Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese merhabalar
yillardir yasadigim kilo problemini artik kesin cozume kavusturmaya karar verdim
ve bunu ayni sorunlari yasayanlarla beraber paylasarak ve destek olarak daha iyi basaricagimi dusunuyorum
boyum 174cm kilom 108 civari tartim bozuldu yarin yenisini alicam ozaman en dogrusunu yazarim
kilo almamdaki en buyuk neden iradesizligim ayrica stresli ve mutsuz oldugumda yiyerek mutlu olmaya calismam
ve tabiiki tembelligim birde kola bagimlisi olmam
bunlarin ustune gitmeyi dusunuyorum
kosu bandi almistim gecen sene bu zamanlarda hic kullanmadim desem yeridir ama yarindan itibaren duzenli bir sekilde
kullanmak istiyorum ama bunlari kendi kendime soyledigimde pek bi ise yaramadi bugune kadar belki burda paylasmak daha ise yarar
deneyip gorucem bakalim
hepinize incecik saglikli mutlu gunler!!
=)

Ben tam 120 kiloyum bu aralar baya taktım kilo vermeye çünkü 3 gün önce bileğmi burktum ve daha 19 yaşındayım böyle olmak cok zor ve artık vücudum beni taşımıyor 1,70 boyum ve çok iradesizim nolur bana yardım edin :18::18::18:

ikiniz de hoşgeldiniz azminiz bol ve daim olsun inşallah

herkese hayırlı cumalar dilerim
bugün arkadaşıma daha doğrusu eski komşuma gideceğim akşama gelirim ancak
güzel kilo verenleri gördüm mutlu oldum
sahgizem beyzuş abla egedeniz aklımda kalanlar tebrik ederim hepinizi şimdiden:46:

Selamün aleyküm...

nasılsınızz....

misafirim var kalamıcam oyüzden hemen bildirim yapıp kaçıcam...kuzum bugün biraz ateşli...neyse buda geçicek inş...

kilo 93

spor hiç yapamadım..ama hep ayakta koşturmaca geçti haftam...genede spordan sayılmaz demi asucum neyse bu haftaki listeye girmek yokmuş nasipte haftaya inş...

Allaha emanet olun...

gecmis olsun kuzuna ,Allah sifa versin (amin)

kizlar ben sey icin geri geldim ya , margarin yerine siviyag koysam tuzlu kurabiyeye nasil olur dersiniz.bizim evde margarin kullanmiyorum ben artik, almayida unutmusum ya cikmayada simdi vaktim yok, ev isi yetismicek o zaman, hi ne dersiniz olur mu siviyag , tecrübesi olan var mi ?

Selamün aleyküm...

nasılsınızz....

misafirim var kalamıcam oyüzden hemen bildirim yapıp kaçıcam...kuzum bugün biraz ateşli...neyse buda geçicek inş...

kilo 93

spor hiç yapamadım..ama hep ayakta koşturmaca geçti haftam...genede spordan sayılmaz demi asucum neyse bu haftaki listeye girmek yokmuş nasipte haftaya inş...

Allaha emanet olun...

çizelgedeki geçen haftaki kilon mu canım eğer öyleyse 2kg mu verdin maşallah

kizlar ben sey icin geri geldim ya , margarin yerine siviyag koysam tuzlu kurabiyeye nasil olur dersiniz.bizim evde margarin kullanmiyorum ben artik, almayida unutmusum ya cikmayada simdi vaktim yok, ev isi yetismicek o zaman, hi ne dersiniz olur mu siviyag , tecrübesi olan var mi ?

nette görmüştüm sanki margarinsiz kurabiye tarifleri bir araştır istersen canım

nuhan, çalışıyor heralde pek sohbete katılmadı...

selam dün gece anlamsiz bir keyifsizligim vardi... hiç nedenim yok böyle karardim durdum...:1::1::1: bu sabah iyim spor iyi geldi.. tesekkürler...

scaramouche, ayanogluesra
Hosgeldiniz...

kızlar ben bu hafta kilom
98.5

sporum 320

şimdiden listeyi yaptıgınız için ALLAH NE MURADINIZ VARSA YAPSIN:38:

fadime 9lu rakamları görmüşsün. Tebrikler....

günaydın canlarım kilom:93,5

Tebrikler giden ne kadar?

Günaydın canlar,

bildirimimi yapayım hemen. kilom 82.2 kg. 100 gr artıdayım, sabah tartıyla çok kavga ettim Yenayı bunun için mi yorucaz diye ama işe yaramadı tabi :)
sporum da 110 dakika Asumancım. şimdiden ikinizin de ellerine sağlık kızlar, sağolun varolun :16:

Eki Görüntüle 621944

Canim senden 81li bir rakam bekiliyordum.ama 200 gr. cik kalmis...belki yarin 81.9 olursun.

ölçtüm zaten :D
bel:120
kalça:112 :D

Çok güzel incelmişsin....hadi hayirlisi..tam gaz devam..

o halde bende belirteyim ölcülerimi sizlere yemin ediyorum sevinten ellerim titriyor :S

sporum :138 dakika

kilom :90
gecen hafta : 92,5
fark :2,5 kilo

bel ölcüm :104 cm
basenlerim:116 cm

tablolarda emegi gecen tüm arkadaslarima tesekkür edeirm, hakkinizi helal edin.

Sen diyete başliyali ne kadar oldu... kilo listesine bu hafta giriyor musun? Dogum günün nezaman? :D
(merakli kedi)

vereceksin canım, inanıyorum ben sana. isteklisin, azimlisin. sporunu yapıyorsun, yediklerine dikkat ediyorsun. neden vermeyesin ki. üstelik yaşın da çok genç, insan bu kadar yükle geçirmemli en güzel günlerini. yaza kadar 15-20 kgdan kurtuluruz inşallah hepimiz.

ben de iki gün önce annemin evde ünide giydiğim 32 beden kotumu denedim. olmadı tabi. ne kadar kopuk halbuki o aradaki yıllar. ben de zayıfmışım bir zamanlar. kendimizi bambaşka birine çevirmişiz itinayla. şimdi telafi zamanı.

ama 32 beden kota az kaldı canım..... bu yaza mutlaka giyeriz diye düsünüyorum.:1::1::1::1::1::1: hatta yaza toplantı yaparsak 32 beden kotla gidelim toplantiya.:1::1::1:

Günaydın arkadaşlar......Hayırlı cumalar.....

YENACIĞIM;

KİLOM:97.3

FARK:1.5 kg.

Bir hafdada 1.5 çok iyi, ben en fazla 1.2 verebildim.. oda birkez oldu... genelde 800gr 1 kg.. oluyor. Tebrikler

sıvı yağ koyunca daha çok un koymak gerekebilir. toparlanmaz çünkü kolay kolay. kıyır kıyır da olmayabilir. sen o çeşidi hiç yapma bence canım, herkese zararlı zaten.

slmmm kızlarrrr.....dilerimm herkezlerr iyidirrr...bende herşeyy aynııı..hastane işleri bitti çok şükürr..pazartesiden beri kardeşlerim bendee...diyete çok dikkat edemesem de ama kaçırmadımm diyebilirimmm...

ve ucundanda olsa 83 ü görebildim sonundaa..bu hafta dikkat edip 83 e demir atmam lazımm..artık 84ü görmek istemiyorumm bunu bi kırarsam devamı gelir gibi geliyorrr...şu sınavlar olmasa bunuda gecerimdee..bu sınavlarr beni strese soktuu...hepinizi komacan öpüyorum allaha emanet olunn...

kilomm::: 83,8

spor:::: 120 dk..

listeyi hazırlayan arkadaşlara şimdiden teşekkürlerr...helal edin hakkınızıı...

selam dün gece anlamsiz bir keyifsizligim vardi... hiç nedenim yok böyle karardim durdum...:1::1::1: bu sabah iyim spor iyi geldi.. tesekkürler...

Hosgeldiniz...

Canim senden 81li bir rakam bekiliyordum.ama 200 gr. cik kalmis...belki yarin 81.9 olursun.

Sen diyete başliyali ne kadar oldu... kilo listesine bu hafta giriyor musun? Dogum günün nezaman? :D
(merakli kedi)

ama 32 beden kota az kaldı canım..... bu yaza mutlaka giyeriz diye düsünüyorum.:1::1::1::1::1::1: hatta yaza toplantı yaparsak 32 beden kotla gidelim toplantiya.:1::1::1:

Bir hafdada 1.5 çok iyi, ben en fazla 1.2 verebildim.. oda birkez oldu... genelde 800gr 1 kg.. oluyor. Tebrikler

canım regl olduğum için buna da şükür diyorum :)

haftaya direk 80lileri görürüm inşallah.

sen kaçsın bu hafta? yetiş bana yetiş :)

32 beden kot çayı yapalım :) fazla giyenleri almayalım :)

Selamün aleyküm...

nasılsınızz....

kilo 93

Allaha emanet olun...

geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir

Şimdi bende bildirim yapiyorum....

Geçen hafdaki kilo: 83.8
Bugun: 82.7
dünde 82.7ydi bu sabah 82.6 olmayı bekliyordum...

giden: 1.1

Spor: 360dak.

Ben bu günlerde yolun tam ortasina geldim...geriye dönüp baktigimda gelecek 2.5 ayımı görebiliyorum. Geri kalan %50 dahamı zor olacak dahami kolay olacak bilemiyorum. hele dukan amcanın önerdiği 73 kiloya geleyim.. duruma bakıp 2-3 kilo daha hedefi indirmek istiyorum.
Ben en çok üst kisimdan verdim kiloyu, kollarım boyumdaki gıdigim, sirtim, yüzüm kuçüldü. Asunun kavinvalidesi benide görse acaba omuzlarından azcik gitmis dermiydi :1::1::1:
Hala armut modeliyim.:1::1::1:

Waw tebrikler....

esracim insallah direk 80li bise olsun... ben koşarım... evet ya32 giyemeyenler gelmesin:1::1::1::1::1:ay olmaz ya kıyamam kimseye...
sakanın dozunu artırıp Esracagim biz ayrı oturuz diyim..:1::1::1::1::1::1:

Yolcu 2 kilomu verdin? süper haftanin biricisi sen olacaksin ozaman? tebrikler...

Waw tebrikler....

esracim insallah direk 80li bise olsun... ben koşarım... evet ya32 giyemeyenler gelmesin:1::1::1::1::1:ay olmaz ya kıyamam kimseye...
sakanın dozunu artırıp Esracagim biz ayrı oturuz diyim..:1::1::1::1::1::1:

Yolcu 2 kilomu verdin? süper haftanin biricisi sen olacaksin ozaman? tebrikler...

harikasın canım :) sen de 80leri görürsün haftaya inşallah. baya azaldı yolun, zaten kalanı keyifle vereceksin inceldiğini gördükçe.

ayrı topik açalım olmadı daha sonra da, onlar seni dışlamış zaten geçen gece :47:

:9: :9: :9:

herkese merhaba....şöyle bir göz attımda bayağı kilo verenler olmuş maaşallah herkese.....bende geçen hafta 92:600 bu sabah tam 92 kiloyum valla çok sevindim yaaaaa hemde diyet yapmadım veee adetimin 3.günü olmasına rağmen.....inşallah herkes için ve benim içinde hep böyle geçer Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar.......

Hosgeldiniz...

(merakli kedi)

teşekkürler gidende 500 gr diyete başladığımdan beri ilk 94 altını görmem :D

weight ticker nasil yapiliyor acaba?

Ben tam 120 kiloyum bu aralar baya taktım kilo vermeye çünkü 3 gün önce bileğmi burktum ve daha 19 yaşındayım böyle olmak cok zor ve artık vücudum beni taşımıyor 1,70 boyum ve çok iradesizim nolur bana yardım edin :18::18::18:

hoşgeldiniz. bizi bırakmayın azimli olun :34:

o halde bende belirteyim ölcülerimi sizlere yemin ediyorum sevinten ellerim titriyor :S

sporum :138 dakika

kilom :90
gecen hafta : 92,5
fark :2,5 kilo

bel ölcüm :104 cm
basenlerim:116 cm

tablolarda emegi gecen tüm arkadaslarima tesekkür edeirm, hakkinizi helal edin.

:52::52::52: kocaya sinirlenip koşturmanın faydaları :1::1: 2,5 kilo ey maşallaaahhh umarım hep böyle olur ya çok sevindim. iyi kilolar gitmiş bu hafta sanki liste güzel olacak gibi :34:

sıra bendeeeeee, yena ablaaaaaaaaaaaaaa unutma beni listeyee :1::1:

geçen hafta:96,7

bu hafta: 95.00
fark:1.70 :21::21::21::21:

gözlerime inanamadım tartıya çıkınca yaa. kaç gündür çıkmıyordum cumayı bekliyordum süper bir sürpriz oldu benim için.

asu ablacım

sporum pek yok malesef: 70 dk . bu hafta artcak söz :34:

Son düzenleme:
CLUCTHT......

Teşekkürler canım...Gitmeyeceğim inşallah;çünkü ne buradaki dostluk,dayanışma ne de motivasyon hiç bir yerlerde yok.Hele yalnızken herşey berbat...

Çok tatlı sözler söylüyorsunuz;mutlu ediyorsunuz beni.Sağolun hayatım.:54::54::54::54::54:

Son düzenleme:
günayydınnn yena kilomda baya artı var sanırım öle hissediyorum ama şimdilik aynu geçersen misafirim gidince tartılmayı düşünüyorum yeniden başlamayıda tabi

hayırlı cumalr

harikasın canım :) sen de 80leri görürsün haftaya inşallah. baya azaldı yolun, zaten kalanı keyifle vereceksin inceldiğini gördükçe.

ayrı topik açalım olmadı daha sonra da, onlar seni dışlamış zaten geçen gece :47:

:9: :9: :9:

:9::9::9::9::9::9::9: çok güldüm....

90 kilodan sonra 32 beden kot giyen şimarik kadinların topiki....ay orda sıkılırız. biz ya... tatlı kadınlar burada...

ooo sahgizemde 2.5 kilo eksi varmiş. Süper...Mehtap sende fena değilsin. 1.7 gitmis :46::46::46::46::46::46::46: tebrikler..

nursena, ama bişe yersen kilon artar...sen simdi tartil 2 dak. bişe olmaz...artı çikarsa kizmayacağız söz... haftaya telefi edersin..

Back
X