Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

eşimde içerde yatıyo....

kalksın gayri:4::4::1:

meyra kendine diyorki:
tabi bütün hafta boyunca akşama kadar çalışan sen değilsin meyra hanım:22::22:
onun anası ağliyiiii sabahtan akşama kadar:22::22:
elleme adamı sakın:22::22:
doğru söylüyorsun meyra:30::30::30:

eşimde içerde yatıyo....

kalksın gayri:4::4::1:

meyra kendine diyorki:
tabi bütün hafta boyunca akşama kadar çalışan sen değilsin meyra hanım:22::22:
onun anası ağliyiiii sabahtan akşama kadar:22::22:
elleme adamı sakın:22::22:
doğru söylüyorsun meyra:30::30::30:
ayy bide benimki bir güncük uyusaaaaa,adam sabah namazı kalkıyo dicemde yok anacım ne namazı namazdan çokk önce kargalarla kalkıyo herif:36:
namaz sonrası da hemen kahvaltı edcek illa banada diyo hadi kahvaltıya:52:arada eşlik edeyim diyorum ama bazen hava bile aydınlanmamış oluyo,mutfak perdeleri kapalı,ışık açık biz kahvaltı ediyoruz:27: takılıyorum sahuramı kalktık yine diye:1: gerçi bende uyumuyorum ama kahvaltıda edemem gün açmadan:39:

selam hatunlar,

hepinize mutlu bir pazar günü diliyorum. ben nasıl geç kalktım, bıraksalar hala uyurdum. şimdi kahvaltımı yaptım size bakayım dedim.

Nevincim sen de güle güle kullan pantolonunu. eminim çok yakışmıştır, 38-40 bedenlerini de alırız inşallah.

Ayşe abla o aklında kalanları yemesen daha iyi aslında. hiç ihtiyacın yok ablacım onlara. emin ol yeyince tatları hayal ettiğin gibi gelmeyecek.

Yenam sen de güle güle kullan hediyelerini, çok yakışacaktır eminim.

Mavikedi çok sağol :) kabakla ay çekirdeği karışıktı. dediğin gibi tohumlu yemişler sağlığımız için çok faydalı. zaten bir çorba kaşığı 1 porsiyon yağa denk geliyor. benim de şu an günlük 2-3 porsiyon yap hakkım var. bu sabah da 80.7 çıktım, iyice rahatladı içim :16:

Zeynepcim rahat bir gece geçirmişsin, çok sevindim. umarım bugün de dinlenirsin.

Kızlar eşim patlıcan musakka istiyor. ben de kızartma olduğu için yapmak istemiyorum. var mı kızartmadan bu yemeği yapmanın yolu? tecrübelerinize güveniyorum :)

ablamm çok teşekkür ederimm :1: ama yaşıtlarım manken gibi ben gölgede kalıyorum :2::1:
onlara bak ve şöyle de içinden pis pis gülerekten:1:
'hah haaa son bir kaç ayınızın keyfini çıakrın hatunlar:47:sonra benim devrim başlıcakkkk...:82:' :1::1:

selam hatunlar,

hepinize mutlu bir pazar günü diliyorum. ben nasıl geç kalktım, bıraksalar hala uyurdum. şimdi kahvaltımı yaptım size bakayım dedim.

Nevincim sen de güle güle kullan pantolonunu. eminim çok yakışmıştır, 38-40 bedenlerini de alırız inşallah.

Ayşe abla o aklında kalanları yemesen daha iyi aslında. hiç ihtiyacın yok ablacım onlara. emin ol yeyince tatları hayal ettiğin gibi gelmeyecek.

Yenam sen de güle güle kullan hediyelerini, çok yakışacaktır eminim.

Mavikedi çok sağol :) kabakla ay çekirdeği karışıktı. dediğin gibi tohumlu yemişler sağlığımız için çok faydalı. zaten bir çorba kaşığı 1 porsiyon yağa denk geliyor. benim de şu an günlük 2-3 porsiyon yap hakkım var. bu sabah da 80.7 çıktım, iyice rahatladı içim :16:

Zeynepcim rahat bir gece geçirmişsin, çok sevindim. umarım bugün de dinlenirsin.

Kızlar eşim patlıcan musakka istiyor. ben de kızartma olduğu için yapmak istemiyorum. var mı kızartmadan bu yemeği yapmanın yolu? tecrübelerinize güveniyorum :)

Esracım çok sevindim eksi çıkmana.:nazar:
En sevdiğim yemeklerden biri de patlıcan musakka..
Ben patlıcanları musakkalık şekle soktuktan sonra az zeytinyağında harmanlayıp yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisinde közlüyorum sonra harcını hazırlıyorum..
İki işlem de bittikten sonra onları birşetirip tekrar fırına..İnan çok hafif bir lezzet oluyor...
Kızartma yedikten sonra bünyeye çöken ağırlık yaşanmıyor...bir de cacık yaparısn..:56::56:
Afiyet olsun...:16:

http://img703.imageshack.us/img703/7130/p1040418q.jpg

bi beceremedim resim yüklemeyi :2:

olmus sanırsamm :1:

ablalarımm dün alışverişe gittik , malum yaz geldi , altımdaki pantolon 40 , gömlek 42 beden :16:

nasl mutlu oldum anlatamammm :1: 38 e o kadar az kaldı ki :1: bu 87 kiloluk pıtırcıkk :16:

Fiyuuuu fiyuuu..:nazar:
Çok hoşsun kıvrımlı pıtırcık :)

selammmmm mutlu pazarlar:16:

Selam canım..
nasılsın.?
görünmüyorsun pek...

Son düzenleme:
Selam canım..
nasılsın.?
görünmüyorsun pek...

selam canım çok saol yenam iyiyim sen nasılsın şerbetli paşa ve kızın nasıl?

iş ve normal hayat yoğun kardeşim var onun la ilgileniyorum bu gün gidicek konyaya dönücek.
aslında sizleri takipteyim geceleri cepten biri sizi gözetliyor :1: ama çok becerikli değilim teknoloji özürlü ben yazmayı öğreniyorum :36:

onlara bak ve şöyle de içinden pis pis gülerekten:1:
'hah haaa son bir kaç ayınızın keyfini çıakrın hatunlar:47:sonra benim devrim başlıcakkkk...:82:' :1::1:

:1: ablacım inan o kadar çoık söylüyorum ki bunu :1::1:

Canım maşallah çokk güzel çıkmışsın 87 le bile.Boyun kaç senin??

çok teşekkür ederim çok çok iyileri hepimizin başına :16: boyum 1.80 canım..

Esracım çok sevindim eksi çıkmana.:nazar:
En sevdiğim yemeklerden biri de patlıcan musakka..
Ben patlıcanları musakkalık şekle soktuktan sonra az zeytinyağında harmanlayıp yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisinde közlüyorum sonra harcını hazırlıyorum..
İki işlem de bittikten sonra onları birşetirip tekrar fırına..İnan çok hafif bir lezzet oluyor...
Kızartma yedikten sonra bünyeye çöken ağırlık yaşanmıyor...bir de cacık yaparısn..:56::56:
Afiyet olsun...:16:

Fiyuuuu fiyuuu..:nazar:
Çok hoşsun kıvrımlı pıtırcık :)

Selam canım..
nasılsın.?
görünmüyorsun pek...

teşekkür ederim ablacım :)

selam canım çok saol yenam iyiyim sen nasılsın şerbetli paşa ve kızın nasıl?

iş ve normal hayat yoğun kardeşim var onun la ilgileniyorum bu gün gidicek konyaya dönücek.
aslında sizleri takipteyim geceleri cepten biri sizi gözetliyor :1: ama çok becerikli değilim teknoloji özürlü ben yazmayı öğreniyorum :36:

Haklısın canım...Kardeşin olunca iyice vakit darlığı yaşıyorsundur..

Canım emekliliğine varmı daha.? sormuşmuydum daha önce sana hatırlamıyorum...

Aynı yaştayız seninle benim 45 yaş emekliliğim..2017 yılında emekli oluyorum.:) 5300 günle..

Back
X