugrascam uff. neyse rahatım artık içimde kalmadı bişey. bundan sonra pişman olacak tek kişi kendisi ben değilim
amanda aman amanda amaaaaaaaannbirinin kocişi gelmişti çok mu mutluymuş
Allah mutlulugunuzu daim etsin canım aşkınız sevginiz hep böyle devam etsin.
![]()
çok haşşştayıııııııııııımmm benn
hapşurmaktan nefret ediyorum:2::2: sesimide artık hiç sevmiyorum erkek gibi çıkıyor ya uffffyatıp uyucam azcıcık kızlar uyuyabilirsem tabi. iyigeceler kızlar öptüm sizi
![]()
hayırlı geceler canlarım geçmiş Mevlid kandilinizi kutlarımbirkaç gündür üzerimde gerginlik vardı hiçbirşey yapasım gelmiyordu belli oldu regl... bildirim öncesi olması galiba aleyhime olcak ama napalım.
bu arada yarın karneler veriliyor yavrucaklarınızın karneleri güzel gelir inşallah öğrencilik hayatımda en sevdiğim şey karnemi göstermekti
bu arada yarın kociş geliyoyyyyy![]()
merhaba bende aranıza katılıyorum inşAllah benide kabul edersiniz. yarın sabah itibariyle tamamen diyet değilde zayıflamak için az yemeye çalışıcam daha doğrusu irademe sahip çıkmaya çalışcam. öğrenciyim ve özel evde kalıyorum ve sürekli yemek yiyen arkadaşlarım var ve bende onlarla sürekli yiyorum ama artık yemiçem. bir dönemdir 3 4 kilo aldım hissediyorum zaten büyük ihtimal tartıya çıkmaktan korktuğum için ihtimallerle yazıyorum 95 kilo civarındayım belkide daha fazla 168 boyum var inşallah bende zayıflicam sizlerle bana yardım edinannemin bile benle dalga geçmesi beni artık kendimden iğrendirdi ve o böyle dedikçe benim daha çok yemek yiyesim geliyor
ne yapacağım bilemiyorum.. yardımlarınızı bekliyorum..
![]()
dün bizim yeğen ve annesi hastaneden eve çıktılar. biz de zaten evleri kalabalık (kayınvalidem, kayınpederim,görümcem, kendi annesi ablası vs.), hem geçmiş olsun, hem bebek görme ikisi bir arada çıksın diye yarım saat uğradık. uğramaz olaydık, suratı sirke satıyor elti hanımın. hoşgeldiniz bile demedi. odadan da sanırım 5 dakikalığına çıktı. eşini de bırakmıyor odasından. bakmak istedim beni de almadı emziriyorum diye odaya :) kayınvalidem bile giremiyor odasına. bebeğin odasını göstermek yok, özenle seçtiğim truffle sepetinden ikram etmek yok. biz de verdik hediyelerimizi çıktık. hep tuhaf ve dengesizdi de hamileyken tepki koymak olmaz, eşim daha sonra zor durumda kalır kardeşine karşı diye ben mesafe koyma kararımı ertelemiştim. şimdi bir kez daha ne kadar doğru bir karar verdiğimi hatırlattı.. benim saf annem de hediye yolladı hiç gerekmediği halde. kızını bu kadar şımartan annesi bile kapıdan çıkarken binbir özür diledi ilgilenemedik sizle diye. açıkçası sinir bozucu bir akşamdı. üstümüze düşeni, eşim zor durumda kalmasın diye benim zorumla yaptık, onun huzuru var şimdilik. ama yeğen sevme faslı sanırım uzunca bir süre tarihe karıştı. insan eşi için normalde kılını bile kıpırdatmayacağı insanlarla muhattap oluyor, duyun topik bekarları :)
Merhabalar;
geçmişe biraz göz attım sıcak ve samimi ortam aranıza katılabilirmiyim. Bazı aralıklarla rejim yapmış ama verdiğini geri almış olarak ,tekrar rejime başlama çabasındayım:) dürtülmeye ihtiyacım var sanırım( kg vermemmmmm lazımm
bende genelde oralardaydım nerde yemek ben orda.amin inşallah incelcez sağlıklı sağlıklı.. artık görüşürüz ablacım memnun oldum çok tanıstıgımız için.
birgün deselerdi ögrenciliği özlüceksin diye hayatta inanmazdım. çalışıp para kazanmak istedigin yere gidip gezmek ne güzel geliyordu o zamanlar. ama şimdii ıhhııı istemiyorum hiç güzel değilmiş. ben karnemi alıp evde 15 gün 3 ay tatil yapmak istiyorum kar yagdıgında tatil olcak mı diye tv nun basında beklemek istiyorum![]()
Allah hakkinda hayirlisini versin güzelim ama bence bu adam icin ugrasmana degmez artik, dünden beri gicik oldum senin eski sevgiline :)
vede cok gecmis olsun bol bol sicak caylar ic limonlu.
mehtapcım 15gun 3 ay tatıl yapmak dunyanın enbuyuk lüksüymüş bilemedikfakat birde öyle bir lüks varki tatilden bazen daha ballı kendi paranı kazanıp ayaklarının üzerinde durabilmek ben yaptım benim zaferim diyebilmek :) yemede yanında yat kız okadar güzel yani :)
ılk zamanda oyle bır yapıyor bazı ınsanlar aman sankıbebeklerını yıcezzcanını sıkma tatlım sen üzerine düşen vazifeni yapmışsinn kendınden utanmak da ona kalsınn tabı bebek emzırmekten kendını alabılırsee boşver.
ya canim haklisin sinir olmakta, cok ayip etmis eltin ama hani belki diyorum yeni dogum yapmanin stresiyle ne yaptiginin farkinda degildir belki.yeni anne baba olanlar cogu zaman garip davranirlar, zamanla alisicaklar duruma ,siz yine iyisini düsünmeye calisin.hem cecoyada hak veriyorum,bebek biraz büyüsün, eltinin omuzlarina agirlik cöksün biraz gidip bakin oda azicik rahat etsin diye gözünüze bakicaklarbiliyorum cok sinir bozucu bir durum ama sen genede iyisini düsünmeye calis.
canım çok sağol...
meyracığım evet uğruna dövüştümüz dünya boş....
sizdi size soruyorum... ben bu müşteriyi napayım..benimle oyunmu oynuyorlar. kimse kolay para kazanmiyor
geçen hafta hani bir müsterim işi iptal etmisti ya...bugun derlerki, hadi yap...zaten pazarlık yapıp el sıkısmıstık. Simdi o fiyatın altında bişe söyleyip hadi yap diyorlarKafayi yicem. yapmam kurtarmaz olsa dukkan sizin dedim. pazartesi gel konusalım dediler. hııırrrr... ya olmaz diyom da ne konuşcaklar ya... uf ya.
taaa nerde bi sürü benzin
sinirlendim ya.
iki saattir onla msjlasıyorum sinirlerimi böyyleeeeeeeeee tavaa kadar çıkarttı salak !ben diyecegimi dedim. geçmişi karıstırmıcaksan seviyorsan devam edelim çabalarsak olur dedim yok dersen bidaha karşıma çıkma sakın dedim. ama paşamın inadı tuttu. güvenemezmiş edemezmiş sürekli geçmişi kurcalıyor felan sus dedim artık yeter ugrasamıcam dedim. sana adam gibi söyleyecegimi söyledim. evet veya hayır ortası yok dedim. işine gelmediki bi cvp veremedi daha. naparsa yapsın ya çocuk avutur gibi bunla mı ugrascam uff. neyse rahatım artık içimde kalmadı bişey. bundan sonra pişman olacak tek kişi kendisi ben değilim
![]()
Ayşe MANAVmış şairin adı
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 100%, align: left"]Alın Yazısı
Temize çekebilir misin hayatı?
Silebilir misin alın yazısını,
Gözler, görmemişken yarını,
Yer ve gök kubbe arasında,
Düşler kovalanır ömür boyu.
Karalama defteri değil hayat,
Sayfalarını yırtıp atamazsın,
Yaşadığın her anı yok sayamazsın,
Dün, asla dediğin gerçeği,
Gün gelir yaşarsın.
Sabır;
Damla damla işlendiğinde ruhuna,
Kelimeleri yutkunur, susarsın,
Silgisi yoktur hayatın,
Sayfalarını yırtıp atamazsın,
Alın yazısıdır bu,
Ancak yaşarsın
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 100%"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 100%, align: left"]Ayşe Manav[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
iyi akşamlar fıstıklar..
nöbetçiyim.. çok yorgunum.. son iki gece fındığımın diş ağrısı yüzünden uyumadım..
bu gün de hastane çok kalabalık..
yarın nete girmeden uyurum diye bildirimimi yuapayım dedim
spor 110 dakika
kilom aynı..86
umarım bir aea geçmişi okuma şansım olur..
çok haşşştayıııııııııııımmm benn
hapşurmaktan nefret ediyorum:2::2: sesimide artık hiç sevmiyorum erkek gibi çıkıyor ya uffffyatıp uyucam azcıcık kızlar uyuyabilirsem tabi. iyigeceler kızlar öptüm sizi
![]()
hayırlı geceler canlarım geçmiş Mevlid kandilinizi kutlarımbirkaç gündür üzerimde gerginlik vardı hiçbirşey yapasım gelmiyordu belli oldu regl... bildirim öncesi olması galiba aleyhime olcak ama napalım.
bu arada yarın karneler veriliyor yavrucaklarınızın karneleri güzel gelir inşallah öğrencilik hayatımda en sevdiğim şey karnemi göstermekti
bu arada yarın kociş geliyoyyyyy![]()
evet katremm inş. herkezinn yavrusu emeginin karsılıgını alsınn
bu arada benım minikk kuşumm yarın ılk defa karne alacak oyyy kıyamadım şimdi afillii bi hediye alam bari kuzumaa
anne inş. karnem güzeldir diyo bıldıgıde yok yavrumm e-okuldan baktım hepsı 5 bu arada 1, sınıf ögrencılerınde 3 -4 gibi notlarr mevcutt
bakalım hayırlısı
tam gıdıyordum benım kuslar uyudu bande rahatı bulmuşken azcık takılyım dedımm
KIZLAR GÜNAYDIN
herkeşlere hayırlı cumalar ve bol eksili bi gün diliyorum bende hemen kilomu bildirip kaçıyorum hepiciğinizi öptüm kızlar
Geçen hafta : 99,2
Bu hafta : 97,9
Fark : 1,3
anam öyle mutluyum anlatamam yani çok şükür ya emeğimin karşılığını alıyorum![]()
benim eltininde senden farkı yoktu canım beni sinirden kudurtuyodu ama artık hiç umursamıyorum benim için dışardaki yabancıdan bi farkı yok merhaba merhaba bu kadar fazlası beni bozuyo![]()
Merhabalar;
geçmişe biraz göz attım sıcak ve samimi ortam aranıza katılabilirmiyim. Bazı aralıklarla rejim yapmış ama verdiğini geri almış olarak ,tekrar rejime başlama çabasındayım:) dürtülmeye ihtiyacım var sanırım( kg vermemmmmm lazımm
Neyse aklımdayken bende bildirimimi yapayım
Geçen hafta 100 kg
bu hafta 101 kg
Fark 1 kg ( tabi o yattığım 4 gün içinde ara öğünlerim yoktu ve eşim ne yaptıysa onu yiyince böyle oldu )
Sporum; 105 dakika ( iki gün yüzmeden bukadar çıktı ancak neyse oda haftaya inşallah)
selamün aleyküm şekerler
hayırlı cumalar canlarım
kilo bildirimim : 97.1 (geçen hafta 99.3)
spor :970 dk
spor salonda yaptığım : 310 dk
dışarıda yürüyüş :660 dk
bu hafta full dışarıdaydım koşuşturma yürüme derken en az 20 saat yürüdüm ama 11 saat diyelim
merhabalar
sonunda tartı aldım. sabah tartıldım.
gecen hafta 91.4
bu hafta 92.2 valla o kadar yemeye yine iyimis dedim.
su an evdeyim. esim de hasta. ona corba yaptım. kızımın ilk okul karne gosterisine gidicem. okuldaki en kucuk bıcırıklar bizimkilerin sınıfı.
daha gecmisi bitiremedim. ins herkesler iyidir.