• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın Meyracığım.Ben de öpüyorum seni canım...

Sonunda fotoğrafını görmek nasip oldu.Çoookkk tatlısınız Maaşallah...Gözlerinin içi gülüyor ne güzel...

çoook teşekkür ederim beyzuş ablam:)
o senin gören gözlerinin güzelliği ablacım..... :16::16::16:

beyzuş abla senle hiç tanışma fırsatımız olmadı bende karayiplere kaçtıydım bi ara ama ordada karşılaşamadık. tilki gibi gidip döndüm kürkçü tükkanıma :1:
mehtap ben ablacım istanbuldan. hoşgeldin :71::71::71::71::71: seni okadar çok seviyorlarki daha tanımadan bende çok seviverdim :16::34:

dayak yemek için sanırım ben sizlerden büyüğüm biraz:p 41 yaşındayım Antalyadayım.muhasebeciyim ( kg almama sebep)

hoşgeldin aramıza :) filiz ben 27 yaşındayım ankaradan katılıyorum ama aslen mersinliyim toprak sayılırız :) antalya nasıl bu arada :D çok özledim yaz gelseee biran önce Allahımmm soğukta yaşamak ne zor :(

benim oturma odamın hemen önünde hepsi bir bahçede; anasınıfı ve kreş var, birde ilköğretim var.....
çocuklar daha cıvıl cıvıllar mutlular bugün; tatil diye, karne alıyoruz diye heralde:)
maşaallah çocuklara:nazar::nazar::nazar:

Herkesin cuması mübarek olsun.hayırlı cumalar

Eklentiler

• $5PhYp2.webp
    $5PhYp2.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 33
beyzuş abla senle hiç tanışma fırsatımız olmadı bende karayiplere kaçtıydım bi ara ama ordada karşılaşamadık. tilki gibi gidip döndüm kürkçü tükkanıma :1:
mehtap ben ablacım istanbuldan. hoşgeldin :71::71::71::71::71: seni okadar çok seviyorlarki daha tanımadan bende çok seviverdim :16::34:

Hoşbuldum Mehtap.Öpüyorum canım...:54:

Sonunda buluştuk şükür.İnşallah bir daha ayrılmaz ve sağlıklı kiloya düşeriz..

Demek karayipler sana da iyi gelmedi.Canım ben hep sahildeki tıkınma dükkanlarındaydım.:56::56:Bir kafanı uzatıp bakaydın görürdün beni.Kısmet inşallah burada görüşürüz.Ben de İstanbuldayım...

benim oturma odamın hemen önünde hepsi bir bahçede; anasınıfı ve kreş var, birde ilköğretim var.....
çocuklar daha cıvıl cıvıllar mutlular bugün; tatil diye, karne alıyoruz diye heralde:)

meyracım :) 15gun tatıller onlar mutlu olmasında ben mı olayım yaw oğrenci olsaydım keşke :D ne güzel 15gun yatardım hehehe koşa koşa okula gider karnemi alır gelir sonra yatış :)

Hepinize hayırlı cumalar....

Veeeee kilomu bildiriyorum.....Azzzzz sonra bildireceğim......Neredeyse bildirdimmmm.....

98.800 kiloyum.:17::17::17::17::17::17::17:.

Ohhhhh rahatladım...Allahım söylemesi bile zor.Söylerken insanın ağzı dolu dolu oluyor.98.8 peh peh pehhhhhh...:52::52::52::52:

Hoşbuldum Mehtap.Öpüyorum canım...:54:

Sonunda buluştuk şükür.İnşallah bir daha ayrılmaz ve sağlıklı kiloya düşeriz..

Demek karayipler sana da iyi gelmedi.Canım ben hep sahildeki tıkınma dükkanlarındaydım.:56::56:Bir kafanı uzatıp bakaydın görürdün beni.Kısmet inşallah burada görüşürüz.Ben de İstanbuldayım...

bende genelde oralardaydım nerde yemek ben orda. :1: amin inşallah incelcez sağlıklı sağlıklı.. artık görüşürüz ablacım memnun oldum çok tanıstıgımız için.

birgün deselerdi ögrenciliği özlüceksin diye hayatta inanmazdım. çalışıp para kazanmak istedigin yere gidip gezmek ne güzel geliyordu o zamanlar. ama şimdii ıhhııı istemiyorum hiç güzel değilmiş. ben karnemi alıp evde 15 gün 3 ay tatil yapmak istiyorum kar yagdıgında tatil olcak mı diye tv nun basında beklemek istiyorum :1:

hoşgeldin aramıza :) filiz ben 27 yaşındayım ankaradan katılıyorum ama aslen mersinliyim toprak sayılırız :) antalya nasıl bu arada :D çok özledim yaz gelseee biran önce Allahımmm soğukta yaşamak ne zor :(

Saol canım. hoşbulduk
Antalya akşamdan bu yana yağmurlu idi açtı biraz ama yağıcak tekrardan .buranında ayazı çok kötü keser insanı.

evet yaa insanın hayatını sorgulayan bi şiir çok hoşuma gitti benimde
bak benimde babam evden çıkarken bana kızım evliliğin boyunca ne dostunu küstür ne düşmana kapıyı bastır demişti hakkaten haklı ymış insanları tanıdıkça küçük bi hatanda ne kadar çirkefleştiklerini gördüm zaten devamlı tain gören taşınan bi insan olarak sürekli devam eden hiç arkadaşlığımız olmuyo malesef tam alışıyoruz hoop tain çıkıyoo herşeye elveda demek zorunda kalıyoruz

paylaştığın parça çok güzel peygamber aşığı bi besteci efendmize yazmış bu parçayıı diye okumuştum bi yerde

hoş geldin beyzuss inşallah veririz hep beraber duaya çok ihtiyacım var benimde

hoş geldinnn bence sen daha kolay yaparsın gençsin aktifsin kafana göre takılabilirsin evli çocuklu olmak o kadar yemeğin içinde kilo vermek zorlaşıyo
kolay gelsin sık sık bizi ziyaret ederek paylaşımda bulun hep beraber verelim

evet cnm hayatı tanıdıkca ınsanları tanıkdıkca anlıyorsunn rabbim kötü insanlarla karsılstırmasınn ne dıyelım bu gunume bınlerce sukurler olsunn
cnm hakkında hayırlı olan dualrın kabul olsun ınsallah rabbım gonlunun muradını versın inş..

dün bizim yeğen ve annesi hastaneden eve çıktılar. biz de zaten evleri kalabalık (kayınvalidem, kayınpederim,görümcem, kendi annesi ablası vs.), hem geçmiş olsun, hem bebek görme ikisi bir arada çıksın diye yarım saat uğradık. uğramaz olaydık, suratı sirke satıyor elti hanımın. hoşgeldiniz bile demedi. odadan da sanırım 5 dakikalığına çıktı. eşini de bırakmıyor odasından. bakmak istedim beni de almadı emziriyorum diye odaya :) kayınvalidem bile giremiyor odasına. bebeğin odasını göstermek yok, özenle seçtiğim truffle sepetinden ikram etmek yok. biz de verdik hediyelerimizi çıktık. hep tuhaf ve dengesizdi de hamileyken tepki koymak olmaz, eşim daha sonra zor durumda kalır kardeşine karşı diye ben mesafe koyma kararımı ertelemiştim. şimdi bir kez daha ne kadar doğru bir karar verdiğimi hatırlattı.. benim saf annem de hediye yolladı hiç gerekmediği halde. kızını bu kadar şımartan annesi bile kapıdan çıkarken binbir özür diledi ilgilenemedik sizle diye. açıkçası sinir bozucu bir akşamdı. üstümüze düşeni, eşim zor durumda kalmasın diye benim zorumla yaptık, onun huzuru var şimdilik. ama yeğen sevme faslı sanırım uzunca bir süre tarihe karıştı. insan eşi için normalde kılını bile kıpırdatmayacağı insanlarla muhattap oluyor, duyun topik bekarları :)

ılk zamanda oyle bır yapıyor bazı ınsanlar aman sankıbebeklerını yıcezz:19:canını sıkma tatlım sen üzerine düşen vazifeni yapmışsinn kendınden utanmak da ona kalsınn tabı bebek emzırmekten kendını alabılırsee boşver

KIZLAR GÜNAYDIN

herkeşlere hayırlı cumalar ve bol eksili bi gün diliyorum bende hemen kilomu bildirip kaçıyorum hepiciğinizi öptüm kızlar

Geçen hafta : 99,2
Bu hafta : 97,9
Fark : 1,3

anam öyle mutluyum anlatamam yani çok şükür ya emeğimin karşılığını alıyorum :52::52::52::52:

tebrik ederim cnmm

yemekleri hazrıladım bırazdan cıkacagımm okulaa hoşcakalınnn:16::16:

sağol aynurcum...niye yalnız kaldın anlıyamadım..:50:

hadi yaa ....geçmiş olsun..yarına randevu alamadım hastaneden...haftayada kızımın ameliyatı var hiç olmaz ama en kısa zamanda gidicem....bir haftadır hergün oldu ve baya kötü oluyorum bi çocuk okulda sorun yok ama ben götürüp getiriyorum bazen o yığılma korkusunu yaşıyorum sokak ortasında ne yapar çocuk...öbürü evde yanımda daha 13 aylık düşüp kalsam falan napar çocuk....aklıma bin türlü şey geliyo....onlar adına daha çok korkuyorum oyüzden ihmal etmicem ama hemende gidemiyorum malesef...:50::50::50:

okula götürüp getiridigin cocuguna acil durumlarda nasil davranmasi gerektigini onu korkutmadan ögretebilirsin.ben kizima mesela sürekli ulasabilcegi telefon numaralarini verdim, her hangi birsey oldugunda yardim cagirmayi ögrettim acil durumlarda, masallah cocuklar cok zeki hemen kavriyorlar ve inan bana hayat kurtariyorlar.ben astim hastayim, gecen yaz krizim tuttupta uzun sürdügünde bayilmisim, kizim cankurtarini arayip yardim isteyebilmisti Allahima cok sükürler olsun.kizim 6 yasinda, bu sene yeni basladi okula. evdeki duruma gelincede sana yakin oturan ve güvenebilcegin birinden yardim isteyebilirsin, seni yarim saatte bir ya telefonla yada kapini calarak yoklayabilirler, yada sen yarim saat 1 saat arayla kendi durumunu bildirebilirsin, senden ses alamadiklarinda eve girebilmeleri icin bir anahtar verebilirsin.zor bir durum biliyorum ama ben cocuklarimi büyütürken maalesf yapmak zorunda kalmistim,o aralar astim nöbetlerim daha siddetliydi.ve mutfak kapisini sürekli kilitli tut, eger bayilma gibi durum olursa cocuklari en azindan mutfak gibi tehlikeli biryerden uzak tutarsin.durumun kesin belli olasiya kadar bu önlemleri almani öneririm, simdiden senin icin en iyisini diliyorum.

iki saattir onla msjlasıyorum sinirlerimi böyyleeeeeeeeee tavaa kadar çıkarttı salak !:47: ben diyecegimi dedim. geçmişi karıstırmıcaksan seviyorsan devam edelim çabalarsak olur dedim yok dersen bidaha karşıma çıkma sakın dedim. ama paşamın inadı tuttu. güvenemezmiş edemezmiş sürekli geçmişi kurcalıyor felan sus dedim artık yeter ugrasamıcam dedim. sana adam gibi söyleyecegimi söyledim. evet veya hayır ortası yok dedim. işine gelmediki bi cvp veremedi daha. naparsa yapsın ya çocuk avutur gibi bunla mı ugrascam uff. neyse rahatım artık içimde kalmadı bişey. bundan sonra pişman olacak tek kişi kendisi ben değilim

amanda aman amanda amaaaaaaaann :32: birinin kocişi gelmişti çok mu mutluymuş :9::9: Allah mutlulugunuzu daim etsin canım aşkınız sevginiz hep böyle devam etsin. :34:

Allah hakkinda hayirlisini versin güzelim ama bence bu adam icin ugrasmana degmez artik, dünden beri gicik oldum senin eski sevgiline :)

çok haşşştayıııııııııııımmm benn:25::25::25:
hapşurmaktan nefret ediyorum:2::2: sesimide artık hiç sevmiyorum erkek gibi çıkıyor ya uffff :14::14: yatıp uyucam azcıcık kızlar uyuyabilirsem tabi. iyigeceler kızlar öptüm sizi :54:

vede cok gecmis olsun bol bol sicak caylar ic limonlu.

hayırlı geceler canlarım geçmiş Mevlid kandilinizi kutlarım:16::16::16::16: birkaç gündür üzerimde gerginlik vardı hiçbirşey yapasım gelmiyordu belli oldu regl... bildirim öncesi olması galiba aleyhime olcak ama napalım.
bu arada yarın karneler veriliyor yavrucaklarınızın karneleri güzel gelir inşallah öğrencilik hayatımda en sevdiğim şey karnemi göstermekti :27:

bu arada yarın kociş geliyoyyyyy:16::16::16::16::16::16::16:

gözün aydin canim :)

merhaba bende aranıza katılıyorum inşAllah benide kabul edersiniz. yarın sabah itibariyle tamamen diyet değilde zayıflamak için az yemeye çalışıcam daha doğrusu irademe sahip çıkmaya çalışcam. öğrenciyim ve özel evde kalıyorum ve sürekli yemek yiyen arkadaşlarım var ve bende onlarla sürekli yiyorum ama artık yemiçem. bir dönemdir 3 4 kilo aldım hissediyorum zaten büyük ihtimal tartıya çıkmaktan korktuğum için ihtimallerle yazıyorum 95 kilo civarındayım belkide daha fazla 168 boyum var inşallah bende zayıflicam sizlerle bana yardım edin :( annemin bile benle dalga geçmesi beni artık kendimden iğrendirdi ve o böyle dedikçe benim daha çok yemek yiyesim geliyor :( ne yapacağım bilemiyorum.. yardımlarınızı bekliyorum.. :43:

panik yok :))) anneler öyledir en azindan benimkiside öyle :)) aslinda annen daha cok zivanadan cikip ipin ucunu cok kacirma diye yapiyor.üzülme.buraya gelmeni öneririm ama,10 gündür neredeyse buradayim ve acaip motive oluyorum burda sagolsun herkes cok sicakkanli ve yardima hazir :)

dün bizim yeğen ve annesi hastaneden eve çıktılar. biz de zaten evleri kalabalık (kayınvalidem, kayınpederim,görümcem, kendi annesi ablası vs.), hem geçmiş olsun, hem bebek görme ikisi bir arada çıksın diye yarım saat uğradık. uğramaz olaydık, suratı sirke satıyor elti hanımın. hoşgeldiniz bile demedi. odadan da sanırım 5 dakikalığına çıktı. eşini de bırakmıyor odasından. bakmak istedim beni de almadı emziriyorum diye odaya :) kayınvalidem bile giremiyor odasına. bebeğin odasını göstermek yok, özenle seçtiğim truffle sepetinden ikram etmek yok. biz de verdik hediyelerimizi çıktık. hep tuhaf ve dengesizdi de hamileyken tepki koymak olmaz, eşim daha sonra zor durumda kalır kardeşine karşı diye ben mesafe koyma kararımı ertelemiştim. şimdi bir kez daha ne kadar doğru bir karar verdiğimi hatırlattı.. benim saf annem de hediye yolladı hiç gerekmediği halde. kızını bu kadar şımartan annesi bile kapıdan çıkarken binbir özür diledi ilgilenemedik sizle diye. açıkçası sinir bozucu bir akşamdı. üstümüze düşeni, eşim zor durumda kalmasın diye benim zorumla yaptık, onun huzuru var şimdilik. ama yeğen sevme faslı sanırım uzunca bir süre tarihe karıştı. insan eşi için normalde kılını bile kıpırdatmayacağı insanlarla muhattap oluyor, duyun topik bekarları :)

ya canim haklisin sinir olmakta, cok ayip etmis eltin ama hani belki diyorum yeni dogum yapmanin stresiyle ne yaptiginin farkinda degildir belki.yeni anne baba olanlar cogu zaman garip davranirlar, zamanla alisicaklar duruma ,siz yine iyisini düsünmeye calisin.hem cecoyada hak veriyorum,bebek biraz büyüsün, eltinin omuzlarina agirlik cöksün biraz gidip bakin oda azicik rahat etsin diye gözünüze bakicaklar :D biliyorum cok sinir bozucu bir durum ama sen genede iyisini düsünmeye calis.

Merhabalar;

geçmişe biraz göz attım sıcak ve samimi ortam aranıza katılabilirmiyim. Bazı aralıklarla rejim yapmış ama verdiğini geri almış olarak ,tekrar rejime başlama çabasındayım:) dürtülmeye ihtiyacım var sanırım :(( kg vermemmmmm lazımm

hosgeldin :)) rejim yapmak bir ise yaramiyor.yaptigin rejimi hayat tarzina dönüstürüp sahiplenmen gerekiyor kiloyu verip verdigin kiloyu koruyabilmek icin, birlikten kuvvet dogar, vericez insallah bu kilolari cecomum dedigi gibi fistik gibi olucaz 2013 te hepimiz :)))

ayyyyy ne cok yazdim ya :S buradaki hersey cok bulasici :DDDD buraya bagimli hale gelmekte, cenenin düsmeside :DDDD

öpüyorum hepinizi aksam sporumu yaptiktan sonra buradayim Allahin izniyle.

selamun aleyküm kızlaarr
bildirim yapıp kaçayım geçmişe sonra bakıcam birazcık göz attım çok alıntı yapılacak paylaşımlar var ama şimdi zamanım yok.

kızlar ben sabah tartıya çıktım kilo : 86. 9
bir duş aldım tekrar çıktım kilo : 87. 4
hangisi doğru bilemiyorum en iyisi ortalama kabul edelim

kilo : 87 . 2
spor : 85 dk.

bende genelde oralardaydım nerde yemek ben orda. :1: amin inşallah incelcez sağlıklı sağlıklı.. artık görüşürüz ablacım memnun oldum çok tanıstıgımız için.

birgün deselerdi ögrenciliği özlüceksin diye hayatta inanmazdım. çalışıp para kazanmak istedigin yere gidip gezmek ne güzel geliyordu o zamanlar. ama şimdii ıhhııı istemiyorum hiç güzel değilmiş. ben karnemi alıp evde 15 gün 3 ay tatil yapmak istiyorum kar yagdıgında tatil olcak mı diye tv nun basında beklemek istiyorum :1:

mehtapcım 15gun 3 ay tatıl yapmak dunyanın enbuyuk lüksüymüş bilemedik :D fakat birde öyle bir lüks varki tatilden bazen daha ballı kendi paranı kazanıp ayaklarının üzerinde durabilmek ben yaptım benim zaferim diyebilmek :) yemede yanında yat kız okadar güzel yani :)

Allah hakkinda hayirlisini versin güzelim ama bence bu adam icin ugrasmana degmez artik, dünden beri gicik oldum senin eski sevgiline :)

vede cok gecmis olsun bol bol sicak caylar ic limonlu.

bende bende hemde ne gıcıklık anlatamam. daha takmıcam ya kesin kararımı verdim zaten. pişman değilim üzgün değilim özgürüm rahatım hıhh :19: sağol canım hiç bişey yiyip içesim gelmiyor ya tam bi hastayım sanırım ama bakan yok o yüzden kendi kendime bakmaya çalışıyorum evde :34:

mehtapcım 15gun 3 ay tatıl yapmak dunyanın enbuyuk lüksüymüş bilemedik :D fakat birde öyle bir lüks varki tatilden bazen daha ballı kendi paranı kazanıp ayaklarının üzerinde durabilmek ben yaptım benim zaferim diyebilmek :) yemede yanında yat kız okadar güzel yani :)

haklısın kendi paranı kazanmak güzelde işte iş olmayınca zevkli olmuyor işte.:34:

selamün aleyküm şekerler:3:

hayırlı cumalar canlarım

kilo bildirimim : 97.1 (geçen hafta 99.3):nazar:

spor :970 dk :nazar:

spor salonda yaptığım : 310 dk :nazar:
dışarıda yürüyüş :660 dk :nazar:
bu hafta full dışarıdaydım koşuşturma yürüme derken en az 20 saat yürüdüm ama 11 saat diyelim

:16::54:

Son düzenleme:
merhabalar
sonunda tartı aldım. sabah tartıldım.
gecen hafta 91.4
bu hafta 92.2 valla o kadar yemeye yine iyimis dedim.

su an evdeyim. esim de hasta. ona corba yaptım. kızımın ilk okul karne gosterisine gidicem. okuldaki en kucuk bıcırıklar bizimkilerin sınıfı.
daha gecmisi bitiremedim. ins herkesler iyidir.

ılk zamanda oyle bır yapıyor bazı ınsanlar aman sankıbebeklerını yıcezz:19:canını sıkma tatlım sen üzerine düşen vazifeni yapmışsinn kendınden utanmak da ona kalsınn tabı bebek emzırmekten kendını alabılırsee boşver.

haklısın canım, sıkılmamak lazım. çok teşekkür ederim desteğin için :)

ya canim haklisin sinir olmakta, cok ayip etmis eltin ama hani belki diyorum yeni dogum yapmanin stresiyle ne yaptiginin farkinda degildir belki.yeni anne baba olanlar cogu zaman garip davranirlar, zamanla alisicaklar duruma ,siz yine iyisini düsünmeye calisin.hem cecoyada hak veriyorum,bebek biraz büyüsün, eltinin omuzlarina agirlik cöksün biraz gidip bakin oda azicik rahat etsin diye gözünüze bakicaklar :D biliyorum cok sinir bozucu bir durum ama sen genede iyisini düsünmeye calis.

normalde normal davranan bir insan olsaydı çok da düşmezdim dün akşamki olayın üstüne canım. ama anlayamadığım bir görmezden gelme durumu söz konusu ben ve eşimle ilgili. hamile kaldığında eşimin görüşmeme konusunda kararlılığını kırarak yanlarında olmamız gerektiğine ikna ettim eşimi. elimizden geldiğince sahip çıktık, yanlarında olduk. ben açıkçası baştan beri sebebini anlayamadığım iletişimsizliğin bebekle beraber düzeleceğini umuyordum. ama gel gör ki durum değişmedi. bu kadar destek, sevinç paylaşımı bile yetmedi ilişkilerimizin düzelmesine. gittiğimde kendisi yüzünü göstermediği için annesine yaptım zaten ben açıklamamı " geçmiş olsun ve bebek görmeyi bir arada çıkarıp kalabalık yapmayalım istedik daha sonra" diye. sanırım görgüyle ilgili bazı şeyler. kimse ona başkaları mutlu olsun diye o mutsuz olsun demiyor. ama o mutlu hissedecek diye bu kadar insanı mutsuz etmesi de çok bencilce.

benim de çenem düştü bu arada :) gerçekten fazlasıyla bağımlılık yapıyor burdaki dostluk :) çok teşekkür ederim desteğin için canım.

canım çok sağol...

meyracığım evet uğruna dövüştümüz dünya boş....

sizdi size soruyorum... ben bu müşteriyi napayım..benimle oyunmu oynuyorlar. kimse kolay para kazanmiyor
geçen hafta hani bir müsterim işi iptal etmisti ya...bugun derlerki, hadi yap...zaten pazarlık yapıp el sıkısmıstık. Simdi o fiyatın altında bişe söyleyip hadi yap diyorlar :36::36::36::36: Kafayi yicem. yapmam kurtarmaz olsa dukkan sizin dedim. pazartesi gel konusalım dediler. hııırrrr... ya olmaz diyom da ne konuşcaklar ya... uf ya.:19::19::19::19:taaa nerde bi sürü benzin:36::36: sinirlendim ya.

siz gelin deseydin....

iki saattir onla msjlasıyorum sinirlerimi böyyleeeeeeeeee tavaa kadar çıkarttı salak !:47: ben diyecegimi dedim. geçmişi karıstırmıcaksan seviyorsan devam edelim çabalarsak olur dedim yok dersen bidaha karşıma çıkma sakın dedim. ama paşamın inadı tuttu. güvenemezmiş edemezmiş sürekli geçmişi kurcalıyor felan sus dedim artık yeter ugrasamıcam dedim. sana adam gibi söyleyecegimi söyledim. evet veya hayır ortası yok dedim. işine gelmediki bi cvp veremedi daha. naparsa yapsın ya çocuk avutur gibi bunla mı ugrascam uff. neyse rahatım artık içimde kalmadı bişey. bundan sonra pişman olacak tek kişi kendisi ben değilim
:34:

en iyisini yapmışsın, artık kararınında arkasında dur olsun bitsin canım, istiyorsa döner dolaşır yine gelir, sen sakın kararından taviz verme, isteyen 1ay sonra yine gelir.
ama pek tekin gelmedi bana anladığım kadarıyla bu arkadaş...
neyse geçti gitti, bitti gitti, değilmi:)
öptüm

Ayşe MANAVmış şairin adı :34::34::34::34:

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 100%, align: left"]Alın Yazısı
Temize çekebilir misin hayatı?
Silebilir misin alın yazısını,
Gözler, görmemişken yarını,
Yer ve gök kubbe arasında,
Düşler kovalanır ömür boyu.

Karalama defteri değil hayat,
Sayfalarını yırtıp atamazsın,
Yaşadığın her anı yok sayamazsın,
Dün, asla dediğin gerçeği,
Gün gelir yaşarsın.

Sabır;
Damla damla işlendiğinde ruhuna,
Kelimeleri yutkunur, susarsın,
Silgisi yoktur hayatın,
Sayfalarını yırtıp atamazsın,

Alın yazısıdır bu,
Ancak yaşarsın…
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 100%"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 100%, align: left"]
Ayşe Manav
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

şiir çok güzelmiş....

iyi akşamlar fıstıklar..
nöbetçiyim.. çok yorgunum.. son iki gece fındığımın diş ağrısı yüzünden uyumadım..
bu gün de hastane çok kalabalık..
yarın nete girmeden uyurum diye bildirimimi yuapayım dedim

spor 110 dakika

kilom aynı..86

umarım bir aea geçmişi okuma şansım olur..

geçmiş olsun...

çok haşşştayıııııııııııımmm benn:25::25::25:
hapşurmaktan nefret ediyorum:2::2: sesimide artık hiç sevmiyorum erkek gibi çıkıyor ya uffff :14::14: yatıp uyucam azcıcık kızlar uyuyabilirsem tabi. iyigeceler kızlar öptüm sizi :54:

sanada geçmiş olsun tatlım...

hayırlı geceler canlarım geçmiş Mevlid kandilinizi kutlarım:16::16::16::16: birkaç gündür üzerimde gerginlik vardı hiçbirşey yapasım gelmiyordu belli oldu regl... bildirim öncesi olması galiba aleyhime olcak ama napalım.
bu arada yarın karneler veriliyor yavrucaklarınızın karneleri güzel gelir inşallah öğrencilik hayatımda en sevdiğim şey karnemi göstermekti :27:

bu arada yarın kociş geliyoyyyyy:16::16::16::16::16::16::16:

benimde:27:

evet katremm inş. herkezinn yavrusu emeginin karsılıgını alsınn

bu arada benım minikk kuşumm yarın ılk defa karne alacak oyyy kıyamadım şimdi afillii bi hediye alam bari kuzumaa
anne inş. karnem güzeldir diyo bıldıgıde yok yavrumm e-okuldan baktım hepsı 5 bu arada 1, sınıf ögrencılerınde 3 -4 gibi notlarr mevcutt
bakalım hayırlısı
tam gıdıyordum benım kuslar uyudu bande rahatı bulmuşken azcık takılyım dedımm

maşaallah:nazar::nazar::nazar:

tebrikler aynı zamanda canım.....

bencede duysunlar....

ayıp etmiş eltin.....

emziriyosa emzirsin, senin yanında emziremezmi sanki?

boşver takma kafana canım, herkes yaptığı ile kalır.....

aslında senin bu yaptıkların asıl olması gerekenler amaaa; gelki artık günümüzde bunları anlayacak ve karşılık verebilecek insan çoook azaldı....

KIZLAR GÜNAYDIN

herkeşlere hayırlı cumalar ve bol eksili bi gün diliyorum bende hemen kilomu bildirip kaçıyorum hepiciğinizi öptüm kızlar

Geçen hafta : 99,2
Bu hafta : 97,9
Fark : 1,3

anam öyle mutluyum anlatamam yani çok şükür ya emeğimin karşılığını alıyorum :52::52::52::52:

:46::46::46::46::46::nazar:

tebrikler kuzum:) süper, devam.....

benim eltininde senden farkı yoktu canım beni sinirden kudurtuyodu ama artık hiç umursamıyorum benim için dışardaki yabancıdan bi farkı yok merhaba merhaba bu kadar fazlası beni bozuyo :27::27::27::27:

ayy benim eltim çok iyi, çok iyi anlaşırız biz eltimle:nazar:
Allah tüm bekarlara böyle bi elti nasip etsin inşaallah....
eltimde beni çok sever...

Merhabalar;

geçmişe biraz göz attım sıcak ve samimi ortam aranıza katılabilirmiyim. Bazı aralıklarla rejim yapmış ama verdiğini geri almış olarak ,tekrar rejime başlama çabasındayım:) dürtülmeye ihtiyacım var sanırım :(( kg vermemmmmm lazımm

ben seni elimdeki kalemle dürttüm az önce; hissettinmi?:))

Neyse aklımdayken bende bildirimimi yapayım :1:

Geçen hafta 100 kg
bu hafta 101 kg :30:

Fark 1 kg ( tabi o yattığım 4 gün içinde ara öğünlerim yoktu ve eşim ne yaptıysa onu yiyince böyle oldu )

Sporum; 105 dakika ( iki gün yüzmeden bukadar çıktı ancak neyse oda haftaya inşallah :34: )

çok normal canım, takma sakın....
insanız sonuçta....

selamün aleyküm şekerler:3:

hayırlı cumalar canlarım

kilo bildirimim : 97.1 (geçen hafta 99.3):nazar:

spor :970 dk :nazar:

spor salonda yaptığım : 310 dk :nazar:
dışarıda yürüyüş :660 dk :nazar:
bu hafta full dışarıdaydım koşuşturma yürüme derken en az 20 saat yürüdüm ama 11 saat diyelim

:16::54:

maşaallah:nazar::nazar::nazar:
vayyyy anasıııııı spora bak üleeen:)))
tebrikler:46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar:

merhabalar
sonunda tartı aldım. sabah tartıldım.
gecen hafta 91.4
bu hafta 92.2 valla o kadar yemeye yine iyimis dedim.

su an evdeyim. esim de hasta. ona corba yaptım. kızımın ilk okul karne gosterisine gidicem. okuldaki en kucuk bıcırıklar bizimkilerin sınıfı.
daha gecmisi bitiremedim. ins herkesler iyidir.

geçmiş olsun canım...

Back
X