Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ve bu gece 18. evlilik yıldönümümüzdü... canım kocam bir haftadır beni perişan halde görüyor... sırtıma havlu koyuyur, bana yiyecek birşeyler getiriyor... hatta ev çok kirlendi dedim diye evi süpürmeye kalktı:1::1::1::1::1: çok baktı bana çoookkk. sağ olsun...
neyse, işte bende bu gün değişik bi şey yapayım istedim... dünden şeker hamurunu hazırlamıştım... bu gün de pastayı yaptım... benim de ilk denemem ki.. ama pastayı hiç sevmeyen kocacım bile çok beğendi:1::1::1::1::1:
bir de pizza pisirdim... yanında da ayran. bende 1 haftadır ilk defa doydum... çünkü boğaz ağrısı ve dilimde çıkan o koca aft yüzünden hiç bir şey yiyemiyordum..
duşumu alıp süslenip püslenip çayı koyunca bizimki yüzüme şaşkın şaşkın baktı.. sonra "bu gün ayın kaçı" dedi:1::1::1::1:ardından da "haaaa. hasta hasta pasta yapma telaşın bundanmıydı ???" dedi...:52::52::52::52::52:
canım kocam bu 18 yılda evlilik yıldönümümüzü 3 kez hatırlamıştı... bunun birini bi arkadaşım ikisini ise o zamanlardaki sekreteri hatırlatmıştı... 3-4 kez de doğum günümü hatırladı... o kadar... ama mükemmel bir arkadaş, mükemmel bir baba, çok iyi de kocadır.. beni hiç kırmaz...

anlaştıktan sonra günlerin pek önemi kalmıyor sanırım. ne güzel. nice yıldönümlerine inşallah tebrik ederim :34:

ve bu gece 18. evlilik yıldönümümüzdü... canım kocam bir haftadır beni perişan halde görüyor... sırtıma havlu koyuyur, bana yiyecek birşeyler getiriyor... hatta ev çok kirlendi dedim diye evi süpürmeye kalktı:1::1::1::1::1: çok baktı bana çoookkk. sağ olsun...
neyse, işte bende bu gün değişik bi şey yapayım istedim... dünden şeker hamurunu hazırlamıştım... bu gün de pastayı yaptım... benim de ilk denemem ki.. ama pastayı hiç sevmeyen kocacım bile çok beğendi:1::1::1::1::1:
bir de pizza pisirdim... yanında da ayran. bende 1 haftadır ilk defa doydum... çünkü boğaz ağrısı ve dilimde çıkan o koca aft yüzünden hiç bir şey yiyemiyordum..
duşumu alıp süslenip püslenip çayı koyunca bizimki yüzüme şaşkın şaşkın baktı.. sonra "bu gün ayın kaçı" dedi:1::1::1::1:ardından da "haaaa. hasta hasta pasta yapma telaşın bundanmıydı ???" dedi...:52::52::52::52::52:
canım kocam bu 18 yılda evlilik yıldönümümüzü 3 kez hatırlamıştı... bunun birini bi arkadaşım ikisini ise o zamanlardaki sekreteri hatırlatmıştı... 3-4 kez de doğum günümü hatırladı... o kadar... ama mükemmel bir arkadaş, mükemmel bir baba, çok iyi de kocadır.. beni hiç kırmaz...

allah mesut etsin, hiç ayırmasın...maşallah kocanada nazar değmesin hep senin böyle değerini bilsin.

maşallah:nazar: nice yıllara Rabbım huzur mutluluk versın .
bizim evlilik yıldönümümüz eşimin doğum günü ile aynı tarıhte o yüzden unutma şansı yoktu
bana bir hediye almaz ama pastamız pek eksık olmazz
:56::56:

Son düzenleme:

canım tebrik ederim nice nice 18 yıllar yaşatsın mevlam ,sağlıklı huzurlu ve mutlu bir şekilde:16:
maşallah:nazar::nazar::nazar:

merhaba cnm çook çoook geçmiş olsun ziraa günlerdir ortalarda yoktunn dikkat et cnm haalardan mıdır nedır benım kuzularımda evde oldukları halde öksürüyorlarr
bende tabı bogazım yanıyorr takrar gecmıs olsunn:16::16:
teşekkür ederim
çok geçmiş olsun tatlım aman dikkat et kendine:16:
teşekkür ederim...
hoşgeldin. çok geçmiş olsun sana ne olmuş öyle. kıyamam. yoğun tempo yüzünden dinlenemiyordun iyi olmuş senin için bikaç gün dinlenebilmişsin en azından.

o ucundan tadına bakılan şey kaç kalori ahh ahhh :1: işte bu yüzden bu topiklerimiz var iyiki de varız yoksa diyet miyet hak getire :1:
teşekkür ederim... dinlenmek nedemek... 4 gün yataktan hiç kalmadım neredeyse... sadece tuvalete... o da su bile içemediğimden çok azdı:50::50::50::50:
allah mesut etsin, hiç ayırmasın...maşallah kocanada nazar değmesin hep senin böyle değerini bilsin.
sağ ol... allah olmayanlarada iyisinden versin... ama benim canım kocam13-*14 yıldan sonra anladı değerimi... o da çok ağır bi hastalık geçirmiş, ölümden dönmüştü.. o dönemde yanında ben den başka kimse yoktu... kariyerinin zirvesindeydi... mühim bi adamdı... ama ona bir tek ben baktım... o günden beri ailenin anlamı değişmiştir onda... benim yerim 28-29. sıralardayken ilk üç içine girmeyi başardım bu arada:52::52::52::52:
maşallah:nazar: nice yıllara Rabbım huzur mutluluk versın .
bizim evlilik yıldönümümüz eşimin doğum günü ile aynı tarıhte o yüzden unutma şansı yoktu
bana bir hediye almaz ama pastamız pek eksık olmazz
:56::56:

teşekkürederim.. bizimki bir keresinde elinde çiçekle gelmişti... kapıda onu öyle görünce alışkın da olmadığımdan katıla katıla gülmüştü.. bide "bu çiçekler eline hiç yakışmamış" dediğimde bayaaa bozulmuştu... ama gerçekten çiçeği tutmayı bile bilmiyor:1::1::1::1:

canım tebrik ederim nice nice 18 yıllar yaşatsın mevlam ,sağlıklı huzurlu ve mutlu bir şekilde:16:
maşallah:nazar::nazar::nazar:

teşekkür ederimmm

bu arada pastamın resmini yüklemek istedim ama yükleyemedim... çok büyük buluyor resmi... kalorisi çok ama ondanmı acaba???:52::52::52::52::52::52:

geçmiş olsun canım
Allah bir ömür ayırmasın sizi eşinle inşallah

teşekkür ederim

teşekkür ederim...

teşekkür ederim... dinlenmek nedemek... 4 gün yataktan hiç kalmadım neredeyse... sadece tuvalete... o da su bile içemediğimden çok azdı:50::50::50::50:

sağ ol... allah olmayanlarada iyisinden versin... ama benim canım kocam13-*14 yıldan sonra anladı değerimi... o da çok ağır bi hastalık geçirmiş, ölümden dönmüştü.. o dönemde yanında ben den başka kimse yoktu... kariyerinin zirvesindeydi... mühim bi adamdı... ama ona bir tek ben baktım... o günden beri ailenin anlamı değişmiştir onda... benim yerim 28-29. sıralardayken ilk üç içine girmeyi başardım bu arada:52::52::52::52:

teşekkürederim.. bizimki bir keresinde elinde çiçekle gelmişti... kapıda onu öyle görünce alışkın da olmadığımdan katıla katıla gülmüştü.. bide "bu çiçekler eline hiç yakışmamış" dediğimde bayaaa bozulmuştu... ama gerçekten çiçeği tutmayı bile bilmiyor:1::1::1::1:

aynen cnmm alır bı pasta gecer bende evlendıkten sonra 1 kere cıcek aldımm kendısınden
gercekten bılmıyorlarr hiç duygusal degıldir eşim hi anlamaz
bende Allah versinn çok duyguluyumdurr :25::25:

yena senın sarkıya taktım bu gun kac gundur aklımda şimdi dinliyorum ..

vaya con dios
ay ay ayyyaaa :24::24::24:

Son düzenleme:
bende burnumu sevmiyordum ve de dislerimi begenmiyordum yapilacakti hepsi ama simdi iyiki yaptirmamisim diyorum,insanin farkli bir tipi olmasi güzel ve sevdiklerimiz icin cirkinliklerimizlede güzeliz :) ismim derya canim, halsizligide gelince sanirim bende inaniyorum artik kötü birseyler olcagina,hastalanicam galiba :S

hala saglamim dafi abla merak etme, zaiyat vermedim henüz :)

yeni bitiyor regl im tatlim, hastalik calicak galiba benimde kapimi. uzatmalari oynuyorum yenildim yenilicem :) cok erken basliyorum ben güne,6 da uyaniyorum her sabah,birde su siralar gec yatar oldum , sanirim halsiz düstüm azicik.erken yatabilsem toplarlarim bir kac güne ama aksamlarida spor filan yapiyorum sonra size bakiyorum oyunlarima bakiyorum derken bir bakmisim 12 olmus saat.günlük 6 saat uyku az geliyor galiba artik :(

canim ya üzülme gayret göster birazcik.mate cayi icmeyi denedin mi hic ? istah kesiyor o cay, fakat ben icemiyorum tadi igrenc :(

tek kelimeyle korkunc :S

ben daha dünkü gecmisin hepsini okuyamadim.bir ara onlarida okuycam.öpüyorum cok sizleri.

Mate çayı hakkaten çok iğrenç yaw...ben onuda denemiştim, zayıflama uğruna her bi otu içtim ama tık yok.:1:

ben de bayılıyorum o kadına, şeytan prada giyerde devleşmişti :) bu arada kayınvalidem de bir prada çanta kullanıyor, kocaman yazıyor üstünde :) sanırım taklit. yine de bu filmden bahsetsem mi acaba diye düşünüyorum :)

gitmediler canım. hala burdalar. ama haftasonu birkaç günlüğüne şehir dışına çıkacaklar sanırım. biraz nefes alacağız. yarın akşam da eşimin doğumgünü. evi toparlıyorum ben de biraz. annem böreği halledecek, kayınvalidem de yemeği yapacakmış. kayınpederim de pasta alacak sanırım. benim de dışarda işlerim vardı, isabet oldu :)

gitmedik isim törenine canım. zaten gitmemiz biz yüzsüz ve salağız demekti. neyseki yolladığım truffle sepetini o gün ikram etmişler. kassalar sünnetine kadar dayanırdı aslında :) kayınvalideme göre de baya ihtimam gösterip fotoğrafını falan çekmişler. ben de dedim bizim görmediğimiz hürmeti o gördü bari, yaşasın millete hava atma hevesi.

ben de dışardaydım sabahtan beri. moralim bozuk diye bi tane cıss yedim. regl de erken geldi. özsütün çikolatalı fıstıklı pastasından yedim ama geçen seferki gibi yine bayattı. daha da almayacağım.

Eşinin yeni yaşı hayırlı uğurlu olsun esracığım..Nice seneler geçirin birlikte..:nazar::nazar:

kızlarrrrr hani ölçüleriniz :52: :52: :52:

hepinize sıfır vecem bak :9:

canım benim ölçüm bel 108.basen 118..Basenlerim tüm haşmetiyle yerindeler...
yürüyüş şart ama bu tempoyla çok zor..

tamamdır :)

ben de 3er cm incelmişim. bu ay yine çok yememden kısmadım ama spor salonu işe yaradı sanırım. göbek de 5 cm gitmiş.
:46::46::nazar: KEsinlikle sporun faydası kilo kaybı olmasa bile ciiddi incelme sağlıyor ve çok güzel toparlıyor canım...
Hepiniz daş gibi olacaksınız...

gitme mehtap gitme bebegim cok kötü bir alet o buzdolabi, esiri ediyor kendine :))) saka bir yana benim kocam olacak adamin bana bir faydasi oldu bu konuda :D buzdolabina 60-65 kilolu bikinili fotograflarimi asti , gidiyorum resimleri görünce istahim kaciyor geri dönüyorum :DDDD simdi bir kac basari öyküsüde okucam.ceconun tavsiyesi üzerine.kocam olacak o adamla didistik biraz moralim bozuk aslinda gidip önce spor yapayim, yaparkende biraz sinirlerimi bosaltayim, yoksa gidip isiricam adami.tövbe ya.dün annesinin dogum günüydü, ne yazik ki hafta ici görüsme imkanimiz yok.hafta sonu cumartesiyi ona ayiralim dedi.dedim tamam ama benim sabahtan islerim olucak.kiz icin alisveris yapmam lazim dedim.annesine söz vermis tüm gün diye.ya ben gitmicem demiyorumki öglen gideriz aksama kadar kaliriz diyorum,ya bu erkek milletine laf anlatmasi zor yahu zor, kapasiteleri dar anacim.pastasini yapicam kurabiyesini tatlisini tuzlusunu yapicam zaman lazim diyorum, sagol diyecegine.hala surat salliyor :@@ neyse gidip biraz step yapayim.

Step tahtanmı var deryacığım.? ne güzel düzenli yapıyorsun harika bişi..:nazar:

fıstıklar merhaba...
son mesajımın üzerinden 100sayfa geçmiş... hiç okuyamadım da... çünkü cuma günü nöbetten çıktıktan sonra hastalandığımı hissettim.. ve hemen yattım.. ta kii ertesi güne kadar neredeyse.. arada kalkıp çocuklara yiyecek bir şeyler hazırladım sadece..
cumartesi tekrar nöbete giderken hastalığım arttı. boğazımda yanma başladı...o gece üç kez serum taktırarak nöbeti bitirmeye çalıştım...ama ertesi gün hiç kalkamadım yataktan...bademciklerim bembeyaz olmuştu... pazartesi - salıda çalışacaktım... ama sağ olsun şefim bana iki gün rapor verdi...ardından dsa üç gün iznim vardı... dün ayağa kalktım... arada kalkıp evdekilere bir şeyler hazırlamaya çalışıyordum... bu gün daha iyiyim ama günün çoğunu gene de yatakta geçirdim.. sanırım yarın daha da iyi olurum...

Çok geçmiş olsun canım..ben de diyorum egedeniz nerede diye yinemi sallamaya başladı burayı meğer uf olmuşsun...
dikkat et kendine...:16:

Nice mutlu seneler diliyorum.:71:.Çoluk çocuk,torun tombalak göresiniz birlikte..
Sizle aynı sene aynı ay da evlenmişiz.:) 25 ocak 1995

teşekkür ederimmm

bu arada pastamın resmini yüklemek istedim ama yükleyemedim... çok büyük buluyor resmi... kalorisi çok ama ondanmı acaba???:52::52::52::52::52::52:

KEsin ondandır...:1:

Son düzenleme:
aynen cnmm alır bı pasta gecer bende evlendıkten sonra 1 kere cıcek aldımm kendısınden
gercekten bılmıyorlarr hiç duygusal degıldir eşim hi anlamaz
bende Allah versinn çok duyguluyumdurr :25::25:

Kulakları çınlasın meyra olsaydı hemen burcun ne diye sorardı...
Bu arada özledik seni meyra...

yena senın sarkıya taktım bu gun kac gundur aklımda şimdi dinliyorum ..

vaya con dios
ay ay ayyyaaa :24::24::24:

gulmacığım çok güzel şarkı ama değilmi.? :)

Son düzenleme:
fıstıklar merhaba...
son mesajımın üzerinden 100sayfa geçmiş... hiç okuyamadım da... çünkü cuma günü nöbetten çıktıktan sonra hastalandığımı hissettim.. ve hemen yattım.. ta kii ertesi güne kadar neredeyse.. arada kalkıp çocuklara yiyecek bir şeyler hazırladım sadece..
cumartesi tekrar nöbete giderken hastalığım arttı. boğazımda yanma başladı...o gece üç kez serum taktırarak nöbeti bitirmeye çalıştım...ama ertesi gün hiç kalkamadım yataktan...bademciklerim bembeyaz olmuştu... pazartesi - salıda çalışacaktım... ama sağ olsun şefim bana iki gün rapor verdi...ardından dsa üç gün iznim vardı... dün ayağa kalktım... arada kalkıp evdekilere bir şeyler hazırlamaya çalışıyordum... bu gün daha iyiyim ama günün çoğunu gene de yatakta geçirdim.. sanırım yarın daha da iyi olurum...
Geçmiş olsun Egedeniz...Yine de istirahatine dikkat et...

beyzus naber cicim iyimisin biraz ?:3::16::16:

İyiyim tatlım sağol..Halsizliğim iyice azaldı ama sol kulak hala dolgun ve içinden şelale kenarında hışırdayan kavak ağacı sesleri geliyor.Antibiotiğin 3. günü buna rağmen kulak tın tın..Sanırım ödem yaptı...Sen nasılsın Gulmacığım...

Kulakları çınlasın meyra olsaydı hemen burcun ne diye sorardı...
Bu arada özledik seni meyra...

burcum başak cnm

gulmacığım çok güzel şarkı ama değilmi.? :)

evet yena yabancı sarkılarla pek aram yoktur bişey söyliyeyim mi senin önerdigin bi ka sarkıyı dınlıyorumm tabı baz popüler şarkılar harıc
adele falan fılan...

duygularımız bırbırıne yakınmıdır ne.:26::26:

İyiyim tatlım sağol..Halsizliğim iyice azaldı ama sol kulak hala dolgun ve içinden şelale kenarında hışırdayan kavak ağacı sesleri geliyor.Antibiotiğin 3. günü buna rağmen kulak tın tın..Sanırım ödem yaptı...Sen nasılsın Gulmacığım...

aman sen demırbaşlardansın sana bır sey olmasın cnmm iyi olmana cok sevındımm

bende iyiyim biraz bakayım dedım takılıyorum.

Kutlarım canım.Nice mutlu senelere......

Beyzuşuma bak şairem benim..:16:

evet yena yabancı sarkılarla pek aram yoktur bişey söyliyeyim mi senin önerdigin bi ka sarkıyı dınlıyorumm tabı baz popüler şarkılar harıc
adele falan fılan...

duygularımız bırbırıne yakınmıdır ne.:26::26:

Kesinlikle yakın ..Yoksa burda olmazdık..
Biz seçilmiş insanlarız gulma :)

geçmiş olsun canım
Allah bir ömür ayırmasın sizi eşinle inşallah
amin.... çok teşekkürler...
Mate çayı hakkaten çok iğrenç yaw...ben onuda denemiştim, zayıflama uğruna her bi otu içtim ama tık yok.:1:

Eşinin yeni yaşı hayırlı uğurlu olsun esracığım..Nice seneler geçirin birlikte..:nazar::nazar:

canım benim ölçüm bel 108.basen 118..Basenlerim tüm haşmetiyle yerindeler...
yürüyüş şart ama bu tempoyla çok zor..

:46::46::nazar: KEsinlikle sporun faydası kilo kaybı olmasa bile ciiddi incelme sağlıyor ve çok güzel toparlıyor canım...
Hepiniz daş gibi olacaksınız...

Step tahtanmı var deryacığım.? ne güzel düzenli yapıyorsun harika bişi..:nazar:

Çok geçmiş olsun canım..ben de diyorum egedeniz nerede diye yinemi sallamaya başladı burayı meğer uf olmuşsun...
dikkat et kendine...:16:

Nice mutlu seneler diliyorum.:71:.Çoluk çocuk,torun tombalak göresiniz birlikte..
Sizle aynı sene aynı ay da evlenmişiz.:) 25 ocak 1995

KEsin ondandır...:1:

teşekkür ederim YENA... dur bakalım daha ne ortak yönlerimiz çıkacak:7::7::7::7::7:

sana da çok geçmiş olsun BEYZUS...

BEYZUŞŞŞ,
bel ve basen ölçülerini al clutch ölçü listesi hazırlıyor ayda bir ..Çok iyi oluyor incelip incelmediğimizi gözümüze sokuyor listeyle :)

Back
X