Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy bide benimki bir güncük uyusaaaaa,adam sabah namazı kalkıyo dicemde yok anacım ne namazı namazdan çokk önce kargalarla kalkıyo herifeşimde içerde yatıyo....
kalksın gayri
meyra kendine diyorki:
tabi bütün hafta boyunca akşama kadar çalışan sen değilsin meyra hanım
onun anası ağliyiiii sabahtan akşama kadar
elleme adamı sakın
doğru söylüyorsun meyra![]()
çok severim ben bu şarkıyı uzun zamandırda dinlememiştim iyi geldi
kız pıtırcıkk sen zaten çıtırcıkmışsın
onlara bak ve şöyle de içinden pis pis gülerektenablamm çok teşekkür ederimmama yaşıtlarım manken gibi ben gölgede kalıyorum :2:
![]()
http://img703.imageshack.us/img703/7130/p1040418q.jpg
bi beceremedim resim yüklemeyi :2:
olmus sanırsamm
ablalarımm dün alışverişe gittik , malum yaz geldi , altımdaki pantolon 40 , gömlek 42 beden
nasl mutlu oldum anlatamammm38 e o kadar az kaldı ki
bu 87 kiloluk pıtırcıkk
![]()
selam hatunlar,
hepinize mutlu bir pazar günü diliyorum. ben nasıl geç kalktım, bıraksalar hala uyurdum. şimdi kahvaltımı yaptım size bakayım dedim.
Nevincim sen de güle güle kullan pantolonunu. eminim çok yakışmıştır, 38-40 bedenlerini de alırız inşallah.
Ayşe abla o aklında kalanları yemesen daha iyi aslında. hiç ihtiyacın yok ablacım onlara. emin ol yeyince tatları hayal ettiğin gibi gelmeyecek.
Yenam sen de güle güle kullan hediyelerini, çok yakışacaktır eminim.
Mavikedi çok sağol :) kabakla ay çekirdeği karışıktı. dediğin gibi tohumlu yemişler sağlığımız için çok faydalı. zaten bir çorba kaşığı 1 porsiyon yağa denk geliyor. benim de şu an günlük 2-3 porsiyon yap hakkım var. bu sabah da 80.7 çıktım, iyice rahatladı içim
Zeynepcim rahat bir gece geçirmişsin, çok sevindim. umarım bugün de dinlenirsin.
Kızlar eşim patlıcan musakka istiyor. ben de kızartma olduğu için yapmak istemiyorum. var mı kızartmadan bu yemeği yapmanın yolu? tecrübelerinize güveniyorum :)
http://img703.imageshack.us/img703/7130/p1040418q.jpg
bi beceremedim resim yüklemeyi :2:
olmus sanırsamm
ablalarımm dün alışverişe gittik , malum yaz geldi , altımdaki pantolon 40 , gömlek 42 beden
nasl mutlu oldum anlatamammm38 e o kadar az kaldı ki
bu 87 kiloluk pıtırcıkk
![]()
selammmmm mutlu pazarlar![]()
Selam canım..
nasılsın.?
görünmüyorsun pek...
onlara bak ve şöyle de içinden pis pis gülerekten
'hah haaa son bir kaç ayınızın keyfini çıakrın hatunlarsonra benim devrim başlıcakkkk...:82:'
![]()
Canım maşallah çokk güzel çıkmışsın 87 le bile.Boyun kaç senin??
Esracım çok sevindim eksi çıkmana.![]()
En sevdiğim yemeklerden biri de patlıcan musakka..
Ben patlıcanları musakkalık şekle soktuktan sonra az zeytinyağında harmanlayıp yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisinde közlüyorum sonra harcını hazırlıyorum..
İki işlem de bittikten sonra onları birşetirip tekrar fırına..İnan çok hafif bir lezzet oluyor...
Kızartma yedikten sonra bünyeye çöken ağırlık yaşanmıyor...bir de cacık yaparısn..
Afiyet olsun...
Fiyuuuu fiyuuu..
Çok hoşsun kıvrımlı pıtırcık :)
Selam canım..
nasılsın.?
görünmüyorsun pek...
selam canım çok saol yenam iyiyim sen nasılsın şerbetli paşa ve kızın nasıl?
iş ve normal hayat yoğun kardeşim var onun la ilgileniyorum bu gün gidicek konyaya dönücek.
aslında sizleri takipteyim geceleri cepten biri sizi gözetliyorama çok becerikli değilim teknoloji özürlü ben yazmayı öğreniyorum
![]()
hmm maşallah mankenliğe doğru gidiyorsun yani yavaş yavaşablacım inan o kadar çoık söylüyorum ki bunu
çok teşekkür ederim çok çok iyileri hepimizin başınaboyum 1.80 canım..
teşekkür ederim ablacım :)
hmm maşallah mankenliğe doğru gidiyorsun yani yavaş yavaşinşallah diledğin kiloya ulaşırsın canım