- 17 Aralık 2009
- 3.982
- 13.415
- 733
ve bu gece 18. evlilik yıldönümümüzdü... canım kocam bir haftadır beni perişan halde görüyor... sırtıma havlu koyuyur, bana yiyecek birşeyler getiriyor... hatta ev çok kirlendi dedim diye evi süpürmeye kalktıçok baktı bana çoookkk. sağ olsun...
neyse, işte bende bu gün değişik bi şey yapayım istedim... dünden şeker hamurunu hazırlamıştım... bu gün de pastayı yaptım... benim de ilk denemem ki.. ama pastayı hiç sevmeyen kocacım bile çok beğendi
bir de pizza pisirdim... yanında da ayran. bende 1 haftadır ilk defa doydum... çünkü boğaz ağrısı ve dilimde çıkan o koca aft yüzünden hiç bir şey yiyemiyordum..
duşumu alıp süslenip püslenip çayı koyunca bizimki yüzüme şaşkın şaşkın baktı.. sonra "bu gün ayın kaçı" dediardından da "haaaa. hasta hasta pasta yapma telaşın bundanmıydı ???" dedi...
canım kocam bu 18 yılda evlilik yıldönümümüzü 3 kez hatırlamıştı... bunun birini bi arkadaşım ikisini ise o zamanlardaki sekreteri hatırlatmıştı... 3-4 kez de doğum günümü hatırladı... o kadar... ama mükemmel bir arkadaş, mükemmel bir baba, çok iyi de kocadır.. beni hiç kırmaz...
anlaştıktan sonra günlerin pek önemi kalmıyor sanırım. ne güzel. nice yıldönümlerine inşallah tebrik ederim