evlenme kizim ya ne yapican evlenip.valla böyle bana durduk yere sallamiyormu yüzünü, deliriyorum resmen,tüm hirsimi stepten aldim.nasil kizardiysam sonunda bir gördü beni hayatim iyimisin bir tansiyonunu ölceyim mi diye soruyor birde, cekil cekil basimdan dedim, aaaa iyilikte yaramiyor diyor

DDD offff delirtir bu adam beni size söyleyeyim.
tebrikler canim, sonunda zafer bizim olucak.
ben cidden anlamiyorum ama ya,el idare etmek ne zor.yerimde baska gelin olsa hic ugrasmaz alir hazir gecer yani, deger verip özeniyorum gene de yaranamiyorum :S
demek aileler hep böyle.gecen hafta regl olucam diye esimde bana cikolata alip gelmisti, bakti ben yemiyorum oturdu kendi yedi ahahahah

DDDD
cok cok gecmis olsun, acil sifalar diliyorum sana.
ve cok cok mutlu ve uzun bir hayati paylasmanizi dilerim.bir yastikta kocayin insallah(amin) bosver unutsun sembolik birsey zaten.geri kalan günler kötü olup o günün hatirina iyi olmasindansa , hic hatirlamamasi daha iyi güzelim :)
evet Yenacim step tahtam var.bekarliktan kalma bir aliskanlik aslinda.uzun bir süre talihsiz olaylar yüzünden depresyon gibi birseyin icine düstügüm icin yapmiyordum.2 haftadir gün asiri yapiyorum 30 dakikadan.ama bugün cok sinirliydim kaptirip 48 dakika yapmisim.bana harika bir antistres etkisi yapiyor.cok iyi desarj oluyorum.az öncede resimli kilo verenlerin konularina bakip motive oldum.halsizligim gecti gibi geliyor simdi bakalim sabah nasil olucam :) ben yatayim kizlar. sizlere hos sohbetler dilerim iyi geceler.