- 20 Mart 2009
- 30.804
- 91.860
- 1.123
Bu sefer gittim gerçekten iyi geceler![]()
İyi geceler asucum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sefer gittim gerçekten iyi geceler![]()
selamun aleykum canlarim
uzaktan uzaga yazilarinizin cogunu okuyorum
masallah her girdigimde sayfalar o kadar cok ilerliyor ki
gözlerimde olan rahatsizliktan dolayi fazla pc de kalamiyorum
ancak 7.gruba menülerimi yazip cikiyorum
sürekli yürüyüslerle ,dietlerle ugrasiyorum
Rabbim emeklerimizin karsiligini gösterir insallah
iyiyim canim hamd olsun
haftaya yüzmeye baslicam insallah (bayanlar arasi )
o zaman ins. daha da güzel kilo veririm
darisi hepimizin basina olsun
sizleri Allah icin cok seviyorum,gercekten cok güzel destek veriyorsunuz
ne kadar tsk etsem az olur.
meyracım,o listeyi paylaşmamdaki sebep,kaçamak yapın kızlar demek değildi sakın yanlış anlaşılmasın çok üzülürüm sonra.paylaşım için çok sağol canım benim.
bugün akşam bende kendi kendime haftada 1kere kaçamak yapma hakkım olsa demiştim kendime:)
2günde 1öğün kaçamak fikri süper bence:)
insanız nihayetinde diimi:)
altına imzamı atıyorum asucumAynurcum haklısın 3 yaşındaki çocuğumuz bile kendi bildiğinden şaşmıyorsa ben de 40 yaşımda ne yiyeceksek bilerek isteyerek yerim sen de yersen arada kızarım arada da dert etme dengelersin derim yerine göre kendime de öyle yapıyorum zaten
Senin renksiz ve ifadesiz yazma kararını da ben gereksi buluyorum sen de buna alınmasın nasılsa:)
Ben neysem oyum buradaki tarz da bu hep diyet konuşulsa bu kadar uzun süre takılmazdım herhalde buralarda
Ben şu anki kilomdn az çok memnunum bu yaştan sonra manken olacak değilim zaten 3 aşağı 5 yukarı idare ediyorum o nedenle de rahatım belki de ama ben sıkı diyet yaparken de aynı konulardan konuşulması beni kötü etklemiyordu
Etkilenen de olabilir belki ama buradaki usül bu bizi böyle görüp kabul edip dahil olunuyor sonuçta
Biz yarışmıyoruz sadece destekliyoruz birbirimizi her konuda
Üstelik ben nerdeyse 1.5 senedir kilomu koruyorsam az çok doğru bişey yapmışımdır bence
selamun aleyküm kıscelerim
hepinize hayırlı sağlıklı sitresten uzak bol eksili bir gün diliyorum.
akşam çok uykum vardı dayanamayıp alıntılarımı bile cevaplamadan uyuyakalmıştım. iyikide uyumuşum
bu ne yaaa
neler oluyor bu topicde
burda bunca sayfalar ilerliyorsa
bunca insan istifade ediyorsa
bu birşeylerin doğru olduğunu gösterir.
ben burda olmasam. bu kilomu en azından sabit tutamazdım. burda olmaktan çoookkk mutluyum. mutlu olmadığım gün mutlu eden bir topice giderim kimsenin moralinide bozmaya çalışmam.sonuçta kimse benim kaprisimi çekmek zorunda değil.herkes birilerini motive etmek, yardımcı olmak için uğraşıyor. çok daha katı kurallar belkide beni buradan kaçırırdı. çok katı kural istersem katı kuralları olan topicte devam ederim ve bu benim tercihim olur. bunuda kimseyi kırmadan yaparım. aylardır ben bu topicdeyim. kimseye kırılmadım. kimseden alınmadım.beni adam yerine koyup muhatap alıp bana iki kelime yazan insanlar beni mutlu etti. motive etti. kimse bana zaman ayırmak zorunda değildi. bana zaman ayırıp, muhatap alan insanlara sadece sonsuz teşekkür eder sevgimi şükranlarımı sunarım. bana her istediğinizi söyleyebilirsiniz canlarım. hepinizi sevişyorum
altına imzamı atıyorum asucum
yazacak çok şey varda şu okuduklarımdan sonra yaşadığım üzüntü ve moral bozukluğundan doğru cümle kuramıyorum. en iyisi ben çok fazla yazmayayım.
bende çok anladım sayılmaz canım anladığım tek şey durduk yere tadımızın kaçtığıkızlar ne olmuş ya nuhanın yazınını okudum ve özka nın anlamadım![]()